Lakerdas Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Περιεργο προβλημα... Εκει που παω να πιασω το κινητο,βλεπω οτι δεν ξεκλειδωνει πατωντας το κεντρικο πληκτρο... Το παταω 2-3 φορες και τπτ. Στο τεταρτο πατημα βλεπω το bootanimation της cyanogenmod(το ανδροιδες με το κυκλακι) και μετα το κινητο ανοιγει κανονικα,χωρις να μου ζητησει pin... Τι στο καλο ηταν αυτο? Εχει τυχει σε κανενα? Φοραω 181 Μάλλον το κινητό σου κόλλησε σε συχνότητα cpu deep sleep. Συμβαίνει. Άλλοτε εμφανίζεται ως sod (sleep of death) οπότε το κινητό δεν ανταποκρίνεται καθόλου και χρειάζεται hard reboot για να εκκινήσει ή όπως εσύ κάνει από μόνο του soft reboot. Μην ανησυχείς. Συμβαίνει και σε μένα με stock kernel μία - δύο φορές το μήνα. Έχω μάθει να το περιμένω όταν παρατηρώ ιδιαίτερα καλή απόδοση της μπαταρίας :lol:. Edit: Πρόλαβε ο Νίκος. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Σας ευχαριστω και τους 2... Στην 7.1.0 επεφτα σε SOD οταν εβαζα το κινητο για φορτιση και ειχα ανοιχτο το wifi(δεν ξερω αν ηταν αυτος ο λογος,αλλα μονο τοτε το παρατηρουσα,κατα το τελος της φορτισης) Στην 181,γλιτωσα νομιζω απο το παραπανω προβλημα(2 μερες την εχω),αλλα εμφανιστηκε αυτο που ανεφερα πριν... Αφου γενικα συμβαινει ομως,οκ... Κανω σαν να μην υπαρχει :p Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Σας ευχαριστω και τους 2... Στην 7.1.0 επεφτα σε SOD οταν εβαζα το κινητο για φορτιση και ειχα ανοιχτο το wifi(δεν ξερω αν ηταν αυτος ο λογος,αλλα μονο τοτε το παρατηρουσα,κατα το τελος της φορτισης) Στην 181,γλιτωσα νομιζω απο το παραπανω προβλημα(2 μερες την εχω),αλλα εμφανιστηκε αυτο που ανεφερα πριν... Αφου γενικα συμβαινει ομως,οκ... Κανω σαν να μην υπαρχει :p εμενα μου εχει συμβει σε διαφορες ρομ ακομη και σε στοκ. δεν τυχαινει μονο σε cm. δοκιμασε αν θελεις να αλλαξεις το low memory killer σε 60mb αν το εχεις στα 46 (συνηθως 46 ειναι default). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Κυρίες και κύριοι ξεκινάμε. Η πρώτη alpha έκδοση - port της ICS από την ομάδα της cyanogen εδώ. Καλή διασκέδαση :). Τα χειρότερα νέα για κάποιον που υπηρετεί, χρησιμοποιεί ένα samsung GT-E1150i και βρίσκει ίντερνετ μία φορά τη βδομάδα και μάλιστα σε νετ καφέ. Όσοι την δοκιμάσετε γράψτε εντυπώσεις. Όσο για εμάς τους δυστυχείς φαντάρους περιμένουμε εναγωνίως την άδεια των Χριστουγέννων... Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenon2010 Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Να κάνω και εγώ μια ερώτηση. Ποια έκδοση έχει καλύτερη απόδοση μπαταρίας? Η stable ή η τελευταία nighty? Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 1. Ο οδηγός της πρώτης σελίδας του παρόντος νήματος, είναι επικαιροποιημένος για εγκατάσταση της CM7-stable ??? Ή υπάρχει κάτι ποιο πρόσφατο-καλύτερο ??? 2. Δεδομένου ότι είμαι σε gingerbread 2.3.4 (darky) πρέπει να φλασάρω πρώτα την froyo 2.2.1 και μετά την CM-7 ??? 3. Αν ναι, σε ποιο link μπορώ να βρω την froyo 2.2.1 με recovery 2e ??? Καλά δεν τα λέω, δεν πρέπει να έχω 2e αντί 3e όπως λέει εδώ??? Στον οδηγό με τα επίσημα firmwares είναι όλα με 3e... 4. Δεδομένου ότι δεν θέλω πολλούς πειραματισμούς, να πάω στην stable cm7 ή υπάρχει πιο πρόσφατη εξίσου σταθερή και καλύτερη??? Αν ναι, ποιά??? 5. Όπως ήδη είπατε, θα ακολουθήσω το μόνο swype που δουλεύει σε cm7 και έχει ελληνικά-αγγλικά από εδώ και θα το εγκαταστήσω από cwm, σωστά??? Το swype είναι πολύ βασικό για εμένα, προαπαιτούμενο για να πάω σε cm7. 6. GPS δουλεύει??? π.χ. Aura??? ...κάτι άλλο να προσέξω??? Ευχαριστώ πολύ :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 1. Ο οδηγός της πρώτης σελίδας του παρόντος νήματος, είναι επικαιροποιημένος για εγκατάσταση της CM7-stable ??? Ή υπάρχει κάτι ποιο πρόσφατο-καλύτερο ??? 2. Δεδομένου ότι είμαι σε gingerbread 2.3.4 (darky) πρέπει να φλασάρω πρώτα την froyo 2.2.1 και μετά την CM-7 ??? 3. Αν ναι, σε ποιο link μπορώ να βρω την froyo 2.2.1 με recovery 2e ??? Καλά δεν τα λέω, δεν πρέπει να έχω 2e αντί 3e όπως λέει εδώ??? Στον οδηγό με τα επίσημα firmwares είναι όλα με 3e... 4. Δεδομένου ότι δεν θέλω πολλούς πειραματισμούς, να πάω στην stable cm7 ή υπάρχει πιο πρόσφατη εξίσου σταθερή και καλύτερη??? Αν ναι, ποιά??? 5. Όπως ήδη είπατε, θα ακολουθήσω το μόνο swype που δουλεύει σε cm7 και έχει ελληνικά-αγγλικά από εδώ και θα το εγκαταστήσω από cwm, σωστά??? Το swype είναι πολύ βασικό για εμένα, προαπαιτούμενο για να πάω σε cm7. 6. GPS δουλεύει??? π.χ. Aura??? ...κάτι άλλο να προσέξω??? Ευχαριστώ πολύ :-) 1.εγω ακολουθησα τις οδηγιες στο wiki της cyanogenmod και δουλεψε μια χαρα... δηλαδη: α)μπανεις σε clockworkmod β)clear cache και dalvik cache γ)factory reset δ)install zip(την ρομ δλδ) και μετα απο αυτο το κινητο θα κανει reboot μονο του ε)ξαναμπαινεις clockworkmod ζ)install zip (gapps) η)fix permissions θ)reboot και τελειωσες 2 και 3) δεν χρειαζεσαι froyo...χρειαζεσαι μια gingerbread rom με cwm οποτε αφου εχεις darky εισαι οκ λογικα 4)εγω εχω την 181 και δουλευει μια χαρα. 5)δεν χρησιμοποιω swype 6)εμενα μου δουλευει μια χαρα το gps με το google maps. αλλο προγραμμα δεν εχω για να σου πω... Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 1. Ο οδηγός της πρώτης σελίδας του παρόντος νήματος, είναι επικαιροποιημένος για εγκατάσταση της CM7-stable ??? Ή υπάρχει κάτι ποιο πρόσφατο-καλύτερο ??? 2. Δεδομένου ότι είμαι σε gingerbread 2.3.4 (darky) πρέπει να φλασάρω πρώτα την froyo 2.2.1 και μετά την CM-7 ??? 3. Αν ναι, σε ποιο link μπορώ να βρω την froyo 2.2.1 με recovery 2e ??? Καλά δεν τα λέω, δεν πρέπει να έχω 2e αντί 3e όπως λέει εδώ??? Στον οδηγό με τα επίσημα firmwares είναι όλα με 3e... 4. Δεδομένου ότι δεν θέλω πολλούς πειραματισμούς, να πάω στην stable cm7 ή υπάρχει πιο πρόσφατη εξίσου σταθερή και καλύτερη??? Αν ναι, ποιά??? 5. Όπως ήδη είπατε, θα ακολουθήσω το μόνο swype που δουλεύει σε cm7 και έχει ελληνικά-αγγλικά από εδώ και θα το εγκαταστήσω από cwm, σωστά??? Το swype είναι πολύ βασικό για εμένα, προαπαιτούμενο για να πάω σε cm7. 6. GPS δουλεύει??? π.χ. Aura??? ...κάτι άλλο να προσέξω??? Ευχαριστώ πολύ :-) 1.εγω ακολουθησα τις οδηγιες στο wiki της cyanogenmod και δουλεψε μια χαρα... δηλαδη: α)μπανεις σε clockworkmod β)clear cache και dalvik cache γ)factory reset δ)install zip(την ρομ δλδ) και μετα απο αυτο το κινητο θα κανει reboot μονο του ε)ξαναμπαινεις clockworkmod ζ)install zip (gapps) η)fix permissions θ)reboot και τελειωσες 2 και 3) δεν χρειαζεσαι froyo...χρειαζεσαι μια gingerbread rom με cwm οποτε αφου εχεις darky εισαι οκ λογικα 4)εγω εχω την 181 και δουλευει μια χαρα. 5)δεν χρησιμοποιω swype 6)εμενα μου δουλευει μια χαρα το gps με το google maps. αλλο προγραμμα δεν εχω για να σου πω... Συμφωνώ απόλυτα με το προλαλήσαντα. Δεν απαιτείται froyo, η cm7 δουλεύει πλέον και με froyo και με gb bootloaders. Προτείνεται μάλιστα η μετάβαση από ginger καθώς με αυτούς τους bootloaders έχει εξαλειφθεί το πολύ ενοχλητικό battery drain όταν το κινητό είναι σε idle κατάσταση. Αναφορικά με το swype, παραθέτεις την έκδοση που έχω ανεβάσει. Λειτουργεί άψογα αλλά δεν την φλασάρεις είναι σε μορφή .apk. Απλά την εγκαθιστάς, όπως και οποιοδήποτε άλλο πληκτρολόγιο από το market. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 να προσθεσω πως θα ηταν καλυτερα να κανει μια καθαρη εγκατασταση μιας στοκ rom πρωτα και μετα να βαλει cm, γιατι φορα την (σαπιλα-συφιλη) darky και + οτι εχει και voodoo lagfix ενεργο.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 να προσθεσω πως θα ηταν καλυτερα να κανει μια καθαρη εγκατασταση μιας στοκ rom πρωτα και μετα να βαλει cm, γιατι φορα την (σαπιλα-συφιλη) darky και + οτι εχει και voodoo lagfix ενεργο.:) Δεν είναι απαραίτητο Νίκο, καθώς το update script της cm7 κάνει format σε system και data. Το μόνο που μένει είναι οι bootloaders. Αλλά εγώ θα το κανα μόνο και μόνο για να για να σβήσω την ανάμνηση του darky και της παρέας του :lol:. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Να ρωτήσω κάτι επι τη ευκαρία? Το lagfix πρέπει να το απενεργοποιούμε πριν περάσουμε νέα ρομ μέσω odin. Αν δεν έχουμε καποιο lagfix αλλά έχουμε κάνει το file system ext2/ext4 θα πρέπει να πηγαίνουμε πίσω σε rfs πριν φλασάρουμε (όχι μόνο CM, γενικά μιλάω)\ Σόρρυ για το off topic, απλά η αναφορά του Νίκου στο lagfix μου θύμισε την απορία μου. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 σήμερα δεν υποτίθεται πως θα περιμέναμε καινούρια nightly? Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 (edited) Δεν είναι απαραίτητο Νίκο, καθώς το update script της cm7 κάνει format σε system και data. Το μόνο που μένει είναι οι bootloaders. Αλλά εγώ θα το κανα μόνο και μόνο για να για να σβήσω την ανάμνηση του darky και της παρέας του :lol:. ακριβως για τον ιδιο λογο κι εγω:lol: Να ρωτήσω κάτι επι τη ευκαρία? Το lagfix πρέπει να το απενεργοποιούμε πριν περάσουμε νέα ρομ μέσω odin. Αν δεν έχουμε καποιο lagfix αλλά έχουμε κάνει το file system ext2/ext4 θα πρέπει να πηγαίνουμε πίσω σε rfs πριν φλασάρουμε (όχι μόνο CM, γενικά μιλάω)\ Σόρρυ για το off topic, απλά η αναφορά του Νίκου στο lagfix μου θύμισε την απορία μου. lagfix=ext4/3/2 αν φλασαρεις με cwm-kies πρεπει να εισαι σε rfs (σχεδον σε ολες τις περιπτωσεις) αν περνας ρομ με 3 αρχεια και repartition με odin μπορεις να εισαι σε οτι filesystem θες γιατι θα στο κανει rfs. Edited November 28, 2011 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 lagfix=ext4/3/2 αν φλασαρεις με cwm-kies πρεπει να εισαι σε rfs (σχεδον σε ολες τις περιπτωσεις) αν περνας ρομ με 3 αρχεια και repartition με odin μπορεις να εισαι σε οτι filesystem θες γιατι θα στο κανει rfs. Τότε γιατί στον οδηγό του alex για πέρασμα καινούργιας rom μέσω odin, αναφέρεται "- Άν έχεις προηγουμένως "πειράξει" το κινητό με κάποιο lagfix, βγάλτο οπωσδήποτε. Αν δεν ξέρεις τί είναι το lagfix, μάλλον δεν έχεις, συνέχισε." :confused: Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 σήμερα δεν υποτίθεται πως θα περιμέναμε καινούρια nightly? Έτσι είπαν Χρυσσόστομε, ότι η βλάβη θα είχε επιδιορθωθεί μέσα στο Σ/Κ. Προφανώς όμως δεν τα κατάφεραν. Υπομονή λοιπόν. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 ναι μωρέ εντάξει,απλά ξέρεις με τρώνε τα χέρια μου!!!:lol::lol::lol::lol: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Τότε γιατί στον οδηγό του alex για πέρασμα καινούργιας rom μέσω odin, αναφέρεται "- Άν έχεις προηγουμένως "πειράξει" το κινητό με κάποιο lagfix, βγάλτο οπωσδήποτε. Αν δεν ξέρεις τί είναι το lagfix, μάλλον δεν έχεις, συνέχισε." :confused: ξερω γω.. ρωτησε τον!:p εγω ειμαι 100% σιγουρος για αυτο που λεω και εννοειται το εχω κανει απειρες φορες (γενικα, ποτε δεν φλασαρω ρομ ενος αρχειου στο οντιν ,ποτε χωρις pit-repartition,ποτε χωρις να παω πρωτα σε στοκ (για τις custom) και παντα με filesystem οτι να'ναι οταν φλασαρω στοκ με odin :lol: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 (edited) ναι μωρέ εντάξει,απλά ξέρεις με τρώνε τα χέρια μου!!!:lol::lol::lol::lol: Αν έχεις τέτοια φαγούρα γιατί δεν δοκιμάζεις την ics της cyanogen; Αυτό έκανα εγώ, την πέρασα το πρωί της Κυριακής και το βράδυ γύρισα στην 181 :lol:. @mindfield και nikos523: Οι rom που είναι σε μορφή ενός αρχείου (μόνο pda) δεν μπορούν να περαστούν με pit. Γι΄αυτό το ανέφερε αυτό ο Άλεξ. Εκείνη την εποχή κυκλοφορούσαν πολλές rom σε τέτοια μορφή. Τώρα πια όλες οι rom που είναι ανεβασμένες στον οδηγό είναι σε μορφή τριών αρχείων οπότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί το pit και με αυτόν τον τρόπο να επανέλθεις από οποιοδήποτε filesystem σε rfs χωρίς πρόβλημα. Edited November 28, 2011 by Lakerdas Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Αν έχεις τέτοια φαγούρα γιατί δεν δοκιμάζεις την ics της cyanogen; Αυτό έκανα εγώ, την πέρασα το πρωί της Κυριακής και το βράδυ γύρισα στην 181 :lol:. @mindfield και nikos523: Οι rom που είναι σε μορφή ενός αρχείου (μόνο pda) δεν μπορούν να περαστούν με pit. Γι΄αυτό το ανέφερε αυτό ο Άλεξ. Εκείνη την εποχή κυκλοφορούσαν πολλές rom σε τέτοια μορφή. Τώρα πια όλες οι rom που είναι ανεβασμένες στον οδηγό είναι σε μορφή τριών αρχείων οπότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί το pit και με αυτόν τον τρόπο να επανέλθεις από οποιοδήποτε filesystem σε rfs χωρίς πρόβλημα. το σκέφτηκα και αυτό αλλά την θέλω λίγο πιο σταθερή.θα κολλήσω άμα τη βάλω και μετά θα γκρινιάζω που δε δουλεύουν όλα ρολόι Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Αν έχεις τέτοια φαγούρα γιατί δεν δοκιμάζεις την ics της cyanogen; Αυτό έκανα εγώ, την πέρασα το πρωί της Κυριακής και το βράδυ γύρισα στην 181 :lol:. @mindfield και nikos523: Οι rom που είναι σε μορφή ενός αρχείου (μόνο pda) δεν μπορούν να περαστούν με pit. Γι΄αυτό το ανέφερε αυτό ο Άλεξ. Εκείνη την εποχή κυκλοφορούσαν πολλές rom σε τέτοια μορφή. Τώρα πια όλες οι rom που είναι ανεβασμένες στον οδηγό είναι σε μορφή τριών αρχείων οπότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί το pit και με αυτόν τον τρόπο να επανέλθεις από οποιοδήποτε filesystem σε rfs χωρίς πρόβλημα. Ευχαριστώ για την διευκρίνηση. Πως ήταν η ics της cyanogen? Την Build 2 έβαλες ή την build 1? Δοκίμασα εχθές την άλλη ICS που κυκλοφορεί (έκδοση beta 1 πλεον) Εγραψα και ένα video, αν δεν βαριέσαι δες το και σχολίασε την απόκριση της Cyanogen συγκριτικά με αυτής στο video. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euro_2004 Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Καλησπέρα. Είμαι και εγώ ένας σχετικά νέος κάτοχος του γαλαξία και έχω βάλει από τις πρώτες κιόλας μέρες τις nightly! Έχω πολλές ακόμα απορίες, όπως αυτή που μου δημιουργήθηκε πριν λίγο διαβάζοντας το φόρουμ. Είδα πολύ καλά λόγια για τον kernel semaphore ! Είναι καλύτερος άραγε ο semaphore από τον της cm??Τον έχει περάσει κανείς να δει? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Καλησπέρα. Είμαι και εγώ ένας σχετικά νέος κάτοχος του γαλαξία και έχω βάλει από τις πρώτες κιόλας μέρες τις nightly! Έχω πολλές ακόμα απορίες, όπως αυτή που μου δημιουργήθηκε πριν λίγο διαβάζοντας το φόρουμ. Είδα πολύ καλά λόγια για τον kernel semaphore ! Είναι καλύτερος άραγε ο semaphore από τον της cm??Τον έχει περάσει κανείς να δει? :confused: Ο semaphore είναι για κανονικές stockbased roms και όχι για cyanogen. Η cm και η miui χρησιμοποιούν άλλους κερνελς (τους ίδιους). Sent from my Galaxy S using Homing Pigeon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Ευχαριστώ για την διευκρίνηση. Πως ήταν η ics της cyanogen? Την Build 2 έβαλες ή την build 1? Δοκίμασα εχθές την άλλη ICS που κυκλοφορεί (έκδοση beta 1 πλεον) Εγραψα και ένα video, αν δεν βαριέσαι δες το και σχολίασε την απόκριση της Cyanogen συγκριτικά με αυτής στο video. Έχω βάλει την alpha 7 και την beta 1 (τσίμπησα και από τα δύο:)). Σε γενικές γραμμές η ics του αργεντινού είναι πιο γρήγορη και smooth αλλά στην cyanogen υπάρχουν λιγότερα bugs. Δεν έμεινα ικανοποιημένος, και οι δύο είναι πιο αργές από nightly 181. Βάλε επιπλέον την έλλειψη hardware composition, την έλλειψη flash και το γεγονός ότι οι μισές εφαρμογές μου δεν έτρεχαν σε ics και καταλαβαίνεις γιατί γύρισα σε nightly. Δεν πειράζει, μπορώ να περιμένω. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Καταρχήν ευχαριστώ για τις προηγούμενες απαντήσεις. Όταν εγκαθιστώ ένα λειτουργικό σε Η/Υ, κάνω clean install, δηλ format τον σκληρό ...και μετά εγκατάσταση το λειτουργικό. Παρατηρώ ότι στο android αυτό δεν γίνεται. Η δομή των αρχείων παραμένει. Ότι έχω φορτώσει στο root από παλαιά παραμένει. Διάφοροι φάκελοι, πιθανόν από παλαιά rom παραμένουν. Έχω την αίσθηση ότι ίσως αυτή η σαβούρα να προκαλεί καθυστερήσεις ή να καταλαμβανει τσάμπα χώρο. Clean install with format δεν υπάρχει, ώστε να βάλω πεντακάθαρη cm7??? Αν ναι, πως??? ΥΓ1: Η εφαρμογή τηλεφώνου της samsung, που έχει μπάρα αναζήτησης των επαφών (πληκτρολογείς τα πρώτα γράμματα και από κάτω σου εμφανίζει τις επαφές) μπορεί να μπει σε cm7??? Αν όχι, κάτι ανάλογο υπάρχει??? ΥΓ2: Πράγματι, ενώ η Darky έως 9.Χ ήταν εξαιρετική, εδώ και μήνες είναι για τα σκουπίδια, απίστευτα κολλήματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Καταρχήν ευχαριστώ για τις προηγούμενες απαντήσεις. Όταν εγκαθιστώ ένα λειτουργικό σε Η/Υ, κάνω clean install, δηλ format τον σκληρό ...και μετά εγκατάσταση το λειτουργικό. Παρατηρώ ότι στο android αυτό δεν γίνεται. Η δομή των αρχείων παραμένει. Ότι έχω φορτώσει στο root από παλαιά παραμένει. Διάφοροι φάκελοι, πιθανόν από παλαιά rom παραμένουν. Έχω την αίσθηση ότι ίσως αυτή η σαβούρα να προκαλεί καθυστερήσεις ή να καταλαμβανει τσάμπα χώρο. Clean install with format δεν υπάρχει, ώστε να βάλω πεντακάθαρη cm7??? Αν ναι, πως??? ΥΓ1: Η εφαρμογή τηλεφώνου της samsung, που έχει μπάρα αναζήτησης των επαφών (πληκτρολογείς τα πρώτα γράμματα και από κάτω σου εμφανίζει τις επαφές) μπορεί να μπει σε cm7??? Αν όχι, κάτι ανάλογο υπάρχει??? ΥΓ2: Πράγματι, ενώ η Darky έως 9.Χ ήταν εξαιρετική, εδώ και μήνες είναι για τα σκουπίδια, απίστευτα κολλήματα... Μηπως εννοεις οτι παραμενουν φακελοι στο /mnt/sdcard? Αυτους τους φακελους τους σβηνεις μονος σου,κανοντας format την internal sd(/mnt/sdcard) Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts