mindfield Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Στο βήμα 1 του οδηγού λέει ότι φλασάρουμε το zip μέσω cwm recovery, μετά κάνουμε fix permissions και μετά reboot. Στον speedmod που έχει προστεθεί πρόσφατα στην πρώτη σελίδα, δεν μπόρεσα να βρω την επιλογή fix permissions οπότε αναγκαστικά μετά το zip install έκανα reboot, ξαναμπήκα recovery και έκανα fix permissions στο νέο cwm recovery που εγκαταστάθηκε μαζί με την CM7. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 (edited) Γεια χαρα. Εχτες το βραδυ περασα και εγω την cyanogenmod και εχω μερικες αποριες. Η εγκατασταση εγινε συμφωνα με το cyanogenmod wiki,δλδ CWM/clear dalvik cache/clear cache/factory reset/install rom/install gapps/reboot Και πιο συγκεκριμενα εκανα 1.flash stock jvr via odin 2.flash semaphore 1.6.0 3.Clear dalvik cache 4.Clear cache 5.Factor reset 6.Install .zip(cyanogenmod 7.0.1) Σε αυτο το σημειο λοιπον το τηλεφωνο μπαινει σε μπλε CWM 5.x.x.x και συνεχιζει τα δικα του. Οταν τελειωνει ομως κανει αμεσως reboot( ενω απο οτι διαβαζα στο WIKI) θα επρεπε να το κανω μονος μου(αφου εχω βαλει και τα gapps)... Eιναι λογικο αυτο το αυτοματο reboot? Το κινητο ανοιγει βεβαια κανονικα απλα εχω μεινει με την απορια... Και κατι ακομα...ειναι γνωστο οτι το market αρχικα κανει fc και η μονη λυση ειναι να αλλαξουμε την προεπιλεγμενη γλωσσα τηλεφωνου? αυτα για την ωρα... :-) Edited November 8, 2011 by what Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Γεια χαρα. Εχτες το βραδυ περασα και εγω την cyanogenmod και εχω μερικες αποριες. Η εγκατασταση εγινε συμφωνα με το cyanogenmod wiki,δλδ CWM/clear dalvik cache/clear cache/factory reset/install rom/install gapps/reboot Και πιο συγκεκριμενα εκανα 1.flash stock jvr via odin 2.flash semaphore 1.6.0 3.Clear dalvik cache 4.Clear cache 5.Factor reset 6.Install .zip(cyanogenmod 7.0.1) Σε αυτο το σημειο λοιπον το τηλεφωνο μπαινει σε μπλε CWM 5.x.x.x και συνεχιζει τα δικα του. Οταν τελειωνει ομως κανει αμεσως reboot( ενω απο οτι διαβαζα στο WIKI) θα επρεπε να το κανω μονος μου(αφου εχω βαλει και τα gapps)... Eιναι λογικο αυτο το αυτοματο reboot? Το κινητο ανοιγει βεβαια κανονικα απλα εχω μεινει με την απορια... Και κατι ακομα...ειναι γνωστο οτι το market αρχικα κανει fc και η μονη λυση ειναι να αλλαξουμε την προεπιλεγμενη γλωσσα τηλεφωνου? αυτα για την ωρα... :-) και γω οταν την περασα εκανε μονο του reboot.αλλα μια χαρα δουλεψανε ολα.υτο με το μαρκετ εχουν πει πολοι οτι μονο ετσι δουλευει(αν αλλαξεις γλωσσα)αλλα απο την αρχη μεχρι τωρα δεν εχω κανενα τετοιο προβλημα... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Σε αυτο το σημειο λοιπον το τηλεφωνο μπαινει σε μπλε CWM 5.x.x.x και συνεχιζει τα δικα του. Οταν τελειωνει ομως κανει αμεσως reboot( ενω απο οτι διαβαζα στο WIKI) θα επρεπε να το κανω μονος μου(αφου εχω βαλει και τα gapps)... Eιναι λογικο αυτο το αυτοματο reboot? Το κινητο ανοιγει βεβαια κανονικα απλα εχω μεινει με την απορια... Και κατι ακομα...ειναι γνωστο οτι το market αρχικα κανει fc και η μονη λυση ειναι να αλλαξουμε την προεπιλεγμενη γλωσσα τηλεφωνου? αυτα για την ωρα... :-) Η διαδικασία που έκανες ήταν η σωστή. Προφανώς, κατά την άποψή μου, κάτι παίζει με τις διαφορετικές εκδόσεις cwm. Στην δική μου περίπτωση, για παράδειγμα, από JVU και semaphore 1.8.2 κόλλησε σε ένα συνεχές boot loop μεταξύ του logo της cm7 και της cwm 3. Αναγκάστηκα να βγάλω μπαταρία, να μπω σε cwm ξανά και να ξαναπεράσω την nightly. Δεν βαριέσαι, εάν σου έκατσε καλά μην ασχολείσαι. Σχετικά με το market, ναι συμβαίνει σε πάρα πολλούς και η λύση είναι αυτή που ανέφερες. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Ευχαριστω πολυ και τους 2... Μεχρι στιγμης παντως η rom σπερνει... Κατα τη γνωμη μου η cyanogenmod στο 1ghz ειναι πιο γρηγορη και απο jvr στα 1.2ghz Ισως βεβαια ειναι και λογο fresh installation(θα δειξει τις επομενες μερες) Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Ευχαριστω πολυ και τους 2... Μεχρι στιγμης παντως η rom σπερνει... Κατα τη γνωμη μου η cyanogenmod στο 1ghz ειναι πιο γρηγορη και απο jvr στα 1.2ghz Ισως βεβαια ειναι και λογο fresh installation(θα δειξει τις επομενες μερες) δε κρεμαει τοσο πολυ οσο παλια πλεον.βεβαια εγω εχω περασει και platypus kernel απο πανω και θεριζει η ρομ Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Orion20 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Παιδιά καλημέρα αποφάσισα να περάσω για πρώτη φορά στο κινητό την cm7 χθες το απόγευμα και μου παρουσίασε κάτι πολύ περίεργο κατά την εγκατάσταση. Αφού πέρασα την τελευταία nightly στη εσωτερική μνήμη μπήκα cwm να κάνω install το zip και έπεσε σε bootloop αναγκάστηκα να βγάλω μπαταρία κάι να ξανά μπω στο καινούργιο πλέον cwm όπου έκανε την εγκατάσταση κανονικά. Πραγματικά νόμιζα ότι είχα στα χέρια μου άλλο κινητό, αυτό που μου με χαλάει είναι ότι δεν πιάνει με τίποτα δορυφόρους δοκίμασα να αλλάξω modem τζίφος, ούτε το gps aids βοήθησε πιο modem χρησιμοποιείται εσείς και γενικά έχετε κάτι να μου προτείνετε γιατί το χρησιμοποιώ αρκετά και μου είναι πολύ χρήσιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Παιδιά καλημέρα αποφάσισα να περάσω για πρώτη φορά στο κινητό την cm7 χθες το απόγευμα και μου παρουσίασε κάτι πολύ περίεργο κατά την εγκατάσταση. Αφού πέρασα την τελευταία nightly στη εσωτερική μνήμη μπήκα cwm να κάνω install το zip και έπεσε σε bootloop αναγκάστηκα να βγάλω μπαταρία κάι να ξανά μπω στο καινούργιο πλέον cwm όπου έκανε την εγκατάσταση κανονικά. Πραγματικά νόμιζα ότι είχα στα χέρια μου άλλο κινητό, αυτό που μου με χαλάει είναι ότι δεν πιάνει με τίποτα δορυφόρους δοκίμασα να αλλάξω modem τζίφος, ούτε το gps aids βοήθησε πιο modem χρησιμοποιείται εσείς και γενικά έχετε κάτι να μου προτείνετε γιατί το χρησιμοποιώ αρκετά και μου είναι πολύ χρήσιμο.Για το θεμα της εγκαταστασης που αναφερεις,αν διαβασεις μερικα ποστ παραπανω,σε αυτην την σελιδα,θα λυθουν οι απορειες σου. Οσο για το gps,βαλε το gps test,πηγαινε ρυθμισεις και κανε clear data και update data,μηπως και διορθωθει.Εγω δεν εχω προβλημα με το gps.Πιστευω να εκανες wipe cache και wipe dalvik πριν την εγκατασταση. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Λοιπόν, για όσους δεν τους βολεύει το swype που ανέβασα παραπάνω επειδή έχει ελληνικά και αγγλικά (Ηνωμένων Πολιτειών), ορίστε και το ίδιο αλλά με ελληνικά και αγγλικά (Ηνωμένου Βασιλείου). Τα credits ανήκουν στον Tyxerakia (το πήρα από το zipάκι που ανέβασε στο "τροποποιήσεις"). για όσους τους δημιουργεί πρόβλημα το market 3.1.5 που έχουν τώρα ας δοκιμάσουν το market 3.3.11 από εδώ. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 (edited) δε κρεμαει τοσο πολυ οσο παλια πλεον.βεβαια εγω εχω περασει και platypus kernel απο πανω και θεριζει η ρομ Απο σημερα και αφου εμεινα για αρκετο καιρο στην JVR με semaprhore κερνελ μπορειτε να με υπολογιζετε κι εμενα στην παρεα σας! Την περασα,ολα καλα μεχρι στιγμης αλλα με επιασε το μικροβιο τωρα παλι και θελω να αλλαξω κερνελ.Ποιον κερνελ προτεινετε;Εχω την 175 nightly. Εμεινα μακρια για λιγο απο τα φλασαρισματα οποτε βοηθηστε λιγο γιατι τα ψιλοξεχασα... Και κατι αλλο.O/c με ποια εφαρμογη κανουμε;Πριν χρησιμοποιουσα tegrak. Edited November 10, 2011 by panosfx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Απο σημερα και αφου εμεινα για αρκετο καιρο στην JVR με semaprhore κερνελ μπορειτε να με υπολογιζετε κι εμενα στην παρεα σας! Καλώς τον :). Την περασα,ολα καλα μεχρι στιγμης αλλα με επιασε το μικροβιο τωρα παλι και θελω να αλλαξω κερνελ.Ποιον κερνελ προτεινετε;Εχω την 175 nightly. Εμεινα μακρια για λιγο απο τα φλασαρισματα οποτε βοηθηστε λιγο γιατι τα ψιλοξεχασα... Εδώ δεν μπορώ να βοηθήσω. Έχω να βάλω custom kernel στην cm7 πάνω από δύο μήνες. Και κατι αλλο.O/c με ποια εφαρμογη κανουμε;Πριν χρησιμοποιουσα tegrak. Δεν χρειάζεσαι εφαρμογή για oc. Ρυθμίσεις-cm settings-επιδόσεις-ρυθμίσεις cpu. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Απο σημερα και αφου εμεινα για αρκετο καιρο στην JVR με semaprhore κερνελ μπορειτε να με υπολογιζετε κι εμενα στην παρεα σας! Την περασα,ολα καλα μεχρι στιγμης αλλα με επιασε το μικροβιο τωρα παλι και θελω να αλλαξω κερνελ.Ποιον κερνελ προτεινετε;Εχω την 175 nightly. Εμεινα μακρια για λιγο απο τα φλασαρισματα οποτε βοηθηστε λιγο γιατι τα ψιλοξεχασα... Και κατι αλλο.O/c με ποια εφαρμογη κανουμε;Πριν χρησιμοποιουσα tegrak. καλως ηρθες!οπως λεει και ο φιλος απο πανω δε χρειαζεται εφορμογη για o/c.και με τον στοκ κερνελ μια χαρα τα παει η cm απλα εγω τον περασα γιατι εχει πιο ψηλες τιμες σε o/c και πιο πολλους governors.τον platypus neo 17 r18 εχω περασει και ειναι μια χαρα σε ολα του. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 καλως ηρθες!οπως λεει και ο φιλος απο πανω δε χρειαζεται εφορμογη για o/c.και με τον στοκ κερνελ μια χαρα τα παει η cm απλα εγω τον περασα γιατι εχει πιο ψηλες τιμες σε o/c και πιο πολλους governors.τον platypus neo 17 r18 εχω περασει και ειναι μια χαρα σε ολα του. Χρυσόστομε, σου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα κατά την εγκατάσταση; Γιατί στο xda αναφέρουν απώλειες δεδομένων και άλλα κουλά. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Α οκ τοτε μενω για την ωρα οπως εχει και βλεπουμε. Για την ωρα μονο θετικα! Και μια ακομα ερωτηση.Την μπαταρια πανω στην notification bar πως την κανουμε να δειχνει με ποσοστο της %; Παλια ηξερα που να το βρω αλλα τωρα μαλλον του αλλαξαν θεση. Ευχαριστω και καλως σας βρηκα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Και μια ακομα ερωτηση.Την μπαταρια πανω στην notification bar πως την κανουμε να δειχνει με ποσοστο της %; Ρυθμίσεις-cm settings-διεπαφή-tweaks μπάρας κατάστασης. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Ρυθμίσεις-cm settings-διεπαφή-tweaks μπάρας κατάστασης. Μονο εκει δεν εψαξα...Να σαι καλα φιλε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Χρυσόστομε, σου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα κατά την εγκατάσταση; Γιατί στο xda αναφέρουν απώλειες δεδομένων και άλλα κουλά. οχι μια χαρα ειναι ολα,τον περναω καθε μερα ουσιαστικα μαζι με την ρομ. το περναω παντα μαζι με την ρομ και κανω τα εξης παντα: wipe cache/dalvink cache εγκατασταση ρομ ξανα τα wipes εγκατασταση τον κερνελ ξανα τα wipes και fix permitions. στο τελος reboot και ολα καλα! Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 οχι μια χαρα ειναι ολα,τον περναω καθε μερα ουσιαστικα μαζι με την ρομ. το περναω παντα μαζι με την ρομ και κανω τα εξης παντα: wipe cache/dalvink cache εγκατασταση ρομ ξανα τα wipes εγκατασταση τον κερνελ ξανα τα wipes και fix permitions. στο τελος reboot και ολα καλα! Ευχαριστώ. Άντε να δούμε τι θα δούμε :). Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Ευχαριστώ. Άντε να δούμε τι θα δούμε :). βλεπω μπηκες στη μπιζα ε;χχαχακαλη τυχη και καλο πειραγμα! Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Παλικαρια,πηγαινοντας να δοκιμασω το ROM MANAGER οτι και να επιλεξω μου λεει οτι πρεπει να βαλω clockworkmod recovery... Πατωντας λοιπον την επιλογη Flash Clockworkmod Recovery,αναμεσα στις επιλογες μου εμφανιζει Samsung Galaxy S Samsung Galaxy S(mtd) Samsung Galaxy S(mtd) Τι απο τα 3 επιλεγω και γιατι το mtd εχει 2 επιλογες? Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Παλικαρια,πηγαινοντας να δοκιμασω το ROM MANAGER οτι και να επιλεξω μου λεει οτι πρεπει να βαλω clockworkmod recovery... Πατωντας λοιπον την επιλογη Flash Clockworkmod Recovery,αναμεσα στις επιλογες μου εμφανιζει Samsung Galaxy S Samsung Galaxy S(mtd) Samsung Galaxy S(mtd) Τι απο τα 3 επιλεγω και γιατι το mtd εχει 2 επιλογες?[/QUO νομιζω το πτωτο πρεπει να επιλεξεις... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Νομιζω κι εγω το σκετο ειχα επιλεξει αλλα δεν το δουλεψα το rom manager για να δω μηπως δε δουλευε σωστα :p Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Στην μια μερα που την χρησιμοποιω εχω να πω πως εχουν κανει εξαιρετικη δουλεια τα παιδια στη ρομ.Τα χω παιξει με την παραμετροποιηση,την ευκολια και την ταχυτητα που εχει... 2 πραγματα θελω να ρωτησω μονο.Το ενα σοβαρο και το αλλο ετσι για την κουβεντα. 1)Στις κλησεις και στα mail βρηκα τροπο να αναβουν τα led οταν ειναι σβηστη η οθονη αλλα με τα μηνυματα που χρησιμοποιω handcent SMS τι γινεται; 2)Ποιο θεμα χρησιμοποιειτε εσεις;Εβαλα το IkaNDee και το βρισκω πολυ ομορφο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Τις προάλλες πέρασα CM7 (nightly 173 νομίζω) και παρατήρησα το εξής. Οταν κλέιδωνα την οθόνη και μετά πήγαινα να την ξεκλειδώσω. Η οθόνη καθυστερούσε να ανάψει. Εκανε πάνω απο ενα δευτερόλεπτο να "ξυπνήσει" το κινητό. Εχει κάποιος παρατηρήσει κάτι αντίστοιχο ή μήπως δεν είχε κάτσει καλά η rom? Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 (edited) Τις προάλλες πέρασα CM7 (nightly 173 νομίζω) και παρατήρησα το εξής. Οταν κλέιδωνα την οθόνη και μετά πήγαινα να την ξεκλειδώσω. Η οθόνη καθυστερούσε να ανάψει. Εκανε πάνω απο ενα δευτερόλεπτο να "ξυπνήσει" το κινητό. Εχει κάποιος παρατηρήσει κάτι αντίστοιχο ή μήπως δεν είχε κάτσει καλά η rom? μου εχει συμβει αρκετες φορες παλαιοτερα (χρονικο nightly 75 εως 110). κανει μυστηρια πραγματα ωρες ωρες η κυανή! Edited November 11, 2011 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts