xenon2010 Δημ. September 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2011 σκεφτομαι να βαλω insanity cm038.. αυτο που θελω να μαθω ειναι: γινεται να εχω ελληνικο μενου και ελληνικο samsung keyboard? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. September 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2011 σκεφτομαι να βαλω insanity cm038.. αυτο που θελω να μαθω ειναι: γινεται να εχω ελληνικο μενου και ελληνικο samsung keyboard? Ελληνικο μενου σιγουρα, για το keyboard δεν νομιζω (στην cm7 τουλαχιστον δεν γινεται). Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenon2010 Δημ. September 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2011 ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. September 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2011 σκεφτομαι να βαλω insanity cm038.. αυτο που θελω να μαθω ειναι: γινεται να εχω ελληνικο μενου και ελληνικο samsung keyboard? Μπορεις να εχεις κ τα 2. Κατεβασε το Multiling keyboard @ market. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. September 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2011 Μπορεις να εχεις κ τα 2. Κατεβασε το Multiling keyboard @ market. Καλα αυτο εννοειται και καλα εκανες και το ανεφερες γιατι ξεχασα να το προτεινω στο φιλο (κι εγω αυτο χρησιμοποιω) αλλα του απαντησα για το samsung keyboard συγκεκριμενα. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. September 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2011 Καλα αυτο εννοειται και καλα εκανες και το ανεφερες γιατι ξεχασα να το προτεινω στο φιλο (κι εγω αυτο χρησιμοποιω) αλλα του απαντησα για το samsung keyboard συγκεκριμενα. K εγω αυτο χρησιμοποιω, μακραν το καλυτερο keyboard κ με βολευει απιστευτα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 NIGHTLY #123 Up and running κύριοι!! http://cm-nightlies.appspot.com/?device=galaxysmtd Καλημέρεςςς :cool: Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 NIGHTLY #123 Up and running κύριοι!! http://cm-nightlies.appspot.com/?device=galaxysmtd Καλημέρεςςς :cool: Πάνω που πήγαινα να το ποστάρω και εγώ :lol:. Κάνω nandroid backup, κατεβάζω, εγκαθιστώ και τσεκάρω για τις αλλαγές που αναφέρουν (αυτές που καταλαβαίνω γιατί όλες μαζί είναι σαν βιβλίο). Επιτέλους... Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 Πάνω που πήγαινα να το ποστάρω και εγώ :lol:. Κάνω nandroid backup, κατεβάζω, εγκαθιστώ και τσεκάρω για τις αλλαγές που αναφέρουν (αυτές που καταλαβαίνω γιατί όλες μαζί είναι σαν βιβλίο). Επιτέλους... Ναι αμήν! Αν και είχα τρεχάματα, πάντα τσέκαρα κάθε βράδυ αν βγήκε νέα Nightly ... χεχε αρρώστειαααα :) Flashing btw! Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 Πέρασα την νέα nightly το πρωί. Όλα καλά και χωρίς κανένα πρόβλημα. Το μόνο θέμα είναι ότι αρχικά μου κατέβασε δύο φορές κατεστραμμένο αρχείο. Οπότε παιδιά προσοχή, πριν περάσετε οτιδήποτε ελέγξτε πρώτα το md5sum. Όσον αφορά τις αλλαγές, πλέον η cm7 έχει αξιοπρεπές fm radio. Sent from my GT-I9000 Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 Πέρασα την νέα nightly το πρωί. Όλα καλά και χωρίς κανένα πρόβλημα. Το μόνο θέμα είναι ότι αρχικά μου κατέβασε δύο φορές κατεστραμμένο αρχείο. Οπότε παιδιά προσοχή, πριν περάσετε οτιδήποτε ελέγξτε πρώτα το md5sum. Όσον αφορά τις αλλαγές, πλέον η cm7 έχει αξιοπρεπές fm radio. Sent from my GT-I9000 Οποτε μενει μονο 720p recording και tv-out?Απτις σημαντικες ελλειψεις εννοω Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexus Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 Πέρασα την νέα nightly το πρωί. Όλα καλά και χωρίς κανένα πρόβλημα. Το μόνο θέμα είναι ότι αρχικά μου κατέβασε δύο φορές κατεστραμμένο αρχείο. Οπότε παιδιά προσοχή, πριν περάσετε οτιδήποτε ελέγξτε πρώτα το md5sum. Όσον αφορά τις αλλαγές, πλέον η cm7 έχει αξιοπρεπές fm radio. Sent from my GT-I9000 Το ραδιόφωνο ήταν ο μοναδικός λόγος που δεν πήγαινα σε CM7. Οπότε σιγά σιγά με βλέπω να περνάω σε CM. Μία ερώτηση, στην CM μπορείς να κάνεις βίντεο κλήση από το gmail χρησιμοποιώντας την μπροστινή κάμερα του τηλεφώνου ? Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 Οποτε μενει μονο 720p recording και tv-out?Απτις σημαντικες ελλειψεις εννοω Ακριβώς. Αν και το 720p recording βελτιώνεται κατά πολύ αν χαμηλώσεις το framerate αλλά ναι, έχει ακόμα πρόβλημα. Το ραδιόφωνο ήταν ο μοναδικός λόγος που δεν πήγαινα σε CM7. Οπότε σιγά σιγά με βλέπω να περνάω σε CM. Μία ερώτηση, στην CM μπορείς να κάνεις βίντεο κλήση από το gmail χρησιμοποιώντας την μπροστινή κάμερα του τηλεφώνου ? Ναι, μπορείς μe τον stock kernel. Δεν εγγυώμαι για τους custom kernels. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexus Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 Ναι, μπορείς μe τον stock kernel. Δεν εγγυώμαι για τους custom kernels. Ωραία! Από αυτονομία πως πηγαίνουν οι τελευταίες εκδόσεις γιατί έχω μείνει στα παλιά... Παράθεση Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potokis Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 Ρε παιδια μηπως μπορει καποιος που ξερει πως δουλευει το UOT KITCHEN να φτιαξει ενα circle battery icon "A" ? Εμενα η δικια μου λοξα ειναι το circle battery , αν μπορει και ξερει ας με φτιαξει καποιος . :) Παράθεση ΓΙΑΝΝΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 Πέρασα την νέα nightly το πρωί. Όλα καλά και χωρίς κανένα πρόβλημα. Το μόνο θέμα είναι ότι αρχικά μου κατέβασε δύο φορές κατεστραμμένο αρχείο. Οπότε παιδιά προσοχή, πριν περάσετε οτιδήποτε ελέγξτε πρώτα το md5sum. Όσον αφορά τις αλλαγές, πλέον η cm7 έχει αξιοπρεπές fm radio. Επιτελους. Ευχαριστουμε για τις εντυπωσεις Μακη. Την περναω αμεσα :) Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakis1984 Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 Η κάμερα έχει βελτιωθεί καθόλου? Blade και galaxy είχαν ακριβώς την ιδία ποιότητα εικόνας και άλλαξα αμέσως σε άλλη ρομ...την ειχα συνηθίσει τόσο καιρό στο blade οπότε αν λύθηκε το θέμα με την κάμερα την περνάω αμεσως!!!!!! Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 Η κάμερα έχει βελτιωθεί καθόλου? Blade και galaxy είχαν ακριβώς την ιδία ποιότητα εικόνας και άλλαξα αμέσως σε άλλη ρομ...την ειχα συνηθίσει τόσο καιρό στο blade οπότε αν λύθηκε το θέμα με την κάμερα την περνάω αμεσως!!!!!! Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Δεν γνωρίζω ποια nightly είχες βάλει για να σου πω πόσο βελτιώθηκε από τότε αλλά γενικά ναι, έχει βελτιωθεί πολύ. Για αυτό έχουμε να ευχαριστήσουμε τους devs του galaxy s II καθώς πολλές από τις αλλαγές προς το καλύτερο προέρχονται από εκεί. Το μόνο που με χαλάει με την κάμερα τώρα είναι η αδυναμία αποθήκευσης στην εξωτερική κάρτα. Υπάρχει βέβαια η δυνατότητα αυτή αλλά όχι μόνο για την κάμερα αλλά για όλες τις λειτουργίες του τηλεφώνου, που βλέπουν πλέον την εξωτερική ως εσωτερική, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα στο μέλλον οπότε δεν το αποτόλμησα. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakis1984 Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 Την 104 είχαν βάλει....την τελευταία ουσιαστικά πριν τις τελευταίες ανανεώσεις Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 Την 104 είχαν βάλει....την τελευταία ουσιαστικά πριν τις τελευταίες ανανεώσεις Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Οπότε δεν έχει υπάρξει καμία αξιοσημείωτη αλλαγή από τότε. Μόνο η δυνατότητα να μην ακούγεται ήχος όταν παίρνεις φωτογραφίες. Αν δεν σου άρεσε πριν δεν θα σου αρέσει και τώρα. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spysot Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 Παιδιά έχω πρόβλημα με battery drain, έχω δει 3 - 4 διαφορετικούς οδηγούς για την επίλυση του προβλήματος και δεν ξέρω ποιος απ'όλους είναι ο πιο σωστός. Καμία πρόταση? BTW... η CM πλέον φορτίζει με κλειστό το κινητό? Παράθεση Σπύρος :: Samsung Galaxy S :: Once you go CM9 you never go back!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 Παιδιά έχω πρόβλημα με battery drain, έχω δει 3 - 4 διαφορετικούς οδηγούς για την επίλυση του προβλήματος και δεν ξέρω ποιος απ'όλους είναι ο πιο σωστός. Καμία πρόταση? BTW... η CM πλέον φορτίζει με κλειστό το κινητό? Ναι στις τελευταιες εκδοσεις φορτιζει κανονικα με κλειστο το κινητο. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 Καλησπερα σας! Μολις σημερα ενταχθηκα κι εγω στην παρεα της cm7, καθως αποχωριστηκα τα wm στο hd2 μου! Οι εντυπωσεις μου για αρχη, πολυ θετικες! Βεβαια ισως να φταιει και η απουσια πειρας μου, αλλα το μονο μελανο σημειο που βρηκα, ηταν η καμερα. Αθλιες φωτογραφιες συγκρινομενες με της energy wm που ειχα πριν.. διορθωνεται εστω και λιγο αυτο μηπως; Φιλάκια ρουφηχτά απο το ανδροϊδές HTC HD2 μου, μέσω Tapatalk :p Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 παιδες οταν ακουτε μουσικη το process mediaserver ποσα % cpu καταναλωνει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 Φιλε spyshot κανενα wipe τα battery stats μεσω cwm .πρωτα φορτησε το κινητο σου στο 100% και μετα μπες σε recovery κανε wipe battery stats και μετα κανε 3-4 κυκλους φορτησης και πιστευω θα στρωσει η μπαταρια Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts