Jump to content

Δωρεάν Εφαρμογες για Windows Phone 7

colossus_r
 Κοινοποίηση

Πως σας φαινετε το νεο λειτουργικο WP7 ???  

169 members have voted

1. 1. Πως σας φαινετε το νεο λειτουργικο WP7 ???

• Κακο-Αδιαφορο
      9
    • Μετριο
      24
    • Καλο
      65
    • Πολυ καλο
      71

Recommended Posts

Οσοι δεν το κανατε ακομη μαλλον πρεπει να περιμενετε ..

Αν αληθευουν οι πληροφοριες μου μεσα στις επομενες μέρες θα ξεκινησει το "πανηγυρι".

Θα έχει πολλούς παραμέτρους το πανηγύρι. Λίγο πολύ όλοι μας είτε ξέρουμε είτε έχουμε δει τι κάνει το Mango. Αυτό που όλοι όμως περιμένουμε είναι να κυκλοφορήσουν οι εφαρμογές που θα εκμεταλεύονται το multitasking και να δούμε ένα πιο "ελληνοποιημένο" marketplace.

μακάρι. περιμένω να μπει ο Σεπτέμβρης για ν' αρχίσουμε να μετράμε αντίστροφα. απλά μου τη δίνει λίγο η αρχική μου επιλογή να δηλώσω το live id μου ως US και να μου έχει δέσει τα χέρια στην αγορά εφαρμογών! γνωρίζει κανείς αν γίνεται να το αλλάξω τώρα ώστε να μπορώ να δηλώσω κάποια visa και να αγοράζω εφαρμογές;

• Απαντήσεις 872
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

μακάρι. περιμένω να μπει ο Σεπτέμβρης για ν' αρχίσουμε να μετράμε αντίστροφα. απλά μου τη δίνει λίγο η αρχική μου επιλογή να δηλώσω το live id μου ως US και να μου έχει δέσει τα χέρια στην αγορά εφαρμογών! γνωρίζει κανείς αν γίνεται να το αλλάξω τώρα ώστε να μπορώ να δηλώσω κάποια visa και να αγοράζω εφαρμογές;

Αυτή η συζήτηση καλύτερα να γίνει εδώ...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=259203

Έχω και γω μερικές απορίες για το ίδιο θέμα, συνεπώς μπορούμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας...

Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!!

http://hotfile.com/dl/128761396/1a125f6/NameDay2.0.xap.html

η εφαρμογη μου Name Day για wp 7.5 version 2.0.0.0

λογο του οτι ο server τηε πρωτης μου εφαρμογης επεφτε συνεχως εφτιαξα την εφαρμογη ξανα να τραβαει δεδομενα απο αλλο server!

αλαγες στην 2.0

νεος server για δεδομενα,

scroll στα ονοματα σε περιπτωση που ειναι πολλα,

επιλογη δικου σας panorama wallpapaer

http://hotfile.com/dl/128761396/1a125f6/NameDay2.0.xap.html

η εφαρμογη μου Name Day για wp 7.5 version 2.0.0.0

λογο του οτι ο server τηε πρωτης μου εφαρμογης επεφτε συνεχως εφτιαξα την εφαρμογη ξανα να τραβαει δεδομενα απο αλλο server!

αλαγες στην 2.0

νεος server για δεδομενα,

scroll στα ονοματα σε περιπτωση που ειναι πολλα,

επιλογη δικου σας panorama wallpapaer

Μπραβο ξανα!! μ αρεσει πολυ η εφαρμογη σου, το μονο που με χαλαγε ηταν αυτο με το server. Δεν την εβαλα ακομα γιατι εκανα format στο laptop και τωρα περναω τα wpdt αλλα θα την βαλω σιγουρα, πολυ χρησιμη

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπραβο ξανα!! μ αρεσει πολυ η εφαρμογη σου, το μονο που με χαλαγε ηταν αυτο με το server. Δεν την εβαλα ακομα γιατι εκανα format στο laptop και τωρα περναω τα wpdt αλλα θα την βαλω σιγουρα, πολυ χρησιμη

σε ευχαριστω πολυ και οταν την δοκιμασεις πες μου πως σου φενετε και μην ξεχνας πως αλαξα τα παντα στον κωδικα! οποτε ισως να εχει μςρικα bugs, αν βρεις κατι μου το λες να το διωτθωσω

σε ευχαριστω πολυ και οταν την δοκιμασεις πες μου πως σου φενετε και μην ξεχνας πως αλαξα τα παντα στον κωδικα! οποτε ισως να εχει μςρικα bugs, αν βρεις κατι μου το λες να το διωτθωσω

Ωραία ...Δουλευει μια χαρα και το background αλλαζει σωστά...

Το μονο που ειδα ειναι οτι οταν πας να διαλεξεις φωτο και εισαι συνδεδεμένος με το zune να τρεχει ...σε πεταει εξω ...

Θελει εναν ελεγχο εκει αν τρεχει το zune....

Ωραία ...Δουλευει μια χαρα και το background αλλαζει σωστά...

Το μονο που ειδα ειναι οτι οταν πας να διαλεξεις φωτο και εισαι συνδεδεμένος με το zune να τρεχει ...σε πεταει εξω ...

Θελει εναν ελεγχο εκει αν τρεχει το zune....

σε ευχαριστω για την παρατηρηση θα το διορθωσω

EDIT

version 2.0.1

zune detection στην επιλογη φωτογραφιας

http://hotfile.com/dl/128786611/3063046/NameDay2.0.1.xap.html

Edited by ViEL

Έχει εγκαταστήσει κανείς το Navigon? Αφού τελείωσε το πρώτο downloading & installation πέρασε στο 2ο, αλλά έχει 1 ώρα που είναι κολλημένο στο less than 1 minute για το estimated time installation.

Να το ξεσυνδέσω λέτε?

Είπαμε του κώ..ου μας να μαγειρέψει, σκ...α μας έφτιαξε.

Έχει εγκαταστήσει κανείς το Navigon? Αφού τελείωσε το πρώτο downloading & installation πέρασε στο 2ο, αλλά έχει 1 ώρα που είναι κολλημένο στο less than 1 minute για το estimated time installation.

Να το ξεσυνδέσω λέτε?

Kαλημερα διαβασες τις οδηγιες του φιλου flik στο post#662 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=259203&page=45 εγω ακολουθησα τον οδηγο και το περασα

hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi

htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom

htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab

htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim

Νέα εφαρμογή για PC για ευκολη δημιουργια Ringtones απο ΜΡ3 για WP7...

Απλή στη χρήση και δουλευει...

http://attachments.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=709530&stc=1&d=1315116936

Δειτε την στο XDA

Οσοι δεν το κανατε ακομη μαλλον πρεπει να περιμενετε ..

Αν αληθευουν οι πληροφοριες μου μεσα στις επομενες μέρες θα ξεκινησει το "πανηγυρι".

και εμεις που το βαλαμε με ενα απλο update μεσα απο το zune και θα ειμαστε ΟΚ? σωστα colosse?

thanks

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

και εμεις που το βαλαμε ,... με ενα απλο update μεσα απο το zune και θα ειμαστε ΟΚ? σωστα colosse?

thanks

- Μάλλον δεν θα είναι έτσι!! ... Το zune το βλέπει ενημερωμένο με την "7.10.7720" η οποία θα είναι και η επίσημη ... οπότε δεν θα μας προτρέψει να κάνουμε αναβάθμηση μιας και είδη βλέπει ότι έχουμε εγκατεστημένο το τελευταιο firmware!!

- Τώρα αν στην βάση του το zune κρατά και τον αριθμό ".68", που ακολουθεί το 7720 και υποδηλώνει προφανώς την RTM prerelease version "7.10.7720.68" ... μπορεί να δούμε φως ,ευελπιστώντας ότι η official version θα είναι η "7.10.7720.500" ,όπως έχει αναφερθεί!! ... και πιθανώς να μας βγάλει ενημέρωση :worry:

- Λένε για τις 15 του μήνα ... κοντά είμαστε ... θα το δούμε !! :ninja:

- Stathis -

Νέα εφαρμογή για PC για ευκολη δημιουργια Ringtones απο ΜΡ3 για WP7...

Απλή στη χρήση και δουλευει...

http://attachments.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=709530&stc=1&d=1315116936

Δειτε την στο XDA

Θύμησε μου πως τα περνάμε μετά στο κινητό. Το ξέρω ότι το έχεις ξαναγράψει,αλλά δεν θυμάμαι!:O

Θύμησε μου πως τα περνάμε μετά στο κινητό. Το ξέρω ότι το έχεις ξαναγράψει,αλλά δεν θυμάμαι!:O

Aν το φτιαξεις με αυτο το προγραμματακι απλως το μεταφερεις στο τηλ με το zune οπως τα τραγουδια σου

- Μάλλον δεν θα είναι έτσι!! ... Το zune το βλέπει ενημερωμένο με την "7.10.7720" η οποία θα είναι και η επίσημη ... οπότε δεν θα μας προτρέψει να κάνουμε αναβάθμηση μιας και είδη βλέπει ότι έχουμε εγκατεστημένο το τελευταιο firmware!!

- Τώρα αν στην βάση του το zune κρατά και τον αριθμό ".68", που ακολουθεί το 7720 και υποδηλώνει προφανώς την RTM prerelease version "7.10.7720.68" ... μπορεί να δούμε φως ,ευελπιστώντας ότι η official version θα είναι η "7.10.7720.500" ,όπως έχει αναφερθεί!! ... και πιθανώς να μας βγάλει ενημέρωση :worry:

- Λένε για τις 15 του μήνα ... κοντά είμαστε ... θα το δούμε !! :ninja:

Oι δικες μου πληροφοριες οπως εχω ξαναπει, λενε οτι θα γινει κανονικά το update απο το zune σε οσους ειναι σε 7720 (οχι στην Beta) ....

Και σε αυτο συντεινουν και τα update της HTC που γινονται κανονικά μετα την 7720 ....

Υπομονη λιγες μερες ακομη και θα δουμε αν ειναι σωστες η οχι...

Ανεβασα στο xda μερικά νεα Wallpapers ....EΔΩ

http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/XDAWallpaper-PhotoChooser-d69746d0-eac6-471e-825e-76413f67419a.jpg http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Desire-2.jpg

Edited by colossus_r

καλησπερα σας, εφτιαξα ενα μικρο website για να ανεβαζω της εφαρμογες μου! το website ειναι subdomain του κανονικου μου site.

ακομα ειναι υπο κατασκευη, θα ενημερωνετε και θα φτιαχνω και εφαρμογες και tutorial για wp7 development

http://www.wp7.topgun.gr/

δειτε εδω το δοκιμαζω τωρα config tool gia mango

http://forum.touchxperience.com/viewtopic.php?f=11&t=890

Edited by ViEL

Δεν ξερω αν γινεται αλλα καλα θα ηταν να εμφανιζε και τις 2 προηγουμενες ημερες η και περισσοτερες, ποιες γιορτες περασαν

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν ξερω αν γινεται αλλα καλα θα ηταν να εμφανιζε και τις 2 προηγουμενες ημερες η και περισσοτερες, ποιες γιορτες περασαν

δυδτηχως τα δεδομενα ειναι για σημερα-αυριο-μεθαυριο

για να κανω αυτο που ζητας θα πρεπει να εχω βαση δεδομενων με ολες τις εορτες καθε χρονου και δεν εχω κατι τετοιο

• Administrators
για να κανω αυτο που ζητας θα πρεπει να εχω βαση δεδομενων με ολες τις εορτες καθε χρονου και δεν εχω κατι τετοιο

Υπάρχει η βάση... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3121768#post3121768

Edited by athanaso77

Modpic.gif

Ρε παιδιά προσπαθώ να κάνω deploy μία app και δεν μπορώ. Μου δίνει αυτό το error

Μερικά info:

Zune version: 4.8.23.45

Phone : Mango 7712

App targeted OS: WP 7.1

και το κινητό είναι ξεκλειδωμένο με το registry trick

[ATTACH]21834[/ATTACH]

SE k700i, SE k750i, SE W850i, Qtek 8310, Samsung F700v, SE K850i, Sharp GX25 Ferrari,Nokia N95, Nokia N95 8gb, iPhone 3G, Blackberry Storm 9500, LG Optimus 2X, LG Optimus 7, Nokia Lumia 800

Ρε παιδιά προσπαθώ να κάνω deploy μία app και δεν μπορώ. Μου δίνει αυτό το error

Μερικά info:

Zune version: 4.8.23.45

Phone : Mango 7712

App targeted OS: WP 7.1

και το κινητό είναι ξεκλειδωμένο με το registry trick

[ATTACH]21834[/ATTACH]

Αλλες εφαρμογές μπορεις να βάλεις ????

Μερικές φορες εξαρτάτε και απο την εφαρμογή ??? Ποιά ειναι

Αλλες εφαρμογές μπορεις να βάλεις ????

Μερικές φορες εξαρτάτε και απο την εφαρμογή ??? Ποιά ειναι

Δεν είναι κάποια σπασμένη μία που έγραψα εγώ είναι!

SE k700i, SE k750i, SE W850i, Qtek 8310, Samsung F700v, SE K850i, Sharp GX25 Ferrari,Nokia N95, Nokia N95 8gb, iPhone 3G, Blackberry Storm 9500, LG Optimus 2X, LG Optimus 7, Nokia Lumia 800

Δεν είναι κάποια σπασμένη μία που έγραψα εγώ είναι!

Ανεβασε την κάπου να δουμε αν μπορει να εγκατασταθει σε αλλους

Υπάρχει κάποια εύκολη εφαρμογή για αρχάριους σαν και εμένα με την οποια να μπορώ να βλέπω στο κινητό μου την κάμερα του λάπτοπ μου?

Υπάρχει κάποια εύκολη εφαρμογή για αρχάριους σαν και εμένα με την οποια να μπορώ να βλέπω στο κινητό μου την κάμερα του λάπτοπ μου?

Δεν καταλαβαινω τι ακριβως θελεις να κανεις ???

Υποθέτω εννοεί να αποκτά πρόσβαση από το κινητό στην κάμερα του laptop, και να βλέπει ο,τι "βλέπει" η κάμερα.

@VIEL

Εγκατέστησα το NameDay App σήμερα, συγχαρητήρια. Δουλεύει μια χαρά σε Mango RTM.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3