Jump to content

Sense HD rom's.

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δωσε μου λινγκ για την παραπάνω ρομ φιλε μου...

Λογικα αυτην εδω λεει ο φιλος, χωρις να την εχω δοκιμασει προσωπικα.

• Απαντήσεις 812
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Λογικα αυτην εδω λεει ο φιλος, χωρις να την εχω δοκιμασει προσωπικα.

Δες στο post #514.

Μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα.

Πέρασα στο κινητό μου την τελευταία stable InsertCoin 1.08. Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι πως το ρολόι στο widget της htc, μετά το ξεκλείδωμα του κινητού, δείχνει προσωρινά 1 ώρα και 2 λεπτά πίσω κι έρχεται αμέσως στην κανονική ώρα. Το θέμα είναι πως δημιουργεί ένα κόλλημα στο κινητό 2 δευτερολέπτων. Δοκίμασα wipe και ξανά flashάρισμα της rom αλλά τίποτα. Μήπως συμβαίνει και σ'άλλον;

Πέρασα στο κινητό μου την τελευταία stable InsertCoin 1.08. Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι πως το ρολόι στο widget της htc, μετά το ξεκλείδωμα του κινητού, δείχνει προσωρινά 1 ώρα και 2 λεπτά πίσω κι έρχεται αμέσως στην κανονική ώρα. Το θέμα είναι πως δημιουργεί ένα κόλλημα στο κινητό 2 δευτερολέπτων. Δοκίμασα wipe και ξανά flashάρισμα της rom αλλά τίποτα. Μήπως συμβαίνει και σ'άλλον;

Δε χρειαζόταν να κάνεις κανένα wipe.

Έτσι πρέπει να δουλεύει, δεν είναι πρόβλημα. Το ερώτημα απλά είναι γιατί οι της HTC έκαναν το flip clock να δουλεύει μ' αυτόν τον τρόπο στα Adnroid και όχι όπως στα κινητά με WinMo. Τότε μόλις ξεκλείδωνες την οθόνη το ρολόι έδειχνε την GMT ώρα, οπότε λογικά σήμερα θα έπρεπε να δείχνει 3 ώρες πίσω, ενώ τη χειμερινή περίοδο 2 ώρες πίσω. ;)

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Παιδια ειμαι με RCmix v2.0 και υπαρχει μεγαλο προβλημα με την αναπαραγωγη βιντεο που τραβαω απο το κινητο,δε ξερω αν το εχει αναφερει κανεις,αλλα lagari πολυ ασχημα,ο ηχος και η εικονα δε συγχρονιζονται με τιποτα,λογικα φταει η rom,διορθωνεται με καποιο τροπο αυτο?

• Apple iPhone X •

Space Grey - iOS 14.1 - 64GB

—————————————————

”You only live once. But if you do it right, once is enough.”

Παιδια ειμαι με RCmix v2.0 και υπαρχει μεγαλο προβλημα με την αναπαραγωγη βιντεο που τραβαω απο το κινητο,δε ξερω αν το εχει αναφερει κανεις,αλλα lagari πολυ ασχημα,ο ηχος και η εικονα δε συγχρονιζονται με τιποτα,λογικα φταει η rom,διορθωνεται με καποιο τροπο αυτο?

Μάλλον θα πρέπει να περιμένεις (όπως όλοι μας) να βγει τέλη του μήνα η επίσημη 2.3 από την HTC και να πάρουν ό,τι χρειάζεται από εκεί οι cookers για να λυθεί το πρόβλημα.

παντως η rcmix ειναι γενικα αργη.. δεν ξερω αν φταιει και η class 4 καρτα που εχω.. αλλα σε αποκριση το κινητο δεν ειναι σαν πριν....

Device: HTC Desire

Radio: 32.49.00.32U_5.11.05.27

Rom:RCMix S v2.0 A2SD + BravoHboot

παντως η rcmix ειναι γενικα αργη.. δεν ξερω αν φταιει και η class 4 καρτα που εχω.. αλλα σε αποκριση το κινητο δεν ειναι σαν πριν....

Με την class 4 φυσιολογικό είναι να σου αργει κάπως.

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

Θάνο τώρα το είδα.. μην ξεχνάς ότι εσυ έχεις κ την μαμισια κάρτα.. οπότε λογικό είναι να αργεί.. πάντως εγώ με την καινούργια κάρτα που αγόρασα δεν μου δημιούργησε πρόβλημα..

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Phone 6s

iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5

HTC Sensation S-Off

• Administrators
Με την class 4 φυσιολογικό είναι να σου αργει κάπως.

Όχι δεν είναι φυσιολογικό. Από class 4 και πάνω είναι μια χαρά. Κάτι άλλο φταίει.

Modpic.gif

Όχι δεν είναι φυσιολογικό. Από class 4 και πάνω είναι μια χαρά. Κάτι άλλο φταίει.

Φταίει το ότι έχει την μαμα κάρτα που αν δεν κάνω λάθος είναι class 2..

Phone 6s

HTC Sensation S-Off

Μετά από πολύ καιρό με miui έβαλα την SGBS και είμαι αρκετά οικανοποιημενος, το integration με το Facebook είναι πολύ καλό.

το έχω στην αρχική sd που ειρθε το κινητό και είναι class4.

-> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11

Μετά από πολύ καιρό με miui έβαλα την SGBS και είμαι αρκετά οικανοποιημενος, το integration με το Facebook είναι πολύ καλό.

το έχω στην αρχική sd που ειρθε το κινητό και είναι class4.

Η αρχική SD είναι class 2.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Εμένα γραφή πάνω class4 πάνω φίλε, ψέματα να πω? Μήπως γιατί είναι απ´τα πρώτα και από expanses? δεν ξέρω. Το σίγουρο ότι είναι class4!
-> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11

• Administrators
Εμένα γραφή πάνω class4 πάνω φίλε, ψέματα να πω? Μήπως γιατί είναι απ´τα πρώτα και από expanses? δεν ξέρω. Το σίγουρο ότι είναι class4!

Λογικό είναι μιας και δεν είναι ελληνική συσκευή η δική σου.

Modpic.gif

Δηλαδή στα Ελληνικά Desire έχουν βάλει class2 για να κατεβάσουν το κόστος? Για ..... μας έχουν περάσει ε?

Δηλαδή στα Ελληνικά Desire έχουν βάλει class2 για να κατεβάσουν το κόστος? Για ..... μας έχουν περάσει ε?

Το δικό μου που είναι αγορασμένο από expansys πέρσι το Πάσχα είχε μια SanDisk 4gb class2.

Πίστευε και Μη, Ερέυνα

τι εχει γινει με τις rom...??? μας εχουν παρατησει η τοθς επιασε καλοκαιρι...??? ουτε μια αναβαθμιση...?? περιμενουν να παρουμε την επισημη 2.3 κ μετα να αρχισουν...?

Phone 6s

HTC Sensation S-Off

Λογικα εχουν τερματισει οι πιο πολλοι devs την εξελιξη με τους υπαρχοντες drivers και kernels (με εξαιρεση τη cyanogenmod που βγαζει καθε μερα nightly), επομενως αναμενουν κι αυτοι την official 2.3 για να πατησουν πανω σε αυτην πλεον και οχι στις leaked απο αλλες συσκευες.

Εγω απο τον γερμανο το εχω εδω και 4-5 μηνες και ηρθε με class4 το κινητο:D

HTC DESIRE

ANDROID : 2.3.7

ROM: MildWild CM-5.0

Καλησπέρα,

Αφού αποφάσισα να κρατήσω το κινητό και να μην πάω σε Samsung Galaxy S2, θέλω μια πρόταση για Sense 3.0 Rom καθώς και μια βοήθεια γιατί ή κάνω κάτι λάθος με όσες τέσταρα ή το κινητό είναι καταραμένο :) Επιπλέον διαπίστωσα πρόσφατα που έκανα unroot και reroot, πως όταν είχα την Starburst Rom η μπαταρία τελείωνε σε 6-8 ώρες για ΠΛΑΚΑ. Πλέον χωρίς κάποια rom, αντέχει ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ παραπάνω και αναρωτιέμαι μήπως τελικά η Starburst είχε θέμα.

Η πιο sexy rom μου φαίνεται η RCMixHD v3.6, DATA++/D2EXT/A2SD+, Rotating or DeSensenized (link εδώ! + Down Links εδώ!) αλλά...δεν μπορώ να την βάλω με τίποτα :) Έκανα το χώρισμα στην SD (Class 6, 8άρα), δηλαδή βάζοντας το Minitool Partition Wizard όπως δείχνει στο

αλλά δεν κατάφερα τίποτα (παραμένει στην λευκή HTC οθόνη, χωρίς να κάνει τίποτα). Αν κάποιος την έχει βάλει, θέλει κάτι άλλο πέρα από τo χώρισμα της SD; Επίσης όποιος την έχει, μια κρίση όσον αφορά την μπαταρία; Αντέχει τουλάχιστον 1 μερούλα;

Η δεύτερη καλή Rom που βρήκα, είναι η [Cool Sense 2.1+3.0][16 July]Cool AceS/SagaS/VisionS v8 250MB FIT|STOCK|CM7/r2], που την βρήκα εδώ!. Εδώ θέλει άλλο χώρισμα στην SD από ότι είδα, μου ανοίγει, κάνει τα 3 restart που κάνει και μετά τίποτα, η λευκή HTC οθόνη. Θέλει και εδώ κάτι επιπλέον να κάνω, εκτός από τα κλασσικά;

Και τρίτον βρήκα μια ακόμα, που όμως κατά τα φαινόμενα δεν κάνει για το κινητό μας, και είναι η [RLS3-7/18/11]-KInGdOm ReWiND 3D-[2.3.3]-[sense 3.0], που θα την βρείτε εδώ! και πολλοί λένε είναι η Best Sense 3.0 αλλά δεν βλέπω να παίζει. Μήπως την έχει βάλει κανείς;

ΥΓ

Όταν λέω τα κλασσικά παραπάνω, αναφέρομαι σε Recovery Mode, Wipe Data/Factory Reset, Wipe Cache Partition & Wipe Dalvik Cache

Κάθε βοήθεια, θα μας βοηθήσει να βγάλουμε το καλοκαίρι :)

---------------

https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα!

Καλησπέρα,

Αφού αποφάσισα να κρατήσω το κινητό και να μην πάω σε Samsung Galaxy S2, θέλω μια πρόταση για Sense 3.0 Rom καθώς και μια βοήθεια γιατί ή κάνω κάτι λάθος με όσες τέσταρα ή το κινητό είναι καταραμένο :) Επιπλέον διαπίστωσα πρόσφατα που έκανα unroot και reroot, πως όταν είχα την Starburst Rom η μπαταρία τελείωνε σε 6-8 ώρες για ΠΛΑΚΑ. Πλέον χωρίς κάποια rom, αντέχει ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ παραπάνω και αναρωτιέμαι μήπως τελικά η Starburst είχε θέμα.

Η πιο sexy rom μου φαίνεται η RCMixHD v3.6, DATA++/D2EXT/A2SD+, Rotating or DeSensenized (link εδώ! + Down Links εδώ!) αλλά...δεν μπορώ να την βάλω με τίποτα :) Έκανα το χώρισμα στην SD (Class 6, 8άρα), δηλαδή βάζοντας το Minitool Partition Wizard όπως δείχνει στο

αλλά δεν κατάφερα τίποτα (παραμένει στην λευκή HTC οθόνη, χωρίς να κάνει τίποτα). Αν κάποιος την έχει βάλει, θέλει κάτι άλλο πέρα από τo χώρισμα της SD; Επίσης όποιος την έχει, μια κρίση όσον αφορά την μπαταρία; Αντέχει τουλάχιστον 1 μερούλα;

Η δεύτερη καλή Rom που βρήκα, είναι η [Cool Sense 2.1+3.0][16 July]Cool AceS/SagaS/VisionS v8 250MB FIT|STOCK|CM7/r2], που την βρήκα εδώ!. Εδώ θέλει άλλο χώρισμα στην SD από ότι είδα, μου ανοίγει, κάνει τα 3 restart που κάνει και μετά τίποτα, η λευκή HTC οθόνη. Θέλει και εδώ κάτι επιπλέον να κάνω, εκτός από τα κλασσικά;

Και τρίτον βρήκα μια ακόμα, που όμως κατά τα φαινόμενα δεν κάνει για το κινητό μας, και είναι η [RLS3-7/18/11]-KInGdOm ReWiND 3D-[2.3.3]-[sense 3.0], που θα την βρείτε εδώ! και πολλοί λένε είναι η Best Sense 3.0 αλλά δεν βλέπω να παίζει. Μήπως την έχει βάλει κανείς;

ΥΓ

Όταν λέω τα κλασσικά παραπάνω, αναφέρομαι σε Recovery Mode, Wipe Data/Factory Reset, Wipe Cache Partition & Wipe Dalvik Cache

Κάθε βοήθεια, θα μας βοηθήσει να βγάλουμε το καλοκαίρι :)

Λοιπόν update σε αυτό. Τελικά μπήκε η πρώτη rom, θα γράψω εντυπώσεις για όποιον θέλει σε καμιά εβδομάδα. Πάντως δείχνει πολύ πιο ωραία ως τώρα από ότι άλλο έχω δει. Να τονίσω πως πρέπει να έχετε οπωσδήποτε όπως δείχνει S-OFF (πριν δεν μου δούλευε) ενώ είναι απαραίτητο να κάνετε ΕΧΤ4 στην SD Card σας, αφού παρότι στο xda-developers λέει πως με ΕΧΤ3 δουλεύει κανονικά, εμένα δεν το πήρε. Ενώ όταν τα έβαλα με ΕΧΤ4, δούλεψε μια χαρά. Ίσως τυχαίο.

Θα επανέλθω :)

---------------

https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα!

Λοιπόν update σε αυτό. Τελικά μπήκε η πρώτη rom, θα γράψω εντυπώσεις για όποιον θέλει σε καμιά εβδομάδα. Πάντως δείχνει πολύ πιο ωραία ως τώρα από ότι άλλο έχω δει. Να τονίσω πως πρέπει να έχετε οπωσδήποτε όπως δείχνει S-OFF (πριν δεν μου δούλευε) ενώ είναι απαραίτητο να κάνετε ΕΧΤ4 στην SD Card σας, αφού παρότι στο xda-developers λέει πως με ΕΧΤ3 δουλεύει κανονικά, εμένα δεν το πήρε. Ενώ όταν τα έβαλα με ΕΧΤ4, δούλεψε μια χαρά. Ίσως τυχαίο.

Θα επανέλθω :)

Ρε συ νομίζω δεν είναι απαραίτητο να είσαι s-off με αυτή την ρομ που έβαλες.... Εκτός αν έβαζες την cm7 κ για αυτό σε κολλούσε..

Phone 6s

HTC Sensation S-Off

Εβαλα σήμερα την LeeDroid HD 3.3.1 R3. Ειναι πολύ γρήγορη οπως η Insertcoin 1.0.8, χωρίς sense 3.0 stuff που μου ειχαν σπάσει τα νέυρα, ειδικα ο δακτύλιος στην αναμονή, εχει την Dalvik στο SD-EXT και δινει 246ΜΒ για προγραμματα στο /data!!! Μαλλον θα κάνω καιρο να αλλάξω. :) Edited by David
HTC Desire Root User

Έκανα σήμερα το update σε v6a και το πόσο smooth είναι το Sense (σε σχέση με την v5 που είχα) δεν λέγεται. Μάλλον βοήθησαν πάρα πολύ τα RAM/SPEED Tweaks του Juwe11 (αν δε κάνω λάθος είναι cooker για το Galaxy S). Έτρεξα και το Dalvik.Cache.To.SD-EXT script και στο 1ο boot το 235Mb free internal. Στα συν, το σωστό πλέον μέγεθος των εφαρμογών και widget στα home screens (παρόλαυτα ο μαμά image viewer δεν έχει γίνει ακόμη resized και οι εικόνες στο grid βγαίνουν εκτός οθόνης, όπως επίσης είναι κάπως μεγάλοι οι αριθμοί μέσα στα buttons, στο Calculator. Ίσως να υπάρχουν και άλλα, αλλά όσα δοκίμασα ήταν εντάξει).

Ps. Πριν από λίγο εμφανίστηκε στον server του Coolexe μία test rom, ονόματι Virtuous Unity. :shifty:

Την πήραν είδηση κάποιοι χρήστες και την πέρασαν πριν καν την ανακοινώσει ο cooker. Παρόλο που είναι σε test μορφή ακόμη, όλοι μιλούν για το πόσο ποιο γρήγορη έχει γίνει το feeling του UI...

Mάλλον πρόκειται για port μίας από τις καλύτερες rom για Desire HD.