Jump to content

Sense HD rom's.

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νομίζω κάτι 3d παιχνίδια.

klein για τα παιχνιδια.... για πες πως το λυνουμε.....! :D

Phone 6s

iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5

HTC Sensation S-Off

• Απαντήσεις 812
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

klein για τα παιχνιδια.... για πες πως το λυνουμε.....! :D

http://insertcoin.dataninja.net/Nightly/Patches/

• Apple iPhone X •

Space Grey - iOS 14.1 - 64GB

—————————————————

”You only live once. But if you do it right, once is enough.”

εισαι σιγουρος...........????? :mad:

Phone 6s

HTC Sensation S-Off

Απλα αλλαξε το site του αποψε γιατι και γω πριν κανα 2 ωρες απο το λινκ απο πανω κατεβασα τη v29. Btw βγηκε η v30. Δε προλαβαινω να φλασαρω μου φαινεται τωρα δυο μερες. :lol:

Απλα αλλαξε το site του αποψε γιατι και γω πριν κανα 2 ωρες απο το λινκ απο πανω κατεβασα τη v29. Btw βγηκε η v30. Δε προλαβαινω να φλασαρω μου φαινεται τωρα δυο μερες. :lol:

ναι δεν ηθελα την ρομ αλλα το πατσακι για να φαινονται τα εικονιδια... παλι εβγαλε ο τρελος...??? διορθωσε τιποτα τωρα...???

Phone 6s

HTC Sensation S-Off

για όλες τις εκδόσεις της insertcoin το site είναι http://www.baadnwz.eu

στην ver 30 διόρθωσε το πρόβλημα με τις επαφές και έβαλε νέο boot animations αλλά για να το δεις θέλει full wipe, επίσης με το iconfix v1 φαίνονται τα εικονίδια στην lock screen αλλά δεν λειτουργούν η χάρτες τις google και η lockscreen θέλει 2 με 3 λεπτά για λειτουργήσει.

ONEPLUS 6, HUAWEI P10 PLUS, NEXUS 6P, NEXUS 7 (2013), RASBERRY PI2

για όλες τις εκδόσεις της insertcoin το site είναι http://www.baadnwz.eu

στην ver 30 διόρθωσε το πρόβλημα με τις επαφές και έβαλε νέο boot animations αλλά για να το δεις θέλει full wipe, επίσης με το iconfix v1 φαίνονται τα εικονίδια στην lock screen αλλά δεν λειτουργούν η χάρτες τις google και η lockscreen θέλει 2 με 3 λεπτά για λειτουργήσει.

Ναι αλλά με το νεο boot animation το κινητό δεν κλείνει ποτέ:blink::lol:

Ξανανοίγει μόνο του .Μόνο με το ρομ μανατζερ μπαίνει σε recovery.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Ναι αλλά με το νεο boot animation το κινητό δεν κλείνει ποτέ:blink::lol:

Ξανανοίγει μόνο του .Μόνο με το ρομ μανατζερ μπαίνει σε recovery.

δεν ξέρω να σου πω σίγουρα γιατί εγώ έκανα update από την v25 στην v30 (αλλά ξέρω ότι από το power button μπορούσα να κάνω restart σε recovery) (μήπως είχες τσεκαρισμένο μέσα στις ρυθμίσεις - τροφοδοσία την επιλογή (γρήγορη εκκίνηση) γιατί τότε το κινητό δεν κλείνει μπαίνει σε αναμονή

ONEPLUS 6, HUAWEI P10 PLUS, NEXUS 6P, NEXUS 7 (2013), RASBERRY PI2

δεν ξέρω να σου πω σίγουρα γιατί εγώ έκανα update από την v25 στην v30 (αλλά ξέρω ότι από το power button μπορούσα να κάνω restart σε recovery) (μήπως είχες τσεκαρισμένο μέσα στις ρυθμίσεις - τροφοδοσία την επιλογή (γρήγορη εκκίνηση) γιατί τότε το κινητό δεν κλείνει μπαίνει σε αναμονή

Όχι ,είναι bug που οφείλεται sto animation.Δες στο νήμα της nightly αλλά επειδή φεύγει ο baad για ταξίδι,έως τη Δευτέρα δεν θα έχουμε update.

Μικρό το κακό,αλλά τρώγομαι για φλασάρισμα ,θα βάλω την RC MIX

Την Cool GingerS 2.1 την εχει δοκιμασει κανεις? Εγω ειμαι με insertcoin 1.0.3 αλλα τρωγομαι οπως ο φιλος απο πανω να φλασαρω παλι!

Μετά από σχεδόν ένα χρόνο που έχω το Desire, αποφάσησα να δοκιμάσω κι εγώ custom rom. Δοκίμασα πρώτα μία MIUI αλλά ήμουν λιγάκι (έως πολύ) χαμένος, οπότε δοκίμασα την Insert Coin v30. Αυτό που με έχει παραξενέψει και δε ξέρω αν είναι θέμα rom ή ρυθμίσεων, είναι με τα emails.

Όταν έρχεται ένα email εμφανίζεται notification, και το εικονίδιο αλλάζει και αναγράφει τον αριθμό των unread emails. Με την original 2.2 που είχα πριν (και την 2.1 παλιότερα), ο αριθμός παρέμενε (αλλάζοντας ανάλογα) μέχρι να μην έχω κανένα Unread mail. Τώρα, μόλις μπω στο mail και βγω, ο αριθμός εξαφανίζεται.

Έχει παρατηρήσει κανένας άλλος κάτι αντίστοιχο; Είναι bug or feature;

Edited by finik
Λάθος όνομα rom...

Μετά από σχεδόν ένα χρόνο που έχω το Desire, αποφάσησα να δοκιμάσω κι εγώ custom rom. Δοκίμασα πρώτα μία MIUI αλλά ήμουν λιγάκι (έως πολύ) χαμένος, οπότε δοκίμασα την Oxygen v30. Αυτό που με έχει παραξενέψει και δε ξέρω αν είναι θέμα rom ή ρυθμίσεων, είναι με τα emails.

Όταν έρχεται ένα email εμφανίζεται notification, και το εικονίδιο αλλάζει και αναγράφει τον αριθμό των unread emails. Με την original 2.2 που είχα πριν (και την 2.1 παλιότερα), ο αριθμός παρέμενε (αλλάζοντας ανάλογα) μέχρι να μην έχω κανένα Unread mail. Τώρα, μόλις μπω στο mail και βγω, ο αριθμός εξαφανίζεται.

Έχει παρατηρήσει κανένας άλλος κάτι αντίστοιχο; Είναι bug or feature;

ξες τι...??? ρωτα καλυτερα στο thread που εχει για τις aosp ρομ.... αφου οπως λες εχει προβλημα με την oxygen... k αν βαλεις ρομ με sense τοτε ρωτα εδω για προβληματα...! τσεκαρε αυτο εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=304355 ;)

Edited by sakis697

Phone 6s

HTC Sensation S-Off

Δικό μου λάθος. Δοκίμασα τόσες rom που τελικά έμπλεξα τα μπούτια μου με τα ονόματα :) InsertCoin v30 (nightly) έβαλα... Το διόρθωσα.

Δικό μου λάθος. Δοκίμασα τόσες rom που τελικά έμπλεξα τα μπούτια μου με τα ονόματα :) InsertCoin v30 (nightly) έβαλα... Το διόρθωσα.

εγω παντως δεν παρατηρησα κατι τετοιο... αλλα κ byg να ειναι το εχει πει ο ανθρωπος οτι δεν δουλευει κ τοοοσο καλα.... παντως τωρα θα δοκιμασω την InsertCoin_GB_Sense2.1_A2SD+_1.0.3 για να δω τις διαφορες τους..... ;)

Phone 6s

HTC Sensation S-Off

Λοιπόν επειδή σε λίγες μέρες θα έχω στα χέρια μου την νέα μου sd στα 8 gb class 6, λέω να αλλάξω την αγαπημένη μου και σταθερότατη starburst για μία από τις καινούργιες gingerbread!

Μετά από την παρακολούθηση του θέματος κλείνω προς αυτή... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1016940

Sorry αν έχουν ξανά ειπωθεί διάσπαρτα στα post αλλά θέλω να κάνω ορισμένες ερωτήσεις!

Η συγκεκριμένη rom είναι σταθερή??Δηλαδή υπάρχουν προβλήματα με κάμερα,άναμα πράσινου Led,wi-fi ,κολλήματα του κινητού,αυτονομία, ταχύτητα, google maps ktl....... Υπάρχει δυνατότητα να έχω 1gb εσωτερική μνήμη όπως δηλαδή έχω με την Starburst? Με ενδιαφέρει πάρα πολύ να έχω αρκετή μνήμη! Τέλος το ξεκλείδωμα με το ring δουλεύει κανονικά? Sorry αν κούρασα...:p

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

Λοιπόν επειδή σε λίγες μέρες θα έχω στα χέρια μου την νέα μου sd στα 8 gb class 6, λέω να αλλάξω την αγαπημένη μου και σταθερότατη starburst για μία από τις καινούργιες gingerbread!

Μετά από την παρακολούθηση του θέματος κλείνω προς αυτή... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1016940

Sorry αν έχουν ξανά ειπωθεί διάσπαρτα στα post αλλά θέλω να κάνω ορισμένες ερωτήσεις!

Η συγκεκριμένη rom είναι σταθερή??Δηλαδή υπάρχουν προβλήματα με κάμερα,άναμα πράσινου Led,wi-fi ,κολλήματα του κινητού,αυτονομία, ταχύτητα, google maps ktl....... Υπάρχει δυνατότητα να έχω 1gb εσωτερική μνήμη όπως δηλαδή έχω με την Starburst? Με ενδιαφέρει πάρα πολύ να έχω αρκετή μνήμη! Τέλος το ξεκλείδωμα με το ring δουλεύει κανονικά? Sorry αν κούρασα...:p

λιγες ερωτησεις εχεις ρε πετραν.......!!!! ελα παρε την καρτουλα κ στειλε pm να τα πουμε...! ;) ξες εσυ...!

Phone 6s

HTC Sensation S-Off

Καλησπερα φιλε μου, εγω εχθες παρελαβα την νεα μου καρτα απο ebay 16gb Class 10 οπου και την δοκιμασα αμεσως με την insert coin stable 1.0.3. Ειχα για λιγο καιρο με την παλια καρτα μεχρι και την v27 οπου ειχα πολλα κολληματα με το κινητο. Οπως δεν ξεκινουσανε οι Χαρτες και αναγκαστηκα να περασω ξανα την εφορμογη, λαγκαρισματα στο δαχτυλιδι διοτι ηθελα να εχει και τα shorcuts στο lockscreen. Σε γενικες γραμμες πολυ fancy rom και ισως και για το τιποτα.(εννοειτε ειναι προσωπικη γνωμη) Τωρα οσο αφορα την stable εκδοση της rom ειναι πολυ γρηγορη και πολυ σταθερη.(οσο μπορει κανεις να το πει αυτο λειτουργωντας την για ενα 24ωρο) Οσο αφορα την μνημη δεν την βλεπει ενιαία 1gb στην internal αλλα μεταφερει μερος της εφαρμογης στο EXT4 που εχεις διμιουργησει.

μια ερωτηση...

η insertcoin v26 εχει overglow animation?

Ακόμη και να μην έχει, είναι πανεύκολο να το φτιάξεις μόνος σου. ;)

Βρίσκεις στο .zip αρχείο της rom που έχεις, τα εξής αρχεία: framework-res.apk, SystemUI.apk & com.htc.resources.apk και τα κάνεις extract κάπου στο pc σου.

Πηγαίνεις σ' αυτό το link και πας στο tab File Upload. Εκεί πατάς System Files και κάνεις upload τα τρία αρχεία.

Μετά πηγαίνεις στο tab Glowing, κάνεις tick το Glowing, στη συνέχεια το OverScroll Glowing και διαλέγεις από το Colour, χρώμα. Πατάς Generate Preview για να δεις πώς φαίνεται.

Είτε πηγαίνεις και στα υπόλοιπα tabs (πχ. Battery για να αλλάξεις όψη στην μπαταρία κ.ο.κ) ή αν θέλεις μόνο το Glowing, πηγαίνεις στο tab Summary. Εκεί θα δεις μέσα σε πράσινο πλαίσιο τις αλλαγές που έκανες.

Πατάς Submit work to kitchen και θα σου πει ότι 'ψήνεται' το αρχείο σου, δίνοντάς σου τον κωδικό (ονομασία αρχείου).

Πηγαίνεις στην επάνω μπάρα, στο Pickup και περιμένεις μέχρι να είναι έτοιμο το .zip αρχείο σου, όπου θα σου εμφανιστεί έχοντας δίπλα το κουμπί για Download (το αρχείο μπορεί να κάνει να εμφανιστεί έως 15 λεπτά, ανάλογα με το πόση δουλειά έχει η κουζίνα ;)).

Περνάς το αρχείο στο root της sd card σου, κάνεις reboot σε recovery, κάνεις καλού-κακού ένα nand backup μήπως στραβώσει το flashing του .zip αρχείου και έχεις bootloop κατά το reboot, πηγαίνεις Mounts & Storage, κάνεις mount τα System και sd-ext και από το Install zip from sd επιλέγεις να εγκαταστήσεις το .zip που κατέβασες.

Κάνεις reboot και έχεις στο κινητό σου το Οverglow Αnimation. ;)

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

tsiftsism άψογος μάγειρας.Ευχαριστούμε.

Μου έδωσες κάτι να ασχοληθώ μιας και λείπει ο παλαβός ο baad που φτιάχνει την insertcoin και δεν έχω φλασάρει εδώ και τρεις μέρες.

Έχω πέσει σε αφ(λ)ασία.:)

Σε όσους δουλεύουν τα εφέ του καιρού στο clock widget της HTC, να ξέρετε ότι είστε από τους λίγους, για να μη πω ελάχιστους.

Είναι πάρα πολλοί αυτοί που γράφουν ότι δεν δουλεύουν ή δούλεψαν στην αρχή και ξαφνικά μία μέρα σταμάτησαν.

Άλλωστε όπως έγραψα νωρίτερα, ο Robo βρήκε το πρόβλημα και το διόρθωσε στην 1.6.2.

Με το google maps τί πρόβλημα έχετε; To διάβασα και από άλλους, αλλά δεν έδωσα σημασία καθώς δεν το χρησιμοποιώ ποτέ. Έχω τόσους άλλους πλοηγούς... Πάντως τώρα που το έτρεξα δείχνει να δουλεύει. Βρήκε κανονικά και το στίγμα μου.

Ps. Αν τύχει και αλλάξει κάποιος rom (sakis697 ακούς; ) μπορείτε να δοκιμάσετε και αυτό το .zip για data2ext στο κινητό σας.

To χρησιμοποιεί εδώ και καιρό ο *damo* (ένας από τους dev της Kingdom rom) σε αρκετές rom που έχει δοκιμάσει.

Σε όσους δουλεύουν τα εφέ του καιρού στο clock widget της HTC, να ξέρετε ότι είστε από τους λίγους, για να μη πω ελάχιστους.

Είναι πάρα πολλοί αυτοί που γράφουν ότι δεν δουλεύουν ή δούλεψαν στην αρχή και ξαφνικά μία μέρα σταμάτησαν.

Άλλωστε όπως έγραψα νωρίτερα, ο Robo βρήκε το πρόβλημα και το διόρθωσε στην 1.6.2.

Με το google maps τί πρόβλημα έχετε; To διάβασα και από άλλους, αλλά δεν έδωσα σημασία καθώς δεν το χρησιμοποιώ ποτέ. Έχω τόσους άλλους πλοηγούς... Πάντως τώρα που το έτρεξα δείχνει να δουλεύει. Βρήκε κανονικά και το στίγμα μου.

Ps. Αν τύχει και αλλάξει κάποιος rom (sakis697 ακούς; ) μπορείτε να δοκιμάσετε και αυτό το .zip για data2ext στο κινητό σας.

To χρησιμοποιεί εδώ και καιρό ο *damo* (ένας από τους dev της Kingdom rom) σε αρκετές rom που έχει δοκιμάσει.

παιζει σε ολες τις ρομ αυτο το zipακι....??? γιατι διαβαζω κ λεει Place Cool_Rom.zip αρα θα εννοει για την http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1038734 λογικα....

ρε την 1.6.2 που λες γτ δεν μπορω να την βρω...???

αυτο που με εκνευριζει απιστευτα στην rcmix ειναι που ξεκλειδωνει αν πατησεις δυο φορες το trackball... το επαθα χθες οταν το ειχα στην τσεπη μου....

Edited by sakis697

Phone 6s

HTC Sensation S-Off

παιζει σε ολες τις ρομ αυτο το zipακι....??? γιατι διαβαζω κ λεει Place Cool_Rom.zip αρα θα εννοει για την http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1038734 λογικα....

ρε την 1.6.2 που λες γτ δεν μπορω να την βρω...???

αυτο που με εκνευριζει απιστευτα στην rcmix ειναι που ξεκλειδωνει αν πατησεις δυο φορες το trackball... το επαθα χθες οταν το ειχα στην τσεπη μου....

O damo είπε ότι το έχει δοκιμάσει σε παλιές και νέες rom που έχει δοκιμάσει. Γι' αυτό σου έγραψα αν θέλεις δοκίμασέ το.

Άλλωστε το κάνεις flash αμέσως μετά το flash της rom, οπότε αν δε σου ανοίξει ή δεις ότι η rom lagάρει πολύ άσχημα, κάνεις αμέσως wipe και περνάς ξανά τη rom. Δεν θα πάρει πολύ ώρα.

Όλες οι rom του robo βρίσκονται εδώ.

Τώρα για το trackball2wakeup, το έχω γράψει και παλιότερα: πώς αρέσει αυτό το πράγμα σε όλο τον κόσμο; Έχω χρεωθεί αρκετές φορές φορές από το ηλίθιο ξεκλείδωμα. Έτσι ζήτησα από κάποιον αν είναι εύκολο να κάνει ένα .zip και ο tristan μάς έδωσε το κατάλληλο αρχείο, μιας και ήταν πολύ απλό (γι' αυτόν φυσικά). Το κατεβάζεις από εδώ και το flashάρεις όπως όλα τα .zip. Απλά πρόσεχε, κάνει flash την έκδοση του lockscreen όπου δεν εμφανίζονται τα εiκoνίδια από τις εφαρμογές που βάζεις στο κάτω μέρος. Άρα αν το εγκαταστήσεις, δεν θα σου εμφανίζονται τα εικονίδια. ;) Έχω διαβάσει ότι αλλάζοντας κάποια .lib αρχεία διορθώνεται το πρόβλημα, αλλά δεν έχω ασχοληθεί, γιατί πιστεύω ότι σίγουρα θα 'χαλάει' κάτι άλλο. Αν βάζοντάς τα όλα δούλευαν ρολόι, θα τα έβαζε εξ αρχής και ο Robo στην rom του. Κάτι παραπάνω θα ξέρει. :p

O damo είπε ότι το έχει δοκιμάσει σε παλιές και νέες rom που έχει δοκιμάσει. Γι' αυτό σου έγραψα αν θέλεις δοκίμασέ το.

Άλλωστε το κάνεις flash αμέσως μετά το flash της rom, οπότε αν δε σου ανοίξει ή δεις ότι η rom lagάρει πολύ άσχημα, κάνεις αμέσως wipe και περνάς ξανά τη rom. Δεν θα πάρει πολύ ώρα.

Όλες οι rom του robo βρίσκονται εδώ.

Τώρα για το trackball2wakeup, το έχω γράψει και παλιότερα: πώς αρέσει αυτό το πράγμα σε όλο τον κόσμο; Έχω χρεωθεί αρκετές φορές φορές από το ηλίθιο ξεκλείδωμα. Έτσι ζήτησα από κάποιον αν είναι εύκολο να κάνει ένα .zip και ο tristan μάς έδωσε το κατάλληλο αρχείο, μιας και ήταν πολύ απλό (γι' αυτόν φυσικά). Το κατεβάζεις από εδώ και το flashάρεις όπως όλα τα .zip. Απλά πρόσεχε, κάνει flash την έκδοση του lockscreen όπου δεν εμφανίζονται τα εiκoνίδια από τις εφαρμογές που βάζεις στο κάτω μέρος. Άρα αν το εγκαταστήσεις, δεν θα σου εμφανίζονται τα εικονίδια. ;) Έχω διαβάσει ότι αλλάζοντας κάποια .lib αρχεία διορθώνεται το πρόβλημα, αλλά δεν έχω ασχοληθεί, γιατί πιστεύω ότι σίγουρα θα 'χαλάει' κάτι άλλο. Αν βάζοντάς τα όλα δούλευαν ρολόι, θα τα έβαζε εξ αρχής και ο Robo στην rom του. Κάτι παραπάνω θα ξέρει. :p

Γιατί ο robo δεν έχει βγάλει την 1.6.2 δεν την έχει βγάλει στο κοινό άραγε;

Γιατί ο robo δεν έχει βγάλει την 1.6.2 δεν την έχει βγάλει στο κοινό άραγε;

τι εννοεις..?? δεν μπορεις να την βρεις...?εδω ειναι http://rom.robocik.mobi/Desire/RCMixS/v1.6/

Phone 6s

HTC Sensation S-Off

τι εννοεις..?? δεν μπορεις να την βρεις...?εδω ειναι http://rom.robocik.mobi/Desire/RCMixS/v1.6/

Τη βρήκα στο ποστ που έδωσε ο φίλος παραπάνω απλά μου κάνει εντύπωση που δεν την έχει δώσει επίσημα στο xda .Ο παλαβος ο baad δίνει μια κάθε τρεις ώρες.:)