sakis697 Δημ. May 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2011 το εβαλα κανονικα... κολλησε λιγο βεβαια... αλλα 750mb δεν μου δειχνει... οποτε λογικα δεν δουλεψε....! :( Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. May 12, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2011 Να υπενθυμίσω παίδες ότι το forum δεν είναι chat. Γι' αυτό υπάρχουν τα pm. Ευχαριστώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. May 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2011 (edited) Θέλω να δοκιμάσω την RC MIX γιατί βλέπω κάτι καινούρια πράγματα στην 1.5 Για στοκ HBOOT και S-ON που είμαι την πρώτη κατεβάζω από την παρακάτω λίστα; http://mirror01.th.ifl.net/robocik/Desire/RCMixS/v1.5/ EDIT Η πρώτη είναι ,το σιγούρεψα,άκυρο το ερώτημα.Sorry. EDIT 2 Τελικά έβαλα την RC MIX με την καινούρια lockscreen η οποία όμως δεν δούλευε και η ρομ λαγκάριζε ενίοτε. Πριν από λίγο έβαλα την ν26 της insertcoin. Mόνο καλά λόγια έχω να πω.Η lock screen είναι απίθανη και δουλεύει τέλεια.Είναι του sense 3. To σενσ πετάει πραγματικά.Λες και είναι aosp rom. To μόνο που λείπει είναι το 3D εφέ του καιρού στο sense 3 ,αλλά το παλεύουν κι αυτό ,και σύντομα θα έλθει στο desire. Stay tuned. Edited May 14, 2011 by Villis Συνεχόμενα post Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 (edited) Θέλω να δοκιμάσω την RC MIX γιατί βλέπω κάτι καινούρια πράγματα στην 1.5 Για στοκ HBOOT και S-ON που είμαι την πρώτη κατεβάζω από την παρακάτω λίστα; http://mirror01.th.ifl.net/robocik/Desire/RCMixS/v1.5/ EDIT Η πρώτη είναι ,το σιγούρεψα,άκυρο το ερώτημα.Sorry. EDIT 2 Τελικά έβαλα την RC MIX με την καινούρια lockscreen η οποία όμως δεν δούλευε και η ρομ λαγκάριζε ενίοτε. Πριν από λίγο έβαλα την ν26 της insertcoin. Mόνο καλά λόγια έχω να πω.Η lock screen είναι απίθανη και δουλεύει τέλεια.Είναι του sense 3. To σενσ πετάει πραγματικά.Λες και είναι aosp rom. To μόνο που λείπει είναι το 3D εφέ του καιρού στο sense 3 ,αλλά το παλεύουν κι αυτό ,και σύντομα θα έλθει στο desire. Stay tuned. Έτοιμο και αυτό.Κατεβάζετε το apk που σας δίνω στο λίνκ και κάνετε κανονικά εγκατάσταση. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=13798418&postcount=7081 Μετά έχετε στις επιλογές την απίστευτη 3D lockscreen toy sense 3. Δουλεύει απίθανα.Δεν θα το πιστεύετε.Ποιος χρειάζεται το Sensation;:yahoo::yahoo::dance::dance: Συγγνώμη για την ποιότητα του βίντεο αλλά είναι από το ideos της κόρης μου. Edited May 15, 2011 by nnik_1969 Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qazeroti Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 Σε insertcoin v26 που το δοκιμασα και εγω δουλευει μια χαρα. Δοκιμασα επισης και τα αλλα δυο lock screen που εχουν ανεβασει. Αυτα με το φωτο αλμπουμ και με το ρολοι. Καλυτερο ειναι αυτο με τον καιρο. Για οσους δεν γνωριζουν, η αλλαγη γινεται απο την επιλογη που εχει για τα lockscreen μεσα απο το μενου προσαρμογη. Καθε φορα που αλλαζετε lockscreen χρειαζεται παραπανω χρονος απο μια αλλαγη ταπετσαριας. (για οσους ανησυχησουν οτι επαθε καποιο προβλημα το κινητο) http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=13789403&postcount=7019 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magisian Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 (edited) Σε insertcoin v26 που το δοκιμασα και εγω δουλευει μια χαρα. Δοκιμασα επισης και τα αλλα δυο lock screen που εχουν ανεβασει. Αυτα με το φωτο αλμπουμ και με το ρολοι. Καλυτερο ειναι αυτο με τον καιρο. Για οσους δεν γνωριζουν, η αλλαγη γινεται απο την επιλογη που εχει για τα lockscreen μεσα απο το μενου προσαρμογη. Καθε φορα που αλλαζετε lockscreen χρειαζεται παραπανω χρονος απο μια αλλαγη ταπετσαριας. (για οσους ανησυχησουν οτι επαθε καποιο προβλημα το κινητο) http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=13789403&postcount=7019 μια ερωτηση... η insertcoin v26 εχει overglow animation? Edited May 15, 2011 by magisian Παράθεση LG OPTIMUS 4x HD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qazeroti Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 @magician Επειδη ειμαι καπως νεος στον χωρο του android, τι σημαινει overglow animation?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magisian Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 @magician Επειδη ειμαι καπως νεος στον χωρο του android, τι σημαινει overglow animation?? σορυ για την καθυστερηση..... ειναι το εφε που κανει στο τελειωμα και στην αρχη μιας λιστας πχ στις ρυθμισεις πηγαινε στο λεπτο 3΄30¨ να καταλαβεις:D Παράθεση LG OPTIMUS 4x HD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 μια ερωτηση... η insertcoin v26 εχει overglow animation? Όχι δεν έχει. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris74 Δημ. May 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2011 περασα την insertcoin αλλα το weather κρασαρει συνεχεια, καμμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 περασα την insertcoin αλλα το weather κρασαρει συνεχεια, καμμια ιδεα? Ποια έκδοση,γιατί κάποια έχει προβλήματα,δεν ξέρω αν την έφτιαξε κιόλας ο baad. H pio σταθερή είναι η 25προς το παρόν. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris74 Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 Ποια έκδοση,γιατί κάποια έχει προβλήματα,δεν ξέρω αν την έφτιαξε κιόλας ο baad. H pio σταθερή είναι η 25προς το παρόν. την 27 έβαλα την οποια και προτείνω να μην την βάλει κανείς :p περα απο την πλάκα σε εμένα είχε αρκετά bug με τον καιρό να είναι το μικρότερο. στο Lock screen εξαφανιζόταν το δακτυλίδι και δεν μπορούσες να κανεις τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 την 27 έβαλα την οποια και προτείνω να μην την βάλει κανείς :p περα απο την πλάκα σε εμένα είχε αρκετά bug με τον καιρό να είναι το μικρότερο. στο Lock screen εξαφανιζόταν το δακτυλίδι και δεν μπορούσες να κανεις τίποτα. Εγώ εχω την 26 kαι δουλεύουν όλα πρίμα όπως είχα δείξει παραπάνω. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris74 Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 τελικά και ο δημιουργός τις χωρισε σε stable και nightly θα δοκιμασω την stable η οποια ειναι η v25 απο οτι λεει να δω πως θα κατσει. μια ερώτηση, ειμαι s-off και εβαλα cm7 hboot οποτε δουλέυω με τις cm7 rom. τι ειναι καλυτερο να βάλω stock hboot και a2sd+ rom? cm7 hboot και cm7 rom ? αν εχω καταλάβει σωστά οι cm7 υπερτερουν στην ταχυτητα αλλα γεμίζουν γρηγορότερα απο τις a2sd+ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 αυτος ο τρελος απο την insercoin που πηγε τα λινκ του για να κατεβασω την ρομ....??? να δω ποια ειναι η καινουργια κ τα χαρακτηριστικά της... :wacko: Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hurin Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 αυτος ο τρελος απο την insercoin που πηγε τα λινκ του για να κατεβασω την ρομ....??? να δω ποια ειναι η καινουργια κ τα χαρακτηριστικά της... :wacko: Τα χώρισε σε stable και nightly. Δες : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1016940 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1081864 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 Τα χώρισε σε stable και nightly. Δες : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1016940 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1081864 ααα δηλαδη η νεα ρομ που ειναι καλη κ χωρις bug ειναι η 1.0.2...??? κ εχει την 29 σαν nightly? Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hurin Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 ααα δηλαδη η νεα ρομ που ειναι καλη κ χωρις bug ειναι η 1.0.2...??? κ εχει την 29 σαν nightly? Ακριβώς. Η 1.0.1 είναι η παλιά v25, η πιο σταθερή μέχρη τώρα, χωρίς εικονίδια και καιρό στο lockscreen. Oi v29 και μετά έχουν τα προβληματάκια τους, καλό είναι να διαβάσεις το thread για να δεις αν τα υποφέρεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 Ακριβώς. Η 1.0.1 είναι η παλιά v25, η πιο σταθερή μέχρη τώρα, χωρίς εικονίδια και καιρό στο lockscreen. Oi v29 και μετά έχουν τα προβληματάκια τους, καλό είναι να διαβάσεις το thread για να δεις αν τα υποφέρεις! Υποφέρονται μια χαρά .Εγώ έχω τη ν29 πριν το split και την καινούρια λοκσκριν με τα εικονίδια και δεν έχω κανένα bug.Mono to ggoγλe maps κλέινει μόνο του όταν το ανοίξω αλλά όταν το ξανανοίξω δουλέυει κανονικά . Το παλεύει πολύ ο παλαβός.Του έκανα και donation.Του αξίζει.Απορώ πότε κοιμάται. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hurin Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 Υποφέρονται μια χαρά .Εγώ έχω τη ν29 πριν το split και την καινούρια λοκσκριν με τα εικονίδια και δεν έχω κανένα bug.Mono to ggoγλe maps κλέινει μόνο του όταν το ανοίξω αλλά όταν το ξανανοίξω δουλέυει κανονικά . Το παλεύει πολύ ο παλαβός.Του έκανα και donation.Του αξίζει.Απορώ πότε κοιμάται. O άνθρωπος είναι θεός! Ποτε μα ποτέ το κινητό (desire) δεν ήταν τόσο σταθερό! Εξαφανίστηκαν τα fcs και το deep sleep bug, μόνο 3 φορές τις τελευταίες 3 βδομάδες έχει freezάρει! Το donation θα το πάρει 1000%!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coreyhalkis Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 Ειμαι με v28 της insertcoin (σκοπευω να φλασαρω αποψε τη v29) και αναρωτιεμαι, υπαρχει τροπος να αλλαξει το lockscreen στο default του android ή εστω στο παλιο του sense που τραβαγες κατα κατω τη μπαρα ? Διοτι αυτο με το δαχτυλιδι δε μου πιανει με την πρωτη και πρεπει να δοκιμασω 2-3 φορες να το συρω κατα πανω. Thanks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 μολις εβαλα την v29.... προβλημα δεν ειδα ακομα.... στο κλειδωμα ο καιρος δουλευει πολυ καλα.. αλλα δεν μου βγαζει τα εικονίδια για τις συντομευσεις... ενω εχω βαλει ποια θελω, μου δειχνει ενα γκρι κυκλακι κ οχι το εικονιδιο της εφαρμογης.... Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 μολις εβαλα την v29.... προβλημα δεν ειδα ακομα.... στο κλειδωμα ο καιρος δουλευει πολυ καλα.. αλλα δεν μου βγαζει τα εικονίδια για τις συντομευσεις... ενω εχω βαλει ποια θελω, μου δειχνει ενα γκρι κυκλακι κ οχι το εικονιδιο της εφαρμογης.... Υπάρχει φιξ γι αυτό αλλά μετά δεν δουλεύει το Google maps και κάτι άλλα. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 Υπάρχει φιξ γι αυτό αλλά μετά δεν δουλεύει το Google maps και κάτι άλλα. τα αλλα τι ειναι..??? για το maps δεν με νοιαζει κ πολυ... καλα κλασσικα οταν ειναι κλειδωμενο δεν δειχνει τιν εικονα... επισης στο handcent εχω ενα θεμα ακομα... δεν αναβει το led.... Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 τα αλλα τι ειναι..??? για το maps δεν με νοιαζει κ πολυ... καλα κλασσικα οταν ειναι κλειδωμενο δεν δειχνει τιν εικονα... επισης στο handcent εχω ενα θεμα ακομα... δεν αναβει το led.... Νομίζω κάτι 3d παιχνίδια. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts