three_brothers1 Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 οχι παντα..πχ τωρα δειχνει οτι ειναι κλειστο σεμια ωρα καλει κανονικα...δεν το κανει παντα.. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 παιδια εβαλα προσφατα την τελευταια nightly και καποιες εφαρμογές οπως το BeWeather, το FuelPrices, το wardrive και το QR Droid δεν επαναφέρονται με το Titanium, γιατί συμβαίνει αυτό? Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varemenos2003 Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 μια ερώτηση. Η cm 7.1.0 μπαινει μονο σε gen 2 blade; Υπαρχει καποιος οδηγος για 7.1.0 σε gen 1 κινητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANTONIS_V Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 παιδιά έβαλα τη 7.1 stable και πέθανε το wifi καμιά ιδέα...??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 παιδιά έβαλα τη 7.1 stable και πέθανε το wifi καμιά ιδέα...??? Κάνε μια επανεκκίνηση στο router και ξαναπροσπάθησε. Αν δεν φτιάξει ξαναφλάσαρε με full wipe + wipe dalvik cache και μην επαναφέρεις καμία εφαρμογή συστήματος με το Titanium backup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Κάνε μια επανεκκίνηση στο router και ξαναπροσπάθησε. Αν δεν φτιάξει ξαναφλάσαρε με full wipe + wipe dalvik cache και μην επαναφέρεις καμία εφαρμογή συστήματος με το Titanium backup. οπως τους αποθηκευμενους κωδικους του wifi που ειχες στην προηγουμενη ρομ... Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Έχω δυο προβλήματα το ένα είναι παλιό και κάπου έχει γραφτεί εδώ μέσα,αλλα δεν το βλεπω. Πως ενεργοποιούμε το μεγάφωνο για ηχο κλίσης όταν έχουμε συνδέσει τα handsfree? Επίσης θέλω να μου πει κάποιος αν του δουλεύει το skype σωστά. Όχι στο chat αλλα στην ομιλία δεν δουλεύει και με 3G και με wifi μου κανει πολλα προβληματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Έχω δυο προβλήματα το ένα είναι παλιό και κάπου έχει γραφτεί εδώ μέσα,αλλα δεν το βλεπω. Πως ενεργοποιούμε το μεγάφωνο για ηχο κλίσης όταν έχουμε συνδέσει τα handsfree? Επίσης θέλω να μου πει κάποιος αν του δουλεύει το skype σωστά. Όχι στο chat αλλα στην ομιλία δεν δουλεύει και με 3G και με wifi μου κανει πολλα προβληματα. Cyanogenmod settings---Ήχος και τσεκάρεις ανάλογα στην ενότητα "Πάντα αναπαραγωγή από το ηχείο" Το skype σε μένα δουλεύει σωστά!! CM7.1 stable Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 οπως τους αποθηκευμενους κωδικους του wifi που ειχες στην προηγουμενη ρομ... +1 κι από μένα. Επανέφερα τα πάντα εκτός από Wi-Fi settings. Απλά πρέπει μετά να ξαναπεράσεις τα δίκτυα σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Cyanogenmod settings---Ήχος και τσεκάρεις ανάλογα στην ενότητα "Πάντα αναπαραγωγή από το ηχείο" Το skype σε μένα δουλεύει σωστά!! CM7.1 stable Τελικά τα δοκίμασα όλα με το skype αλλα τίποτα. Η μονη λύση που έπιασε ήταν στροφή 365 μοιρών. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Τελικά τα δοκίμασα όλα με το skype αλλα τίποτα. Η μονη λύση που έπιασε ήταν στροφή 365 μοιρών. :) Ποιο είναι το πρόβλημα με το skype? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Δούλευε τα πρώτα 5 δευτερόλεπτα και μετά δεν άκουγα τίποτα και ούτε με άκουγαν η έκανε διακοπές. Δεν έφταιγε το σήμα και με wifi και με 3G το ίδιο. Έκανα και clean install πριν βάλω την 365 αλλα και πάλι. Tελοσπάντων δεν ξέρω τι θα κάνω και μπορεί να δοκιμάσω καμια nightly γιατί η 365 είναι ωραία αλλα παρα πολύ βαριά με το Go Louncher που χρησιμοποιώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Δούλευε τα πρώτα 5 δευτερόλεπτα και μετά δεν άκουγα τίποτα και ούτε με άκουγαν η έκανε διακοπές. Δεν έφταιγε το σήμα και με wifi και με 3G το ίδιο. Έκανα και clean install πριν βάλω την 365 αλλα και πάλι. Tελοσπάντων δεν ξέρω τι θα κάνω και μπορεί να δοκιμάσω καμια nightly γιατί η 365 είναι ωραία αλλα παρα πολύ βαριά με το Go Louncher που χρησιμοποιώ. Καλά τελευταίες μέρες και γω αντιμετώπισα περιστασιακά προβλήματα με το skype και στο PC . Ίσως να ήταν και τυχαίο, μπορεί κάποιο πρόβλημα με τους server του skype.:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 Ξανά πάλι πίσω λοιπόν στην CM7 και θέλω να μου πείτε το link2sd το δουλεύει κανείς σας; Εμένα υπολειτουργεί και μερικά ανοίγουν αλλα καθυστερούν κανα δυο λεπτα και αλλα δεν ανοίγουν ποτέ. Το skype και τα handsfree τα εφτιαξα τελικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 Ξανά πάλι πίσω λοιπόν στην CM7 και θέλω να μου πείτε το link2sd το δουλεύει κανείς σας; Εμένα υπολειτουργεί και μερικά ανοίγουν αλλα καθυστερούν κανα δυο λεπτα και αλλα δεν ανοίγουν ποτέ. Το skype και τα handsfree τα εφτιαξα τελικα. Αν θες να μεταφέρεις εφαρμογές σε ext partition στην SD χρησιμοποίησε το S2E που δουλεύει καλύτερα στην CM7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 καλησπερα στη παρεα.στην τελευταια nightly δουλεουν ολα ρολοι? Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vis Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 καλησπερα στη παρεα.στην τελευταια nightly δουλεουν ολα ρολοι? Σε blade κανένα πρόβλημα !!! Παράθεση αυτό που ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ χρόνο ομιλίας με ξεπερνά @mavri_gazela Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Σε blade κανένα πρόβλημα !!! για το blade μιλουσα φυσικα... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Όποιοι φοράνε την CM7.1 stable και ενδιαφέρονται για την προστασία των δεδομένων τους ας ρίξουν μια ματιά στο PDroid Privacy Protection Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solor Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 Απο μπαταρια πως παει? με καμια ωρα 3g και κανα μισαωρο ομιλια και gps θα την βγαλει την μερα ή θα θελει φορτιση στα μισα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 Απο μπαταρια πως παει? με καμια ωρα 3g και κανα μισαωρο ομιλια και gps θα την βγαλει την μερα ή θα θελει φορτιση στα μισα?με τέτοια χρήση θα θέλει φόρτιση στο τέλος της 2ης μέρας....χαλαρά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solor Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 με τέτοια χρήση θα θέλει φόρτιση στο τέλος της 2ης μέρας....χαλαρά!!! οταν λεω 3g εννοω χρηση ιντερνετ οχι ανοιχτο μονο. αν ειναι ετσι την βαζω ηδη απο χθες :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 Απο μπαταρια πως παει? με καμια ωρα 3g και κανα μισαωρο ομιλια και gps θα την βγαλει την μερα ή θα θελει φορτιση στα μισα? ότι χρήση και να του κάνεις, η αυτονομία της μπαταρίας είναι πάνω κάτω η ίδια πλέον σε όλες τις custom. Αν δεν σου κρατάει πολύ, δεν θα σου κρατάει ούτε στις άλλες. Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solor Δημ. December 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2011 ότι χρήση και να του κάνεις, η αυτονομία της μπαταρίας είναι πάνω κάτω η ίδια πλέον σε όλες τις custom. Αν δεν σου κρατάει πολύ, δεν θα σου κρατάει ούτε στις άλλες. Ευχαριστω για τις απαντησεις... Ειχε κυκλοφορησει οτι η cyanogen ειναι η πιο γρηγορη αλλα με μεγαλυτερη καταναλωση απο τις αλλες. αλλα μετα τοσες αναβαθμισεις λογικο ειναι να ειναι ολες βελτιωμενες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pneuma1629398144 Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Καλησπέρα και απο μένα. αν μπορεί κάποιος να μου πει ειναι σε όλα καλή σε όλα η 7.1 ; απο ράδιο όλα καλά; παραμένει σε 512 η μνήμη ram; και που μπορώ να κατεβάσω τα αρχεία να τα περάσω; ευχαριστώ πολύ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts