Mitsos_The_Great Δημ. May 2, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Σωστά. 10char Και κάτι τελευταίο πριν προχωρήσω, μετά αν βάλω GEN 1 Rom (πχ. Jelfish) χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο εκτός από WIPE ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaount Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Και κάτι τελευταίο πριν προχωρήσω, μετά αν βάλω GEN 1 Rom (πχ. Jelfish) χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο εκτός από WIPE ? Jellyfish δεν υπάρχει κανένας λόγος να βάλεις, υπάρχει η swedish sping πλέον. Δεν χρειάζεται τίποτα εκτός wipe. Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zero76 Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 thanks men Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltoro Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 https://market.android.com/details?id=com.keramidas.TitaniumBackup&feature=search_result μονοδρομος Όλα δούλεψαν τέλεια..! ευχαριστώ πολύ :D Παράθεση http://spreadfirefox.com/community/images/affiliates/Buttons/125x50/takebacktheweb_125x50.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Έχω την official 2.1 με ξεκλειδωμένη τη RAM στα 512ΜΒ. Δεν έχω πρόθεση να βάλω ποτέ κάτι άλλο από official ROM (για δικούς μου λόγους). Αξίζει να αναβαθμίσω σε official 2.2 froyo; Εννοώ αν το όφελος από την υποτιθέμενη μεγαλύτερη ταχύτητα του froyo και της δυνατότητας εγκατάστασης εφαρμογών στην SD, υπερκαλύπτει τη "χασούρα" από την αναγκαστική μείωση της RAM και πάλι στα 256ΜΒ. Μας έβγαλε το λάδι η Wind και η ΖΤΕ και τελικά υποψιάζομαι ότι έκαναν μια τρύπα στο νερό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Έχω την official 2.1 με ξεκλειδωμένη τη RAM στα 512ΜΒ. Δεν έχω πρόθεση να βάλω ποτέ κάτι άλλο από official ROM (για δικούς μου λόγους). Αξίζει να αναβαθμίσω σε official 2.2 froyo; Εννοώ αν το όφελος από την υποτιθέμενη μεγαλύτερη ταχύτητα του froyo και της δυνατότητας εγκατάστασης εφαρμογών στην SD, υπερκαλύπτει τη "χασούρα" από την αναγκαστική μείωση της RAM και πάλι στα 256ΜΒ. Μας έβγαλε το λάδι η Wind και η ΖΤΕ και τελικά υποψιάζομαι ότι έκαναν μια τρύπα στο νερό... μαλλον θεμα της wind ειναι γιατι στο εξωτερικο το λεπιδι κυκλοφορει με 512 ραμ.aξιζει να κανεις την αλλαγη σε 2.2 για πολλους λογους,και αν δεν το "στιβεις" το κινητο δε θα σου φανει η απλωλεια της ραμ.επισεις μπορεις να κανεις υπομονη μεχρι να βρουμε πως θα ξεκλειδωνουμε τη μνημη και στη 2.2. της wind. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 ,και αν δεν το "στιβεις" το κινητο δε θα σου φανει η απλωλεια της ραμ. Ε μα για να μπορώ να το "στίβω" συζητάμε. Πιό γρήγορο και να δουλεύει πιο ξεκούραστα δεν υποτίθεται ότι το κάνει η froyo; Αλλιώς δεν έχω κανένα πρόβλημα και με τη 2.1. Είναι απλή η ερώτηση μου: "υπερκερνάει" σε ταχύτητα και άνεση εκτέλεσης εφαρμογών τη μείωση της RAM στο μίσο η ταχύτερη λειτουργία του froyo; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaount Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 (edited) Ε μα για να μπορώ να το "στίβω" συζητάμε. Πιό γρήγορο και να δουλεύει πιο ξεκούραστα δεν υποτίθεται ότι το κάνει η froyo; Αλλιώς δεν έχω κανένα πρόβλημα και με τη 2.1. Είναι απλή η ερώτηση μου: "υπερκερνάει" σε ταχύτητα και άνεση εκτέλεσης εφαρμογών τη μείωση της RAM στο μίσο η ταχύτερη λειτουργία του froyo; Εγώ θα έλεγα ναι, αλλά κρίνοντας από custom 2.2. Για την wind 2.2 διάβαζα ότι έχει freezes που δεν είχε η 2.1. Προσωπικά και η 2.1 μου είχε φανεί ψιλοχάλια και δε σωζόταν από τα 512. Πάντως η μετακίνηση εφαρμογών στην SD που προσφέρει η 2.2 είναι πάντα ένα σημαντικό πλεονέκτημα, στην περίπτωση όμως που δεν το χρειάζεσαι μείνε στην 2.1. Edited May 3, 2011 by klaount Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2011 Ε μα για να μπορώ να το "στίβω" συζητάμε. Πιό γρήγορο και να δουλεύει πιο ξεκούραστα δεν υποτίθεται ότι το κάνει η froyo; Αλλιώς δεν έχω κανένα πρόβλημα και με τη 2.1. Είναι απλή η ερώτηση μου: "υπερκερνάει" σε ταχύτητα και άνεση εκτέλεσης εφαρμογών τη μείωση της RAM στο μίσο η ταχύτερη λειτουργία του froyo; κοιτα εγω το ειχα παρει μεταχειρισμενο το λεπιδι και ειχε απο την αρχη 512 ραμ.το σιγουρο ειναι οτι η 2.2 ειναι παντου πιο γρηγορη και πιο ομαλη στις λειτουργειες σε σχεση με την 2.1.τωρα σε αυτο που λες,δεν εχω απαντηση Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. May 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2011 ... 3) Υπάρχει τρόπος να αναβαθμιστεί εκ νέου η μνήμη σε 512 αλλά μόνο με άλλη rom (swedish ή cyanomod) και αν συμβεί αυτό δεν ύπάρχει επιτροφή στη wind ούτε με φλασάρισμα εκ νέου, ούτε με backup!!!! Χμ... γιατί το λες αυτό;;; Δοκίμασες μετά από μια gen2 custom rom να επαναφέρεις το stock recovery και να δοκιμάσεις πάλι να τρέξεις το official update της wind??? Κανονικά θα πρέπει να σου βάλει την επίσημη wind 2.2 με 256MB (και είναι μάλιστα και ένας τρόπος να γυρνάμε πίσω στα 256MΒ σε περίπτωση που χρειαστεί εγγύηση, κάτι που δεν μπορούσαμε πριν) Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Το εκτελέσιμο της αναβάθμισης μου βγάζει μήνυμα ότι πρέπει να μπω σε FTM mode. Πως γίνεται αυτό, δεδομένου ότι έχω εγκατεστημένο το clockworkmod (από τη μέρα που έκανα το ξεκλείδωμα της RAM) και με volume down+power on με βγάζει στο menu του CWM αντί να με πάει σε FTM; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. May 5, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Το εκτελέσιμο της αναβάθμισης μου βγάζει μήνυμα ότι πρέπει να μπω σε FTM mode. Πως γίνεται αυτό, δεδομένου ότι έχω εγκατεστημένο το clockworkmod (από τη μέρα που έκανα το ξεκλείδωμα της RAM) και με volume down+power on με βγάζει στο menu του CWM αντί να με πάει σε FTM; Πολύ απλά κάνεις επαναφορά του FTM Mode http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=304803 (Bλ. Βήμα 1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmamee Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Πολύ απλά κάνεις επαναφορά του FTM Mode http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=304803 (Bλ. Βήμα 1) Ισως μπορεις να βοηθησεις Mitsos The Great και εμενα. Εγω εχω ακομη την 2.1 της wind και περιμενα να βγει η επισημη 2.2 ωστε να ξεκινησω τους πειραματισμους και με τις custom που διαβαζω στο επισημο thread, με σκοπο να καταληξω καπου. Το κινητο δεν το εχω πειραξει καθολου, περα του root/unroot , κανα δυο φορες. Σημερα ειπα να ξεκινησω με την 2.2 αλλα δυστηχως δεν μπορω να μπω σε ftm οπως γραφουν οι οδηγιες στο site και εμφανιζει μονο το ρομποτακι. Υπαρχει καποιος τροπος να κανω την αναβαθμιση απευθειας στο τηλεφωνο η λεω μ******ς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Βρήκα εν τω μεταξύ οδηγίες από εδώ: http://android.modaco.com/content/zte-blade-roms-rom-customisation/338653/guide-how-to-restore-gen1-safely-after-windows-upgrade-to-gen2/ και το έβαλα σε ftm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Ισως μπορεις να βοηθησεις Mitsos The Great και εμενα. Εγω εχω ακομη την 2.1 της wind και περιμενα να βγει η επισημη 2.2 ωστε να ξεκινησω τους πειραματισμους και με τις custom που διαβαζω στο επισημο thread, με σκοπο να καταληξω καπου. Το κινητο δεν το εχω πειραξει καθολου, περα του root/unroot , κανα δυο φορες. Σημερα ειπα να ξεκινησω με την 2.2 αλλα δυστηχως δεν μπορω να μπω σε ftm οπως γραφουν οι οδηγιες στο site και εμφανιζει μονο το ρομποτακι. Υπαρχει καποιος τροπος να κανω την αναβαθμιση απευθειας στο τηλεφωνο η λεω μ******ς? δες εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3621727#post3621727 Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 To Universal Androot δε φαίνεται να δουλεύει πλέον στη 2.2. Κατά συνέπεια δε μπορώ να κάνω restore με το Titanium Backup. Καμιά άλλη λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 To Universal Androot δε φαίνεται να δουλεύει πλέον στη 2.2. Κατά συνέπεια δε μπορώ να κάνω restore με το Titanium Backup. Καμιά άλλη λύση; Προτύνω το modified z4root που δουλεύει σε gen1 και gen2 αλλά και σε android 2.1 και σε froyo Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmamee Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 δες εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3621727#post3621727 Πως μου ειχε ξεφυγει αυτο το θεμα. Ευχαριστω kogos. Για μενα που ειμαι αρχαριος και εχω διαβασει ολες αυτες τις σελιδες (καπου 500 στο πρωτο μερος του θεματος συν τις 25 στο δευτερο μερος συν τα επιμερους θεματα) ειναι φυσικο να εχω hang over. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Προτύνω το modified z4root που δουλεύει σε gen1 και gen2 αλλά και σε android 2.1 και σε froyo Ευχαριστώ. Το έβαλα και φαίνεται καλό καθώς έχει δυνατότητα και για μόνιμο root. Ξέρει κανείς πως θα γίνει να επαναφέρω backup sms που είχα πάρει με το clockworkmod με την eclair (πριν αναβαθμίσω); Το Titanium Backup δε βλέπω αν έχει κρατήσει backup των sms και το Rom Manager 3.0.2.7 που εγκατέστησα δεν κατάφερα να το κάνω να δει τα backup που έχω πάρει. Έχω κάποια sms με κωδικούς που είναι μάλλον σημαντικό να ανακτήσω. Υ.Γ. Δε μου αρέσουν αυτά που βλέπω σχετικά με το ασύρματο δίκτυο... Έχω ρούτερ το ΖΤΕ της Wind και ενώ με την 2.1 δούλευε άψογα τόσον καιρό, παρατηρώ μετά το update σε froyo, αφού αποσυνδέθηκα, δεν παίρνει ΙΡ το Blade πλέον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Υ.Γ. Δε μου αρέσουν αυτά που βλέπω σχετικά με το ασύρματο δίκτυο... Έχω ρούτερ το ΖΤΕ της Wind και ενώ με την 2.1 δούλευε άψογα τόσον καιρό, παρατηρώ μετά το update σε froyo, αφού αποσυνδέθηκα, δεν παίρνει ΙΡ το Blade πλέον... Έχω το ίδιο router με SS rls5 και δεν έχω προβλήματα. Η μόνη φορά που ,μπορεί ,να μην πάρει ip ,είναι αν κλείσω από το εξωτερικό κουμπί το wifi και το ανοίξω μετά πάλι. Σ'αυτή την περίπτωση θέλει reboot για να επανέρθει. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thant Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 (edited) Καλησπέρα. Εδώ και 5-6 μέρες έχω περάσει την επίσημη 2.2 της Wind. Το πρόβλημα είναι ότι από τότε όταν μπαίνω στο μάρκετ και πάω νέες εφαρμογές ή νέα παιχνίδια δεν με αφήνει να επιλέξω κάτι, και μόλις αγγίξω την οθόνη μου βγάζει το εξής μήνυμα... Υπήρξε μη αναμενόμενη διακοπή της εφαρμογής Market (διαδικασία com.android.vending). Προσπαθήστε ξανά. Να διευκρινίσω ότι στις κορυφαίες εφαρμογές δεν έχω κανένα πρόβλημα, ενώ δεν είμαι σίγουρος αν αυτό το πρόβλημα είναι τελικά από την αναβάθμιση. Όποιος ξέρει κάτι... Edited May 6, 2011 by thant Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinos13 Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Καλησπέρα. Εδώ και 5-6 μέρες έχω περάσει την επίσημη 2.2 της Wind. Το πρόβλημα είναι ότι από τότε όταν μπαίνω στο μάρκετ και πάω νέες εφαρμογές ή νέα παιχνίδια δεν με αφήνει να επιλέξω κάτι, και μόλις αγγίξω την οθόνη μου βγάζει το εξής μήνυμα... Υπήρξε μη αναμενόμενη διακοπή της εφαρμογής Market (διαδικασία com.android.vending). Προσπαθήστε ξανά. Να διευκρινίσω ότι στις κορυφαίες εφαρμογές δεν έχω κανένα πρόβλημα, ενώ δεν είμαι σίγουρος αν αυτό το πρόβλημα είναι τελικά από την αναβάθμιση. Όποιος ξέρει κάτι... Ειναι γνωστο προβλημα του market. Μια ευκολη λυση παγωνεις με titanium το market update και καταργεις τις ενημερωσεις του market Παράθεση Samsung Galaxy SIII Dualboot android-x86-4.4.2 Samsung GT-N8010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thant Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Ειναι γνωστο προβλημα του market. Μια ευκολη λυση παγωνεις με titanium το market update και καταργεις τις ενημερωσεις του market Πες μου μόνο αν έχει σχέση η αναβάθμιση που έκανα σε 2.2, η προϋπήρχε αυτό το σφάλμα και πριν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Πες μου μόνο αν έχει σχέση η αναβάθμιση που έκανα σε 2.2, η προϋπήρχε αυτό το σφάλμα και πριν? Δεν υπήρχε κανένα τέτοιο πρόβλημα πριν... Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος. Έκανα fix permissions από το Rom Manager και έκτοτε βγάζει συνέχεια και κάθε λίγο μήνυμα: "Λυπούμαστε! Υπήρξε μη αναμενόμενη διακοπή της διαδικασίας android.process,acore. Προσπάθηστε αργότερα". Κι εγώ λυπάμαι, αλλά κατά πως φαίνεται δεν ήταν έτοιμο για διάθεση το "update". Εν τω μεταξύ δεν καταφέρνω να το βάλω σε FTM λειτουργία (με κρατημένο vol down και power on, φτάνει στο πράσινο ανθρωπάκι και μένει εκεί). Με ποιόν τρόπο μπορώ να επαναφέρω το πλήρες backup που έχω πάρει με το Clockworkmod και να γυρίσω στην 2.1; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. May 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2011 Με ποιόν τρόπο μπορώ να επαναφέρω το πλήρες backup που έχω πάρει με το Clockworkmod και να γυρίσω στην 2.1; Διορθώνω λίγο καθώς διάβασα τα περί επαναφοράς σε Gen 1 που πρέπει να γίνει πρώτα, οπότε απομένει το που βρίσκω για να φλασάρω την stock 2.1 της Wind και από εκεί και πέρα με το clockworkmod πιστεύω να καταφέρω να επαναφέρω τα πάντα στην αρχική κατάσταση (5/5/2011) που είχα πάρει το πλήρες backup από stock 2.1). Ή μήπως το backup με το CWM έχει κρατήσει και την ROM; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts