Jump to content

[Επίσημο] Huawei U8800 IDEOS X5

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας και απομενα.

Το πηρα και εγω προχτες. Προς το παρον δεν εχω κανει τιποτα απολυτος οτι αφορα με διαδυκτιο διοτι το προγραμμα που εχω δεν μου επιτρεπει κατι τετοιο, οποτε μονο να συνδεθω μεσω wifi. Να ρωτησω αν το GPS η πλοηγηση δηλαδη ειναι ανεξαρτητη απο την συνδεση στο διαδικτυο. Αν ναι απο που κατεβασω τι για να δουλεψει.

Τhanks

• Απαντήσεις 4,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γεια σας και απομενα.

Το πηρα και εγω προχτες. Προς το παρον δεν εχω κανει τιποτα απολυτος οτι αφορα με διαδυκτιο διοτι το προγραμμα που εχω δεν μου επιτρεπει κατι τετοιο, οποτε μονο να συνδεθω μεσω wifi. Να ρωτησω αν το GPS η πλοηγηση δηλαδη ειναι ανεξαρτητη απο την συνδεση στο διαδικτυο. Αν ναι απο που κατεβασω τι για να δουλεψει.

Τhanks

ναι ειναι ανεξαρτητη...

πας >>>

ρυθμισεις > τοποθεσια και ασφαλεια > απενεργοποιεις το "χρηση quick gps"

και πλεον δεν σε χρεωνει παρα μονο με τους δορυφορους θα ψαχνει απλα θα καθυστερει αρκετα να ξερεις.

οσο για το προγραμμα δε νομιζω να δικαιουσαι δωρεαν χαρτες οπως εχουν πει πολλα παιδια εδω και αρκετες μερες μιας και ηταν για συγκεκριμενες συσκευες η προσφορα...

αλλα για να δοκιμασεις ανοιξε το προγραμμα και δες τι θα σου πει...

προχωρα τα βηματα που θα λεει μεχρι το τελος...

αν καποια στιγμη δεν προχωραει και πρεπει να πληρωσεις τοτε δεν δικαιουσαι δωρεαν το προγραμμα...

φροντισε να εισαι συνδεδεμενος με wifi γιατι αν κατεβασει χαρτες θα ειναι κοντα στα 200+ mb λογω του οτι μετα θα σου κανει και αναβαθμιση το προγραμμα απο το market...

3)το gps του είναι ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ με όλους τους δυνατους συνδιασμους (gps σχετο, gps και quick gps, wifi+gps+agps) είχα τα εξης αποτελεσματα (παντα σε καθαρο ουρανο) η εφαρμογη "πλοηγηση" του κινητου δεν δουλεψε ποτε. Το Ndrive βρισκει σημα αλλά 4/5 δεν κλειδωνει το σημα στο χαρτη. Το navigon (ελλιπέστατο προγραμμα) κλειδωνει πιο γρηγορα ή ...καθολου.

με εχει ξενερωσει παρα πολυ αυτο με το gps διοτι το χρησιμοποιω αρκετα στην δουλεια μου και το προηγουμενο κινητο μου ηταν το nokia 5800xm το οποιο κλειδωνε αστραπιαια ακομα και σε υπογειο (offline παντα)

το εχει ψαξει κανεις αλλος το θεμα?

Με το GPS έχω θέμα και εγώ. Όταν ανάψει η κεραία στη notification bar κάποια στιγμή βρίσκει σήμα. Μπορεί να αργήσει αλλά συνήθως θα βρεί (οχι 100% βέβαια). Αλλά μερικές φορές τρέχεις κάποιο πρόγραμμα (χάρτες, igo κλπ) και δεν βρίσκει καν το GPS (δεν ανάβει η κεραία). Τότε συνήθως επανέρχεται βάζοντας και βγάζοντας το απο airplane mode. Δοκίμασα να το ανοιγοκλείσω απλά αλλά δεν δούλεψε. Το airplane mode συνήθως το ξεκολάει. Αν δεν πετύχει αυτό reboot.

Εδώ και λίγες μέρες δεν έχω παρατηρήσει κανένα πρόβλημα. Το Wifi δουλεύει μια χαρά, δε ζεσταίνεται με τίποτα (κατέβασα 3 ώρες ένα torrent σήμερα).

Το μόνο θέμα είναι ότι δεν μπορώ να τίποτα να κάνω το swype να δουλέψει. Το κάνω εγκατάσταση, το ενεργοποιώ από τα πληκτρολόγια, αλλά όταν πάω να γράψω μου ανοίγει το κλασσικό πληκτρολόγιο.

ΕΠίσης το Documents 2 Go δε με αφήνει να το κάνω εγκατάσταση, (πρέπει να απεγκαταστήσω πρώτα το demo που έχει πάνω; )

Προσπαθώ να το απεγκαταστήσω αλλά επειδή είναι app του συστήματος δε με αφήνει...

Για GPS πρόγραμμα χρησιμοποιώ το Don't Panic και είναι πολύ καλό.

Και εγώ εχω το ίδιο πρόβλημα με το swype.Ακριβώς το ίδιο ενω το ενεργοποιώ δεν εμφανίζεται.Μηπως καποιος απο τους πιο εμπειρους γνωρίζει κατι ας βοηθήσει παρακαλώ...

μπορειτε να μου πειτε πως γινεται να δυναμωσω κι αλλο τον ηχο κλησης?το εχω τερμα αλλα δεν ακουγεται πολυ καλα.επισης επειδη θελω να αλλαξω sd να βαλω μια πιο μεγαλη πως γινεται να αντιγραψω απο την παλια μου sd το ndrive με τους χαρτες στην καινουργια?

Τελικα εκανα restore αυτο το backup που δινεις παραπανω. Δημιουργησα τους φακελους που επρεπε στην sdcard, εκανα restore μεσα απο το clockwork recovery, ολα πηγαν καλα, αλλα δεν δουλευει το wifi. Δεν μπορω με κανένα τρόπο να το ενεργοποιήσω. Καμια ιδέα ? :wacko:

μήπως έχεις βάλει μετα το restore κανενα πειραγμένο kernel? είμαι σχεδόν σίγουρος ότι γίνεται κανονικά restore και το boot.img, αλλά μπορείς να δοκιμάσεις να του περάσεις χειροκίνητα το boot.img. Ξεκινήσε το σε bootloader και αντικατέστησε το boot.img που έχεις με το ποιο κάτω που είναι και το stock της Β135.

edit: μόλις είδα το ποστ σου και στο xda, πολύ πιθανό να είναι το boot.img τελικα, μιας και η rom που έβαλες έχει και το wifi tether fix (το είχα το πρόβλημα σου όταν έμπλεκα roms/boot.img με ή χωρίς το wifi tether fix (το wifi εβγαζε σφαλμα))

Edited by papatsonis

Αυτην την στιγμη εχω μια καρτα μνημης 2gb και εχω εκει μεσα εγκατεστημενα εφαρμογες και παιχνιδια...

Θελω να παρω μια 16αρα, θα μπορω με ενα απλο copy-paste απο την μια καρτα στην αλλη να κανω δουλεια (θα τα "δει" ολα το κινητο) ή θελει αλλη διαδικασια?

Use your Illusions..

μπορειτε να μου πειτε πως γινεται να δυναμωσω κι αλλο τον ηχο κλησης?το εχω τερμα αλλα δεν ακουγεται πολυ καλα.επισης επειδη θελω να αλλαξω sd να βαλω μια πιο μεγαλη πως γινεται να αντιγραψω απο την παλια μου sd το ndrive με τους χαρτες στην καινουργια?

βγαλε την sd βαλτη με ανταπτωρα στο pc διμηουργησε εναν φακελο νεο οπου θελεις στο pc <λειψεις κ.λ.π>ανοιξε τα αρχεια της sd <την βλεπει σαν εξωτερικο σκληρο δισκο>πηγενε στον φακελο ndrive κανε δεξι κιλκ αποστολη στον φακελο που θες η κανε αντιγραφη επικοληση εαν το apk του ndrive δεν ειναι μεσα στον φακελο κανε το ιδιο και για αυτο .....:)

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M

Hiaomi Redmy Note 2 Prime

Μια χαρα θα εισαι με copy 'n paste. Για καλο και για κακο, τσεκαρισε στον υπολογιστη να εμφανιζονται τα κρυφα αρχεια και φακελλοι προτου ξεκινησεις τη διαδικασια.

Ναι αυτο εξυπακουεται....:)

Use your Illusions..

update για το gps

μεχρι τωρα δοκιμαζα ndrive 9.x.x ισως αυτο να εφταιγε. Τωρα εχω ndrive 10.x.x δουλευει ΑΨΟΓΑ κλειδωνει offline (χωρις quick gps) σε ελαχιστα δευτερολεπτα, το ιδιο και με το τελευταιο igo. βέβαια να αναφερω οτι περιέργως ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ να βρει σημα με το "πλοηγηση" αλλα δεν με ενδιαφερει κιολας.

Αυτο με τα hotspot το συναντησα σημερα οπου βρηκα 2 ανοιχτα δικτυα με καλο σημα και δεν μπορουσα να συνδεθω :( μαλλον 8εμα firmware μου μυριζει εδω. ελπιζω με κανενα FW update να στρωσει... 1

Συνεχίζω να πιστευω οτι στα 190 ευρω δεν υπαρχει κατι καλυτερο!

-το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο

-οχι πάντα...

-πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις!

δε ξερω αν υπαρχει καινουργια προσφορα παντως η συσκευασια δεν εχει μεσα και κανενα αποσο ξερω δεν ειχε μεχρι τωρα και ουτε το διαφημιζε...

η καρτα φυσικα και δεν ηταν μεσα στη συσκευασια του τηλεφωνου αφου ηταν προσφορα απο την wind αλλα οτι υπαρχει προσφορα υπαρχει:δες σελιδα 15 : http://www.wind.com.gr/TopMenu/%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/%CE%A6%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B9%CE%BF-%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%BF%CF%81%CF%8E%CE%BD.aspx

Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1

Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10

TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7

στα hotspot συνηθως θελει καποια εγγραφη να κανεις. γιαυτο ισως δεν συνδέεται (πχ ετσι ειναι στο hotspot του δημου που μενω).

ουτε εμενα μου βρηκε... (το αγορασα προχθες), τι μπορουμε να κανουμε γι'αυτο? καποιο τηλ στην wind λετε να λυσει το προβλημα αυτο? υποτιθεται πως η προσφορα ειναι ακομα ΟΝ

Σχετικα με το GPs. Τελικα δεν μου βρηκε χαρτες. Ως προγραμμα πλοηγησης μπορω να βρω και καποιο αλλο πχ destinator?

τι ενοεις οτι δεν σου βρηκε χαρτες ποιο gps εχεις και τι χαρτες θελεις ?? το destinator το πoυλαει η fornet μονο και ειναι σε sd 4 gb :(:(

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M

Έχω από προχθές έχω το τηλέφωνο.

Μέχρι τώρα όλα καλά. Το δοκιμάζω μέσα στο σπίτι με ανενεργή κάρτα sim έτσι ώστε να μην χρεωθώ για τυχόν δεδομένα μέχρι να του περάσω τις σωστές ρυθμίσεις.

Στην wind παντως όταν ρώτησα για δώρο καμιά κάρτα μνήμης μου είπαν δεν έχει τίποτα.

Τί να πεί κανείς... Εύχομαι μόνο αν πάθει κάτι το κινητό μας να υπάρχει ακόμα η εν λόγω εταιρία...

Είμαι αρκετά ευχαριστημένος εκτός από την κάμερα που μοιάζει να είναι 1.3 megapixel και με interpolation να βγάζει 5 megapixel.:lol::lol::lol:

To ηχείο του πολύ δυνατό σε μουσική αλλά η έξοδος ακουστικών μέτρια σε ένταση.

Ο ήχος στο ακουστικό μάλλον χαμηλός στη συνομιλία.

Το wifi του συνδέθηκε χωρίς πρόβλημα στο ρούτερ μου και χωρίς διακοπές παρότι κατέβασα ένα κάρο πράγματα από το μάρκετ.

Απορία 1. Έχουμε θέμα με τις δωρεάν εφαρμογές που βγάζουν διαφημήσεις? Ζητάνε να συνδεθούν και μέσω 3G?

To gps με το Νdrive κλείδωσε μια χαρά με το quick gps και παρατήρησα ότι ακριβώς μέσα από το παράθυρο του σπιτιού μου στον 1ο όροφο, βρίσκει σήμα από 5-8 δορυφόρους. Μια χαρά δηλ

Το Νpromo δεν έπιασε για μένα και έβαλα επάνω το sygic aura που και αυτό κλείδωσε με τον ίδιο αριθμό δορυφόρων κτλ

Garmin ακόμα δεν βγήκε ε???

Παιχνίδια περνάω τώρα.

Επειδή έχω καταζαλιστεί από τις πολλές σελίδες του θέματος, ας μου υπενθυμίσει κάποιος έναν οδηγό για να πάρω backup την επίσημη rom.

Έχω την εντύπωση πάντως ότι με την επίσημη 2.3, το τηλ θα πάει σφαίρα.

Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p )

το gps το χρησιμοποιώ αρκετά και μέχρι τώρα το Npromo updated (δώρο από wind) απέδιδε άψογα σε ταχύτητα κλειδώματος δορυφόρων. τις τελευταίες 2-3 φορές που πήγα να το χρησιμοποιήσω ενώ είναι στους 5 δορυφόρους δεν λέει να κλειδώσει σήμα με τίποτα...τώρα κατεβάζω το Mireo don't panic που μερικοί έχετε πει ότι δουλεύει άψογα να δω τι γίνεται..

και το κυριότερο τώρα,έχω 3gwatchdog και μου λέει πως έχω κατεβάσει ~55 MB ενώ σύμφωνα με cosmote 75 MB...τι παίζει εδώ? (το watchdog το κλείνω σαν εφαρμογή όποτε δεν χρησιμοποιώ 3g αλλά κανονικά όταν ανοίγω ξανά το 3g δεν θα έπρεπε να ξανανοίγει και το watchdog??? δεν μπορεί να έχουν τέτοια απόκλιση στα Mb...:mad:)

ποιον call blocker προτεινετε; Να μην χτυπαει ομως στον αλλον ουτε σ εμενα προτου μπλοκαρει την κληση.

Sent from my IDEOS X5 using Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια καποιος που να αγορασε θηκη και screen protector απο ebay?

Δωστε κανενα λινκ αν ειναι. thanks

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&_trksid=p4340.l2557&rt=nc&nma=true&item=160579187857&si=WkQIoNMxuAu5Xn%252FJuFFbG81Jum8%253D&viewitem=&sspagename=STRK%3AMEWNX%3AIT

Πολύ καλή .Ηρθε σε 9 μερες.

αν και υποψιαζομαι οτο ειναι θεμα λειτουργικου και οχι συσκευης θα το ρωτησω.

οταν ανοιγω 3g πχ για να μπω fb βλέπω κάποιες εφαρμογές χωρις να εχουν ζητησει permission να συνδεονται κανονικα. υπαρχει καποια ρυθμιση η εφαρμογη που να με ρωταει για το αν θα επιτραπει η συνδεση η οχι

-το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο

-οχι πάντα...

-πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις!

update για το gps

μεχρι τωρα δοκιμαζα ndrive 9.x.x ισως αυτο να εφταιγε. Τωρα εχω ndrive 10.x.x δουλευει ΑΨΟΓΑ κλειδωνει offline (χωρις quick gps) σε ελαχιστα δευτερολεπτα, το ιδιο και με το τελευταιο igo. βέβαια να αναφερω οτι περιέργως ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ να βρει σημα με το "πλοηγηση" αλλα δεν με ενδιαφερει κιολας.

Αυτο με τα hotspot το συναντησα σημερα οπου βρηκα 2 ανοιχτα δικτυα με καλο σημα και δεν μπορουσα να συνδεθω :( μαλλον 8εμα firmware μου μυριζει εδω. ελπιζω με κανενα FW update να στρωσει... 1

Συνεχίζω να πιστευω οτι στα 190 ευρω δεν υπαρχει κατι καλυτερο!

η εφαρμογη πλοηγηση που εχει ειναι απο το google map 5 απο τη μανα του αυτη με το μπλε τριγωνακι?? δεν ειναι διαθεσημη ακομα στην ελλαδα για αυτο δεν βρεισκει σημα ασε που δουλευει μεσω ιndernet και οχι αυτονομο δηλαδει χρεωνει γιατι κατεβαζει συνεχεια δεδομενα ......:)