aekfc212 Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 η μονη λυση για την οθονη που μενει κ ζηταει το πιν ειναι να το κανεις να μην ζηταει αλλα υτο περιεχει κ το αναλογο ρισκο. εγω δεν το κανω αυτο με τιποτα. οσο αφορα το samsung handsfree τωρα εχει ενα μονο πληκτρο με το οποιο απαντας κλεινεις κτλ εχει επισης κ ροδακι στο πλαι για αυξομειωση της εντασης. τωρα στο winamp που το δοκιμασα μπορει να παει στο επομενο τραγουδι με διπλο πατημα του πληκτρου κ να γυρισει πισω στο προηγουμενο με τριπλο. επισης σε παρατεταμενο πατημα γυριζει πισω ενα επιπεδο στο μενου του winamp. δεν ξερω ποσο σε βοηθαει αυτο κ ποια η διαφορα ποιοτητας με αυτα της νοκια καθως δεν εχω δει-ακουσει-χρησιμοποιησει καποιο. υ.γ. τα ακουστικα του σαμσουνγκ δεν ειναι δυνατα θα χρειαστεις σιγουρα αλλα πιο δυνατα Παράθεση Huawei x5 Zte carl Huawei y210 Samsung e1182 Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickboldhead Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Καλησπερα, εχω εδω και καιρο βαλει την 2.3.5 δε ξερω ποια εκδοση, αλλα φανταζομαι την πρωτη που βγήκε. Εχω βάλει το jorte αλλα δεν καταφερα να κανει sync με το google calendar του υπολογιστη , ετσι διαπιστωσα οτι δεν υπηρχε στην αρχικη rom το google calendar.api κατεβασα απο δω http://www.esotech.org/blog/technology/install-android-marketplace-and-google-apps-on-amazon-kindle-fire αλλα σκαει. θενξ Anyone? Please Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis306 Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 (edited) Καλησπερα σε ολους. Χρειαζομαι μια βοηθεια παιδια οποιος μπορει θα του ειμαι ευγνωμων. Εκανα μια πατατα και μαλιστα χοντρη χωρις να το σκεφτω, απο το clockwork mode απο το backup and restore εκανα φορματ το system με αποτελεσμα να μην ανοιγει το κινητο και να βγαζει μπλε οθονη. Αποπειρα να περαστει η official ROM ειχε ως αποτελεσμα το τηλεφωνο να μενει στην ροζ οθονη. Επειδη βιαζομουν για να το πουλησω το τηλεφωνο για αυτο εγινε η απερισκεψια. Πρεπει να εχω καπου θαμμενο ενα backup απο το clockwork mode αν δεν κανω λαθος και βοηθαει πουθενα αυτο. Ευχαριστω εκ των προτερων οποιον εχει καποια ιδεα για το πως θα το επαναφερω εως την Δευτερα-Τριτη που πρεπει να το δωσω. :cry: :blink: Edited April 28, 2012 by babis306 Παράθεση Ericsson GH197,GH337,GH668, T18, T28s, T39, T66, T68. Sony-Ericsson T68i, T610, P910, W810, P1. Nokia 2110, 6600.Samsung SGH600.Motorοla StarTac 80. Panasonic GD92.Siemens S25, S35.HTC P3300, TyTN II, Diamond.Apple iPhone 3Gs 16Gb.ZTE Blade. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radical239 Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 η μονη λυση για την οθονη που μενει κ ζηταει το πιν ειναι να το κανεις να μην ζηταει αλλα υτο περιεχει κ το αναλογο ρισκο. εγω δεν το κανω αυτο με τιποτα. οσο αφορα το samsung handsfree τωρα εχει ενα μονο πληκτρο με το οποιο απαντας κλεινεις κτλ εχει επισης κ ροδακι στο πλαι για αυξομειωση της εντασης. τωρα στο winamp που το δοκιμασα μπορει να παει στο επομενο τραγουδι με διπλο πατημα του πληκτρου κ να γυρισει πισω στο προηγουμενο με τριπλο. επισης σε παρατεταμενο πατημα γυριζει πισω ενα επιπεδο στο μενου του winamp. δεν ξερω ποσο σε βοηθαει αυτο κ ποια η διαφορα ποιοτητας με αυτα της νοκια καθως δεν εχω δει-ακουσει-χρησιμοποιησει καποιο. υ.γ. τα ακουστικα του σαμσουνγκ δεν ειναι δυνατα θα χρειαστεις σιγουρα αλλα πιο δυνατα για τα απειρα restarts έχω απλά βγάλει το pin. ρίσκο ξερισκο τι να το κανω αν το κινητό μένει εκτός για ώρες; Θα μου πεις αν το ξέρεις θα το ελέγχεις κάθε τρεις και λίγο αλλα δεν είναι λύση κι αυτό. μπορείς να μου πείς το μοντέλο των Samsung? Και των Νοκια και SE αν μπορείτε που αναφέρθηκε πρίν; Να μαζέψουμε λίγο πιά ακουστικά κάνουν για το Χ5 μας? Γιατί δεν πιστεύω να είμαι ο μόνος που έχει αυτήν την απορία/πρόβλημα. Μέχρι στιγμής ξέρουμε για τα Jabra Chill πχ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radical239 Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 (edited) καλησπέρα και απο μένα παιδια!εχω 2 προβληματακια με την 2.3.5 εδω κ πολυ καιρο αλλα δεν εχω βρει λυση! 1)WI-FI συνδεεται σε οποιο θελει ενω με την 2.2.1 εμπαινα παντου!το πιο εκνευριστικο ειναι οτι πλεον δεν συνδεεται με αυτο του σπιτιου μου!δοκιμασα διαφορες ρυθμισεις αλλα ακρη δεν βρηκα! 2)το αλλο προβλημα ειναι οτι κλεινει μονο τοθ το κινητο οποτε θελει κ αλλοτε ανοιγει και μενει εκει που ζηταει το pin και αλλοτε δεν ανοιγει καθολου...αν το παρω χαμπαρι το ανοιγω αλλιως μενω για ωρες με κλειστο το κινητο.. οποιος μπορει ασ προτεινει καμμια λυση!!! επισης ωλεπω οτι εχει περασει πολυ σκονη μεσα στην οθονη...μπορω να το παω σε καποιο σερβις να μου την καθαρισουν απο μεσα?η υπαρχει περιπτωση να το κανω και μονος μου? ευχαριστω! μην το πας σε service για την σκόνη, θα φας τζάμπα λεφτά και χρόνο, πάρε ενα torx κατσαβιδάκι και μια πιστωτική ή τηλεκάρτα ή ακόμα καλύτερα μια σκληρή πένα κιθάρας, και ανοιξέ το καλυτερα με προσοχή όμως και υπομονή, είναι πανεύκολο δες για να πάρεις μιά ιδέα: δεν είναι το Χ5 βέβαια (δεν βρήκα) αλλά η διαδικασία είναι η ίδια περίπου για όλα τα ανδροιδή. το Νο 2 το αντιμετοπίζουμε όλλοι απότι βλέπω και μια άμεση λύση δεν φένεται να υπάρχει. Edited April 28, 2012 by radical239 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis306 Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 ......το Νο 2 το αντιμετοπίζουμε όλλοι απότι βλέπω και μια άμεση λύση δεν φένεται να υπάρχει. Οσο αφορα τα ρεσταρτ εγω με oxygen 2.3.2, οταν εβγαλα το snappzmarket σταματησα να εχω αυτο το προβλημα, αν το εχετε δοκιμαστε το. Παράθεση Ericsson GH197,GH337,GH668, T18, T28s, T39, T66, T68. Sony-Ericsson T68i, T610, P910, W810, P1. Nokia 2110, 6600.Samsung SGH600.Motorοla StarTac 80. Panasonic GD92.Siemens S25, S35.HTC P3300, TyTN II, Diamond.Apple iPhone 3Gs 16Gb.ZTE Blade. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radical239 Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 ......το Νο 2 το αντιμετοπίζουμε όλλοι απότι βλέπω και μια άμεση λύση δεν φένεται να υπάρχει. Οσο αφορα τα ρεσταρτ εγω με oxygen 2.3.2, οταν εβγαλα το snappzmarket σταματησα να εχω αυτο το προβλημα, αν το εχετε δοκιμαστε το. θα με ενδιέφερε αυτό Μπορεί κάποιος να δώσει οδηγίες για να περάσουμε αυτήν την rom? Η Τελοσπάντων μια rom που προτείνετε γενικότερα γιατι μέχρι τώρα έλεγα να μην ασχοληθώ καθόλου με modding αλλά για εκεί το πάω μου φένεται:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PunkBuster Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 Παιδια ξέρεις κανείς τι είδους handsfree δουλεύουν στο x5; (με search δεν βρήκα κάτι εδω μέσα) Τα ακουστικά του δεν έχουν καλό ήχο ουτε ένταση και θέλω να δοκιμάσω άλλα. Απ'όσο ξέρω μέχρι στιγμής έχουν περίεργη καλωδίωση επομένως ότι είναι σχεδιασμένο γενικότερα για android (ή για ipod), δεν λειτουργεί στο Χ5 (δηλαδή δεν λειτουργεί το μικρόφωνο ούτε το κουμπί και σε κάποια παίζει μόνο το ένα απο τα δύο ακουστικά) το ιδανικό θα ήταν κάποιος αντάπτορας όπως ο κλασσικός των SonyEricsson που έχει μικρόφωνο και υποδοχή για κανονικά ακουστικα. Δεν έχω βρεί πάντως τίποτα ουτε σε ebay ουτε πουθενά αλλού (για να σας προλάβω, η λύση με A2Dp bluetooth δεν κάνει αφού το bluetooth του Χ5 δεν την παλεύει ιδιαίτερα - ο ήχος κάνει πολλές και εκνευριστικές διακοπές - βέβαια αν κάποιος έχει κάποια σχετική πρόταση ή λύση πάνω στο θέμα ας πε ί:happy: ) Έχει κανείς κάποια ιδέα? στην τελική άν ξέρουμε πως είναι η καλωδίωση φτιάχνουμε και πατέντα... Πρόσφατα πήρα το Sony Ericsson Neo V και τα ακουστικά του ταιριάζουν χωρίς κανένα πρόβλημα, το πλήκτρο απάντησης δουλέυει κανονικά. Παράθεση Mobile Lineup : Nokia 3330 --> SE T300--> SE T630--> SE K750-->SE W960--> HTC Touch--> SE j105--> Nokia 5530 XpressMusic + Nokia C5 --> Huawei Ideos X5--> SE Xperia Neo V + LG Optimus 7-->Samsung Galaxy S4 mini DUOS-->ASUS Zenfone 2 (2GB Ram).Τα καλύτερα Κ750 --> Xperia Neo V-->j105 (έπεσε στην θάλασσα και έσταζε σκουριά)--> Νοκια C5 --> Ideos X5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radical239 Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 (edited) ωραία βάζουμε λοιπόν άλλο ένα στην λίστα μαζί με τα Samsung (περιμένω μοντέλο αν μπορείς να μου πείς) και τα Jabra Chill γράφουν πουθενά πάνω τους το μοντέλο ακριβώς; από άποψη ήχου είναι οκ, ή ακούς τενεκέδες να βαράνε όπως τα ακουστικά του x5? Edited April 29, 2012 by radical239 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nothing Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 στην επισημη υπαρχει ενα θεμα μονο και αυτο ειναι βασικα με το wifi που αν το αφηνεις συνεχεια ανοιχτο και κλειδωσει το κινητο καποια στιγμη μετα απο καμποσο τρωει reboot... τσεκαρισμενο και το κανει αναλογως τα κεφια του απλα για να ξερατε οσοι εχετε θεμα με τα reboot και δεν το ειχατε προσεξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aekfc212 Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 λοιπον χθες δοκιμασα κ τα bluetooth motorola s605 τα οποια δουλευουν επισης αψογα και αλλαζουν τραγουδια κανονικα εχουν κ κουμπια μαλιστα. μπορουν να συνδεθουν με 2 κινητα κ εχουν ενσωματομενο ραδιωφωνο. επισης τα ακουστικα του ειναι με το γνωστο βυσμα 3,5,δηλαδη μπορεις να τους βαλεις οτι ακουστικα θελεις, αυτο εχω κανει κ εγω κ ακουγονεται τελεια. στα μειον η μπαταρια σε ραδιοφωνο κραταει κανα 5ωρο περιπου. Παράθεση Huawei x5 Zte carl Huawei y210 Samsung e1182 Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radical239 Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 (edited) Ευχαριστώ αλλα, Δεν ξέρω γιατί έχει παρεξηγηθεί το θέμα bluetooth... Δεν θέλω bluetooth! Εχω ήδη αυτό: http://www.ebay.co.uk/itm/CLIP-TALK-A2DP-BLUETOOTH-STEREO-HEADPHONES-HEADSET-UK-/120872504194?pt=UK_Mobile_Home_Phones_Bluetooth_Acc_ET&hash=item1c24900b82 όποιο stereo bt headset και να είναι το ίδιο λειτουργεί (αν και η ιδέα του bt με ραδιόφωνο μου αρέσει) Το πρόβλημα με το bluetooth είναι οτι αν δεν συνδεθεί με την μία δεν πρόκειται να συνδεθεί ποτέ σωστά! Μόνο μετά απο πάρα πολά restarts και αν. Αλοιός αυτό που κάνει είναι συνεχείς διακοπές στον ήχο καθε 3-5 δευτερόλεπτα. Και δεν φταίει το bluetooth headset που έχω, αφού το έχω δοκιμάσει σε πολλά κινητά και laptops. Έχει να κάνει με το πρωτόκολλο A2DP σε android (και κάποιο περίεργο κόλλημα με wifi - ίσως να είναι στο ίδιο chip και τα 2;;;), τουλάχιστον όσο έψαξα αυτό συμπέραινα. Και δεν βρήκα κάποια λύση που να δούλεψε. Το έχουν αρκετοί αυτό το πρόβλημα σε διάφορα κινητά. Στις κλήσεις πάντως (μονοφωνικά ,όχι A2DP στερεο) είναι άψογο. ότι πρέπει για το αυτοκίνητο :D θέλω απλά ενσύρματα ακουστικά που να δουλεύουν στο 100%, με καλό ήχο και αν είναι δυνατών και ένταση. Όταν παίρνω το ποδήλατο πχ κουβαλάω μαζί μου το bt και ακουστικά, αν δεν συνδεθεί ( συχνό φαινόμενο) βαζω τα ακουστικά, αν με πάρουν τηλέφωνο σταματάω, βγάζω τα ακουστικά και μιλάω.:wacko: Σας ευχαριστώ πολύ πάντως όλους για τον κόπο σας να δοκιμάσετε και να ποστάρετε. ρε λες ταλικά να γταίει το bt μου;;;;;;; Βασικά τις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζω σοβαρό πρόβλημα με την μπαταρία! όταν το φορτίζω είτε απο τον φωρτιστή του ή απο το laptop, ζεσταίνεται πάρα πολύ (πολύ περισσότερο απο πρίν) και μετά την πλήρη φώρτιση η μπαταρία κρατάει με το ζόρι μισή μέρα με την ίδια βαριά χρήση που του έκανα και πρίν που μια ολόκληρη μέρα την έβγαζε και περίσσευε και κανα ψιλό! Μήπως χρειάζομαι μπαταρία; Ψιλουποψιάζομαι τον φορτιστή του αυτ/του... εκείνος όμως βγάζει αν θυμάμαι σωστά 800mAh ( έχει ξεκολλήσει το αυτοκόλλητο ποθ τα έγραφε αυτα), δεν είναι και πολλά.... Καμιά ιδέα; --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited April 30, 2012 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tziminhio Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004UBK1HC/ref=ox_sc_act_title_8?ie=UTF8&m=A3CBMCHG6JSM73 Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε μου!Έχεις τους ίδιους ή μου έστειλες οτιδήποτε;Απλά ρωτάω γτ αυτούς που είχα πάρει απο ebay ήταν κάπως θολοί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. May 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2012 Anyone? Please μήπως είχες βάλει την κινέζικη έκδοση που είχε βγεί παράλληλα και δεν είχε τα google apps?το επίσημο market το έχει? η γνώμη μου είναι βάλε την Β526,έχει αρκετές βελτιώσεις. εγώ χρησιμοποιώ το calengoo για ημερολόγιο και συγχρονίζει άψογα. ή είναι όλα καλά στο δικό του ημερολόγιο,και δεν δουλεύει το jorte? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aekfc212 Δημ. May 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2012 Ευχαριστώ αλλα, Δεν ξέρω γιατί έχει παρεξηγηθεί το θέμα bluetooth... Δεν θέλω bluetooth! Εχω ήδη αυτό: http://www.ebay.co.uk/itm/CLIP-TALK-A2DP-BLUETOOTH-STEREO-HEADPHONES-HEADSET-UK-/120872504194?pt=UK_Mobile_Home_Phones_Bluetooth_Acc_ET&hash=item1c24900b82 όποιο stereo bt headset και να είναι το ίδιο λειτουργεί (αν και η ιδέα του bt με ραδιόφωνο μου αρέσει) Το πρόβλημα με το bluetooth είναι οτι αν δεν συνδεθεί με την μία δεν πρόκειται να συνδεθεί ποτέ σωστά! Μόνο μετά απο πάρα πολά restarts και αν. Αλοιός αυτό που κάνει είναι συνεχείς διακοπές στον ήχο καθε 3-5 δευτερόλεπτα. Και δεν φταίει το bluetooth headset που έχω, αφού το έχω δοκιμάσει σε πολλά κινητά και laptops. Έχει να κάνει με το πρωτόκολλο A2DP σε android (και κάποιο περίεργο κόλλημα με wifi - ίσως να είναι στο ίδιο chip και τα 2;;;), τουλάχιστον όσο έψαξα αυτό συμπέραινα. Και δεν βρήκα κάποια λύση που να δούλεψε. Το έχουν αρκετοί αυτό το πρόβλημα σε διάφορα κινητά. Στις κλήσεις πάντως (μονοφωνικά ,όχι A2DP στερεο) είναι άψογο. ότι πρέπει για το αυτοκίνητο :D θέλω απλά ενσύρματα ακουστικά που να δουλεύουν στο 100%, με καλό ήχο και αν είναι δυνατών και ένταση. Όταν παίρνω το ποδήλατο πχ κουβαλάω μαζί μου το bt και ακουστικά, αν δεν συνδεθεί ( συχνό φαινόμενο) βαζω τα ακουστικά, αν με πάρουν τηλέφωνο σταματάω, βγάζω τα ακουστικά και μιλάω.:wacko: Σας ευχαριστώ πολύ πάντως όλους για τον κόπο σας να δοκιμάσετε και να ποστάρετε. ρε λες ταλικά να γταίει το bt μου;;;;;;; Βασικά τις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζω σοβαρό πρόβλημα με την μπαταρία! όταν το φορτίζω είτε απο τον φωρτιστή του ή απο το laptop, ζεσταίνεται πάρα πολύ (πολύ περισσότερο απο πρίν) και μετά την πλήρη φώρτιση η μπαταρία κρατάει με το ζόρι μισή μέρα με την ίδια βαριά χρήση που του έκανα και πρίν που μια ολόκληρη μέρα την έβγαζε και περίσσευε και κανα ψιλό! Μήπως χρειάζομαι μπαταρία; Ψιλουποψιάζομαι τον φορτιστή του αυτ/του... εκείνος όμως βγάζει αν θυμάμαι σωστά 800mAh ( έχει ξεκολλήσει το αυτοκόλλητο ποθ τα έγραφε αυτα), δεν είναι και πολλά.... Καμιά ιδέα; --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. απλα το ανεφερα γιατι μπορει να ενδιαφερει κ αλλους. ωραιο κ αυτο που εχεις κ εσυ κ σε πολυ καλη τιμη κιολας. αληθεια με ποσσες συσκευες μπορει να συνδεθει ταυτοχρονα. πσ3 το εχεις δοκιμασει; Παράθεση Huawei x5 Zte carl Huawei y210 Samsung e1182 Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radical239 Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 (edited) ΚΑΤΑΡΧΗΝ καλό μήνα παιδιά καλά έκανες και το ανέφερες και σε ευχαριστώ κιόλας για τον κόπο σου ελπιζω να μη παρεξήγησες οτι σου την είπα :) Το είχα πάρει πολύ πιο φτηνά πριν καιρό (νομίζω καμιά 8€ με μεταφορικά) απο ebay Έχει πάρα πολύ καλό ήχο και αρκετή ένταση αλλα βέβαια δεν έχει FM και συνδέεται μόνο με μια συσκευή. Η μπαταρία του κρατάει αρκετά, δεν το έχω μετρήσει συνεχόμενα, και όταν αποσυνδεθεί (βγαίνω πχ απο το αμάξι και το αφήνω μέσα) σβήνει μόνο του για να μην ξοδεύει μπαταρία. Στο Ps3 δεν το έχω δοκιμάσει (αν βρεθώ στο σπίτι του φίλου μου που έχει PS3 θα το δοκιμάσω αλλα δεν πάω εκεί και συχνά - εκτός πόλεως) δεν υπάρχει όμως λόγος να μην συνδέεται, στο laptop συνδέεται άψογα αλλα δεν κάνει για ταινίες για παράδειγμα γιατί υπάρχει μια μικρη καθυστέρηση απόκρισης στον ήχο (διορθώνεται όμςσ αυτο με gom player ή Vlc). Υποθέτω όμως τώρα οτι αυτό είναι θέμα του bluetooth προτοκόλου, δεν ξέρω αν μόνο το δικό μου το κάνει αυτό. Με το Motorola δεν έχεις το πρόβλημα που έχω εγώ; Δηλαδή τις διακοπές στον ήχο όταν ακούς στερεοφωνικά( A2DP), ή αυτήν την καθυστέρηση στο ήχο; Edited May 2, 2012 by radical239 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 ωραία βάζουμε λοιπόν άλλο ένα στην λίστα μαζί με τα Samsung (περιμένω μοντέλο αν μπορείς να μου πείς) και τα Jabra Chill γράφουν πουθενά πάνω τους το μοντέλο ακριβώς; από άποψη ήχου είναι οκ, ή ακούς τενεκέδες να βαράνε όπως τα ακουστικά του x5? ακουστικα απο samsung galaxy s2 δεν κανουν παντως στο x5.τσεκαρισμενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radical239 Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 ok φεύγουν απο την λίστα τότε τα samsung Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickboldhead Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 (edited) μήπως είχες βάλει την κινέζικη έκδοση που είχε βγεί παράλληλα και δεν είχε τα google apps?το επίσημο market το έχει? η γνώμη μου είναι βάλε την Β526,έχει αρκετές βελτιώσεις. εγώ χρησιμοποιώ το calengoo για ημερολόγιο και συγχρονίζει άψογα. ή είναι όλα καλά στο δικό του ημερολόγιο,και δεν δουλεύει το jorte? θενξ εψαξα λιγο αλλα βρηκα λινκ στο σιτε φανταζομαι ειναι η σταθερότερη beta επαναφερερα εφαρμογες και επαφες swype greek layout που θα βρω? θενξ Edited May 3, 2012 by nickboldhead Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radical239 Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 μην το πας σε service για την σκόνη, θα φας τζάμπα λεφτά και χρόνο, πάρε ενα torx κατσαβιδάκι και μια πιστωτική ή τηλεκάρτα ή ακόμα καλύτερα μια σκληρή πένα κιθάρας, και ανοιξέ το καλυτερα με προσοχή όμως και υπομονή, είναι πανεύκολο δες για να πάρεις μιά ιδέα: δεν είναι το Χ5 βέβαια (δεν βρήκα) αλλά η διαδικασία είναι η ίδια περίπου για όλα τα ανδροιδή. το Νο 2 το αντιμετοπίζουμε όλλοι απότι βλέπω και μια άμεση λύση δεν φένεται να υπάρχει. Βρήκα πολύ καλές οδηγίες για να ανοίξεις το Χ5 σε περίπτοση που σε εδνιαφέρει κάτι τέτοιο...: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1291974 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 θενξ εψαξα λιγο αλλα βρηκα λινκ στο σιτε φανταζομαι ειναι η σταθερότερη beta αν κανω backup με την εφαρμογη της huawei θα μπορω να επαναφερω εφαρμογες και επαφες? τελευταία είναι η Β528,αλλά δεν γίνεται root ακόμη,γι αυτό συστήνω την Β526, με την οποία εγώ,δεν έχω πια ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα.(μιλάμε φυσικά για το απλό U8800). Και ναι,την επαναφορά backup από 522 σε 526 την έκανα με την εφαρμογή της HUAWEI και έγινε άψογα.Βέβαια αν είσαι root,καλό θα ήταν να πάρεις backup τις εφαρμογές χρήστη και με το titanium. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickboldhead Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 τελευταία είναι η Β528,αλλά δεν γίνεται root ακόμη,γι αυτό συστήνω την Β526, με την οποία εγώ,δεν έχω πια ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα.(μιλάμε φυσικά για το απλό U8800). Και ναι,την επαναφορά backup από 522 σε 526 την έκανα με την εφαρμογή της HUAWEI και έγινε άψογα.Βέβαια αν είσαι root,καλό θα ήταν να πάρεις backup τις εφαρμογές χρήστη και με το titanium. επανεφερα εφαρμογες και επαφες, ολα καλα, ποιο ραδιοφωνο παιζει τελικα για τη συγκεκριμενη ρομ σωστα? swype greek layout που θα βρω? θενξ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radical239 Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 Λοιπόν παιδιά τελικά έβγαλα άκρη για τα ακουστικά το θέμα το ψάχνουν κι εδώ Καταλήγουμε οτι ταιριάζουν σίγουρα όλα τα ακουστικά των τελευταίων Sony Ericsson (ΜΗ-500/600/610 κλπ κλπ κλπ) τα οποία κουβαλάνε ήχο Sony στις περισσότερες περιπτώσεις. όπως τα MH-500 τα οποία και θα παραγγείλω γιατί είναι τα πιό φτηνά:cool: κι ακόμα και να μην έχουν καλό ήχο μπορώ να βάλω οτι ακουστικά γουστάρω πάνω [έχω 2-3 απο παλιότερα SE (κ750/ELM)με το μικρό καλώδιο οπότε κομπλέ]. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 Λοιπόν παιδιά τελικά έβγαλα άκρη για τα ακουστικά το θέμα το ψάχνουν κι εδώ Καταλήγουμε οτι ταιριάζουν σίγουρα όλα τα ακουστικά των τελευταίων Sony Ericsson (ΜΗ-500/600/610 κλπ κλπ κλπ) τα οποία κουβαλάνε ήχο Sony στις περισσότερες περιπτώσεις. όπως τα MH-500 τα οποία και θα παραγγείλω γιατί είναι τα πιό φτηνά:cool: κι ακόμα και να μην έχουν καλό ήχο μπορώ να βάλω οτι ακουστικά γουστάρω πάνω [έχω 2-3 απο παλιότερα SE (κ750/ELM)με το μικρό καλώδιο οπότε κομπλέ]. Πουθενα δεν καταληγουμε οτι ταιριαζουν ολα τα ακουστικά των τελευταίων Sony Ericsson,ταιριαζουν τα MH-650 οπως λεει το παιδι στο xda και ταιριαζουν και τα MH-410 οπως γραφω και'γω εκει μεσα! Υποθετει οτι τα υπολοιπα μπορει να κανουν(Other models from ericsson that should fit)! Εγω κανω την ερωτηση εαν κανουν τα MH 500 και απαντηση δεν πηρα απ'το xda,εαν εχει κανεις ας τα δοκιμασει να μας πει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radical239 Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 το έχω διαβάσει και αλλού αρκετες φορες οτι κάνουν τα τελευταία sonyericsson γιαυτο και κατέληξα... Αλλα ναι καλύτερα να εστιάσουμε μόνο σε όσα έχουν δοκιμαστεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts