Jump to content

[Επίσημο] Huawei U8800 IDEOS X5

navi55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τεράστια η διαφορά. Στην μία φωτογραφία υπάρχει μία κοπέλα στο κάτω μέρος της οθόνης, ενώ στην άλλη έχει εξαφανιστεί :lol:

Εμένα πάντως και οι δύο καλές μου φαίνονται. Να ανησυχώ?:D

• Απαντήσεις 4,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μάλλον το σχόλιό σου δεν είναι πολύ σχετικό με το ποστ που έκανα.

Ούτε προσπαθώ να το παίξω φωτογράφος ειδικά όταν μιλάμε για φωτό από κινητό...:lol::lol::lol:Απλές διαπιστώσεις παραθέτω.

Καλά έκανες και μοιράστηκες αυτή την ομολογουμένως εντυπωσιακή εφαρμογή μαζί μας.

Ένα μικρό δείγμα με hdr

http://img836.imageshack.us/img836/6641/20110829132439.th.jpg

χωρίς HDR

http://img856.imageshack.us/img856/515/img20110829132525.th.jpg

παρεξηγησες φιλε μου.

Σε καμμια περιπτωση δεν ηταν σχολιο , το ακριβως αντιθετο μαλιστα.Αναφερομενος στην HDR τεχνικη καταλαβα οτι ασχολεισαι με την φωτογραφια.Εξου και το φωτογραφε:)

καλησπερα dudes

μια παρατήρηση απλά για όσους ψάχνωνται

μετα απο αρκετές δοκιμές ανακάλυψα οτι το μοναδικό navigation προγραμμα που δουλεύει σωστα μέχρι στιγμής τουλάχιστον, είναι το

DON'T PANIC

Κλειδώνει δορυφόρους το πολύ μέσα σε 5 δευτερόλεπτα και μέχρι στιγμής στο χάρτη του δεν είδα λάθη (Θεσσαλονίκη)

(πληρώνεις μόνο τους χάρτες που αν ψάξεις τους βρίσκεις....)

BY THE WAY

έχει κανείς την παραμικρή ιδέα που μπορούμε να βρούμε handfree για το ideos?

αν τα χάσουμε (όπως εγώ) ή τα σπάσουμε τι κάνουμε?

όργωσα το ebay και δεν βρήκα τίποτα

για μουσική βέβαια βάζουμε καλά ακουστικά - για ομιλία ομώς?

PantazisKostas

:lol::lol::lol:

GoMar δεν υπάρχει ζήτημα.:)

Μακάρι το κινητό μας να είχε καλύτερο αισθητήρα cmos. Είμαι σίγουρος ότι με καλύτερη κάμερα μπορούν να γίνουν εντυπωσιακές λήψεις. Για να κάνεις τα ίδια με κανονική ψηφιακή, πρέπει να τραβήξεις 3-5 φωτό με autobracketing, και να παιδευτείς στο pc για πάνω από 15 λεπτά.

Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p )

Τις συγκεκριμενες ζελατινες ειχα παραγγειλει και εγω! Μου ηρθαν σε 4 μερες (συμπεριλαμβανομενου του Σαββατοκυριακου) χωρις καν να τις εχω πληρωσει! Μου ηρθαν δηλαδη και μετα πραγματοποιησα την πληρωμη! Σαν ποιοτητα δεν μπορω να πω οτι ειναι η κορυφαια...ειναι αρκετα λεπτες (εχουν ομως μεγαλη ευκρινεια και αποκριση της οθονης), αλλα γρατζουνιουνται σχετικα ευκολα. Απο θηκη εχω παρει αυτη http://www.ebay.com/itm/HUAWEI-U8800-IDEOS-X5-soft-Case-cover-screen-protector-/270750619540?pt=PDA_Accessories&hash=item3f09fe9794#ht_2111wt_958 και το screen protector της μου φαινεται καλυτερο (πιο χοντρο και ανθεκτικο).

απιστευτο αλλα ηρθαν σημερα σαν γραμμα απο κυριακη βραδυ

μολις εβαλα μια τωρα αρκετα βιαστικα και μου εβγαλε αρκετες φουσκαλιτσες

απο ευκρινεια ειναι μια χαρα αλλα απο αποψη αφης δεν μου πολυαρεσε σαν πρωτη αποψη.ειναι οντως πολυ λεπτες και οπως λεει ο φιλος πιο πανω φαινεται οτι θα γρατζουνιουνται σχετικα ευκολα.

να πω την αληθεια δεν θα τις προτεινα σε αλλον παρα μονο για την χαμηλη τιμη κατω απο 2 ευρω κανουν οι 6

Huawei x5

Zte carl

Huawei y210

Samsung e1182

Zte v967s

αν καταλαβα καλα ειναι αυτες που ειχα παρει και εγω...

ολα καλα ετσι για μια τυπικη προστασια για καμποσες μερες (αναλογα με την ανοχη του καθενος) μιας και γρατζουνιουνται for fun πραγματικα και μεσα σε 2-3 μερες το κινητο εχει πλεον θαμπη οψη...

φυσικα με αυτες καταλαβα τι πραγματικα τραβαει η οθονη του κινητου μου και τελικα ποσο ανθεκτικη ειναι!!!

ουσιαστικα τις χρησιμοποιησα συνολικα σα περιοδο 1 μηνα και το κινητο το εχω απο αρχες Μαιου (αν δε κανω τραγικο λαθος) και μεσα σε ολο αυτο το καιρο το μονο που εχω δει ειναι μια απειροελαχιστη γρατζουνιστη στην οθονη (με κοπο την βλεπεις και μονο οταν ειναι σβηστη) και με βαση τη χρηση που κανω που ειναι ψιλοβαρια (δεν το προσεχω γενικα , μεσα σε τσεπες με κλειδια) και εχει φαει και 2 τουμπιτσες το βρισκω τελειο απο ανθεκτικοτητα...

φυσικα ολα αυτα χωρις καμια προστασια απο θηκες κλπ...

το πιο αξιοπεριεργο φυσικα ειναι οτι το πλαστικο ειναι ολοκαινουργιο λες και το εβγαλα μολις απο τη συσκευασια!

αυτα απο εμενα λοιπον...(ηθελα να τα γραψω καποια αλλη στιγμη αλλα το ειχα ξεχασει τελικα)

τις προστασιες τις βγαζεις βαζεις αλλες αλλα γρατζουνια στην οθονη δεν θλω να δω ουτε βασικα σε ολο το κινητο.

στο ομνια 2 που ειχα παρολο που μου ειχε πεσει καμια 5αρια φορες πολυ ασχημα κανα 2 απο μπροστα λογω θηκης δεν επαθε τιποτα.βεβαια δεν τα καταφερε να το προστατευσει απο το πλυντηριο της μαμας μου."το καθαρισε" το κινητακι.το λατρευα αλλα αυτο το γεγονος εγινε η αιτια να παρω το φανταστικο ιντεος.

με την θηκη κ την ζελατινα αισθανεσαι μεγαλυτερη ασφαλεια οπως κ να το κανεις

ειδικα αν η δουλεια σου ειναι περιεργη.τις βαζεις κ ξενοιαζεις.

οποιος εχει βαλει καποια αλλη ζελατινα ας μας τις δειξει.

θα βγσλω φωτο καποια στιγμη να τις δειτε.

Huawei x5

Zte carl

Huawei y210

Samsung e1182

Zte v967s

Έχω και εγώ πάρει τα σχετικά προστατευτικά, και από ποιότητα είναι της πλάκας. Τα τελευταία 4 χρόνια χρησιμοποιούσα προστατευτικά οθόνης σε όλα τα τηλέφωνα που είχα και κανένα δεν ήταν έτσι. Γενικά είναι πιο χοντρά και από σκληρό πλαστικό. Αυτή η εξάδα που όλοι φαίνεται να έχουμε αγοράσει από ebay είναι περίπου σαν το προστατευτικό που είχε η συσκευή επάνω, το οποίο φυσικά δεν είναι για χρήση. Το γεγονός ότι είναι πολύ λεπτά έχει σαν αποτέλεσμα να εμφανίζονται και αυτές οι φουσκάλες με κενό αέρα. Πριν μου έρθει το πακέτο είχα βάλει ένα universal προστατευτικό που μου είχε μείνει από άλλη συσκευή και η εφαρμογή του πάνω στην οθόνη ήταν πολύ καλύτερη. Δυστυχώς δε βρήκα σε μεγαλύτερο μέγεθος σε καταστήματα που έψαξα και έτσι κατέληξα και εγώ σε αυτά. Πάντως αν ήξερα πως θα ήταν έτσι θα έψαχνα για καλύτερη ποιότητα και ας ήταν και σε διπλάσια τιμή, και μόνο 1 ή 2 τεμάχια. Άλλωστε αν είναι όπως αυτά που ανέφερα παραπάνω κρατούν άνετα γύρω στο χρόνο με φυσιολογική χρήση.

+1000 σε αυτο που λες απλα βιαζομουν κ ηθελα κατι να βαλω γιατι το μαμα ειχε παρει σκονη κ εφτανε την οθονη.

προσωρινα τις πηρα μεχρι να παρω κατι καλυτερο.

αν θελετε καποια στιγμη θα βαλω λινκ κ απο αλλες που βρηκα απο εβαυ

κ αν καποιος εχει δουλεψει καποια μαρκα απο αυτες να μας πει η ζελατινα απο ποιοτητα η ιδια θα ειναι το σχεδιο θα ειναι κομμενο απλα στα μετρα του κινητου μας

Huawei x5

Zte carl

Huawei y210

Samsung e1182

Zte v967s

Μα και εγώ γιαυτό τις πήρα.

Καλό είναι να υπάρχουν και μερικά λινκς με κάποιες καλύτερης ποιότητας πάντως, γιατί όταν έψαχνα εγώ εδώ μόνο αυτές υπήρχαν.

Μα και εγώ γιαυτό τις πήρα.

Καλό είναι να υπάρχουν και μερικά λινκς με κάποιες καλύτερης ποιότητας πάντως, γιατί όταν έψαχνα εγώ εδώ μόνο αυτές υπήρχαν.

AYTES http://www.ebay.de/itm/2x-Vikuiti-CV8-Displayschutzfolie-Huawei-U8800-/150653882803?pt=DE_Handy_PDA_Displayschutzfolien&hash=item2313abd1b3 με 6 ευρώ (διπλή συσκευασία, 3ευρώ η μία) στην πόρτα σας σε 3-4 εργάσιμες

Είναι καλό και φθηνό κατάστημα, τις φτηνιάρες τις εχει 3ευρώ τις 18 : http://stores.ebay.de/schutzfolien24-de-shop/_i.html?_nkw=u8800&_sid=41605412&_sop=3&_trksid=p4634.c0.m14

Edited by tifozif1

Oι κορυφαία συλλογή ζελατινων προστασίας! Και το κατάστημα (ψάξτε το και στο eBay γιατί τα πουλάν φθηνώτερα) είναι ότι πιό συνεπές υπάρχει!

http://www.protectionfilms24.com/search.html?searchfield=u8800

Είναι το ίδιο κατάστημα με αυτό που έγραψα παραπάνω, είναι φθηνότερο στο ebay.de

Ναι, έχεις δίκιο...δεν το πρόσεξα! Μπορείτε να τις ψαξετε στο ebay.co.uk λόγω Αγγλικών με ονομα καταστηματος protectionfilms24.

Αυτές οι Vikuiti 160 είναι άντε γειά!

ειναι πιο ακριβά στο ebay.co.uk, ebay.de λεμε !!!

Και οι DQC160 και οι ADQC27 είναι μ@μ@τες αλλά κάνουν 9ευρώ η μία (οι 3 DQC160 κάνουν 18Ε, συμφέρει αν τις αγοράσουν 3 μαζι και τις μοιραστουν)

Edited by tifozif1

Ναι, έχεις δίκιο...δεν το πρόσεξα! Μπορείτε να τις ψαξετε στο ebay.co.uk λόγω Αγγλικών με ονομα καταστηματος protectionfilms24.

Αυτές οι Vikuiti 160 είναι άντε γειά!

κ εγω αυτην την μαρκα ειχα κατα νου για αργοτερα αλλα επειδη καποιες ειναι ακριβες

ηθελα να ακουσω αποψεις.

για τις 160 τι εννοεις οτι ειναι αντε γεια καλες η κακες;

πες τι σου αρεσε κ τι οχι

στο γερμανικο μπορουμε να το δουμε στα αγγλικα η μονο γερμανικα

Edited by aekfc212

Huawei x5

Zte carl

Huawei y210

Samsung e1182

Zte v967s

Και οι DQC160 και οι ADQC27 είναι μ@μ@τες αλλά κάνουν 9ευρώ η μία (οι 3 DQC160 κάνουν 18Ε, συμφέρει αν τις αγοράσουν 3 μαζι και τις μοιραστουν)

Ωραια ιδεα εριξε ο tifozi1. Ψηνεστε να παραγγειλουμε τις DQC-160 και να τις μοιραστουμε? Να παραγγειλει ομως καποιος που να ξερει καλα γερμανικα. Οποιοι αλλοι 2 πιστοι...προσελθετε!

Δεν μπορει να εννοώ τις CV8 γραφοντας Vikuiti 160. Εννοω τις παρακατω! Εχω παρει δεκάδες για διαφορα κινητα και νομιζω ότι απλα ειναι οι καλυτερες της αγορας...σε όποιο ebay και αν τις βρέιτε!

http://www.protectionfilms24.com/article/vikuiti-screen-protector-dqc160-huawei-u8800-49114.html

tifozif1: Πως βλέπεις τους περισσότερους...να μπορούν να ψωνίσουν στα Γερμανικά;:p

καλα ντε μην βαρας το διορθωσα;

για πες μας τι χαρακτηριστικα εχουν;

ειναι ματ; γρατζουνιουνται;ειναι λεπτες;αισθηση αφης;

οι cv8 τι λενε ειδα ενα πακετο με 6 στα 11,90 αξιζουν;τις 2 τις δινουν 5,95

http://http://viewitem.eim.ebay.gr/6x-Vikuiti-CV8-Displayschutz-Huawei-U8800-von-3M/150654726259/item

Huawei x5

Zte carl

Huawei y210

Samsung e1182

Zte v967s

Στο λίνκ που έδωσα υπάρχει αναλύτικωτατη περιγραφή των χαρακτηριστκών της 160 και λένε αλήθεια σε όλα! Ασε τις CV8 και μη γίνεσαι τσιφούτης για 3 ευρώ...αφού λεφτά υπάρχουν!!! :lol:

Το μεγάλο τους πλεονέκτημα είναι το ότι χαρασσονται παρα πολυ δύσκολα και πλένονται όσες φορές θέλεις!

αν οντως αξιζει την διαφορα δεν διαφωνω αλλα δεν ειναι 3 ευρω

ειναι 5 τουλαχιστον.

απο δαχτυλιες κ θαμπαδα πως τα παει.

οταν εχεις μια πολυ ωραια οθονη ειναι πολυ σημαντικο κατεμε τι προφυλαξη οθονη θα βαλεις αλλιως παει τσαμπα η επενδυση σου.

αν υπαρχει πραγματικα μεγαλη διαφορα με το που αρχιζει να τα παιζει αυτη θα την παρω.

Huawei x5

Zte carl

Huawei y210

Samsung e1182

Zte v967s

οκ απλα επειδη δεν υπαρχουν κ πολλοι που να μπορουν να διαθεσουν ακομα κ αυτα τα 10 η δεν δινουν ισως κ τοσο μεγαλη σημασια στην προφυλαξη οθονης

να πρεπει να ενημερωθουν απο αυτους που ξερουν οι απο αυτους που εχουν δοκιμασει καποια πραγματα αλλωστε αυτοι ειναι η ουσια του φορουμ.

μηπως πρεπει να ανοιξουμε κ ενα θεμα με τις εφαρμογες που βαζουμε στο ιντεος μας κ δουλευουν σωστα.τι λετε;

Huawei x5

Zte carl

Huawei y210

Samsung e1182

Zte v967s

Aυτος την εχει 7.65 τελικη τιμη. Δεν αξιζει η ολη διαδικασια της μαζικης αγορας!

http://www.ebay.de/itm/Schutzfolie-Vikuiti-DQC160-Huawei-U8800-Ideos-X5-/160624523852?pt=DE_Handy_PDA_Displayschutzfolien&hash=item2565f7ba4c

+1.5E ταχυδρομικα για Ελλάδα :(

Οι CV8 είναι για πιο "σκληρή" χρήση από τις 160, μπαίνουν πιο δύσκολα, ξεκολάνε (ηθελημένα ή μη) πολύ πιο δύσκολα και νομίζω ότι δεν ξαναμπάινουν επάνω σαν τις 160.

Δεν ξέρω λέξη από γερμανικά αλλά μια χαρά παράγγειλα από ebay.de, μιας και το interface των ebay.com/ebay.de/ebay.co.uk είναι σχεδόν το ίδιο, και κάνοντας copy&paste στο translate.google.de ότι δεν καταλάβαινα ;)

και ξανάμανά edit: ο ίδιος seller (protectionfilms24) με την ίδια τιμή στο "ελληνικό ebay" : http://viewitem.eim.ebay.gr/3x-Vikuiti-DQC160-Displayschutz-Huawei-U8800-von-3M/160632138711/item για όσους δεν μπορούν τα Γερμανικά (like me)

Edited by tifozif1

Παιδια , ψαχνω καποιο καλο toggle widget για το ideos x5, vste να ανοιγοκλεινω το Wifi, Gps, Silent κ.λ.π και αν ειναι δυνατον να μπαινει στο notification bar ....

Τι προτεινετε ?

Kαι μια ΒΟΗΘΕΙΑΑΑ: δεν μπορω με κανενα πληκτρολογια απο οσα εχω δοκιμασει να γραψω το γραμμα "p" στα αγγλικα ή ελληνικα , σε portrait mode ..

Σε landscape δουλευει κανονικα !!

Ειμαι σιγουρος ομως οτι δουλευε οταν το πηρα γιατι ο κωδικος του ρουτερ μου περιεχει και το γραμμα "p" !!!!!

Tι να φταιει ??

Bλεπω να την πηγαινω για αντικατασταση ...ειναι αγορασμενο στις 25/08 και αυριο κλεινει 7 ημερες δεν πιστευω να εχω προβλημα ε?

Μπορω να το παω σε οποιοδηποτε καταστημα WIND ή μονο απο αυτο που το αγορασα ?

Edited by TLG
Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6

Παιδια , ψαχνω καποιο καλο toggle widget για το ideos x5, vste να ανοιγοκλεινω το Wifi, Gps, Silent κ.λ.π και αν ειναι δυνατον να μπαινει στο notification bar ....

Τι προτεινετε ?

Kαι μια ΒΟΗΘΕΙΑΑΑ: δεν μπορω με κανενα πληκτρολογια απο οσα εχω δοκιμασει να γραψω το γραμμα "p" στα αγγλικα ή ελληνικα , σε portrait mode ..

Ειμαι σιγουρος ομως οτι δουλευε οταν το πηρα γιατι ο κωδικος του ρουτερ μου περιεχει και το γραμμα "p" !!!!!

Tι να φταιει ??

Bλεπω να την πηγαινω για αντικατασταση ...ειναι αγορασμενο στις 25/08 και αυριο κλεινει 7 ημερες δεν πιστευω να εχω προβλημα ε?

Μπορω να το παω σε οποιοδηποτε καταστημα WIND ή μονο απο αυτο που το αγορασα ?

εκανες restart? σε οποιαδίποτε wind να ναι!

παιδιά ξέρει κανείς κανενα προγραματάκι που να ανοίγει το flash και να το κρατάει ανοιχτό; παίζει τέτοια περίπτωση η όχι;

εκανες restart? σε οποιαδίποτε wind να ναι!

παιδιά ξέρει κανείς κανενα προγραματάκι που να ανοίγει το flash και να το κρατάει ανοιχτό; παίζει τέτοια περίπτωση η όχι;

Αν εννοεις σε κατι σαν φακο υπαρχει το flashlite το οποιο βρισκεις στο market!

https://market.android.com/details?id=com.devuni.flashlight&feature=search_result

Edited by baiosss

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Καλησπερα παιδια

Προχθες κατεβασα στο x5 μου την εφαρμογη gallery 3d.Ολα καλα και ωραια μεχρι που σημερα ειπα να κανω ενα restart το τηλεφωνο.Μολις ανοιξε παλι μου ειχε αλλαξει το εικονιδιο του gallery με το ανθρωπακι του android και δεν ελεγε πλεον gallery αλλα com.cooliris.media.gallery.Οταν παταω πανω του να ανοιξει μου γραφει την 1η φορα εφαρμογη ανυπαρκτη και με την 2η φορα την ανοιγει την gallery.Πως μπορω να το φτιαξω και απο τι εγινε αυτο ξαφνικα?

Tι να φταιει ??

Το πιθανότερο είναι να πρόκειται για θέμα software. Αν είναι πρόβλημα της οθόνης αφής μπορείς να το ελέγξεις πατώντας στο ίδιο σημείο για να εισάγεις κάποιο widget πχ.

Πάντως πριν σκεφτείς το service(και για να γλιτώσεις ασκοπη ενδεχομένως ταλαιπωρία) κάνε μια επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.