Katath Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Τα πλήκτρα που έχει στα πλάγια η συσκευή, εκτός από την αυξομείωση της έντασης, το από κάτω, τι ακριβώς κάνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 το μεσαιο mute/pause, το κατω οτι θες,αρχικα ειναι καμερα κουμπι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 Εχει κυκλοφορησει απο το απογευμα της Παρασκευης στο εξωτερικο, για οποιον ενδιαφερεται (expansys, handtec κλπ)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 δεν μας γραφεις και τις τιμες γιατι φοβαμαι να μπω να δω .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 650..ειναι πολλα τα λεφτα Αρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 αχχχ , αυτο ηταν μαχαιρια kampamarou ....θα μας στεγνωσει παλι η RIM , τελικα ποιο ειναι το ταβανι στα κινητα , αυτη η εξελιξη δεν ριχνει καθολου την τιμη ? μονο την ανεβαζει ?? θα φτασουμε να λεμε σε λιγο οτι τα VERTU ειναι φθηνα σε σχεση με τον ανταγωνισμο....παλι για Αμερικη μας βλεπω να πηγαινουμε για να το φερνουμε και αυτο .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 τι να ριξει, ολες οι εταιρειες τα εχουν μιλημενα μωρε,τυχαιο ολα τα χαι εντ ειναι στα 599?Τεσπα alex χαρτονομησματα ειναι δεν εχουν αξια αυριο μεθαυριο μπορει να πατωσει το συστημα..οποτε το τσιμπαμε :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Ελλαδα ποτε περιπου θα ερθει? Να περιμενω η να παρω το 9780 ! Δεν με ενδιαφερι η αφη ουτε το 7αρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 15 Σεπτεμβρη..αλλα μπορεις να το αγορασεις και απο expansys Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 θα σκασει και η εισφορά αλληλεγγύης την τρελα μου μεσα όπου να ναι ....:mad: , κατσε μπας και προλαβω και το παρω και μετα μπω στο κινημα των δεν πληρωνω εφορια ... ..αυτο θα παρω και τερμα μετα , θα ειμαι οκ , ειναι τελειο , οτι αλλο και να βγει αυτα που εχει αυτο με καλυπτουν απολυτα ( βρασε και το autofocus , θα κανω οτι δεν το πηρα χαμπαρι οτι δεν το εχει ) και μετα στοπ!! θα μεινω με αυτο για αρκετο καιρο ... τα ιδια ελεγα βεβαια και πριν 3 blackberry...ατιμη RIM , μας τα πηρες παλι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 ειναι ενα bb που μπορεις να το κρατησεις καιρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 Το παραλαμβάνω αρχές της επόμενης εβδομάδας και θα σας πω εντυπώσεις... Το φοβάμαι λίγο το OS7 γιατί στο 9700 μου ακόμα το 5 έχω αλλά θα δείξει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsi1 Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 Ελλαδα ποτε περιπου θα ερθει? Να περιμενω η να παρω το 9780 ! Δεν με ενδιαφερι η αφη ουτε το 7αρι. Αν δεν σ' ενδιαφέρει η αφη, τότε το 9780 είναι η καλυτερη επιλογη. Στο expansys η τιμη ειναι πολυ ανταγωνιστική. Παράθεση PIN: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 Τελικα πηρα 9780! Θα περιμενω λιγακι και θα παρω το 9900 αργοτερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jopilot Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 Και γω αντιστάθηκα τελικά στο 9900 λόγω τιμής...Βρήκα το 9780 σε πολύ συμφέρουσα τιμή. Για κανά χρόνο πιστεύω θα με υπερκαλύψει και μετά με κλειστά μάτια το 9900! Οσοι παραλάβουν το νέο εργαλέιο περιμένουμε εντυπώσεις... Παράθεση BB 9000 / 9780, Samsung Galaxy S III min, Samsung I9505 Galaxy S4, Note 8.0, Blackberry Z3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 Πόσο πήγε το 9780 τελικά? Νομίζω ότι έχει λίγες διαφορές από το 9700, ενώτο 9900 είναι ότι πιο σύγχρονο με OS7, κτλ κτλ. Κι εγώ δεν είμαι φαν των οθονών αφής αλλά το προτίμησα αφού είναι νεότερο σαν μοντέλο από το 9780! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jopilot Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 348 euro. το 9780. Σίγουρα πιστεύω πάντως ότι το 9900 αξίζει τα λεφτά του. Παράθεση BB 9000 / 9780, Samsung Galaxy S III min, Samsung I9505 Galaxy S4, Note 8.0, Blackberry Z3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 (edited) Το παραλαμβάνω αρχές της επόμενης εβδομάδας και θα σας πω εντυπώσεις... Το φοβάμαι λίγο το OS7 γιατί στο 9700 μου ακόμα το 5 έχω αλλά θα δείξει!! φιλε μου θα παθεις πλακα με το os7.θα δεις ποσο γρηγορο ειναι και ποσο εντυπωσιακο ειναι.εδω εντυπωσιαστικα για το os5 os6 348 euro. το 9780. Σίγουρα πιστεύω πάντως ότι το 9900 αξίζει τα λεφτά του. εχω βρει bb9780 λευκο μαλιστα σε καλη τιμη μεταχειρισμενο ομως. Edited August 31, 2011 by thief Απαγορεύονται τα συνεχόμενα μηνύματα - παρακαλώ να χρησιμοποιείς την "τροποποίηση" κάτω από το αρχικό μήνυμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Πιθανώς άσχετη ερώτηση: Δεν παρουσιάζονται προβλήματα με έλλειψη application memory πλέον; To μεγάλο κακό του blackberry που είχα στα χέρια μου (Bold 9000) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Πιθανώς άσχετη ερώτηση: Δεν παρουσιάζονται προβλήματα με έλλειψη application memory πλέον; To μεγάλο κακό του blackberry που είχα στα χέρια μου (Bold 9000) Όχι τα memory leaks έχουν "σχεδόν"΄ληθεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katath Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Το memory leak ήταν ότι γέμιζε η μνήμη ram της συσκευής μετά από χρήση και άνοιγμα εφαρμογών? Τώρα γιατί έχει σχεδόν λυθεί? Επειδή έχουν πλέον τα bb μεγάλη μνήμη ram? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Παίζει και αυτό ρόλο, σε συνδυασμό πάντα με την καλύτερη διαχείριση πόρων των νέων εκδόσεων λειτουργικού. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Απο εβδομαδα ή αυριο θα το εχω και εγω :D:D.Το memory leak ειναι οτι ο χωρος που σου δινει το λειτουργικο για apps μετα απο καποιο χρονο μειωνεται...τωρα δεν ξερω τους λογους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkyjohny Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Θέλει κι αυτό να φανταστώ BIS?Native δε παίζει εδώ ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katath Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Από ποιο κατάστημα το έχεις παραγγείλει και σε τι τιμή θα σου βγει τελικά? (kampamarou) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts