TommyTom Δημ. July 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 Ευχαριστώ για την απάντηση.....και τι ακριβώς είναι το GSM kai CDMA?Ελπίζω να μην είναι ερώτηση που εχει απαντηθεί εκατοντάδες φορές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gzisis69 Δημ. July 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 παιδια επειδη το ψιλοψηνω για να παρω ενα blackberry μετα την αποτυχημενη αγορα iphone 4, δεν θελω να ναι με οθονη αφης ομως τι προτεινετε ? ( το χρηματικο δεν με απασχολει γιατι θα μοσχοπουλησω το iφονε :P ) . εκανα εδω το ποστ επειδη το συγκεκριμενο κινητο μου αρεσε αλλα με ξενερωσε ηοθονη αφης.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. July 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 Η καλυτερη επιλογη που εχεις να κανεις κατα την γνωμη μου ειναι αυτο το τηλ , και μην σε σπαει η οθονη αφης , οτι μπορεις να κανεις με την αφη μπορεις να το κανεις και με το πληκτρολογιο παρα πολυ ευκολα, οποτε μικρο το κακο ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gzisis69 Δημ. July 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 βοηθαει λες καθολου τοσο μικρη οθονη αφης σε κινητο για Internet ? η μπαταρια του ειναι λιγο μικρη απ οτι γραφει ενας τυπος σε ενα blog η ειναι ιδεα μου ? θα ναι ******* να εχει μικρη μπαταρια γιατι ειναι ο βασικος λογος που την κανω απο ιφονε. επισης με το bis τι γινεται ? επειδη εχω whats up τι να κανω για να το εχω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. July 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 βοηθαει λες καθολου τοσο μικρη οθονη αφης σε κινητο για Internet ? η μπαταρια του ειναι λιγο μικρη απ οτι γραφει ενας τυπος σε ενα blog η ειναι ιδεα μου ? θα ναι ******* να εχει μικρη μπαταρια γιατι ειναι ο βασικος λογος που την κανω απο ιφονε. επισης με το bis τι γινεται ? επειδη εχω whats up τι να κανω για να το εχω ? Τίποτα δεν γίνεται, δεν μπορείς να το έχεις σε καρτοκινητό. Μόνο σε πρόγραμμα συμβολαίου. Ευχαριστώ για την απάντηση.....και τι ακριβώς είναι το GSM kai CDMA?Ελπίζω να μην είναι ερώτηση που εχει απαντηθεί εκατοντάδες φορές GSM και CDMA είναι τεχνολογίες δικτύων κινητής τηλεφωνίας. Δεν είναι συμβατές και λειτουργούν με διαφορετικό τρόπο και προδιαγραφές. Στην Ελλάδα και σε ολόκληρη σχεδόν την Ευρώπη έχουμε GSM. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsfakianakis Δημ. July 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 καλημερα σε ολους επειδη ετυχε να το χρησιμοποιησω για λιγο ειναι οτι καλυτερο εχει βγει σε ΒΒ ελλαδα 16 σεπτεμβριουκαι τιμη 600 ευρω Παράθεση /Users/georgesfakianakis/Downloads/281wupg.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. July 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 καλημερα σε ολους επειδη ετυχε να το χρησιμοποιησω για λιγο ειναι οτι καλυτερο εχει βγει σε ΒΒ ελλαδα 16 σεπτεμβριουκαι τιμη 600 ευρω Με τετοια τιμη μονο οι φανατικοι του BB θα το παρουν. Η RIM αν δεν βγάλει συντομα QNX κινητο σε 2-3 χρονια θα γινει η νεα Nokia και θα την κλαινε οι ρεγγες. Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 Μα ουτως η αλλως η rim στηρίζεται στους φανατικους της , και μην ξεχναμε οτι ειναι τηλεφωνα με συγκεκριμενα χαρακτηριστικα , το αμεσο μαιλ ειναι ενα απο αυτα , και αυτοι που τα προτιμουν τα θελουν βασικα γι αυτο το χαρακτηριστικο τους,δεν μπαινω στις λεπτομεριες της συμπιεσης δεδομενων κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. July 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2011 παιδια το κινητο ειναι αψογο τοσο απο εμφανιση οσο και λειτουρικα.φανταστητε οτι ενα κινητο στο μεγεθος του 9000 με καινουργιο λογισμικο και οθονη αφης.στην αρχη θα κολλησετε λιγο και θα ξεχασετε οτι εχετε οθονη αφης και θα τα κανετε ολα με τον πατροπαραδοτη τροπο αλλα μετα ειναι πολυ βολικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsfakianakis Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 Με τετοια τιμη μονο οι φανατικοι του BB θα το παρουν. Η RIM αν δεν βγάλει συντομα QNX κινητο σε 2-3 χρονια θα γινει η νεα Nokia και θα την κλαινε οι ρεγγες. φιλε narta το μονο προβλημα στο συγκεκριμενο τηλεφωνο ειναι τα apps εαν ειχε σαν το iphone θα ηταν top :) Παράθεση /Users/georgesfakianakis/Downloads/281wupg.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 Εάν υπάρχουν διαφωνίες, μπορείτε να τις συζητήσετε πολιτισμένα. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 Εγω δεν προσβληθηκα απο κατι..δεν ξερω αν ο φιλος προσβληθηκε..δεν βλεπω λογω να επεμβει καποιος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsfakianakis Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 καμια προσβολη και απο μενα απλα εκφρασαμε τις αποψεις μας Παράθεση /Users/georgesfakianakis/Downloads/281wupg.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 φιλε narta το μονο προβλημα στο συγκεκριμενο τηλεφωνο ειναι τα apps εαν ειχε σαν το iphone θα ηταν top :) Οπως ειναι σημερα δομημενο το περιβαλλον των smartphones αυητ η παραμετρος ειναι η πιο σημαντικη - το οικοσυστημα που υποστηριζει η συσκευη/λειτουργικο. Και το WebOS ειναι γαλαξιες μακρια οσον αφορα την χρηστικοτητα/multitasking αλλα δυστυχως η υποστηριξη ειναι μηδαμινη. ΛΑΤΡΕΥΩ τα φυσικα QWERTY bar phones αλλα δεν νομιζω η RIM να αντεξει σε τετοιο ανταγωνιστικο περιβαλλον. Υ.Γ. To push mail υπαρχει σε ολες τις συσκευες. Το μονο πλεονεκτημα των BB ειναι το data compression και η μοναδικοτητα του ΒΒ messenger Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. July 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2011 Παντως το expansys το φερνει 16 αυγουστου http://www.expansys.com.gr/blackberry-bold-9900-black-218039/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ringo7213 Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Οπως ειναι σημερα δομημενο το περιβαλλον των smartphones αυητ η παραμετρος ειναι η πιο σημαντικη - το οικοσυστημα που υποστηριζει η συσκευη/λειτουργικο. Και το WebOS ειναι γαλαξιες μακρια οσον αφορα την χρηστικοτητα/multitasking αλλα δυστυχως η υποστηριξη ειναι μηδαμινη. ΛΑΤΡΕΥΩ τα φυσικα QWERTY bar phones αλλα δεν νομιζω η RIM να αντεξει σε τετοιο ανταγωνιστικο περιβαλλον. Υ.Γ. To push mail υπαρχει σε ολες τις συσκευες. Το μονο πλεονεκτημα των BB ειναι το data compression και η μοναδικοτητα του ΒΒ messenger Συμφωνω με τα παραπανω, ειδικα οσο αφορα το δυστυχως παρατημενο αλλα κορυφαιο WebOS. Επειδη ομως εδω ειναι τεχνολογικο site θα ηθελα να κανω μια μικρη διορθωση Push mail εκτος απο τη RIM δεν εχει κανενας αλλος, διοτι μονο η RIM εχει ειδικους servers που τσεκαρουν αυτοι για λογαριασμο σου αν εχεις καποιο νεο mail στα account σου και στο <<σπρωχνουν>> στη συσκευη. Ολες οι αλλες λυσεις ειναι κατι σαν <<pull>> mail, αφου η ιδια η συσκευη τσεκαρει καθε λιγο τα account για να δει αν υπαρχουν mail ωστα να τα τραβηξει Τωρα βεβεαια θα μου πειτε σιγα τη τρομερη διαφορά και οτι ο χρηστης δεν το καταλαβαινει. Θα συμφωνησω αλλα η ζωη της μπαταριας και η οικονομια στο data plan ειναι υπερ της λυσης της RIM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Παντως εγω που εχω ββ δεν νιωθω παρατημενος.Τις προαλλες ανανεωσα σε εταιρικο στην βοντα και επειδη δεν εχει βγει το 9900 πηρα το SgSII επαιξα λιγες μερες αλλα δεν με τραβηξε και το εδωσα στην αδερφη μου.BBM δεν βρισκεις πως να το κανουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Συμφωνω με τα παραπανω, ειδικα οσο αφορα το δυστυχως παρατημενο αλλα κορυφαιο WebOS. Επειδη ομως εδω ειναι τεχνολογικο site θα ηθελα να κανω μια μικρη διορθωση Push mail εκτος απο τη RIM δεν εχει κανενας αλλος, διοτι μονο η RIM εχει ειδικους servers που τσεκαρουν αυτοι για λογαριασμο σου αν εχεις καποιο νεο mail στα account σου και στο <<σπρωχνουν>> στη συσκευη. Ολες οι αλλες λυσεις ειναι κατι σαν <<pull>> mail, αφου η ιδια η συσκευη τσεκαρει καθε λιγο τα account για να δει αν υπαρχουν mail ωστα να τα τραβηξει Τωρα βεβεαια θα μου πειτε σιγα τη τρομερη διαφορά και οτι ο χρηστης δεν το καταλαβαινει. Θα συμφωνησω αλλα η ζωη της μπαταριας και η οικονομια στο data plan ειναι υπερ της λυσης της RIM χμμ..εχεις μεινει λγο πισω φιλε μου push email υπαρχει στο android απο τοτε που βγηκε εγω παντως συμφωνω 100 % με το φιλο narta και να προσθεσω στα συν την αυξημενη διαρκεια της μπαταριας σε σχεση με τον ανταγωνισμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 με ολη την καλη διαθεση και φιλικα το λεω , μην αρχιζουμε τις αντιπαραθεσεις ( εστω και αν οι συγκεκριμενες ειναι στο πλαισιο της normal αντιπαραθεσης με επιχειρηματα κτλ ) δεν θα οδηγησει πουθενα ή μαλλον θα οδηγησει στο να κλειδωθει το νημα και ειναι κριμα , εχω την εντυπωση οτι υπαρχει αναλογο νημα για συγκριση μεταξυ BB και αλλων συσκευων , αν οχι καλυτερα να δημιουργησουμε ενα ωστε να τα λεμε εκει με την ησυχια μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jopilot Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 Υπάρχει κάποιου τύπου Push mail στο android. Σύνηθως κάνει απο 1 εως 5 λεπτά να σου εμφανιστεί στο κινητό. Δεν το λες και 100 % Push.... Παράθεση BB 9000 / 9780, Samsung Galaxy S III min, Samsung I9505 Galaxy S4, Note 8.0, Blackberry Z3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katath Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 Θα έχει touchpad, ή trackpad, όπως οι προκάτοχοι του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 touchpad ,ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katath Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Blackberry 9900 will be available only at black colour? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Για αρχη ναι απ οσο εχουμε διαβασει , απο εκει και μετα το τι θα γινει με τα χρωματα ειναι αγνωστο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 το push email στο ανδροειδες δεν εχει σχεση με των bb,, απλά φτωχό,δυστυχως για μενα:) Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts