mertaghon2 Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Το εχω 1 μηνα να σου πω οτι το sgs2 που εχει η αδερφη μου βγαζει 3 μερες με πολυ game.Οποτε σε θεμα μπαταριας ειναι απλα αισχος..απλα εκει μονο υπερτερει,εχει πολυ καλυτερο os,καλυτερη συσκευη,δυνατοτερο ηχειο,γενικα καλυτερο.Αυτο που περιμενω ειναι να βγαλουν μεγαλυτερη μπαταρια. φίλε καμπαμαρού το sgs2 της αδελφής σου είναι ακραία περίπτωση.. τα sgs2 μου και των παιδιών εδώ δυστυχώς μιαμιση μερα με τα καθημερινά κ ολίγον browsing-game. όμως όπως λες κάτω από 2 μέρες είναι αίσχος.. και το gs2 έχει 4.3 ίντσες,τουλαχιστον να θρέψει:p,το 9900 τι έχει?? Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jopilot Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 To iphone 4 ( iOS 4) πάντως το πολύ 1 ημέρα. Το βράδυ στανταρτν φόρτιση. Επίσης 8 ώρες στη δουλειά που γίνεται ελάχιστη χρήση. Παράθεση BB 9000 / 9780, Samsung Galaxy S III min, Samsung I9505 Galaxy S4, Note 8.0, Blackberry Z3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 και το gs2 έχει 4.3 ίντσες,τουλαχιστον να θρέψει:p,το 9900 τι έχει?? 2.9' VGA (640 x 480) και κυρίως συνεχής σύνδεση online και instant push notifications για τα πάντα (emails, twitter, fb, etc) Πάντως εμένα και το 9700 1 μέρα μου κρατούσε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 μια μερα το 9700 που ολοι λενε το καλυτερο σε μπαταρια??εισαι καυτης φιλε μου!!:p στο gs2 π;ντως τα λεω αυτα χωρις καθολου αυτοματο κατεβασμα μειλ twitter fb κλπ!! παιδια χαλια μπαταρια εννοειτε με χρηση με fb twitter και γενικα σε ολα αυτοματη ενημερωση? Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zots Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 ....παιδια εχω το 9900 ενα μηνα και εχω το εξης προβλημα.... το trackpad δουλευει μερικες φορες μονο του χωρις να το αγγιζω και ανεβοκατεβαινει....λετε να χρειαζεται καποιο update η ειναι προβλημα της συσκευης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 1. Το 9700 + το 9000 μακράν τα καλύτερα bb ever!! 2. Η μπαταρία μου (9900) κρατάει μία ημέρα :( Διάβασα ότι η 261 κάνει την καλύτερη διαχείριση. Την έχει δοκιμάσει κανείς? Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keneth_722 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Διάβασα στο forum οτι το ββ δεν λειτουργεί ως καρτοκικητό, αλλά μόνο με σύνδεση... ισχυει κάτι τέτοιο..?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Ισχύει & δεν ισχύει. Σαν τηλέφωνο λειτουργεί κανονικά. Σαν internet θα πρέπει να βάλεις χειροκίνητα τις TCP/IP ρυθμίσεις και να κατεβάσεις τον opera mini. Εφαρμογές Facebook, MSN, twitter κτλ τις ξεχνάς. Επίσης push emails, bb messenger, appworld και ότι blackberry εφαρμογή την ξεχνάς επίσης γιατί χρειάζεται ενεργοποίηση του Blackberry Internet Service ώστε να βγάλεις Blackberry ID. Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keneth_722 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 (edited) Aπογοητεύτηκα.. Δηλαδή αν δεν θέλεις σύνδεση είναι απαγορευτικό! Αν είναι δυνατόν! :( Μήπως υπάρχει κανένα jailbreak για να λυθεί το θεματάκι...?? Είναι κρίμα... Edited October 10, 2011 by thief Απαγορεύονται τα συνεχόμενα μηνύματα - παρακαλώ να χρησιμοποιείς την "τροποποίηση" κάτω από το αρχικό μήνυμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Το ββ για να δουλέψει σωστά θα πρέπει να έχεις BIS. Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Δεν είναι θέμα jailbreak ή κλειδώματος συσκευής. Απλώς, έτσι λειτουργούν τα blackberry και στηρίζονται στο BIS. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Μα δεν υπάρχει και λόγος να έχεις blackberry εάν δεν θέλεις το BIS. Είναι σαν να έχεις ferrari στα στενά της κυψέλης... Σκέψου το Μπορείς κάλλιστα να πάρεις τόσα chat-phones που έχουν βγει στην αγορά. Βέβαια όλα τους προσπαθούν να αντιγράψουν το BB αλλά δεν είναι ο σχεδιασμός του BB που κάνει την διαφορά αλλά το BIS!!!! Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rookie1 Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Ετσι ακριβώς είναι Rokko, πολλοί έχουν κοπιάρει την εμφάνιση αλλά το Bis και το BEA είναι που κάνει τη διαφορά... Όλα τα άλλα είναι απλώς οδοντόκρεμες!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keneth_722 Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Υπάρχει χρέωση για τις υπηρεσίες ίντερνετ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rookie1 Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Keneth δεν αλλάζει κάτι στο data plan ούτε ισχύει κάτι διαφορετικό απο τα άλλα smartphones που έχουν σύνδεση στο διαδίκτυο. Η βασική όμως διαφορά του BB είναι η τεράστια συμπίεση δεδομέων που κάνει στους server της RIM με αποτέλεσμα η "κατανάλωση" mb να είναι στο 1/4 απο οτι είναι στα άλλα τηλέφωνα!!! Ούτε και σ αυτό μπόρεσαν να κοπιάρουν το ΒΒ!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Επίσης το όλο push think του BB δουλεύει όπως τα sms ακόμα και σε GSM!!! Έχει δοκιμάσει κανείς με iphone να κατεβάσει email σε GPRS? :lol::lol: Έτσι και είχα κανονικό data plan στο BB μου με τους λογαριασμούς και την χρήση που έχω θα χρειαζόμουν περί τα 1GB μηνιαίως και πάγιο πάνω από 100 euro ενώ με το BB δίνω 7 euro τον μήνα και όλα τρέχουν 24/7!!!! Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 καπου εχω ακουσει οτι η cosmote εχει σαν data plan bis στα καρτοκινητα...δεν εχω κοιταξει μονος μου..ειναι αναφορα που ειδα στο φορουμ για cosmote εδω:).προσωπικα που εχω vodafone δεν μου στοιχιζει τιποτα εξτρα το bb γιατι ενεργοποιησα bis στο υπαρχων προγραμμα Internet που εχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 καπου εχω ακουσει οτι η cosmote εχει σαν data plan bis στα καρτοκινητα...δεν εχω κοιταξει μονος μου..ειναι αναφορα που ειδα στο φορουμ για cosmote εδω:).προσωπικα που εχω vodafone δεν μου στοιχιζει τιποτα εξτρα το bb γιατι ενεργοποιησα bis στο υπαρχων προγραμμα Internet που εχω. Δεν νομίζω! Πρώτη φορά το ακούω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agadooo Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 Κανένα νέο για το πότε θα είναι διαθέσιμο από Vodafone έχουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 καπου εχω ακουσει οτι η cosmote εχει σαν data plan bis στα καρτοκινητα...δεν εχω κοιταξει μονος μου..ειναι αναφορα που ειδα στο φορουμ για cosmote εδω:).προσωπικα που εχω vodafone δεν μου στοιχιζει τιποτα εξτρα το bb γιατι ενεργοποιησα bis στο υπαρχων προγραμμα Internet που εχω. και εγω πρωτη φορα το ακουω , για κοιτα ή μαθε καλυτερα αν ειναι γιατι ενδιαφερει πολυ κοσμο αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 και εγω πρωτη φορα το ακουω , για κοιτα ή μαθε καλυτερα αν ειναι γιατι ενδιαφερει πολυ κοσμο αυτο. παιδια λαθος εχει προγραμμα οντως payg...αλλα ειναι απλη ενεργοποιηση.δειτε εδωhttp://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T21/xml/Business__service__service_blackberry/section/BlackBerry_services_devices_BP_Thr_N/loc/en_US Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 δεν ξερω αν βολευει το PAYG τελικα στα ΒΒ , ισως μπορει καποιους που κανουν πολυ μικρη χρηση .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 καπου εχω ακουσει οτι η cosmote εχει σαν data plan bis στα καρτοκινητα...δεν εχω κοιταξει μονος μου..ειναι αναφορα που ειδα στο φορουμ για cosmote εδω:).προσωπικα που εχω vodafone δεν μου στοιχιζει τιποτα εξτρα το bb γιατι ενεργοποιησα bis στο υπαρχων προγραμμα Internet που εχω. Όπως είπες, αυτό δεν ισχύει. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει BIS σε καρτοκινητό. Το pay-as-you-go υπάρχει καιρό τώρα αλλά δεν συμφέρει. Η χρέωση που γράφει εν τω μεταξύ είναι τεράστια - 0,006 ευρώ ανά ΚΒ!! Δηλαδή για 2 ΜΒ δίνεις 2048 x 0,006 = 12 ευρώ... Ελπίζω να κάνω κάτι λάθος. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospir Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Παιδια το περιμενω αυριο. Βλεπω να σας ζαλιζω στην αρχη... Παράθεση Από πείσμα θα ζω στην έρημη χώρα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cozy78 Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Γνωρίζει κανείς πότε θα έρθει απο vodafone cosmote wind? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts