Jump to content

[Προς κυκλοφορία] HTC Sensation

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Sorry??

H gingerbread δεν βλέπει και τους δύο πυρήνες???

Τότε τι μας λένε για μεγάλη ταχύτητα τα διπύρηνα αφού δουλεύουν στην ουσία αν κατάλαβα καλά σαν μονοπύρηνα,δηλαδή στο 1 Ghz...σωστά?:confused:

Και να μην εχει αντικρυσμα στη 2.3 σε 5-6 μηνες που θα βγουν τοσα αλλα update θα χρησιμοποιουνται. Και τα διπυρηνα θα ειναι σε πλεονεκτικη θεση

• Απαντήσεις 602
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

και για οσο φοραει 2,3,χ με εναν πυρηνα θα παιζει

δεν φταιει η htc αλλα η google

ειναι ςιγουρο?

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Τελικά ρε παιδιά πότε κυκλοφορεί Ελλάδα και στην Ευρώπη; Πότε θα ξέρουμε επιτέλους;
Καμένος μέχρι το μεδούλι!

Τελικά ρε παιδιά πότε κυκλοφορεί Ελλάδα και στην Ευρώπη; Πότε θα ξέρουμε επιτέλους;

Υπάρχει αρκετή φημολογία .... 12 Μαίου ανοίγουν οι προπαραγγελίες από SFR(Γαλλία) και Vodafone(Αγγλία) . Η Vodafone uk γράφει οτι θα προσπαθήσει να τα παραδώσει αρχίζοντας 19 Μαίου . Για Ελλάδα θα έρθει πρώτα στην Vodafone , αρχές με μέσα Ιουνίου όπως υποστηρίζει σε e-mail . Τώρα οι πραγματικές ημερομηνίες μπορεί να διαφέρουν από αυτές που έχουν δώσει οι διάφορες εταιρίες , ο καιρός θα δείξει ....

edit: Βγήκε και το πρώτο promo της HTC για το Sensation http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=aN_ch48mGac οπότε λογικά είμαστε λίγο πιο κοντά στην κυκλοφορία του .

Edited by tsamo
Nokia 6110->Nokia 3310->Ericsson T20e->Nokia 3510i->SE T68i->Panasonic GD87->SE K700->Siemens CX75->SE K750->SE W850->SE K800->SE C702->SE K850->SE C902->SE Yari->SE Satio->Samsung Galaxy S II->HTC One->Nokia Lumia 930->Galaxy S6->Galaxy S7->HTC U11->Oneplus 7 Pro

ελλαδα απο οτι ξερω ερχετε αρχες ιουνιου

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Η HTC καθυστερεί την κυκλοφορία του HTC Sensation στην Γαλλία από την SFR , που είχε ανακοινώσει την 12 Μαίου σαν ημέρα κυκλοφορίας , για μια τελευταία αλλαγή λογισμικού , οπότε θα κυκλοφορήσει λογικά μία εβδομάδα αργότερα . Ας ελπίσουμε οτι αυτή η καθυστέρηση θα υπάρξει μόνο στη Γαλλία και όχι και στην Αγγλία που ειδανικά θα ξεκινήσουν να διαθέτουν το HTC Sensation στις 19 Μαίου .

http://pocketnow.com/android/htc-sensation-delayed-on-french-carrier-sfr

Nokia 6110->Nokia 3310->Ericsson T20e->Nokia 3510i->SE T68i->Panasonic GD87->SE K700->Siemens CX75->SE K750->SE W850->SE K800->SE C702->SE K850->SE C902->SE Yari->SE Satio->Samsung Galaxy S II->HTC One->Nokia Lumia 930->Galaxy S6->Galaxy S7->HTC U11->Oneplus 7 Pro

Υπάρχει αρκετή φημολογία .... 12 Μαίου ανοίγουν οι προπαραγγελίες από SFR(Γαλλία) και Vodafone(Αγγλία) . Η Vodafone uk γράφει οτι θα προσπαθήσει να τα παραδώσει αρχίζοντας 19 Μαίου . Για Ελλάδα θα έρθει πρώτα στην Vodafone , αρχές με μέσα Ιουνίου όπως υποστηρίζει σε e-mail . Τώρα οι πραγματικές ημερομηνίες μπορεί να διαφέρουν από αυτές που έχουν δώσει οι διάφορες εταιρίες , ο καιρός θα δείξει ....

edit: Βγήκε και το πρώτο promo της HTC για το Sensation http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=aN_ch48mGac οπότε λογικά είμαστε λίγο πιο κοντά στην κυκλοφορία του .

Η Cosmote εχει αναφέρει πότε θα το φέρει ? γιατί μου ήρθε η ανανέωση και πρεπει να την κανω ως 30 Ιουνίου και καθυστερώ για να το πάρω

Η Cosmote εχει αναφέρει πότε θα το φέρει ? γιατί μου ήρθε η ανανέωση και πρεπει να την κανω ως 30 Ιουνίου και καθυστερώ για να το πάρω

Συνήθως οι αποκλειστικότητες που έχουν οι εταιρίες κρατάνε περίπου 2-4 εβδομάδες , οπότε πρέπει να σταθείς τυχερός για να το αποκτήσεις από την Cosmote μέσα στον Ιούνιο .

Και γιατί δεν παίρνεις το galaxy s 2 που έχει και καλύτερα specs ? Εκτός και αν θέλεις οπωσδήποτε htc και sense ui.

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Και γιατί δεν παίρνεις το galaxy s 2 που έχει και καλύτερα specs ? Εκτός και αν θέλεις οπωσδήποτε htc και sense ui.

Δεν μ αρεσει σαν τηλέφωνο γι αυτό και δεν εχω προηγουμενη εμπειρία από Samsung

Δεν μ αρεσει σαν τηλέφωνο γι αυτό και δεν εχω προηγουμενη εμπειρία από Samsung

10 χρόνια μόνο htc συσκευές είχα. Όταν πήρα το galaxy s δεν μου έλειψαν καθόλου οι htc ισάξιες συσκευές του galaxy s.

Δεν στο λέω για να σε πείσω. Εσύ θα αγοράσεις αυτό που σου αρέσει και σε κάνει να νιώθεις όμορφα :).

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

10 χρόνια μόνο htc συσκευές είχα. Όταν πήρα το galaxy s δεν μου έλειψαν καθόλου οι htc ισάξιες συσκευές του galaxy s.

Δεν στο λέω για να σε πείσω. Εσύ θα αγοράσεις αυτό που σου αρέσει και σε κάνει να νιώθεις όμορφα :).

και τα 2 ειναι αξιολογα κινητα...η διαφορα κρινεται στις λεπτομεριες....εγω θα προτεινα γαλαξια μονο λογο μπαταριας...ειναι και τα 2 φοβερα κινητα

Φιλικά Γιώργος

Δείχνει φοβερό "εργαλείο" το Sensation.

Αλλά, νομίζω ότι σε κάτι πραγματάκια ψιλο-υστερεί απ' τον νέο "Γαλαξία".

Βέβαια... και ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ Sense 3.0, δεν υπήρχε περίπτωση να μη το αγόραζα (σε σχέση με το νέο Galaxy)!

Η S.E ξεκλειδώνει τον bootloader και η HTC τον κλειδώνει... :wacko:

Καποια στιγμη λογικα θα το βγαλουν και σε 3,7" οπως κανανε και με το Desire HD-Desire S.Τοτε θα το αγορασω στανταρ οπως εκανα με το Desire S.

Πολυ δυνατο το Sense 3 παντως!

Εμένα στο video με εντυπωσιάζει και η ταχύτητά του .Αλλά πραγματικά δεν παιζεται απ οτι εχω διαβασει

οθοναρα...πολυ καλο βιντεο..και απλα κινηταρα...αντε να περιμενουμε μεχρι τον ιουλιο να το δουμε

Φιλικά Γιώργος

Κινητάρα... μεγάλη κουβέντα λες φίλε :). Αν η αυτονομία του είναι όπως του DHD, αν το σήμα στο wifi έχει τα καινούρια προβλήματα του DHD, και αν πρέπει να ανοίγουμε το 3G, για να μας βρίσκει ο δορυφόρος, τότε δεν είναι κινητάρα κατ' εμέ. Μου αρέσει η HTC, αλλά πιστεύω αρκετά πράγματα πρέπει να τα διορθώσει. Μακάρι με αυτό το μοντέλο να τα έχει διορθώσει. Και τι θα γίνει με το root ;. Πάλι κλειδωμένα θα έρθουν ;. Για αυτό μην ενθουσιάζεσαι με το youtube. Kαι στο youtube ένα μέτριο κινητό μπορεί να γίνει κινητάρα..

Όλα αυτά τα λέω φιλικά, μην νομίζεις ότι τα λέω για αντιπαράθεση. Κάτοχος του DHD είμαι εξάλλου.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...