Jump to content

[Προς κυκλοφορία] HTC Sensation

kollatos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

απο περιεργια ποσοι θα το αγοραζατε τωρα που ξερουμε οτι ειναι καλα κλειδωμενο και δεν υπαρχει διαθεση να ξεκλειδωσει αρα οχι customies κλπ?

εγω παντως δεν πρόκειται γιατι η htc μου φαινεται το παρα καβαλησε το καλαμι και ξεχασε ποια ηταν (qtek) και ποιοι την εφεραν εδω που ειναι (xda devs)

Με διαφορα η πιο σωστη τοποθετηση.

εγω παλι λεω οτι κλειδωνει ξεκλειδωνει

Εγω παλι λεω οτι αναλογα πως θα το κλειδωσει δε ξεκλειδωνει και ποτε. Σιγουρα δεν ειχες ενα εκ των milestone, defy, droidx η ακομα και τα νεα τηλ της htc σειρας s. Bootloader κλειδωμενος με 2048bit rsa key, ακα θεωρητικα με ολα τα μηχανηματα της γης να δουλεουν πανω του, βαση αλγοριθμου υπολογιζουν οτι μπορει να παρει εως και 300 χρονια (lol) για να σπασει.

εγω απλα ευχομαι να το καταλαβουν αυτο οι καταναλωτες και απλα να γυρισουν την πλατη τους στην htc

ηδη η μοτο εχει ανακοινωσει ξεκλειδωμα σε ολες τις συσκευες,οποτε να ο (αξιος) αντικαταστατης :)

Το αυτο. Ο μεγαλυτερος υπερμαχος των locked τηλεφωνων η Motorola, μετα απο δεκαδες χιλιαδες petitions, διεθνες κραξιμο και τα σχετικα, αλλαζει ροτα ξεκλειδωνοντας τα τηλεφωνα της. Αν απλα ο κοσμος σταματησει να αγοραζει htc τηλ που ειναι κλειδωμενα, να εισαι σιγουρος οτι το πρωτο πραμα που θα κανει ειναι να ξεκλειδωσει τον bootloader. Η δυναμη ειναι στα χερια του καταναλωτη και οχι στα χερια της εκαστοτε εταιριας.

• Απαντήσεις 602
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

@kollatos

Εννοείται ότι θα το σηκώνει και το HTC HD. Eδώ δουλεύω μια χαρά το Spb Mobile Shell 3D, που έχει ποιο πολλά γραφικά.

@kollatos

Εννοείται ότι θα το σηκώνει και το HTC HD. Eδώ δουλεύω μια χαρά το Spb Mobile Shell 3D, που έχει ποιο πολλά γραφικά.

Το spb mobile shell όμως το σηκώνει ακόμα και το Zte blade. Δεν λέω πως δεν θα σηκώνει sense 3.0, απλά λέω ότι η σύγκριση δεν είναι σωστή!

Παλιά είχε νόημα να περάσεις cooked roms,γιατί με τα windows σερνόταν το σύμπαν,απ' όταν βγήκε όμως το android τα πράγματα άλλαξαν ανεπιστρεπτί.

Και φυσικά δε νομίζω ότι θα αγοράσει κάποιος ένα htc μόνο για να περάσει custom roms.Γιατί για μένα το design και η ποιότητα κατασκευή τους είναι κλάσεις μπροστά απ' τον ανταγωνισμό,έχοντας την τύχη να πιάνω ότι συσκευή βγαίνει στα χέρια μου και συγκρίνοντας,και φυσικά το sense δε συγκρίνεται καν με τα by default uis των ανταγωνιστών.

Παλιά είχε νόημα να περάσεις cooked roms,γιατί με τα windows σερνόταν το σύμπαν,απ' όταν βγήκε όμως το android τα πράγματα άλλαξαν ανεπιστρεπτί.

.

Δεν θα μπορουσα παρα να συμφωνησω 100%

με τα wm καθε 10 μερες αλλαζα και rom,και ολο ψαχνομουν.

Με το android γλυτωσα πλεον και ησυχασα.

Πιστευω οτι αυτοι που συνεχιζουν να παιζουν με τις rom σε android το κανουν επειδη τους εχει μεινει κουσουρι απο τα wm:lol::lol:

Δεν θα μπορουσα παρα να συμφωνησω 100%

με τα wm καθε 10 μερες αλλαζα και rom,και ολο ψαχνομουν.

Με το android γλυτωσα πλεον και ησυχασα.

Πιστευω οτι αυτοι που συνεχιζουν να παιζουν με τις rom σε android το κανουν επειδη τους εχει μεινει κουσουρι απο τα wm:lol::lol:

Εμενα μ'αρεσει πολυ να αλλαζω ρομς.Με κανει να νιωθω λες και πηρα καινουριο κινητο.Ειχα WM και του ειχα αλλαξει τα φωτα και ηταν το μονο κινητο απο το πρωτο smartphone που το κρατησα ενα χρονο.Το ιδιο τωρα και με το Android.Αλλαγες ρομς,o/c κτλ.Σε μερικους αρεσει το modding σαν ενασχοληση.Πιστευω καταλαβαινεις γιατι κρατησα μια βδομαδα μονο το iphone.Βαρετο μεχρι αηδιας!

Χρηστες που λατρευουν το modding εκαναν την HTC κολοσσο και τωρα ετσι απλα το κλειδωνει;

Θα πειτε τωρα γιατι πηρα Desire S...ε γιατι ηθελα ενα κινητο με specs ενος Desire ή ενος Galaxy S αλλα σε μεγεθος Desire S.Κι αυτη την στιγμη ειναι το μονο στο μεγεθος που θελω,με τα specs που θελω.

εγω παλι μενω με την original.στο μονο που δελεσατηκα ηταν στο hd2.αλλιως τα wm και αλλιως το android

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Στο video εδω της Vodafone για το Sensation

η vodafone απανταει στα comments απο κατω οτι αναμενεται τελη Ιουνιου με αρχες Ιουλιου...Γιατι τοσο αργα?

Στο video εδω της Vodafone για το Sensation

η vodafone απανταει στα comments απο κατω οτι αναμενεται τελη Ιουνιου με αρχες Ιουλιου...Γιατι τοσο αργα?

γιατι παντα αργουν να ερθουν οι συσκευες ελλαδα ανεξαρτητως ποτε φτανουν ευρωπη

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Ειναι σιγουρο για Ιουνη? Μαιο αφου εχει το exclusive η Vodafone και Ιουνιο παντου...

Γεια σας,

σημερα εστειλα email στη vodafone και πηρα αυτην την απαντηση:

"Σε απάντηση του e-mail σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η συσκευή που μας αναγράφετε αναμένετε να είναι διαθέσιμη από τα καταστήματά μας τον Ιούνιο."

Ελπιζω να ειναι αρχες και οχι τελος Ιουνιου...

;)

Και μια είδηση που δεν είναι ακόμα σίγουρη , αλλά απ'ότι φαίνεται θα κυκλοφορήσει μια έκδοση του HTC Sensation με 16GB rom .

http://www.sfr.fr/mobile/telephone-portable/htc-sensation.jspe

http://shop.www.hi.nl/hi/RAPRD/HTC-Sensation-16GB/THTSEN16gy.html

Fingers crossed !!!!

Edited by tsamo
2nd link
Nokia 6110->Nokia 3310->Ericsson T20e->Nokia 3510i->SE T68i->Panasonic GD87->SE K700->Siemens CX75->SE K750->SE W850->SE K800->SE C702->SE K850->SE C902->SE Yari->SE Satio->Samsung Galaxy S II->HTC One->Nokia Lumia 930->Galaxy S6->Galaxy S7->HTC U11->Oneplus 7 Pro

Αν δεν μεγαλώνει τον αποθηκευτικό χώρο για τα apps, τότε προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις micro sd... :p

Αν δεν μεγαλώνει τον αποθηκευτικό χώρο για τα apps, τότε προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις micro sd... :p

Το ξέρω , αλλά το να έχει 10GB έξτρα από την HTC δεν με προβληματίζει ιδιαίτερα ;) !!

Nokia 6110->Nokia 3310->Ericsson T20e->Nokia 3510i->SE T68i->Panasonic GD87->SE K700->Siemens CX75->SE K750->SE W850->SE K800->SE C702->SE K850->SE C902->SE Yari->SE Satio->Samsung Galaxy S II->HTC One->Nokia Lumia 930->Galaxy S6->Galaxy S7->HTC U11->Oneplus 7 Pro

Το ξέρω , αλλά το να έχει 10GB έξτρα από την HTC δεν με προβληματίζει ιδιαίτερα ;) !!

Το θέμα είναι, σε τι τιμή θα τα δίνει τα έξτρα 10GB... ;)

Το θέμα είναι, σε τι τιμή θα τα δίνει τα έξτρα 10GB... ;)

Οκ , αυτό ομολογώ δεν το σκέφτηκα ... Αλλά ελπίζω η έκδοση των 16GB να κάνει όσο και του SGSII στα 600 ευρώ , ενώ η απλή του 1.1GB να κυμαίνεται παρακάτω (λέμε τώρα :lol: ).

H τιμή του Sensation θα είναι ίδια με του SGSII, στα 599€. Οπότε...

καλη τιμη...θα υπαρξει καλη μαχη μεταξυ αυτων των 2

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Πράγματι !! Και κάτι άλλο το οποίο δεν ξέρω πόσοι το ξέρουν (εγώ το έμαθα πριν μια ώρα από ένα video preview του Sensation από ένα γερμανικό site , Bestboyz) , αλλά όλα τα HTC Sensation είναι μοντέλα προπαραγωγής χωρίς την τελική Rom οπότε χρησιμοποιούν μόνο τον ένα πυρήνα !! Και παρ'όλα αυτά πετάει η συσκευή !

• Administrators
Πράγματι !! Και κάτι άλλο το οποίο δεν ξέρω πόσοι το ξέρουν (εγώ το έμαθα πριν μια ώρα από ένα video preview του Sensation από ένα γερμανικό site , Bestboyz) , αλλά όλα τα HTC Sensation είναι μοντέλα προπαραγωγής χωρίς την τελική Rom οπότε χρησιμοποιούν μόνο τον ένα πυρήνα !! Και παρ'όλα αυτά πετάει η συσκευή !

Η χρήση των πυρήνων δεν είναι θέμα HTC αλλά θέμα λειτουργικού και έχει να κάνει με το κατά πόσο υποστηρίζεται από την υπάρχουσα έκδοση.

Modpic.gif

Η χρήση των πυρήνων δεν είναι θέμα HTC αλλά θέμα λειτουργικού και έχει να κάνει με το κατά πόσο υποστηρίζεται από την υπάρχουσα έκδοση.

Αυτό έχει να κάνει με όλα τα android αλλά δεν εννοώ αυτό .

Αν κάνεις skip στο 15:54 και ενεργοποιήσεις τις closed captions λέει ότι η rom δεν είναι final και γι'αυτό το λόγο μόνο ο ένας πηρύνας είναι ενεργοποιημένος . Edited by tsamo

Καλημέρα στην παρέα.

Για να κάνω λίγο τον "δικηγόρο του διαβόλου", η δική μου η άποψη είναι ότι η samsung για μια ακόμη φορά (βλέπε galaxy s vs desire hd), έχει βγάλει στην αγορά μια πιο «γεμάτη» συσκευή (galaxy s2) σε σχέση με το sensation.

Και επίσης η δική μου αίσθηση είναι ότι από θέμα hardware δεν βρίσκω κανένα λόγο πραγματικά να πάρει κάποιος το sensation σε σχέση με το galaxy s2.

Το sensation θα είναι πιο ποιοτικό εξωτερικά.συμφωνώ.

Το sensation έχει το νέο sense και κάποιες νέες λειτουργίες. Και πάλι συμφωνώ.

Εξαρχής όμως το sensation μειονεκτεί έναντι του sgs2 λόγω :

1) μικρότερης μπαταρίας

2) οθόνης (θεωρώ ότι η s. Amoled plus είναι καλύτερη)

3) λιγότερη εσωτερική μνήμη

4) λιγότερη μνήμη ram

5) πιο βαρύ

6) χαμηλότερη ταχύτητα hsdpa (σημαντικό για μένα)

7) μικρότερης ανάλυσης μπροστά κάμερα (vga vs 2mp)

Εγώ πάλι είμαι σχεδόν σίγουρος ότι το galaxy s2 θα παίξει μόνο του στην κορυφή και οι πωλήσεις του θα ξεπεράσουν κάθε προηγούμενο.

Το sensation και όλα τα υπόλοιπα θα παίξουν για την δεύτερη θέση και όλες τις πιο κάτω θέσεις.

Η htc πρέπει επιτέλους να καταλάβει ότι έχει ανέβει ο πήχης του ανταγωνισμού και δεν είναι μόνη της.

Ήμουν κάτοχος πάνω από δέκα συσκευών htc. Δυστυχώς όμως με την φιλοσοφία της εταιρείας να βγάζει συσκευές που να τους λείπει πάντοτε κάτι, έχασε εμένα και πολλούς άλλους λάτρεις των συσκευών.

Μετά το desire hd περίμενα ότι θα βγάλει μια συσκευή να κάνει την διαφορά. Αλλά για μια ακόμη φορά μας διέψευσαν.

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Αυτή είναι η προσωπική σου άποψη και καλά κάνεις και την λες...

Αλλά καλύτερο το SGS απο το DHD, μήπως είσαι λίγο υπερβολικός...? :wacko:

Τώρα όσον αφορά το SGSII vs Sensation, μπορεί για εσένα η ποιότητα , η μεγαλύτερη ανάλυση στην οθόνη, το Sense 3 και το support τη HTC να μην παίζουν ρόλο, αλλά για άλλους παίζουν...

Όμως υπάρχουν και καταναλωτές που προτιμούν την μοναδικότητα της HTC, τόσο εμφανισιακά όσο και λειτουργικά και δεν θέλουν ένα iphone clone android... ;)

To είδα και το Sensation...

"Μαμάτο" φαίνεται και με το HTC Sense (και μάλιστα το 3!) που επίσης γουστάρω (όπως το TouchFlo3D)!

Αλλά..., ΕΞΑΚΟΣΙΑ η μικρή έκδοση (8GB);;;... Mε "τσάκισε"!!! Γιατί ρε γ*μώτο τόσο; Κάνα 450ρι δεν μπορούσε;

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...