alani_kir Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 Να ρωτήσω,για να βάλω στο Runner μου αυτα τα αυτοκόλλητα που βάζουν γύρω από τις ζάντες τα χρωματιστά,πρέπει να βγάλει τις ρόδες;;;; Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 Να ρωτήσω,για να βάλω στο Runner μου αυτα τα αυτοκόλλητα που βάζουν γύρω από τις ζάντες τα χρωματιστά,πρέπει να βγάλει τις ρόδες;;;; Κανονικα ναι πρεπει να τις βγαλεις για να τα βαλεις σωστα αλλα ακομα και πανω μπορεις αλλα δεν θα βγει σωστα... Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 Απλα πραγματα. Μια εξατμιση απλη ,οχι πολυ θορυβωδη, να εχεις το κεφαλι σου ησυχο και να κερδισεις σε ροπη, επιταχυνση ,τελικη. Ενα βαριατορ να παρει και αλλη ροπη μαζι με βαρυτερα μπιλακια απο οτι εχεις τωρα ωστε να κερδισεις ταυτοχρονα με νευρο και δυναμη και σε καταναλωση. Ενα φιλτρο να "αναπνεει" καλυτερα και ενα μπουζι ριδιου η πλατινας. Ολα αυτα τα κοστολογω στα 250ε-270€. Καλη χρονια σε ολους παιδια! :) Μηπως μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενος leilipop??Ποιες μαρκες δλδ??Για να μπω σε ενα e-shop να τα παρω κ να τα παω στον μηχανικο μου να μου τα βαλει... thanks Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 Μηπως μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενος leilipop??Ποιες μαρκες δλδ??Για να μπω σε ενα e-shop να τα παρω κ να τα παω στον μηχανικο μου να μου τα βαλει... thanks απο εξατμιση παρε μια leovinci η gianelli(120-180)...για την μεταδοση κατα την γνωμη μου βαλε ενα κιτ που εχει η mallosi(βαριατορ ελατηριο και μπιλιες)(100-120) και εναν ιμαντα mallosi(40-60)... Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
X135SALONICA Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 Eξατμιση απο 80-150 Βαριατορ(με μπιλιες) 60-80 Μπουζι 5-7 Φιλτρο 5-15 Οι τιμες ειναι αναλογα το προιον κ φυσικα απο που θα τα παρεις. Οποτε το "μαλλι¨θα παει απο 140 μεχρι 240 (αναλογα ΚΥΡΙΩΣ την εξατμιση) Προκειται να δεις ανεβσμενη αποδοση,καλυτερη επιταχυνση και τελικη +5-10 χμ/ω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2008 Συγκεκριμενα λοιπον : Εξατμιση : http://scooter-center.com/catalog/product_info.php?products_id=6602&cPath=4_15_5109_5110 Βαριατορ : http://scooter-center.com/catalog/product_info.php?products_id=11715&cPath=4_15_5109_5117 αλλιως http://scooter-center.com/catalog/product_info.php?products_id=10234&cPath=4_15_5109_5117 Μπουζι ΝGK ΒR9EIX 15€-20€ Φιλτρο 5€-7€ Αυτα...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STAN180 Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 Kali xronia pedia me perisotero tuning!!!!!!!:) Παράθεση Πωλειτε Kαρμπυρατερ Malossi 21 (60 ευρο) Και Εξατμιση Giannelli Reverse (60 ευρο) Σε Πολυ Καλη Κατασταση!!!!π.μ για πληροφοριες!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasty7 Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 paidia piga kai evala mia giannelli me 100 euro, i next nomizo einai. allo mixanaki egine. tou eixa valei idi variator malossi alla tou evala pio elafria bilakia, 6.5 gr. stis souzes tora prepei na prosexo giati fernei kapakia. to mono pou tou leipei einai ena 60ari zigler kai meta den tha pianete. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steve4ever Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 paidia exo parakolouthisei merika themata oson afora sta fota xenon gia to runner. exo mperdeytei se oti afora ti eidous lampes pernei, ean xreiazete metatropi i einai aplos mia lampa pou antikathisto kai ean epivarinei katholou to mixanaki. parakato sas paratheto kai ena link apo to internet gia na katalavete ti enoo... osoi gnorizete pano sto thema ayto tha ithela na mou apantisete. Ypospin, exo to 2005 modelo! Kala Xristougenna se olous kai eytixismeno to neo etos :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 Δεν ειναι μια απλη λαμπα.Θελει ολο το συστημα.Λαμπες xenon βγαινουν σε ολους σχεδον του τυπους.Αν κρινω απο το μοντελο απο το μηχανακι σου πρεπει να παιρνει μια λαμπα Η7 και μια Η1. Εγω εχω βαλει στην Η7 xenon.Η τοποθετηση ειναι πολυ απλη.Τραβας καλωδια στους πολλους της μπαταριας τα αποια βγαινους απο το μπαλαστ, απο το οποιο βγαινουν και καλωδια προς τη λαμπα. Το μονο κακο ειναι οτι θελει τροφοδοσια απο τη μπαταρια και οτι στα μικρα μηχανακια που τα φωτα αναβουν απο το βολαν, με το γυρισμα του διακοπτη λοιπον οποτε αναβεις το μηχανακι θα αναβουν και τα φωτα.Αυτο λυνεται ευκολα με ενα διακοπτακι.Εγω δυγκεκριμενα εκανα μια τρυπα μεσα απο το καπακι που ανοιγει για την ταπατης βενζινης και δεν φαινεται καν ;) Δεν ειπες ποσα CC ειναι το μηχανακι σου γιατι εγω εχω βαλει σε 72αρι με τα μανισια του ρευματα στα οποια δεν εχω πειραξει τιποτα.Αν ξερεις ανεφερε ποσα αμπερ ειναι η μπαταρια σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steve4ever Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 ego exo 50cc manisio. oson afora ti mpataria den xero leptomereies. episis exei perasei apo to mati mou kai aytes tou eidous lampes xenon. (Plug and Play) diladi vgazoume palies kai topothetoume tis kainouries. parakato exo kai ena link. http://www.emarket.gr/item.php?id=14658412 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 Αν εχεις μπαταρια 4-5 αμπερ τοτε καλυτερα η να αλλαξεις μπαταρια η να μην βαλεις xenon.Αυτες οι λαμπες τυπου xenon απο οτι εχω ρωτησει και μου εχουν πει σε μεγαλο μαγαζι ανταλλακτικων για μηχανακια δεν κανουν για εμας διοτι βγαινουν απο 55w και πανω την στιγμη που το 50αρι δεν σηκωνει πανω απο 35W, με αλλα λογια δε θα αναψουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 Αν εχεις μπαταρια 4-5 αμπερ τοτε καλυτερα η να αλλαξεις μπαταρια η να μην βαλεις xenon.Αυτες οι λαμπες τυπου xenon απο οτι εχω ρωτησει και μου εχουν πει σε μεγαλο μαγαζι ανταλλακτικων για μηχανακια δεν κανουν για εμας διοτι βγαινουν απο 55w και πανω την στιγμη που το 50αρι δεν σηκωνει πανω απο 35W, με αλλα λογια δε θα αναψουν. Yπαρχουν λαμπες 35w τυπου xenon αλλα μετα απο ενα μηνα ξεθοριζει το μπλε που εχει και γινετε ασπρο...αυτην εχω και στο δικο μου παπι..κανει στα 10ευρο... Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 Mια τετοια εψαχνα και εγω αλλα οπου και να ρωτησα μου ειπαν οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ,οχι οτι δεν εχουν ας πουμε. Και ασπρο να ειναι ,καλυτερα θα φαινεται απο το κιτρινο-καφε που βγαζει η κανονικη λαμπα αλογονου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 Συγκεκριμενα λοιπον : Εξατμιση : http://scooter-center.com/catalog/product_info.php?products_id=6602&cPath=4_15_5109_5110 Βαριατορ : http://scooter-center.com/catalog/product_info.php?products_id=11715&cPath=4_15_5109_5117 αλλιως http://scooter-center.com/catalog/product_info.php?products_id=10234&cPath=4_15_5109_5117 Μπουζι ΝGK ΒR9EIX 15€-20€ Φιλτρο 5€-7€ Αυτα...:) Φιλε Leolipop μπηκα σε καποια site κ ειδα καποια πραγματακια οποτε θελω να σε ρωτησω ποιο απο τα παρακατω θα προτεινες επιπλεον των παραπανω που μου ειπες (εκτος κ αν εξατμιση,βαριατορ,μπουζι κ φιλτρο αρκουν για το injection μου) http://www.adrenalin-pedstop.co.uk/p/SCOOTER-SPARES---PIAGGIOPEUGEO-1243.aspx http://www.adrenalin-pedstop.co.uk/p/SPEEDFIGHTAEROXRUNNER-ADJUSTAB-797.aspx http://www.adrenalin-pedstop.co.uk/p/Electronic-speedo-drive-and-ca-2170.aspx http://www.adrenalin-pedstop.co.uk/p/GILERA-RUNNER-NRG-MALOSSI-PRIM-1165.aspx http://www.adrenalin-pedstop.co.uk/p/MALOSSI-PISTON-KIT-47MM---70cc-1006.aspx Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 Μια ελαφρυτερη καμπανα τωρα που το λες...Θα συντηρει καλυτερα τον συμπλεκτη και θα σου δωσει και επιταχυνση.... Θα σου προτεινα Stage6 με κοστος 50-55€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 Μια ελαφρυτερη καμπανα τωρα που το λες...Θα συντηρει καλυτερα τον συμπλεκτη και θα σου δωσει και επιταχυνση.... Θα σου προτεινα Stage6 με κοστος 50-55€ Ποιο απο τα 5 ειναι αυτο που λες γιατι ειμαι ασχετος ή μπορεις να μου το υποδειξεις στο συγκεκριμενο site??Eπισης τι φιλτρο να βαλω που μου λες πιο πανω?? [για να καταλαβεις,περνω γνωμες τριτων για το τι πρεπει να παρω απο συγκεκριμενα site.Μετα θα τα αγορασω (οπως σου ειπα εγω ομως δεν ξερω,στηριζομαι στις γνωμες σας) κ θα τα παω σε εναν μηχανικο να μου τα βαλει] Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 Κανενα απο τα 5 Αυτη ακριβως http://www.adrenalin-pedstop.co.uk/p/Stage6-Wing-COOLER-Clutch-Bell-2216.aspx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Ευχαριστω Leolipop Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Παντα στη διαθεση οποιου μπορω να βοηθησω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Παραθετω απαντηση μελους σε αλλο forum (ιδιοκτητη συνεργειου οπως λεει) οπου τελικα με κανει να ξαναγυρισω στην αρχικη μου θεση(δηλ του να αγορασω καινουριο 50αρι) ''File,epeidh synergeio Piaggio stin Veria exw 8a sou pw kapoia pragmata gia to Purejet pou to exw kai egw gia tis douleies tou magaziou.Me 22000km den 8a to anevaza kyvika oute gia plaka,giati i mpiela 8a ta tinaksei poly grigora.Oi koftes sto purejet einai 3: mia rodela sto variator,mia tapa sthn Reed Valve pou kleinei tin trypa kai afinei ligotero aera na pernaei kai o tritos ston egefalo pou se ena eksousiodotimeno synergeio pou exoun to Tester sou kanoun aplws ena reprogramm me to anoikto progamma gia thn Ellada,OXI stin eksatmisi.Logika ola auta eginan sto proto service an to pires kainourio.Gia ta links pou sou dwsane to deytero pou anaferete ws ilektronikh mono auto den einai.Enai enas ilektronikos atermwnas gia to konter pou forane ta kainouria runner me to ilektroniko konter.Oso gia ta alla xwris na anevaseis kyvika xeirotera 8a paei nai.Pote den peirazoume metadosi se injection runner xwris na exeis kyvika.Gia na to kaneis karmpiraterato kapoia pragmata pou anafer8ikan aplws den ftanoun.Mono i Malossi exei kit metatropis wste na leitourgisei swsta o egkefalos alliws xreiazesai pleksouda,pinia,allo volan,strofalo logw diaforetikou shmeiou anafleksis k polla akomi apo to aplo modelo pou 8a piasoun mia mikri periousia....I gnwmi mou pare ena kainourio Gilera me ta 2 xronia eggyhsh kai exeis KAINOURIO!!!To derbi omorfo,foraei pali moter Gilera mia kai h Derbi anhkei sto PIAGGIO Group alla vary gia ta kyvika tou.Auta apo mena....'' Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Παιδια μια λογικη τιμη για Gilera 50αρι το πολυ του 2006 σε καλη κατασταση(χωρις μηχανικα προβληματα και πεσιματα) ποσο ειναι?? Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Νομιζω 1000-1200€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Παραθετω απαντηση μελους σε αλλο forum (ιδιοκτητη συνεργειου οπως λεει) οπου τελικα με κανει να ξαναγυρισω στην αρχικη μου θεση(δηλ του να αγορασω καινουριο 50αρι) ''File,epeidh synergeio Piaggio stin Veria exw 8a sou pw kapoia pragmata gia to Purejet pou to exw kai egw gia tis douleies tou magaziou.Me 22000km den 8a to anevaza kyvika oute gia plaka,giati i mpiela 8a ta tinaksei poly grigora.Oi koftes sto purejet einai 3: mia rodela sto variator,mia tapa sthn Reed Valve pou kleinei tin trypa kai afinei ligotero aera na pernaei kai o tritos ston egefalo pou se ena eksousiodotimeno synergeio pou exoun to Tester sou kanoun aplws ena reprogramm me to anoikto progamma gia thn Ellada,OXI stin eksatmisi.Logika ola auta eginan sto proto service an to pires kainourio.Gia ta links pou sou dwsane to deytero pou anaferete ws ilektronikh mono auto den einai.Enai enas ilektronikos atermwnas gia to konter pou forane ta kainouria runner me to ilektroniko konter.Oso gia ta alla xwris na anevaseis kyvika xeirotera 8a paei nai.Pote den peirazoume metadosi se injection runner xwris na exeis kyvika.Gia na to kaneis karmpiraterato kapoia pragmata pou anafer8ikan aplws den ftanoun.Mono i Malossi exei kit metatropis wste na leitourgisei swsta o egkefalos alliws xreiazesai pleksouda,pinia,allo volan,strofalo logw diaforetikou shmeiou anafleksis k polla akomi apo to aplo modelo pou 8a piasoun mia mikri periousia....I gnwmi mou pare ena kainourio Gilera me ta 2 xronia eggyhsh kai exeis KAINOURIO!!!To derbi omorfo,foraei pali moter Gilera mia kai h Derbi anhkei sto PIAGGIO Group alla vary gia ta kyvika tou.Auta apo mena....'' Σχετικα εχει δικιο οχι μονο στο ιντζεκτιον αλλα και γενικα οποιο μηχανακι φτιαξεις δεν αξιζει γιατι χαλας πολλα λεφτα..αλλαδεν εισαι οικανοποιημενος απο το 50αρι που εχεις η απλος θελεις μια ανανεωση? Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Ικανοποιημενος ειμαι.Γενικα με εχει βγαλει ασπροπροσωπο. Απλα πλεον εχει πεσει λιγο η αποδοση του Γι αυτο κ μαλλον θα του κανω ενα καλο service κ θα το δωσω... Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts