honda_100 Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 t carb einai ziglerwmeno nai k dn ebala tpt egw monos m ola s mastora στροφαλο τον 50αρι εχεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoNiCK Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 t carb einai ziglerwmeno nai k dn ebala tpt egw monos m ola s mastora pane bale ena del'orto 21 an einai 65ari! kai ama to exeis 72 bale megalitero! 22 apo modenas p.x.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosgeo Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 k me tha pianei 100-110 opos prepei n pianei 'h @@? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 k me tha pianei 100-110 opos prepei n pianei 'h @@? οσο πιο πολυ καυσιμο..τοσο περισσοτερα χιλιομετρα.;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefi21 Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Με το σωστό καρμπυρατέρ (σωστά ρυθμισμένο κι όλας) κερδίζεις σε ορισμένες στροφές στο κινητήρα... Τελική κερδίζεις, αλλα μην φανταστείς τρελά πράγματα! Εάν το καρμπυρατέρ που έχεις πάνω είναι σωστά ρυθμισμένο και δίνει σωστή ποσότητα καυσίμου μπορεί να μην κερδίσεις τίποτα! Δεν είναι βάλαμε μεγάλο καρμπρατέρ και πετάμε! Εάν δεν ρυθμίσεις σωστά ένα καρμπυρατέρ το μηχανάκι μπορεί να κρεμάει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilerafun Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 καλησπερα... μηπως ξερει καποιος να μου πει καμια ιστισελιδα με aftermarket προιοντα π.χ φλασακια carbon για runner τελευταιο μοντελο (08) ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimator Δημ. June 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2008 gianneli reverse imanta mpilies 5,5 kylindro pistoni kefali k karmp 17mm t del' orto k filtro malossi File 8es variator tis malossi.8a deis emglai diafora.Twra to mixanaki paei san fimwmeno.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://www.myspace.com/jimator Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosgeo Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 tha mporouse kapoios na mou kanei mia lista apo ta pragmata pou xreiazetai na agoraseis gia mia pliri metatropi se malossi 72cc me tis times tous dipla??? einai anagkh !! :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimator Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Ta basika gia epidoseis einai ta exeis Kilindropistono Exatmisi Variator Karmpirater Ola ta alla den elaxista ws kai ka8olou.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://www.myspace.com/jimator Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoNiCK Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 kil/no malossi alum 250 strofalobiela malossi 198 euro psigeio malossi 320! ektos an baleis apo 125 variator malossi 86 odigos ropis 90 carb 25 del orto 120 clutch racing 110 sklira elatiria 5 bilakia 7.2gr 20 granazi malossi 20 eksatmisi malossi raplica 236 reumata ama thes 320 malossi ekswfiltro 23 malossi imantas kevlar malossi 40 auta mou erxontai twra! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoNiCK Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Ta basika gia epidoseis einai ta exeis Kilindropistono Exatmisi Variator Karmpirater Ola ta alla den elaxista ws kai ka8olou.. dld o simplektis dn dinei??? paradiegma dinw! ola dinoun! merikoi lene oti i strofalo biela dn dinei katholou! einai dianton!!??? afou 65cc ginete 72! ara....!! paradiegma dinw! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 1) Μπιλιακια 10€-13€ 2) Γραναζι πρωτευον ~90€ , δευτερευον ~80€ = 170€ 3) Ρευματα που εχω ρωτησει ~410€ 4)Ψυγειο MHR ~280€ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimator Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Strofalobiela,odigos ropis,clutch,granazia(pou den exoun 20 alla 100) den dinoun tipota. Me to aplo kil/no den exei diafora to 21 me to 25 dellorto. To psigeio to mama mia xara ta paei to malossi einai gia to onoma. Reumata dinoun poli alla to kaine to mixanaki. Osa eipa ta exw dokimasei giauto lew Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://www.myspace.com/jimator Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoNiCK Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Strofalobiela,odigos ropis,clutch,granazia(pou den exoun 20 alla 100) den dinoun tipota. Me to aplo kil/no den exei diafora to 21 me to 25 dellorto. To psigeio to mama mia xara ta paei to malossi einai gia to onoma. Reumata dinoun poli alla to kaine to mixanaki. Osa eipa ta exw dokimasei giauto lew to psigeio to mama einai xalia ama ftiakseis to moto! zestainetai sinexeia to moto! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoNiCK Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 1) Μπιλιακια 10€-13€ 2) Γραναζι πρωτευον ~90€ , δευτερευον ~80€ = 170€ 3) Ρευματα που εχω ρωτησει ~410€ 4)Ψυγειο MHR ~280€ :) lathos ta iksera!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosgeo Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 thx paides!!opote m menei ena carb 26ari ena variator k mpilies 7,2 k eimai comple!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Strofalobiela,odigos ropis,clutch,granazia(pou den exoun 20 alla 100) den dinoun tipota. Me to aplo kil/no den exei diafora to 21 me to 25 dellorto. To psigeio to mama mia xara ta paei to malossi einai gia to onoma. Reumata dinoun poli alla to kaine to mixanaki. Osa eipa ta exw dokimasei giauto lew Ο στροφαλος δινει τα 7cc ωστε να παει απο τα 65 στα 72.Περα απο αυτο και την αυξημενη αντοχη του δεν προσφερει τιποτα. Ο οδηγος ροπης δεν ξερω τι κανει γιατι οταν το πηρα το μηχανακι απο το συνεργειο ειχε τοοοοοσα ακομα επανω που δεν μπορεις να καταλαβεις... Ο συμπλεκτης o delta προσφερει παρα πολυ καλη εκκινηση σε σχεση με τον fly o οποιος σε σχεση με τον μαμα ειναι ιδιος με αλλο ονομα :rolleyes: [(και με 2,5 μπιλακια ,τρωω το πατιναρισμα της ζωης μου)(Ναι!! το πηρα επιτελους το μηχανακι!!)] Επειδη τα εχω βαλει τα γραναζια και εχω τσεκαρει τις τιμες τους ειναι κοντα στα 170€-180€.Διαφορα μεχρι στιγμης δεν ειχα την ευκαιρια να δω. Για το διπλο κυλινδροπιστονο πραγματι ισως πεφτει περιττο το 25 ,αλλα με καλο μαστορα μπορει να δωσει αξιοσημειωτες επιδοσεις στη ροπη και λιγο την τελικη. Σε μικρη πολη το μαμα ψυγειο την κανει τη δουλεια.Αλλα σε αστικο κεντρο οπως η Αθηνα ειναι ακρως απαραιτητο.Περα απο εμενα εχω ακουσει και αλλη περιπτωση προβληματων "φουντωματος" στην κινηση φυσικα που Αθηνα δεν εχει και τιποτα αλλο :lol: .Αλλα οι αποδοση του ειναι τεραστια και δεν ειναι το ονομα ,ειναι διπλασιο σε μεγεθος ,δε γινεται να μη δινει κατι... Ειμαι δικαβαλο 12 και κατι το μεσημερι με 41-43 θερμοκρασια περιβαλλοντος και ενδειξη στο μηχανακι στο 1/4 του δεικτη;) Για τα ρευματα συμφωνω (επιτελους :p) Ειναι πανακριβα και το μονο σιγουρο ειναι οτι θα βγαλουν ακριβη ζημια καποια στιγμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blacki Δημ. June 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2008 αγωρασα ενα giilera runner 50ri.Ολα καλα με το μηχανακι αλλα κανει πολυ θορυβο ι ε3ατμιση οταν γκαζονω.ρωτησα τον προκατοχο του κ μου ειπε οτι πριν καιρο ειχε μια αλη ε3ατμιση η οποια εκανε περισοτερο θορυβο και γιαυτο το λογο εβαλε τιν μαμισια.Καλα λογικο ειναι να κανει θορυβο γιατι ειναι 2χρονο και μικρο αλλα εχς την εσθιση οτι κανει υπερβολικο και + οτι ειμαι πανω του και τρελενομε απο τον θορυβο αλλα με κοιτανε και ολοι σχεδον στο δρομο... εχετε καμια λυση παιδια ? καμια βελτιωση που θα μιωσει τον θορυβο ?Δεν θελω να 3υπναω ανθρωπους το βραδυ και να με βριζουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosgeo Δημ. June 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2008 mipos megale einai kamia trypa stn eksatmisi 'h st kazani 'h mipos exei tpt filtra allagmena k dn einai h eksatmisi?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilerafun Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 Σημερα πηγα το runner για το πρωτο service εχω κανει 950 και δεν αντεχα αλλο .. και μου λεει ο μαστορας οτι αν θελω να βγαλω τους κοφτες απο το μηχανακι να δωσω 40€ + το service δεν με πειραζουν τα λεφτα. εσεις τι λετε να βγαλω τους κοφτες η υπαρχει κινδυνος να το καψω σε καμια ευθεια... το μηχανακι ειναι μαμα.. ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas32 Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 Ρε βγάλε τους κοφτές,άμα το έχεις για πάντα με τους κοφτές θα χαλάσει αλλιώς θα γ....ει :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 Σημερα πηγα το runner για το πρωτο service εχω κανει 950 και δεν αντεχα αλλο .. και μου λεει ο μαστορας οτι αν θελω να βγαλω τους κοφτες απο το μηχανακι να δωσω 40€ + το service δεν με πειραζουν τα λεφτα. εσεις τι λετε να βγαλω τους κοφτες η υπαρχει κινδυνος να το καψω σε καμια ευθεια... το μηχανακι ειναι μαμα.. ευχαριστω.. Ρωτα πρωτα αμα αυτο που θα κανεις θα επηρεασει την εγγυηση σου.:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas32 Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 Η κόφτες πρέπει να βγουν και μια χαρά εγγύηση θα έχει,ρωτά και από εκεί που το αγόρασες.. Αν είναι να δίναμε 2300€ για να πηγαίναμε με 50-60km καλύτερα να περνάμε ένα κινέζικο με 1000€:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 Η κόφτες πρέπει να βγουν και μια χαρά εγγύηση θα έχει,ρωτά και από εκεί που το αγόρασες.. Αν είναι να δίναμε 2300€ για να πηγαίναμε με 50-60km καλύτερα να περνάμε ένα κινέζικο με 1000€:!: σωστο και αυτο!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 Η κόφτες πρέπει να βγουν και μια χαρά εγγύηση θα έχει,ρωτά και από εκεί που το αγόρασες.. Αν είναι να δίναμε 2300€ για να πηγαίναμε με 50-60km καλύτερα να περνάμε ένα κινέζικο με 1000€:!: μην ξεχνας οτι εχεις αγορασει σκουτερακι 50 κυβικων!! :blink: :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts