BdoG_DinamiK Δημ. March 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2008 paidia mipws kserete kana test na kanw sta metaxirismena gia na pairnw mia kali prwti idea....???? vgalto se anoixto dromo xwris autokinhta tre3to k afhse ta xeria na deis an kounaei..an kounaei shmainei oti einai trakarismeno k exei parei.. Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. March 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2008 paidia mipws kserete kana test na kanw sta metaxirismena gia na pairnw mia kali prwti idea....???? Akouse apo prin thorivo mixanis.An akougontai periergoi thorivoi. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2008 Βαλε το αυτι σου στο καρτερ να δεις αν αν ακουγεται τιποτα σαν τρεμουλιαστο παιχνιδισμα (πως το ειπα ετσι...) να ακουσεις αν εχουν φθαρει οι μπιλιες η και το γραναζι της μιζας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoNiCK Δημ. March 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2008 euxaristw! an exete kapoio allo peite!!!! thx!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2008 euxaristw! an exete kapoio allo peite!!!! thx!!! Παρε το μηχανακι και πηγαινε'το σε ενα piaggio center και πεστους να στο κοιταξουν αυτοι. οταν παιρνεις μεταχειρησμενο το πρωτο πραγμα που κανεις ειναι να το πας στο συνεργειο. τβρα δες και τα σερβις που εχει κανει η κοπελα στο βιβλιο.αν δεν εχει σφραγιδες μπορεις ακομη να την ριξεις την τιμη. αλλα εχουμε κανει ολοκληρο θεμα για το τιποτα.μηχανακι μεταχειρησμενο παιρνεις..μην περιμενεις να ειναι και στην πενα.αμα θελεις δωσε 2000ρικα και παρ΄το καινουργιο και με εγγυηση και να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoNiCK Δημ. March 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2008 αλλα εχουμε κανει ολοκληρο θεμα για το τιποτα.μηχανακι μεταχειρησμενο παιρνεις.. ok iremise dn se upoxrewsa! apla ithela na mathw kapoia pragmata!!:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathakis_12 Δημ. March 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2008 baltou mia exatmhsh kai pisteuw tha deis mia diafora Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2008 baltou mia exatmhsh kai pisteuw tha deis mia diafora Αφου ακομη δεν το εχει παρει :blink: :wacko: και η εξατμιση απο μονη της τιποτα δεν κανει.θελει και αλλα καλουδια για να αποδωσει τα μεγιστα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoNiCK Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 Swsta!! alla dinei kai apo moni tis!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 Swsta!! alla dinei kai apo moni tis!! Ναι δινει μονο θορυβο και "εικονικη" τελικη :alien: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoNiCK Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 Ναι δινει μονο θορυβο και "εικονικη" τελικη :alien: Apoklietai!! dinei kai etsi!!! 100% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BdoG_DinamiK Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 monh ths h e3atmish dn dinei tpt isa isa paei xeirotera to mixanaki gia na doulepsei 8elei allh ru8mish sto carb k alla raoula e3akrivwmena sto mixanaki m p me ru8misma raoula k e3atmish pire 13km telikhs Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoNiCK Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 ennoeitai to rithisma..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 Apoklietai!! dinei kai etsi!!! 100% Με τα πιστευω σου...Ναι δινει :alien: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 Eγω πιστευω πως δινει.Ειχα βαλει μια gianneli των 70€ σε ενα typhoon 50 και ειδα μεγαλη διαφορα κιολας.Τοσο που απογοητευτηκα πολυ οταν εσπασε στο "λαιμο" απο τις επιδοσεις στις οποιες επεστρεψε :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pantso Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 Παιδιά πωλείται carbirater 22 Dellorto 1 μήνα χρήση...50 ευρώ.. Όποιος ενδιαφέρεται PM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BdoG_DinamiK Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 meta apo ena sevice mia ru8mish sto carb k enan imanta aplo eida 116 sto koder m k mporei na pigaine k allo..me mena panw pou eimai 100+kg..arketa kala dn einai gia ta pragmata p foraw?a kai kati allo..ti proteinete na valw?e3atmish malossi mhr h strofalo-rouleman strofalou-odhgo rophs-hlektronikh k kanan fly clutch? kamia timh gia ta pragmata kalh 3erei kaneis? Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 Mε προσβαλει αυτο που ειπες :p Η εξατμιση βγαινει στα 235€ Στροφαλος 200€ Ρουλεμαν 50€-60€ Oδηγος ροπης 100€ Ηλεκτρονικη δεν αξιζει και fly clutch 50€ delta 110€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pantso Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 Mε προσβαλει αυτο που ειπες :p Η εξατμιση βγαινει στα 235€ Δε νομίζω να θέλει να βάλει την ''μούφα malossi'' που είναι ίδια με την reverse που ήδη έχει. Θα λέει την Replica http://members.iinet.net.au/~blerty/Images/mhrReplicaomologata.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BdoG_DinamiK Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 nai thn mhr lew pou kanei mono gia kulindrous 47-47.6 mm pou exei kapou 350-400 mporei k parapanw.. Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pantso Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 Mhr Replica λέγεται αυτή που θέλεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoNiCK Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 auti i eksatmisi pou lete bainei se 2t scooter otan einai mona elatiria! sta alla 2t enduro street otan einai 80+cc! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 Καλα αξίζει να δώσεις τέτοια χρήματα για ένα δίχρονο πυο καίει παραπάνω βενζίνη απο έναν μικρό αυτοκίνητο, 400 ευρώ για εξάτμιση? Μου λες φίλε μου τή είναι είναι ο ιμάντας? και τί είδους ρύθμιση έκανες στο carbilater? εγώ έχω το ίδιο gilera με σένα και έβαλα κομβιοθήκη μέχρι τώρα (δεν ξέρω πως το΄λέτε στην ελλάδα, στα αγγλικά νμζω λέγε valiator). Σκέφτομαι να βάλω και γω εξάτμιση αλλά κάτι οικονομικό. μου πρότειναν TT ή z6. Δεν σκοπεύω να βάλω 65cc κύλινδρα όμως. Κάει το z6 για 50cc? Επ΄θσης θα ήθελα να ρώτήσω αμα η κομβιοθήκη τρώει παραπάνω βενζίνη. Γενικά λίγο τα φώτα σας αν μπορεί κάποιος. Με ενδιαφέρει να τρέχει όσο πιο πολύ με λιγότερο κόστος και λίγη κατανάλωση. Thanks:O Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoNiCK Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 Καλα αξίζει να δώσεις τέτοια χρήματα για ένα δίχρονο πυο καίει παραπάνω βενζίνη απο έναν μικρό αυτοκίνητο, 400 ευρώ για εξάτμιση? Μου λες φίλε μου τή είναι είναι ο ιμάντας? και τί είδους ρύθμιση έκανες στο carbilater? εγώ έχω το ίδιο gilera με σένα και έβαλα κομβιοθήκη μέχρι τώρα (δεν ξέρω πως το΄λέτε στην ελλάδα, στα αγγλικά νμζω λέγε valiator). Σκέφτομαι να βάλω και γω εξάτμιση αλλά κάτι οικονομικό. μου πρότειναν TT ή z6. Δεν σκοπεύω να βάλω 65cc κύλινδρα όμως. Κάει το z6 για 50cc? Επ΄θσης θα ήθελα να ρώτήσω αμα η κομβιοθήκη τρώει παραπάνω βενζίνη. Γενικά λίγο τα φώτα σας αν μπορεί κάποιος. Με ενδιαφέρει να τρέχει όσο πιο πολύ με λιγότερο κόστος και λίγη κατανάλωση. Thanks:O gia sou file mou! koita to moto pou dialekses dn einai apo ta oikonomikotera!!:) koita vale tin giannelli tin reverse exei 150euro! kai einai i kaliteri gia 50cc mixanaki! mporeis na ftiakseis to moto sou panw sta 50cc kai na min to megalwseis! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 Δε νομίζω να θέλει να βάλει την ''μούφα malossi'' που είναι ίδια με την reverse που ήδη έχει. Μουφα βγαζουν την malossi αυτοι που εχουν reverse ,θελουν να την κανουν και ιδια επειδη βγαινουν απο το ιδιο εργοστασιο αλλα στο δρομο και αναλογα την βελτιωση φαινεται η διαφορα της αποδοσης. Δεν ειναι λιγοι αυτοι που λενε οτι ειναι η καλυτερη επιλογη ΑΛΛΑ στα 50cc ;) Καλα αξίζει να δώσεις τέτοια χρήματα για ένα δίχρονο πυο καίει παραπάνω βενζίνη απο έναν μικρό αυτοκίνητο, 400 ευρώ για εξάτμιση? Μου λες φίλε μου τή είναι είναι ο ιμάντας? και τί είδους ρύθμιση έκανες στο carbilater? εγώ έχω το ίδιο gilera με σένα και έβαλα κομβιοθήκη μέχρι τώρα (δεν ξέρω πως το΄λέτε στην ελλάδα, στα αγγλικά νμζω λέγε valiator). Σκέφτομαι να βάλω και γω εξάτμιση αλλά κάτι οικονομικό. μου πρότειναν TT ή z6. Δεν σκοπεύω να βάλω 65cc κύλινδρα όμως. Κάει το z6 για 50cc? Επ΄θσης θα ήθελα να ρώτήσω αμα η κομβιοθήκη τρώει παραπάνω βενζίνη. Γενικά λίγο τα φώτα σας αν μπορεί κάποιος. Με ενδιαφέρει να τρέχει όσο πιο πολύ με λιγότερο κόστος και λίγη κατανάλωση. Thanks:O Αμα καποιος στηνει αγωνιστικο μηχανακι και εχει το χρημα τα δινει τα 400, αν οχι περισσοτερα.Ο ιμαντας μεταδιδει την κινηση απο τον κινητηρα μεσω του συμπλετη στον τροχο. Το βαριατορ δεν επηρεαζει την καταναλωση. Δεν υπαρχει χρυση τομη σε αυτο που ζητας, οσο πιο πολυ τρεχει τοσο πιο πολυ "τρωει" εκτος αν βρεις καποιον και με οποιο κοστος "πειραξει" τον θαλαμο καυσης στην κεφαλη πραγμα που θα υποδιπλασιασει την καταναλωση και θα δωσει και αποδοση.Αλλιως παιξε μονο με μηχανικα οπως ιμαντα,οδηγο ροπης,μπιλιες και εξατμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts