Jump to content

[MOTO] Gilera Runner: Βελτιώσεις, εμπειρίες κ.α

nikos the great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

paidia mipws kserete kana test na kanw sta metaxirismena gia na pairnw mia kali prwti idea....????

vgalto se anoixto dromo xwris autokinhta tre3to k afhse ta xeria na deis an kounaei..an kounaei shmainei oti einai trakarismeno k exei parei..

.

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

paidia mipws kserete kana test na kanw sta metaxirismena gia na pairnw mia kali prwti idea....????

Akouse apo prin thorivo mixanis.An akougontai periergoi thorivoi.

Βαλε το αυτι σου στο καρτερ να δεις αν αν ακουγεται τιποτα σαν τρεμουλιαστο παιχνιδισμα (πως το ειπα ετσι...) να ακουσεις αν εχουν φθαρει οι μπιλιες η και το γραναζι της μιζας...

euxaristw! an exete kapoio allo peite!!!! thx!!!

Παρε το μηχανακι και πηγαινε'το σε ενα piaggio center και πεστους να στο κοιταξουν αυτοι.

οταν παιρνεις μεταχειρησμενο το πρωτο πραγμα που κανεις ειναι να το πας στο συνεργειο.

τβρα δες και τα σερβις που εχει κανει η κοπελα στο βιβλιο.αν δεν εχει σφραγιδες μπορεις ακομη να την ριξεις την τιμη.

αλλα εχουμε κανει ολοκληρο θεμα για το τιποτα.μηχανακι μεταχειρησμενο παιρνεις..μην περιμενεις να ειναι και στην πενα.αμα θελεις δωσε 2000ρικα και παρ΄το καινουργιο και με εγγυηση και να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

αλλα εχουμε κανει ολοκληρο θεμα για το τιποτα.μηχανακι μεταχειρησμενο παιρνεις..

ok iremise dn se upoxrewsa! apla ithela na mathw kapoia pragmata!!:confused:

baltou mia exatmhsh kai pisteuw tha deis mia diafora

Αφου ακομη δεν το εχει παρει :blink: :wacko: και η εξατμιση απο μονη της τιποτα δεν κανει.θελει και αλλα καλουδια για να αποδωσει τα μεγιστα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Swsta!! alla dinei kai apo moni tis!!

Ναι δινει μονο θορυβο και "εικονικη" τελικη :alien:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Apoklietai!! dinei kai etsi!!! 100%

Με τα πιστευω σου...Ναι δινει :alien:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Eγω πιστευω πως δινει.Ειχα βαλει μια gianneli των 70€ σε ενα typhoon 50 και ειδα μεγαλη διαφορα κιολας.Τοσο που απογοητευτηκα πολυ οταν εσπασε στο "λαιμο" απο τις επιδοσεις στις οποιες επεστρεψε :(

meta apo ena sevice mia ru8mish sto carb k enan imanta aplo eida 116 sto koder m k mporei na pigaine k allo..me mena panw pou eimai 100+kg..arketa kala dn einai gia ta pragmata p foraw?a kai kati allo..ti proteinete na valw?e3atmish malossi mhr h strofalo-rouleman strofalou-odhgo rophs-hlektronikh k kanan fly clutch?

kamia timh gia ta pragmata kalh 3erei kaneis?

.

Mε προσβαλει αυτο που ειπες :p

Η εξατμιση βγαινει στα 235€

Στροφαλος 200€

Ρουλεμαν 50€-60€

Oδηγος ροπης 100€

Ηλεκτρονικη δεν αξιζει

και fly clutch 50€ delta 110€

Mε προσβαλει αυτο που ειπες :p

Η εξατμιση βγαινει στα 235€

Δε νομίζω να θέλει να βάλει την ''μούφα malossi'' που είναι ίδια με την reverse που ήδη έχει.

Θα λέει την Replica http://members.iinet.net.au/~blerty/Images/mhrReplicaomologata.jpg

Καλα αξίζει να δώσεις τέτοια χρήματα για ένα δίχρονο πυο καίει παραπάνω βενζίνη απο έναν μικρό αυτοκίνητο, 400 ευρώ για εξάτμιση?

Μου λες φίλε μου τή είναι είναι ο ιμάντας? και τί είδους ρύθμιση έκανες στο carbilater? εγώ έχω το ίδιο gilera με σένα και έβαλα κομβιοθήκη μέχρι τώρα (δεν ξέρω πως το΄λέτε στην ελλάδα, στα αγγλικά νμζω λέγε valiator). Σκέφτομαι να βάλω και γω εξάτμιση αλλά κάτι οικονομικό. μου πρότειναν TT ή z6. Δεν σκοπεύω να βάλω 65cc κύλινδρα όμως. Κάει το z6 για 50cc?

Επ΄θσης θα ήθελα να ρώτήσω αμα η κομβιοθήκη τρώει παραπάνω βενζίνη.

Γενικά λίγο τα φώτα σας αν μπορεί κάποιος.

Με ενδιαφέρει να τρέχει όσο πιο πολύ με λιγότερο κόστος και λίγη κατανάλωση. Thanks:O

Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat:

Καλα αξίζει να δώσεις τέτοια χρήματα για ένα δίχρονο πυο καίει παραπάνω βενζίνη απο έναν μικρό αυτοκίνητο, 400 ευρώ για εξάτμιση?

Μου λες φίλε μου τή είναι είναι ο ιμάντας? και τί είδους ρύθμιση έκανες στο carbilater? εγώ έχω το ίδιο gilera με σένα και έβαλα κομβιοθήκη μέχρι τώρα (δεν ξέρω πως το΄λέτε στην ελλάδα, στα αγγλικά νμζω λέγε valiator). Σκέφτομαι να βάλω και γω εξάτμιση αλλά κάτι οικονομικό. μου πρότειναν TT ή z6. Δεν σκοπεύω να βάλω 65cc κύλινδρα όμως. Κάει το z6 για 50cc?

Με ενδιαφέρει να τρέχει όσο πιο πολύ με λιγότερο κόστος και λίγη κατανάλωση. Thanks:O

gia sou file mou! koita to moto pou dialekses dn einai apo ta oikonomikotera!!:) koita vale tin giannelli tin reverse exei 150euro! kai einai i kaliteri gia 50cc mixanaki! mporeis na ftiakseis to moto sou panw sta 50cc kai na min to megalwseis!

Δε νομίζω να θέλει να βάλει την ''μούφα malossi'' που είναι ίδια με την reverse που ήδη έχει.

Μουφα βγαζουν την malossi αυτοι που εχουν reverse ,θελουν να την κανουν και ιδια επειδη βγαινουν απο το ιδιο εργοστασιο αλλα στο δρομο και αναλογα την βελτιωση φαινεται η διαφορα της αποδοσης.

Δεν ειναι λιγοι αυτοι που λενε οτι ειναι η καλυτερη επιλογη ΑΛΛΑ στα 50cc ;)

Αμα καποιος στηνει αγωνιστικο μηχανακι και εχει το χρημα τα δινει τα 400, αν οχι περισσοτερα.Ο ιμαντας μεταδιδει την κινηση απο τον κινητηρα μεσω του συμπλετη στον τροχο.

Το βαριατορ δεν επηρεαζει την καταναλωση.

Δεν υπαρχει χρυση τομη σε αυτο που ζητας, οσο πιο πολυ τρεχει τοσο πιο πολυ "τρωει" εκτος αν βρεις καποιον και με οποιο κοστος "πειραξει" τον θαλαμο καυσης στην κεφαλη πραγμα που θα υποδιπλασιασει την καταναλωση και θα δωσει και αποδοση.Αλλιως παιξε μονο με μηχανικα οπως ιμαντα,οδηγο ροπης,μπιλιες και εξατμιση.