Jump to content

Πρόγραμμα flashing Phoenix Software Suite

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

To ρωτάω γιατί το συγκεκριμένο δεν έχει βύσμα αντίστοιχο για να μπαίνει σε pc και φαίνεται να φλασάρεται με τύπου jtag καλώδιο.
απ ό,τι φαίνεται,όπως λέει ο GeorgeChios, το 101 δεν φλασάρετε με το καλώδιο, οπότε πήγαινε στο κατάστημα

• Απαντήσεις 444
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Συγνώμη, αλλά να κάνω μια εντελώς εγκυκλοπαιδική ερώτηση; Το Nokia 101 είναι συσκευή Symbian; Γιατί όλως τυχαίως βρισκόμαστε στο Symbian section, και μάλιστα στο Symbian^3. :rolleyes:
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

[ATTACH]26118[/ATTACH]

εχω κολλησει στο phoenix. εχω παει στην καρτελα Flashing -> Firmware Update . στην δεξια πλευρα ειναι προεπιλεγμενο το "003" ενω στον οδηγο που υπαρχει στο site ειναι επιλεγμενο το "001" . ξερει κανεις τι ειναι αυτο ; εχει σχεση με την θυρα usb ;

Edited by sam66
αν τελικά η σοκολάτα είναι υποκατάστατο του sex τότε πρέπει να είμαι sexομανης...

[ATTACH]26118[/ATTACH]

εχω κολλησει στο phoenix. εχω παει στην καρτελα Flashing -> Firmware Update . στην δεξια πλευρα ειναι προεπιλεγμενο το "003" ενω στον οδηγο που υπαρχει στο site ειναι επιλεγμενο το "001" . ξερει κανεις τι ειναι αυτο ; εχει σχεση με την θυρα usb ;

δεν έχει σημασία, προχώρα κανονικά

• 3 weeks later...

καλησπερα σας, κατοχος σχεδον δυο χρονια Ν8, σκεπτομαι για το 808, εαν το επιτρεψουν ο επιδοτησεις.

Ισχυουν και για το 808 , περι custom firmware ή μονο για το Ν8 ?

Βλεπω οτι με το fp1 δεν παιζουν καποια σημαντικα για μενα οπως το sygik ayra και θα ηθελα να ξερω.

δηλαδη υπαρχουν ηδη firmware και ποια?

καλησπερα σας, κατοχος σχεδον δυο χρονια Ν8, σκεπτομαι για το 808, εαν το επιτρεψουν ο επιδοτησεις.

Ισχυουν και για το 808 , περι custom firmware ή μονο για το Ν8 ?

Βλεπω οτι με το fp1 δεν παιζουν καποια σημαντικα για μενα οπως το sygik ayra και θα ηθελα να ξερω.

δηλαδη υπαρχουν ηδη firmware και ποια?

Υπάρχουν cfw, αν ψάξεις στα γνωστά forum θα βρεις.

• 3 weeks later...
Παιδια ποιο φοινικα (εκδοση ) βαλατε σε Windows 7 64 bit και δουλεψε? γιατι με τρελανε...:( εβαλα την εκδοση 2012.04.003.47798 Cr@@@d και αφου ανοιξει μετα απο 5-6 λεπτα βγαινει ενα παραθυο και λεει error HRESULT 0x80040154 (-2147221164) μλα μπλα..και αφου ανοιξει ο φοινιξ δε εχω επιλογες στο connection...
Jason the Greek

Εγώ χρησιμοποιώ την Phoenix Service Software 2011.38.003.46817 σε Windows 7 Ultimate 64bit και λειτουργεί μια χαρά

Eιχα φλασαρει μ αυτη 2011.14.004.45945 τη ξαναβαζω και τα ιδια...εβαλα 2012 τα ιδια :( τωρα περασα τη 2012.04.003.47798 αλλα τζιφος...δε ξερω...

Jason the Greek

Κι εγώ με την έκδοση που χρησιμοποιεί ο GeorgeChios φλάσαρα σήμερα - επίσης σε Win 7 Ultimate 64-bit - και δεν είχα κανένα πρόβλημα. :what:
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

2012.16.004.48159 σε Win 7 Ultimate 64-bi

Tην δοκιμασα κι αυτη,οπως και την παραπανω που λενε τα παιδια,τιποτα μουλαρωσε...:mad:Ξηλωσα τα παντα nokia suite φοινικες και οτι εχει σχεση,τα ξαναπερασα το nokia suite Οκ ο φοινικας τα ιδια ...κατι αλλο παιζει στο συστημα τι να πω...:(

Jason the Greek

Πιθανότατα φταίει ο υπολογιστής σου. Για να το διαπιστώσεις, δοκίμασε να φλασάρεις σε άλλο μηχάνημα. ;)

Παιδια ποιο φοινικα (εκδοση ) βαλατε σε Windows 7 64 bit και δουλεψε? γιατι με τρελανε...:( εβαλα την εκδοση 2012.04.003.47798 Cr@@@d και αφου ανοιξει μετα απο 5-6 λεπτα βγαινει ενα παραθυο και λεει error HRESULT 0x80040154 (-2147221164) μλα μπλα..και αφου ανοιξει ο φοινιξ δε εχω επιλογες στο connection...

το error το προσπερνάς δεν είναι τίποτα. και μετα πας στο open product και βρίσκεις τη συσκευή σου κλπ, διάβασε πιο πάνω τις οδηγίες

το error το προσπερνάς δεν είναι τίποτα. και μετα πας στο open product και βρίσκεις τη συσκευή σου κλπ, διάβασε πιο πάνω τις οδηγίες

Δεν γινοταν να προσπεραστει γιατι αφου ανοιγε δεν ειχε καμια συνδεση δηλαδη ουτε no connection...οποτε,το πηρα στη δουλεια και το φλασαρα απο XP...:lol: αφου με παιδεψε και κει φλασαριστηκε με συνδεση USB 2:wacko: δεν επαιρνε no connection...τελος παντων ειδομεν...ευχαριστω.

Edited by impreza_sti
Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms. Γράφετε με ολόκληρες λέξεις.
Jason the Greek

Όσοι έχετε πρόβλημα φλασαρίσματος με το Ν8 κατεβάστε την έκδοση Phoenix-Service-Software-2011.14.004.45945. Για το 808 βάλτε την PhoenixServiceSoftware2012.16.004.48159.

Moralas: η 2012.16.004.48159 δουλεύει και με το Ν8;

Υ.Γ.: Μεγειά το εργαλείο ρε. :D

Moralas: η 2012.16.004.48159 δουλεύει και με το Ν8;

Υ.Γ.: Μεγειά το εργαλείο ρε. :D

Νάσαι καλά! Όχι εμένα μου έβγαζε πρόβλημα σε 2 Ν8 που πήγα να περάσω τη refresh του lagoskon. Γιαυτό συστήνω ότι είπα στο προηγούμενο post.

Αφού φτάνω στο σημείο που συνδέω το σβηστό τηλέφωνο μου βγάζει:

The flashing failed. Do you want to retry the flashing?

HRESULT 0x8401f141 (-2080247487)

Flash: Boot rom was not detected after phone boot up. Unable to start flashing.

Δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα. Τι φταίει???

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Αυτό έκανα αλλά δεν δούλευε. Τελικά μετά από 4 αποτυχημένες προσπάθειες, δούλεψε...

Τι να πω?

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

• 1 month later...

παιδες,ειπα να περασω του lagonskon την slim v2,

αφου κατεβασα φοινικα και ξεκινησα την διαδικασια, και ελυσα ολα τα αλλα θεματα που ειχα (ασυμβατοτητες με win7 64bit κτλ) εφτασα στο σημειο που αποσυνδεεις συσκευη, πατας power botton 8 δευτερολεπτα και ξανα συνδεεις για να περασει την νεα εκδοση. εκει μου εβγαλε αυτο το μηνυμα:

http://imageshack.us/a/img803/4843/000l.jpg

το εκανα και 2η φορα,παλι το ιδιο..

το κινητο ειναι ελβετικο με product code: 059d1k6 αν παιζει καποιο ρολο. τωρα τι γινεται?

edit: αντι για refurbish πατησα update αφου δεν δουλευε αλλιως και εκανε επαναφορα και την εγκατεστησε!

το θεμα ειναι τωρα,ειναι σωστο αυτο ή θα εχω καποιο προβλημα?

Edited by Nikos_Mpl

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

• 3 weeks later...
Ρε παιδιά θέλω να φλασάρω το τηλ και στο phoenix δεν μου βγάζει την επιλογή NO CONNECTIONS. Για την ακρίβεια είναι εντελώς κενό εκείνο όταν το κλικάρω. Δοκίμασα και με ανοιχτό και με σβηστό τηλέφωνο. Καμμιά βοήθεια; Με το phoenix συνδεόμαστε με ανοιχτό τηλέφωνο;

De4vTfGN_o.jpg Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini