nikolaos_l Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 Μου ήρθε η αναβάθμιση ΟΤΑ Ποιο μοντέλο έχεις φίλε μου; Παράθεση My Phone Samsung Note 9 My Tablet Ipad Mini 4 4G, Samsung Tab S7 11'' 4G My Notebook MICROSOFT SURFACE BOOK 2, HP elitebook x360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Το βρηκα 329ε και σκεφτομαι να το αγορασω...Γενικοτερα δεν εχω ιδεα απο tablets γιαυτο θα ηθελα να κανω μερικες ερωτησεις..Οι σημειωσεις απτο σημειωματαριο,μπορουν με καποιο τροπο να μεταγερθουν στο word πχ με καποια μετατροπη?Η αποκριση ειναι καλη?Ο επεξεργαστης μηπως ειναι "ξεπερεασμενος" εφοσον δεν ειναι διπυρινος?Η μπαταρια με πραγματικη χρηση ποσο περιπου κραταει ?Για την wifi εκδοση ενδιαφερομαι... Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 Έχει ξεκινήσει εδώ και 2 μέρες η OTA διανομή της αναβάθμισης για το 3G μοντέλο :yahoo: Διαρκεί γύρω στο 10λεπτο, χρόνος κατά τον οποίο δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή σας. Εννοείται ότι δεν σβήνει κανένα πρόγραμμα, ούτε δεδομένα του χρήστη. Το μόνο που καταργείται είναι τα «hardware» κουμπιά που πλέον έχουν ενσωματωθεί στην οθόνη. Δουλεύει μόνο το πράσινο της γραφίδας. Πολύ όμορφο! Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekscouser Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Έχει ξεκινήσει εδώ και 2 μέρες η OTA διανομή της αναβάθμισης για το 3G μοντέλο :yahoo: Διαρκεί γύρω στο 10λεπτο, χρόνος κατά τον οποίο δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή σας. Εννοείται ότι δεν σβήνει κανένα πρόγραμμα, ούτε δεδομένα του χρήστη. Το μόνο που καταργείται είναι τα «hardware» κουμπιά που πλέον έχουν ενσωματωθεί στην οθόνη. Δουλεύει μόνο το πράσινο της γραφίδας. Πολύ όμορφο! Σωστα ολα αυτά αλλα από την στιγμή που έκανα την αναβάθμιση δεν λειτουργεί το wi fi...έχεις καμμία ιδέα για το πως θα το ξεπεράσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Σωστα ολα αυτά αλλα από την στιγμή που έκανα την αναβάθμιση δεν λειτουργεί το wi fi...έχεις καμμία ιδέα για το πως θα το ξεπεράσω; Πριν φτάσεις στο hard reset, έχεις τσεκάρει όλες τις ρυθμίσεις; (Ακούγεται χαζό, σε καμία περίπτωση δεν θέλω να σε υποτιμήσω) Στο Galaxy Tab συχνά κολλάει το WiFi και ανοίγει μόνο με ενεργοποίηση και του κινητού. Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekscouser Δημ. December 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2011 Πριν φτάσεις στο hard reset, έχεις τσεκάρει όλες τις ρυθμίσεις; (Ακούγεται χαζό, σε καμία περίπτωση δεν θέλω να σε υποτιμήσω) Στο Galaxy Tab συχνά κολλάει το WiFi και ανοίγει μόνο με ενεργοποίηση και του κινητού. Τι ρυθμίσεις να κοιτάξω; Φυσικά και τις έχω τσεκάρει αλίμονο... Το θέμα ειναι να αποφύγω το hard reset που από οτι βλέπω δεν γίνεται... Απλά ρωτάω αν εχει και κάποιος άλλος το ιδιο πρόβλημα που ίσως να ειναι bug της rom η απλά σε εμένα δεν περασε-εκατσε καλά η αναβάθμιση ΟΤΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekscouser Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Έκανα hard reset και το πρόβλημα παραμένει δεν λειτουργεί το wi fi....εχει κανείς κάποια ιδέα για το τι πρέπει να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Έκανα hard reset και το πρόβλημα παραμένει δεν λειτουργεί το wi fi....εχει κανείς κάποια ιδέα για το τι πρέπει να κάνω; Δεν έχει πάρει κανείς ακόμα την αναβάθμιση. Οπότε δεν έχει αντιμετωπίσει κανείς το πρόβλημα αυτό. Με βάζεις σε σκέψεις να μην το κάνω όταν έρθει ειδοποίηση. Πάντως και στο Google που έψαξα δε βρήκα κάτι... Sent from my HTC Flyer P512 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekscouser Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Δεν έχει πάρει κανείς ακόμα την αναβάθμιση. Οπότε δεν έχει αντιμετωπίσει κανείς το πρόβλημα αυτό. Με βάζεις σε σκέψεις να μην το κάνω όταν έρθει ειδοποίηση. Πάντως και στο Google που έψαξα δε βρήκα κάτι... Sent from my HTC Flyer P512 using Tapatalk Και εγώ δεν βρήκα τίποτα όπου και αν έψαξα...το θέμα είναι οτι το πρόβλημα παραμένει και δεν ξέρω πραγματικά τι να κάνω ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Και εγώ δεν βρήκα τίποτα όπου και αν έψαξα...το θέμα είναι οτι το πρόβλημα παραμένει και δεν ξέρω πραγματικά τι να κάνω ... Λοιπόν εγω θα σου προτείνω ή να αναφερθείς στο επίσημο service της HTC http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=317816. ή αν εχεις Facebook να ρωτήσεις εκεί στη επίσημη σελιδα τους.... https://www.facebook.com/htcgreece?ref=ts Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekscouser Δημ. December 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2011 Λοιπόν εγω θα σου προτείνω ή να αναφερθείς στο επίσημο service της HTC http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=317816. ή αν εχεις Facebook να ρωτήσεις εκεί στη επίσημη σελιδα τους.... https://www.facebook.com/htcgreece?ref=ts Facebook δεν εχω...όσο για το επίσημο service είναι κατι που θα κάνω άμεσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. December 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 Προέκυψε καμία λύση; Σε παρακαλώ ενημέρωσε μας. Καλά χριστούγεννα σε όλους. Sent from my HTC Flyer P512 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekscouser Δημ. December 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 Προέκυψε καμία λύση; Σε παρακαλώ ενημέρωσε μας. Καλά χριστούγεννα σε όλους. Sent from my HTC Flyer P512 using Tapatalk Χρόνια πολλά καλα Χριστούγεννα Δεν είχα το χρόνο να ασχοληθώ με το επίσημο service ουτε προέκυψε κάποια αλλη λύση...οπότε το πρόβλημα παραμένει...και το κακό είναι οτι ειναι μέρες γιορτών με συνέπεια να υπολειτουργούν ολα και επίσης ίσως χρειαστεί να λείψω και για ένα 3 μερο ταξίδι που η ταμπλέτα μου ειναι απαραίτητη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. December 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 http://www.flyerforums.net/forum/htc-flyer-help/353-flyer-wifi-problem-2.html forum.xda-developers.com/showthread.php?p=20271616 Μήπως υπάρχουν ομοιοπαθουντες; Sent from my HTC Flyer P512 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekscouser Δημ. December 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 http://www.flyerforums.net/forum/htc-flyer-help/353-flyer-wifi-problem-2.html forum.xda-developers.com/showthread.php?p=20271616 Μήπως υπάρχουν ομοιοπαθουντες; Sent from my HTC Flyer P512 using Tapatalk Δεν βλέπω λύση Πουθενά όμως.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos_l Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Μήπως γνωρίζετε κάποιον να πουλάει ένα flyer. Ψάχνει να αγορασει ο αδερφός μου. Παράθεση My Phone Samsung Note 9 My Tablet Ipad Mini 4 4G, Samsung Tab S7 11'' 4G My Notebook MICROSOFT SURFACE BOOK 2, HP elitebook x360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 28, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Μήπως γνωρίζετε κάποιον να πουλάει ένα flyer. Ψάχνει να αγορασει ο αδερφός μου. http://www.skroutz.gr/c/25/laptop.html?keyphrase=htc+flyer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos_l Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 http://www.skroutz.gr/c/25/laptop.html?keyphrase=htc+flyer Ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση. Το θέλω για δώρο για τον αδερφό μου και δε θελω να δωσω τόσα πολλα. Το βρηκ στο amazon.co.uk 257€ με τα μεταφορικά αλλα ψάχνω για κανένα μεταχειρισμένο λίγο πιο χαμηλα. Έχει δει πόσο βολευτηκα το δικό μου και θέλει και αυτός τώρα... Παράθεση My Phone Samsung Note 9 My Tablet Ipad Mini 4 4G, Samsung Tab S7 11'' 4G My Notebook MICROSOFT SURFACE BOOK 2, HP elitebook x360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 28, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Τότε θα αναγκαστείς να ψάξεις στα γνωστά / άγνωστα site αγγελιών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos_l Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Τότε θα αναγκαστείς να ψάξεις στα γνωστά / άγνωστα site αγγελιών. Αυτό κάνω. Έλεγα μήπως κανένας από εδώ είχε βαρεθεί το δικό του αλλά που τέτοια τύχη...;) Παράθεση My Phone Samsung Note 9 My Tablet Ipad Mini 4 4G, Samsung Tab S7 11'' 4G My Notebook MICROSOFT SURFACE BOOK 2, HP elitebook x360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 28, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Αυτό κάνω. Έλεγα μήπως κανένας από εδώ είχε βαρεθεί το δικό του αλλά που τέτοια τύχη...;) Δεν επιτρέπεται στο παρόν forum οποιαδήποτε αγγελία πώλησης / ζήτησης πέραν του buy&sell στο οποίο για να έχει πρόσβαση κάποιος πρέπει να έχει τουλάχιστον 150 post και 100 ημέρες εγγραφής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sarunas Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 (edited) Έχω κάποιες απορίες σχτικά με το htc και θα ήθελα βοήθεια από όσους ξέρουν. 1)Έχω ακούσει ότι το στυλό χαράσει την οθόνη λέτε ότι πρέπει να μπει οπωσδήποτε screen protector; 2)Ανταποκρίνεται καλά στη γραφή με το στυλό;Ξέρω ότι έχει μια μικρή καθυστέρηση να εμφανιστεί στην οθόνη,αλλά βολεύει για να κρατάς σημειώσεις για παράδειγμα; 3)Ξέρετε αν είναι στα σχέδια το tablet αυτό για τα update του android;Μπορεί να φορέσει honeycomb; 4)Η περιήγηση στο inernet είναι άνετη;Δε λέω να μου πείτε αν είναι καλή συγκρινόμενη με ένα tablet 10'' που σαφώς θα υπερτερεί το δεύτερο,αλλά γενικά. 5)Γίνεται να χρησιμοποιήσω το στυλό για να υπογραμμίσω κάτι ή να σημειώσω πάνω σε αρχείο pdf,χωρίς να παγώσω την οθόνη; Edited December 30, 2011 by Sarunas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos_l Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Έχω κάποιες απορίες σχτικά με το htc και θα ήθελα βοήθεια από όσους ξέρουν. 1)Έχω ακούσει ότι το στυλό χαράσει την οθόνη λέτε ότι πρέπει να μπει οπωσδήποτε screen protector; 2)Ανταποκρίνεται καλά στη γραφή με το στυλό;Ξέρω ότι έχει μια μικρή καθυστέρηση να εμφανιστεί στην οθόνη,αλλά βολεύει για να κρατάς σημειώσεις για παράδειγμα; 3)Ξέρετε αν είναι στα σχέδια το tablet αυτό για τα update του android;Μπορεί να φορέσει honeycomb; 4)Η περιήγηση στο inernet είναι άνετη;Δε λέω να μου πείτε αν είναι καλή συγκρινόμενη με ένα tablet 10'' που σαφώς θα υπερτερεί το δεύτερο,αλλά γενικά. 5)Γίνεται να χρησιμοποιήσω το στυλό για να υπογραμμίσω κάτι ή να σημειώσω πάνω σε αρχείο pdf,χωρίς να παγώσω την οθόνη; 1. Το στυλό δεν κάνει τίποτα στην οθόνη. 2. Η ανταπόκριση για μένα ειναι φανταστική. Το χρησιμοποιώ και για σχέδιο αλλά για σημειώσεις σε ραντεβού ειναι που βγάζει τα λεφτά του. 3. Έχει ανακοινωθεί είδη η honeycomb. Νομίζω ότι αρκετοί την έχουν βάλει κιολας (εγώ έχω custom). 4. Η περιήγηση για μένα ειναι πολύ καλή και κυρίως άνετη. Το μέγεθος δεν ειναι μικρό. Ίσως ειναι καλύτερο από τα μεγαλύτερα γιατί μπορείς να το κουβαλας συνέχεια μαζί σου. 5. Το στυλό μπορείς να το χρησιμοποιείς στα PDF και στο πρόγραμμα που διαβάζεις βιβλία για να υπογράμμισης ότι θέλεις. Αυτά ξέρω εγώ... Παράθεση My Phone Samsung Note 9 My Tablet Ipad Mini 4 4G, Samsung Tab S7 11'' 4G My Notebook MICROSOFT SURFACE BOOK 2, HP elitebook x360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 (edited) 1. Το στυλό δεν κάνει τίποτα στην οθόνη. 2. Η ανταπόκριση για μένα ειναι φανταστική. Το χρησιμοποιώ και για σχέδιο αλλά για σημειώσεις σε ραντεβού ειναι που βγάζει τα λεφτά του. 3. Έχει ανακοινωθεί είδη η honeycomb. Νομίζω ότι αρκετοί την έχουν βάλει κιολας (εγώ έχω custom). 4. Η περιήγηση για μένα ειναι πολύ καλή και κυρίως άνετη. Το μέγεθος δεν ειναι μικρό. Ίσως ειναι καλύτερο από τα μεγαλύτερα γιατί μπορείς να το κουβαλας συνέχεια μαζί σου. 5. Το στυλό μπορείς να το χρησιμοποιείς στα PDF και στο πρόγραμμα που διαβάζεις βιβλία για να υπογράμμισης ότι θέλεις. Αυτά ξέρω εγώ... Συμφωνώ σε όλα εκτός από την αναγκαιότητα για screen protector. Πιστεύω είναι απαραίτητη η προστασία. Sent from my HTC Flyer P512 using Tapatalk Τι γίνεται με την αναβάθμιση; Σε εμένα ακόμη...αλλα και στο φόρουμ δε βλέπω κινητικότητα... Sent from my HTC Flyer P512 using Tapatalk --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited January 1, 2012 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos_l Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Τι γίνεται με την αναβάθμιση; Σε εμένα ακόμη...αλλα και στο φόρουμ δε βλέπω κινητικότητα... Sent from my HTC Flyer P512 using Tapatalk Και εγώ πιστεύω ότι πρέπει να έχουμε screen protector. Απλά ήθελα να του πω ότι το στυλό δε χαράζει την οθόνη... Παράθεση My Phone Samsung Note 9 My Tablet Ipad Mini 4 4G, Samsung Tab S7 11'' 4G My Notebook MICROSOFT SURFACE BOOK 2, HP elitebook x360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts