demis1980 Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 - Η γραφίδα δεν νομίζω να απενεργοποιείται. Παρεμπιπτόντως παίρνει μπαταρία ΑΑΑΑ (4Α). - Για screen protector δοκίμασε της Belkin. Εχει τις εγκοπές του galaxy tab, αλλά αν το βάλεις ανάποδα -το πανω κατω- δεν θα έχεις πρόβλημα. Βγαίνει σε ματ και σε γυαλιστερή. tapas, mapas, Tapatalk. δυστυχως δεν μπορω να βρω belkin στο expansys καμια γνωμη για την εφαρμογη των παρακατω: -invisibleSHIELD Screen Shield for HTC Flyer -PDair Ultra Clear Screen Protector for HTC Flyer -Martin Fields Screen Protector for HTC Flyer (Single Pack) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos_l Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 δυστυχως δεν μπορω να βρω belkin στο expansys καμια γνωμη για την εφαρμογη των παρακατω: -invisibleSHIELD Screen Shield for HTC Flyer -PDair Ultra Clear Screen Protector for HTC Flyer -Martin Fields Screen Protector for HTC Flyer (Single Pack) Belkin για το galaxy tab εχει στο media markt. εγώ πήρα τις αυθεντικές απο play247.gr 9,9€ τα δύο τεμ. Παράθεση My Phone Samsung Note 9 My Tablet Ipad Mini 4 4G, Samsung Tab S7 11'' 4G My Notebook MICROSOFT SURFACE BOOK 2, HP elitebook x360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Belkin για το galaxy tab εχει στο media markt. εγώ πήρα τις αυθεντικές απο play247.gr 9,9€ τα δύο τεμ. εισαι ευχαριστημενος απο τις αυθεντικες; εγω καθολου.πολυ κακη εφαρμογη. εκτος και αν επεσα σε προβληματικες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos_l Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 εισαι ευχαριστημενος απο τις αυθεντικες; εγω καθολου.πολυ κακη εφαρμογη. εκτος και αν επεσα σε προβληματικες Εφοαρμογή αρκετά καλή εως πολύ καλή. Απλά η πρώτη μπηκε στραβά και τη δευτερη την εβαλα στο Μπάνιο... Γνωστή διαδικασία με ατμο.... Μια χαρα είναι. Παράθεση My Phone Samsung Note 9 My Tablet Ipad Mini 4 4G, Samsung Tab S7 11'' 4G My Notebook MICROSOFT SURFACE BOOK 2, HP elitebook x360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 Εφοαρμογή αρκετά καλή εως πολύ καλή. Απλά η πρώτη μπηκε στραβά και τη δευτερη την εβαλα στο Μπάνιο... Γνωστή διαδικασία με ατμο.... Μια χαρα είναι. θα τις ξαναδοκιμασω...μονο και μονο διοτι οποια αυθεντικη αγορασα εφαρμοσε καλα στα μοντελα htc που ειχα.εκτος απο αυτη... για θηκη εχεις να προτεινεις κατι;σε στυλ book. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos_l Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 θα τις ξαναδοκιμασω...μονο και μονο διοτι οποια αυθεντικη αγορασα εφαρμοσε καλα στα μοντελα htc που ειχα.εκτος απο αυτη... για θηκη εχεις να προτεινεις κατι;σε στυλ book. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=140631416103 στη φωτογραφία είναι το δικό μου με τη θήκη αυτή και τη ζελατίνη της HTC Παράθεση My Phone Samsung Note 9 My Tablet Ipad Mini 4 4G, Samsung Tab S7 11'' 4G My Notebook MICROSOFT SURFACE BOOK 2, HP elitebook x360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. November 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2011 μαλιστα... φαινεται καλη θηκη. θα το ψαξω. μακαρι τωρα που πεφτει η τιμη του flyer, να αυξηθουν οι πωλησεις, να ασχοληθει και καποιος με αυτη τη συσκευη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 To σημαντικό είναι το εξής. Μήπως κατάφεραν εκεί στο xda να ενεργοποιήσουν την ομιλία ;. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. November 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2011 To σημαντικό είναι το εξής. Μήπως κατάφεραν εκεί στο xda να ενεργοποιήσουν την ομιλία ;. καπου διαβασα οτι ενα παιδι εδω στο φορουμ ειχε ενεργοποιησει την ομιλια στο 3g μοντελο του το θεμα ειναι να μας δωσει και η htc την αναβαθμιση σε 3.x Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 Aν το έχει κάνει κάποιος αυτό ας μας το πει. Είναι πολύ σημαντικό πιστεύω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. November 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2011 Aν το έχει κάνει κάποιος αυτό ας μας το πει. Είναι πολύ σημαντικό πιστεύω. εχω την εντυπωση πως το εχω δει σε αγγελια εδω στο φορουμ ισως να κανω και λαθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpx Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 Eχω ενεργοποιήσει την ομιλία στο 3G+wifi που έχω αλλά μπορείς να μιλάς μόνο με ακουστικά ή bluetooth. Eίχα βάλει πρόσφατα και σχετική αγγελία στο buy and sells genaral γιατί αποφάσισα να το δώσω. όποιος ενδιαφέρεται pm me. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 Eχω ενεργοποιήσει την ομιλία στο 3G+wifi που έχω αλλά μπορείς να μιλάς μόνο με ακουστικά ή bluetooth. Eίχα βάλει πρόσφατα και σχετική αγγελία στο buy and sells genaral γιατί αποφάσισα να το δώσω. όποιος ενδιαφέρεται pm me. σωστα θυμομουνα ευχαριστουμε παρα πολυ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZedBlue Δημ. November 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2011 (edited) Καλησπέρα. Επειδή σκέφτομαι σοβαρά να το αγοράσω, θέλω να μου λύσετε μερικές απορίες. 1) Είναι λίγο γενική για τα 7" tablets αλλά μιας και το Flyer τέτοια οθόνη έχει, θέλω να μου πείτε τα pdfs αν διαβάζονται άνετα ή κουράζουν τα μάτια. Είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο θέλω tablet. Σαφώς και οι 10" είναι πιο άνετες αλλά επειδή απαιτούν περισσότερα χρήματα προς το παρόν σκέφτομαι τις 7". Οπότε αν κάποιος έχει κάτσει να μελετήσει κανά pdf για αρκετή ωρίτσα, θα ήθελα να μου περιγράψει εμπειρία. 2) Τελικά κατά πόσο ισχύουν αυτές οι φοβίες ότι η γραφίδα γδέρνει την οθόνη? 3) Και τέλος, αν το αγοράσω τώρα, ποια έκδοση Android θα φοράει πάνω? Αν φοράει την παλιά, θα μου ζητήσει από μόνο του να κάνω αναβάθμιση στην καινούργια? Y.Γ.: Πού στο καλό βρίσκουμε μπαταρίες 4Α που θέλει η γραφίδα?! Edited November 24, 2011 by ZedBlue Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Καλησπέρα. Επειδή σκέφτομαι σοβαρά να το αγοράσω, θέλω να μου λύσετε μερικές απορίες. 1) Είναι λίγο γενική για τα 7" tablets αλλά μιας και το Flyer τέτοια οθόνη έχει, θέλω να μου πείτε τα pdfs αν διαβάζονται άνετα ή κουράζουν τα μάτια. Είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο θέλω tablet. Σαφώς και οι 10" είναι πιο άνετες αλλά επειδή απαιτούν περισσότερα χρήματα προς το παρόν σκέφτομαι τις 7". Οπότε αν κάποιος έχει κάτσει να μελετήσει κανά pdf για αρκετή ωρίτσα, θα ήθελα να μου περιγράψει εμπειρία. 2) Τελικά κατά πόσο ισχύουν αυτές οι φοβίες ότι η γραφίδα γδέρνει την οθόνη? 3) Και τέλος, αν το αγοράσω τώρα, ποια έκδοση Android θα φοράει πάνω? Αν φοράει την παλιά, θα μου ζητήσει από μόνο του να κάνω αναβάθμιση στην καινούργια? Y.Γ.: Πού στο καλό βρίσκουμε μπαταρίες 4Α που θέλει η γραφίδα?! το αγορασα για τον ιδιο λογο...για να διαβαζω pdf και να βλεπω σχεδια σε pdf ισως οι 10'' να ειναι καλυτερες για πολυωρη αναγνωση. ομως δε με βολευει στο θεμα φορητοτητας. επισης πρεπει να δωσεις αρκετα περισσοτερα για 10'' για παρομοια ποιοτητα κατασκευης. εμενα οι 7'' με εξυπηρετουν και δε με κουραζουν... η γραφιδα δεν φθειρει την οθονη. βαλε ενα screen protector οπωσδηποτε. η γραφιδα ηταν ο λογος που το προτιμησα απο καθε αλλο tablet 7'' και 10''.με εξυπηρετει αφανταστα. εχει 2.3 εκδοση. πιθανοτατα να σου ζητησει αναβαθμιση μολις ενεργοποιησεις την αναζητηση.δεν ειναι τιποτε. μπαταριες νομιζω μπορεις να βρεις παντου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZedBlue Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 (edited) Μάλιστα. Ευχαριστώ, με βοηθάει η απάντησή σου. Πήγα να βρω κάτι μεταχειρισμένα στις 10" περίπου ίδια τιμή με το Flyer αλλά μάλλον δεν θα μου κάτσουν, οπότε θα το πάρω. Eίδα ένα video από unboxing (αμερική) και είχε περίεργη τροφοδοσία. Για Ελλάδα ο φορτιστής είναι κανονικός? Και κάτι ακόμα. Ένα επεξεργασμένο pdf όπου έχω κρατήσει πάνω σημειώσεις και τα σχετικά, μπορώ να το περάσω στο pc μου με τις σημειώσεις? Edited November 25, 2011 by ZedBlue Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Οι 7 ίντσες είναι μονόδρομος αν θέλεις να διαβάζεις ΒΒΒ... bus-bathroom-bed :p Ενα 10άρι δεν θα χρειάζεται zoom/scroll αλλά θα έχει μεγαλύτερο βάρος κι όγκο. Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZedBlue Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Χαχα, σωστός! Έχεις ένα δίκιο. Οκ, θα ήθελα λοιπόν κάποιον να μου απαντήσει σε αυτά που ρωτώ για φορτιστή και μεταφορά επεξεργασμένων pdf κι επιπλέον, να μας πει κάποιος αν έχει περάσει την custom rom του HoneyComb. Αν την πέρασε κάποιος (γιατί με αυτά που διαβάζω official δε θα βγει ποτέ), είναι δύσκολη διαδικασία? Είδα ένα guide στο xda και με φόβισε λίγο γιατί κάτι λένε περί κινδύνου για "brick the device" και τέτοια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Χαχα, σωστός! Έχεις ένα δίκιο. Οκ, θα ήθελα λοιπόν κάποιον να μου απαντήσει σε αυτά που ρωτώ για φορτιστή και μεταφορά επεξεργασμένων pdf κι επιπλέον, να μας πει κάποιος αν έχει περάσει την custom rom του HoneyComb. Αν την πέρασε κάποιος (γιατί με αυτά που διαβάζω official δε θα βγει ποτέ), είναι δύσκολη διαδικασία? Είδα ένα guide στο xda και με φόβισε λίγο γιατί κάτι λένε περί κινδύνου για "brick the device" και τέτοια... φορτιστης κανονικος.δε νομιζω να υπαρχει προβλημα.προφανως ειδες τον αμερικανικο. στα αρχεια κρατω σημειωσεις.κατεβασε και καποιο προγραμμα απο το market και ολα θα ειναι ακομα καλυτερα. η γραφιδα ειναι πολυ εξυπηρετικη. honeycomb δεν εχω περασει.πιστευω μπορεις αν εισαι εξοικειωμενος.παντως και με την official τρεχει γρηγορα. παντα υπαρχει κινδυνος οταν παρεμβαινεις...και κανεις δεν αναλαμβανει την ευθυνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZedBlue Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Πέτυχα που κάνει αναλυτική σύγκριση flyer/ipad στα ελληνικά (δεν κάνω διαξιφισμό, αλλού θέλω να καταλήξω). Είναι δυνατόν ρε παιδιά να μην γυρνάει τα βιβλία σε landscape mode? Το ίδιο ισχύει και με τα pdf? Μόνο κάθετα διαβάζονται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 τα pdf διαβαζονται οριζοντια / καθετα τα βιβλια οχι δε νομιζω οτι βολευει με αυτες τις διαστασεις. ipad πιο τετραγωνο σχημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos_l Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Καλησπέρα. Γνωρίζετε καμία πολύ καλή έκδοση honeycomb για το flyer; Θέλω να εγκαταστησω μια για τον browser που έχει. Παράθεση My Phone Samsung Note 9 My Tablet Ipad Mini 4 4G, Samsung Tab S7 11'' 4G My Notebook MICROSOFT SURFACE BOOK 2, HP elitebook x360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 καλημερα, μια μικρη βοηθεια. χθες εγκατεστησα μια καρτα sandisk 8 GB HC και πραγματικα η συσκευη εγινε παρα πολυ αργη. γνωριζει κανεις για ποιο λογο εγινε αυτο; κανενα προγραμμα δεν ετρεχε απο την καρτα. τι προβλημα μπορει να υπαρχει και πως λυνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 3, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 Άλλο πράγμα η συσκευή γίνεται αργή και άλλο το δεν έτρεχε κανένα πρόγραμμα από την κάρτα. Αν θέλεις γίνε αναλυτικότερος. Ενημερωτικά τώρα γρήγορες θεωρούνται οι (επώνυμες) κάρτες class 6 ή 10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 εβαλα την καρτα στο tablet και αμεσως η διαφορα στην ταχυτητα εγινε αισθητη μονο και μονο απο την τοποθετηση...χωρις να προλαβω να εγκαταστησω τιποτε σε αυτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts