Villis Δημ. April 14, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 καλημέρα σε όλους. Είμαι κάτοχος εδώ και 20 μέρες του htc desire s και από χθες το απόγευμα δεν μου εμφανίζει τον καιρό στο widget παρα μόνο την τοποθεσία μου. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει? Ευχαριστώ Έκανες ανανέωση τον καιρό; Μήπως άλλαξες το widget; Δοκίμασε να το βγάλεις και να το ξαναβάλεις... Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roussjim Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 εκανα ανανεωση αλλα τιποτα! θα το ξαναδοκιμασω! κανα προγραμμα πλοηγησης χωρις συνδεση στο δικτυο ξερει κανενας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 14, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 κανα προγραμμα πλοηγησης χωρις συνδεση στο δικτυο ξερει κανενας? Πολλά... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271530 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Καλησπερα! απο χθες κατοχος του ds!!! και επειδη ειναι η πρωτη μου φορα σε android λειτουργικο! εχω κατι αποριες..!! 1) πως γινεται να μπω στο facebook ή email..χωρις να περαστουν στις επαφες που υπαρχουν σε αυτα τα αccount?? 2) υπαρχει καποια εφαρμογη..που να κλεινει τις εφαρμοργες που τρεχουν ?? ( οπως ηταν και στα wm?) (αυτα για αρχη..τα υπολοια τα εχω ψιλοβρει και τα συνηθιζω..εχει λιωσει απο χθες!!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Καλησπερα! απο χθες κατοχος του ds!!! και επειδη ειναι η πρωτη μου φορα σε android λειτουργικο! εχω κατι αποριες..!! 1) πως γινεται να μπω στο facebook ή email..χωρις να περαστουν στις επαφες που υπαρχουν σε αυτα τα αccount?? 2) υπαρχει καποια εφαρμογη..που να κλεινει τις εφαρμοργες που τρεχουν ?? ( οπως ηταν και στα wm?) (αυτα για αρχη..τα υπολοια τα εχω ψιλοβρει και τα συνηθιζω..εχει λιωσει απο χθες!!) Όταν κάνεις τις ρυθμίσεις σου έχει επιλογή για τις επαφές απλά βγάλε το v για της επαφές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Αμα ειχε μια 8 αρα καμερα θα ταν perfect Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Αμα ειχε μια 8 αρα καμερα θα ταν perfect Και αυτά που την έχουν δεν είδα να είναι καλύτερα, για μένα είναι το καλύτερο android που είχα ως σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 2) υππαρχει καποια εφαρμογη..που να κλεινει τις εφαρμοργες ποpυ τρεχουν ?? ( οπως ηταν και στα wm?) υπαρχουν διαφορες αλλα...ΔΕΝ χρειαζεται στο android :) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 14, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 2) υπαρχει καποια εφαρμογη..που να κλεινει τις εφαρμοργες που τρεχουν ?? ( οπως ηταν και στα wm?) https://market.android.com/details?id=com.rs.autokiller&feature=search_result Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 To σημα του wifi πως ειναι?? Υπαρχει καποιο προβλημα οταν το κινητο ειναι σε landscape? Ρωταω επειδη διαβαζω οτι η κεραια του wifi βρισκεται διπλα στην καμερα και ειναι λογικο , οταν το κινητο ειναι στο πλαι να την ακουμπαμε. Μηπως ομως ετσι χαλαει το σημα του wifi?? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 To σημα του wifi πως ειναι?? Υπαρχει καποιο προβλημα οταν το κινητο ειναι σε landscape? Ρωταω επειδη διαβαζω οτι η κεραια του wifi βρισκεται διπλα στην καμερα και ειναι λογικο , οταν το κινητο ειναι στο πλαι να την ακουμπαμε. Μηπως ομως ετσι χαλαει το σημα του wifi?? Ναι έχει αναφερθεί αυτό σαν πρόβλημα παρόμοιο με της κεραίας του iPhone 4 σε review του engadget νομίζω. Όταν είναι portrait είναι κανονικό, ενώ όταν το γυρίζεις σε landscape μειώνεται. Παρατηρήθηκε όταν το γύριζαν για να πληκτρολογήσουν. Ναι μεν πιθανό κατασκευαστικό λάθος, όμως κατ' εμέ λογικό και επόμενο όταν σε μια συσκευή 1 εκ πάχους και 10 εκ μήκους προσπαθείς να στριμώξεις κεραία κινητής, κεραία WiFi, δέκτη GPS και ότι άλλο υπάρχει. Πάντως για οικιακή χρήση κανένα πρόβλημα (προφανές και αυτό...) Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Ναι έχει αναφερθεί αυτό σαν πρόβλημα παρόμοιο με της κεραίας του iPhone 4 σε review του engadget νομίζω. Όταν είναι portrait είναι κανονικό, ενώ όταν το γυρίζεις σε landscape μειώνεται. Παρατηρήθηκε όταν το γύριζαν για να πληκτρολογήσουν. Ναι μεν πιθανό κατασκευαστικό λάθος, όμως κατ' εμέ λογικό και επόμενο όταν σε μια συσκευή 1 εκ πάχους και 10 εκ μήκους προσπαθείς να στριμώξεις κεραία κινητής, κεραία WiFi, δέκτη GPS και ότι άλλο υπάρχει. Πάντως για οικιακή χρήση κανένα πρόβλημα (προφανές και αυτό...) Ναι, σε κάποιο review το είχα διαβάσει, δεν θυμόμουν πού όμως. Γι αυτό ρωτάω κάποιον κάτοχο να επιβεβαιώσει και να πεί πόσο έντονο είναι το φαινόμενο. Αυτό που λες, για οικιακή χρήση κανένα πρόβλημα, το ξέρεις από δική σου εμπειρία ή υποθέτεις?? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Πραγματικά κανένα πρόβλημα δεν βλέπω να υπάρχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonnylo Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 και σε εμενα εξαφανιστηκε ο καιρος, ξερει κανεις κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos88 Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Σημερα εβαλα πρωτη φορα το καλωδιο usb για να περασω αρχεια μουσικης εικονες βιντεο κτλ. Ομως αν και η καρτα ειναι 8gb(7,39) εχει δεσμευμενο χωρο 1.98. Μπαινοντας μεσα στην καρτα ειχε 14 φακελους(.adobe-digital-editions, .android_secure, .bookmark_thumb1, .data , Android, DCIM, LOST.DIR, media, Music, My Documents,Quick Start Guide, rosie_scroll, Safety Guide, tmp και ενα αρχειο setup_v3.0.5517. Εκτος απο τους φακελους μουσικης εικονων ποιους δεν χρειαζομαι για να αποδεσμευσω χωρο απο την καρτα μνημης?υπαρχει περιπτωση να παρξει προβλημα αν σβησω καποιο φακελο απο αυτους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Haki, επειδη με ενδιαφερει η αποψη σου, πως σου φαινεται το κινητο? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos88 Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Σιγουρα οχι. Εγω, μολις το πηρα, αφησα στην ακρη τη δικη του καρτα και χρησιμοποιησα τη δικη μου που περιειχε μονο τα δικα μου αρχεια ηχου και εικονας. Πολλα απο αυτα που ανεφερες τα δημιουργει μονο του μολις βαλεις μια καρτα που δεν τα περιεχει. Εμενα με καιει ο φακελος data που ειναι 1.82 gb γιατι εχει μεσα αλλο ενα φακελο navigator και εχει μεσα maps και φοβαμαι οτι αν το διαγραψω μπορει να μην λειτουργουν οι χαρτες. Οσον αφορα τα βιντεο σε ποιο φακελο τα βαζω για να μπορω μετα να μπω απο το εικονιδιο του βιντεο στο κινητο και να τα βρω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos88 Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Φιλε μου, με το να χρησιμοποιεις τις ενσωματωμενες λειτουργιες οπως για πλοηγηση και αναπαραγωγη βιντεο, δεν θα αξιοποιησεις ποτε τις τεραστιες δυνατοτητες του Android και ισως και να εχεις δωσει περιττα χρηματα. Για πλοηγηση καλο ειναι να χρησιμοποιησεις αλλα προγραμματα και ψαχνοντας να βρεις εξαιρετικα σε "δωρεαν";) εκδοσεις. Το ιδιο ισχυει και για την αναπαραγωγη βιντεο οπως και για file browsers ωστε να τοποθετεις τα αρχεια σου σε φακελους οπως γουσταρεις εσυ και οχι η HTC. Ειμαι καινουριος στην android και γενικα στα smartphones..Οποτε ελπιζω να με καταλαβαινεις! Στις φωτογραφιες με αφηνει να κανω φακελους.αλλα στα βιντεο οχι...Εχεις να μου προτεινεις κατι σχετικα με αυτα που μου ειπες? Δηλαδη καποιο προγραμμα χαρτων navigation καλυτερο απο το ενσωματωμενο και καποιο αλλο προγραμμα για να μπορω να ταξινομω τα αρχεια μου οπως θελω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos88 Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Για εναν σωστο file browser να κατεβασεις απο το μαρκετ τον Astro File Manager και θα βλεπεις τους φακελλους σουν οπως τους εχεις κανει εσυ. Μπορεις και να αναπαραγεις με αυτον μουσικη, εικονες και βιντεο αν δε χρησιμοποιεις φανταχτερα playlists. Να εισαι καλα φιλε μου..και κατι τελευταιο. Μπαινοντας στα πολυμεσα και πατωντας την μουσικη μου βγαζει καποιο παραθυρακι και λεει αδυνατη η συνδεση. για τη λειτουργια αυτη απαιτειται προσβαση wi-fi για να χρησιμοποιησετε διαδικτυακους διακομιστες και προγραμματα αναπαραγωγης πολυμεσων. Τι ακριβως ειναι αυτο? Σε ευχαριστω για την αμεση αναποκριση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 .........Αυτάαα! Σημειωνω οτι ΔΕΝ παιζω παιχνιδια και δεν χρησιμοποιω το HTC Sense για να εχω αποψη. Επισης αυτο αποφασισα να μην το ρουταρω και να μην παιξω με modding οποτε ουτε για αυτα εχω αποψη. Να δουμε ομως ποσο θα αντεξω! Να υποθέσω πως εδώ έβαλες άλλον launcher,εμένα μου έκανε εντύπωση όταν του έβαλα τον LauncherPro Plus v0.8.4.1 lagαρε μέχρι αηδιας.....:confused:,όσο το είχα πάντως το μόνο που με χάλασε ήταν η οθόνη κάτω από τον ήλιο:(..σε όλα τα άλλα συμφωνώ μαζί σου(και στο διακριτό της έντασης ηχου κλήσεων/έντασης ακουστικού με την ένταση αναπαραγωγής βίντεο/μουσικής με SRS ενεργό),στο δε σήμα Wifi υπάρχει ένα θεματάκι ψιλοdeathgrip μόνο όταν υπάρχει απόσταση από το router με το σημείο αποφυγής επαφής να βρίσκεται πάνω αριστερά,δοκίμασε το(μόνο σε απόσταση γιατί αν είσαι πάνω από το router δεν πέφτει καθόλου όσο και να το πιάσεις πάνω αριστερά). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Οκ haki, ευχαριστω. Ειμαι σε αναζητηση αντικαταστατη του μιλεστονε και γενικως ψαχνομαι. Προσωπικα σκοπευω να το δουλεψω με το sense, καθοτι adw και pro τους εχει σιχαθει η ψυχη μου πια....(αν και εξαιρετικοι launchers, απλα βαρεθηκα) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 15, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Οκ haki, ευχαριστω. Ειμαι σε αναζητηση αντικαταστατη του μιλεστονε και γενικως ψαχνομαι. Προσωπικα σκοπευω να το δουλεψω με το sense, καθοτι adw και pro τους εχει σιχαθει η ψυχη μου πια....(αν και εξαιρετικοι launchers, απλα βαρεθηκα) Ρίξε μια ματιά και στο Increadible S πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELIOS063 Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Ρίξε μια ματιά και στο Increadible S πάντως. εχει παρατηρησει κανεις οτι οταν κλεισης τη συσκευη και την ανοιξης μετα απο ωρες δεν δουλευει το αυτοματο σβησιμο της οθονης,και οταν το ξαναανοιγοκλεισης ειναι οκ ?εχω παρει 2 συσκευες και κανει το ιδιο.εννοω για το desires ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Ρίξε μια ματιά και στο Increadible S πάντως. Θα ριξω, οπως ειναι και η πρωτη φορα που θα ριξω σοβαρη ματια και στο μηλο. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos88 Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 Οταν πηγαινω στις εφαρμογες μου εμφανιζει το ημερολογιο και το htc report agent. Μπαινοντας στο ημερολογιο γραφει autosetingservice Γνωριζει καποιος τι ειναι αυτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts