apitsakis Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 Κάνω και εγώ αναβάθμιση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsakpt3 Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 αν και το μήνυμα σου νομίζω πρέπει να πάει σε άλλο θέμα ( επιλογή κινητού ) , εγώ δεν βρίσκω λόγο να πάρεις το παλιό desire . To S μάλιστα έχει πιο καινούργια έκδοση android και ΙΣΩΣ πάρει και κάποια πιο μελλοντική, ενώ το απλό σίγουρα δεν θα πάρει επίσημα άλλη έκδοση android τώρα που το ψάχνω λίγο καλύτερα βλέπω ότι όντως δεν αξίζει να πάρεις στην ίδια τιμή το desire... και δεν μπορώ να καταλάβω καν τον λόγο που το πουλάνε ακόμα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 Μου ηρθε και μενα...εχει αλλαξη αρκετα το τηλεφωνο...ειναι σαν του Sensation...χαχαχαχα...πολυ καλη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 για τσεκάρετε το gps πού λέει διορθώθηκε τι εννοούν?κλειδώνει πιο γρήγορα επιτέλους η μπα?δεν έχω wifi τώρα να την κατεβάσω γκαμωτο ! Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapar Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 Παιδιά ήρθε και σε μένα κατεβαίνει τώρα !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsente Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 Για όσους τυχερούς έβαλαν την 2.3.5 με sense 3,έχει επηρεαστεί καθόλου αρνητικά η ταχύτητα του κινητού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapar Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 παιδιά μόλις το πέρασα , ήρθε και το νέο μαρκετ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 (edited) Και σε μένα ήρθε το update, ειδωμεν :) * edit πρώτες πολύ πρόχειρες εντυπώσεις : 1) πολύ ωραίο το sense 3.0 και ελαφρύ (εννοώ πως δεν σέρνεται το τηλέφωνο όπως λέγανε κάποιοι παλιότερα) 2) στις κλήσεις έχει πια δίπλα και ημερομηνία/ώρα 3) τα μηνύματα έχουν την μορφή της καρτέλας Περισσότερα αύριο :) Edited October 20, 2011 by bathan Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 για τσεκάρετε το gps πού λέει διορθώθηκε τι εννοούν?κλειδώνει πιο γρήγορα επιτέλους η μπα?δεν έχω wifi τώρα να την κατεβάσω γκαμωτο ! Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Ναι κλειδώνει ποιο γρήγορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paris_ Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 Ωπ ήρθε και από 'δώ! Πάρη πέρασέ την και πες μας εντυπώσεις, πρέπει να πάω σπίτι να έχω wifi :) Καλησπέρα Νίκο... το σημαντικότερο που εχω να προσθέσω σε όσα ανέφεραν τα παιδια παραπάνω είναι ότι πλέον μου λειτουργούν κανονικα ο λογαριασμος activesynch για τον hotmail Λογαριασμο που ειχα προβλημα!!!! Νομίζω χρειαζόταν αυτη η αναβάθμιση βρε παιδια, τι λετε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 Κανείς "αναβαθμισμένος" που να είχε rooted συσκευή υπάρχει; Τι γίνεται με εμάς που είμαστε S-OFF και rooted; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaskokl Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 Ηρθε και σε εμενα το update πολυ πιο γρηγορο το internet μεσο wifi απο οτι πριν Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N1GHTM4R3 Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 Κανείς "αναβαθμισμένος" που να είχε rooted συσκευή υπάρχει; Τι γίνεται με εμάς που είμαστε S-OFF και rooted; θα πρεπει να μπει παλι ο μαμα bootloader για να κανεις αναβαθμιση! eng-hboot δες στο xda-developers ;) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 Παιδια αχρειαστη να ειναι αλλα απο που κατεβαζουμε την original rom του κινητου ? Στην αρχικη σελιδα δεν ειδα κατι. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 μετά την αναβάθμιση στην κλειδωμένη οθόνη πού έχει κάτι εφαρμογές (τηλέφωνο,κάμερα κλπ) αυτές αλλάζουν ?μπορούμε να βάλουμε άλλες? Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapar Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 Ναι αλλάζουν πας στις ρυθμίσεις , προσαρμογή, οθόνη κλειδώματος , επιλεγείς ποια θέλεις και εκεί σου λέει πάτα πάνω σε κάποια εφαρμογή ..... για να την αλλάξεις .... και σου βγάζει λίστα με τις εφαρμογές να διαλέξεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. October 20, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 Παιδια αχρειαστη να ειναι αλλα απο που κατεβαζουμε την original rom του κινητου ? Στην αρχικη σελιδα δεν ειδα κατι. Σίγουρα έχει κάτι εδώ! Δεν εγγυώμαι για την παλαιότητά τους, μιας και δεν έχω το ίδιο κινητό :) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 Μόλις την πέρασα! Λοιπόν όσο έχω δεί έως τώρα: - Από ταχύτητα μια χαρά, και τα 3d-like εφέ όταν κάνεις scroll τις οθόνες λειτουργούν άψογα. - Έχουν αλλάξει τα περισσότερα στοκ widgets π.χ. frinendstream, μηνύματα κτλ - Η Lock screen ΠΟΛΥ πιό εξυπηρετική με τις συντομέυσεις - Για το καινούριο μαρκετ μμμ πιό δύσχρηστο φαίνεται, θα δούμε... - Στο widget του ημερολογίου δεν εμφανίζει πλέον τις φωτογραφίες, το γιατί δεν το ξέρω... - Στις κλήσεις φαίνεται και η ώρα χωρίς να χρειάζεται να πας στο ιστορικό (επιτέλους) - Τα μηνύματα πλέον μοιάζουν σα συζητήσεις, τύπου iphone (ψιλοgay) - Google maps 5.8.0 με rotate κτλ (αν και το είχα βάλει χεράτο) Αυτά και βλέπουμε :) Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkostas1 Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 1.Πως γίνεται να μην φορτίζει όταν το συνδέω με usb στον ΥΠ? 2.Και πως γίνεται να μην έχει δόνηση στα μηνύματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapar Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 2.Και πως γίνεται να μην έχει δόνηση στα μηνύματα? Αν χρησιμοποιεις την εφαρμογή που είχε μέσα το κινητό για μηνύματα, τότε πας στις ρυθμίσεις, ειδοποιήσεις και εκεί έχει επιλογή για την δόνηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkostas1 Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 Εμείς οι κοινοί θνητοί πότε θα το αποκτήσουμε ? Μήπως χρειάζεται να κάνουμε κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 Σίγουρα έχει κάτι εδώ! Δεν εγγυώμαι για την παλαιότητά τους, μιας και δεν έχω το ίδιο κινητό :) Ευχαριστω.Και ποια ειναι ελληνικη απο εκει ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapar Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 Εμείς οι κοινοί θνητοί πότε θα το αποκτήσουμε ? Μήπως χρειάζεται να κάνουμε κάτι? Δοκίμασε να πας στις ρυθμίσεις, σχετικά με το τηλέφωνο, ενημερώσεις λογισμικού, έλεγχός τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 Μολις εκανα αναβαθμιση.Με το δαχτυλιδι πως κανουμε αποριψη κλισης παιδα ???Μου ειναι απαραιτητο. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 Πολυ ωραιο το sense 3.0!!! αν και περιμενα το 3.5 :P το κινητο παει σφαιρα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts