Nikos Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 μέχρι στιγμής μπορείς να βάλεις τo fring, qik αλλά από το επόμενο update θα υποστηρίζεται natively από το google talk. Οπότε να φανταστώ ότι θα μπορεί να κάνει βιντεοκλήσεις μόνο σε όσους είναι στο Google Talk? Ή σε όλους ? Επίσης θα μπορεί να καλέσει και non-Android κινητά, π.χ. Nokia, SE κτλ ? Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iGNiTEd Δημ. April 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 Οπότε να φανταστώ ότι θα μπορεί να κάνει βιντεοκλήσεις μόνο σε όσους είναι στο Google Talk? Ή σε όλους ? Επίσης θα μπορεί να καλέσει και non-Android κινητά, π.χ. Nokia, SE κτλ ? Μόνο με το fring θα μπορείς να το κάνεις αυτό.. δεν ξέρω αν θα μπορέσεις ποτέ να κάνεις βιντεοκλήση με κλασικά κινητά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 29, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2011 Οπότε να φανταστώ ότι θα μπορεί να κάνει βιντεοκλήσεις μόνο σε όσους είναι στο Google Talk? Ή σε όλους ? Επίσης θα μπορεί να καλέσει και non-Android κινητά, π.χ. Nokia, SE κτλ ? Διάβασε εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Διάβασε εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες. Σε ευχαριστώ, ναι το είχα δεί το λινκ αλλά και πάλι δεν πολυδιασαφηνίσει: Οι βιντεοκλήσεις θα διεξάγονται μέσα από νέα έκδοση της εφαρμογής Google Talk ενώ θα υπάρχει δυνατότητα διεξαγωγής και απλών φωνητικών κλήσεων. Ανοίγοντας την εφαρμογή ο χρήστης θα ενημερώνεται άμεσα για το ποιες από τις επαφές του στην υπηρεσία είναι Online και αν έχουν δυνατότητα πραγματοποίησης βιντεοκλήσεων. Οι κλήσεις θα μπορούν να γίνονται μεταξύ χρηστών που βρίσκονται όχι μόνο σε συμβατό android smartphone αλλά και σε υπολογιστή PC/Mac, ακόμα και σε tablet με εγκατεστημένο το Android 3.0 Honeycomb. Επιπλέον δεν θα υπάρχει κανένας περιορισμός και έτσι όλες οι κλήσεις θα μπορούν να γίνονται και μέσω 3G δικτύων εκτός βέβαια από ασύρματα δίκτυα. Δεν βλέπω πουθενά άλλες πλατφόρμες, οπότε να υποθέσω μόνο Google Talk (Android & PC/Mac)? Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 30, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Εννοεί για όσους έχουν αντίστοιχη εφαρμογή, όχι για απλές συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Εννοεί για όσους έχουν αντίστοιχη εφαρμογή, όχι για απλές συσκευές. Αυτό φοβόμουν :( Τέλος πάντων, ας περιμένουμε την 2.3.4 και βλέπουμε :) Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wilmott Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Όταν με το καλό θα βγει καινούρια έκδοση android που θα παμε για να την εγκαταστησουμε; Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Βασίλης :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 30, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Όταν με το καλό θα βγει καινούρια έκδοση android που θα παμε για να την εγκαταστησουμε; Θα έρθει αυτή στη συσκευή σου για αναβάθμιση OTA (Over-The-Air). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. April 30, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Το κινητό αν έχει σύνδεση στο internet ενεργή (μέσω wifi ή 3g), κάνει αυτόματα έλεγχο για νέες ενημερώσεις της rom. Ωστόσο, για να ελέγξεις χειροκίνητα για την ύπαρξη ή όχι κάποιας αναβάθμισης του λογισμικού, πάνε menu->σχετικά με το τηλέφωνο->Ενημερώσεις λογισμικού συστήματος και πάτα έλεγχος τώρα. Απαιτείται wifi σύνδεση, καθώς αν υπάρχει ενημέρωση, θα είναι ίσως μεγάλη σε μέγεθος, οπότε μπορεί να σε χρεώσει αν γίνει μέσω 3g, ενώ θ'αργήσει και να κατέβει. Αυτό αφορά επίσημη έκδοση από την htc. Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 30, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Εναλλακτικά θα μπορείς να την εγκαταστήσεις μέσα από το ruu exe αρχείο που θα διαρρεύσει σίγουρα και νωρίτερα του ΟΤΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgetr Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Παιδια καλησπερα κι απο μενα. Εχω και εγω το desire s εδω και μια εβδομαδα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο ολα εκτος απο την μπαταρια του. Μου κραταει με το ζορι 2 μερες με ολα ενεργοποιημενα (wi fi, 3g, ενημερωση φοντου). Ειναι φυσιολογικο ή ειναι λιγο?Περιπου ποσο θα επρεπε να κρατουσε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Αν είχες το HD θα καταλάβαινες :p Λογικό είναι φίλε :) Μια χαρά είναι 2 μέρες.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iGNiTEd Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Παιδια καλησπερα κι απο μενα. Εχω και εγω το desire s εδω και μια εβδομαδα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο ολα εκτος απο την μπαταρια του. Μου κραταει με το ζορι 2 μερες με ολα ενεργοποιημενα (wi fi, 3g, ενημερωση φοντου). Ειναι φυσιολογικο ή ειναι λιγο?Περιπου ποσο θα επρεπε να κρατουσε? τέλεια είναι!! δύσκολα θα βρείς τέτοιο κινητό να κρατάει παραπάνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 μια χαρα ειναι φιλε μου!! αν τα κλεισεις αυτα..8α δεις οτι θα σου κρατισει παραπανω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Παιδια καλησπερα κι απο μενα. Εχω και εγω το desire s εδω και μια εβδομαδα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο ολα εκτος απο την μπαταρια του. Μου κραταει με το ζορι 2 μερες με ολα ενεργοποιημενα (wi fi, 3g, ενημερωση φοντου). Ειναι φυσιολογικο ή ειναι λιγο?Περιπου ποσο θα επρεπε να κρατουσε? Το ίδιο πάνω κάτω σε όλους μας μια χαρά είναι. Το παλιό Desire έβγαζε ίσα τη μέρα, εκτός και αν δεν το χρησιμοποιούσες καθόλου. Βγάλε Bluetooth, Wifi (εννοώ να τα ενεργοποιείς όταν τα χρειάζεσαι) και θα βγάλεις και παραπάνω. Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 30, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Εχω και εγω το desire s εδω και μια εβδομαδα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο ολα εκτος απο την μπαταρια του. Μου κραταει με το ζορι 2 μερες με ολα ενεργοποιημενα (wi fi, 3g, ενημερωση φοντου). Ειναι φυσιολογικο ή ειναι λιγο?Περιπου ποσο θα επρεπε να κρατουσε? Όπως βλέπεις... μάλλον πρέπει να πεις και ευχαριστώ που βγάζει δύο ημέρες με όλα ενεργοποιημένα! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos88 Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Καλησπερα παιδια, εχω μια απορια, γιατι δεν μου εμφανιζεται το 3g ποτε στην οθονη ενω το βαζω σε λειτουργια WCDMA? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 (edited) 1-για να κανω backup την μνημη του κινητου (ποιο ειναι το καλυτερο προγραμμα)και για να τρεξω μαγειρεμενο το igo8 πρεπει να κανω root? 2-επειδη ειμαι μεταξυ S και Z λογω hardware πληκτρολογιου πιστευετε οτι η 2.3 ειναι απαραιτητη?περαν των αλλων διαφορων Edited May 1, 2011 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 1, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 1-για να κανω backup την μνημη του κινητου (ποιο ειναι το καλυτερο προγραμμα)και για να τρεξω μαγειρεμενο το igo8 πρεπει να κανω root? Titanium Backup ή Mybackup Pro. Το iGO δεν απαιτεί root. Όταν λες "μαγειρεμένο"; 2-επειδη ειμαι μεταξυ S και Z λογω hardware πληκτρολογιου πιστευετε οτι η 2.3 ειναι απαραιτητη?περαν των αλλων διαφορων To S είναι σε όλα ανώτερο. To πληκτρολόγιο του Z δεν είναι και ότι καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Titanium Backup ή Mybackup Pro. Το iGO δεν απαιτεί root. Όταν λες "μαγειρεμένο"; To S είναι σε όλα ανώτερο. To πληκτρολόγιο του Z δεν είναι και ότι καλύτερο. δηλαδη για να κανω ενα ρημαδοbackup για ασφαλεια πρεπει να κανω root που ΔΕΝ επιτρεπεται? (μαγειρεμενο =γκουχ,γκουχ σπσμνο....) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 2, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Το MyBackupPro δουλεύει και σε μη rooted συσκευές... https://market.android.com/details?id=com.rerware.android.MyBackupPro&feature=search_result Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 1-για να κανω backup την μνημη του κινητου (ποιο ειναι το καλυτερο προγραμμα)και για να τρεξω μαγειρεμενο το igo8 πρεπει να κανω root? 2-επειδη ειμαι μεταξυ S και Z λογω hardware πληκτρολογιου πιστευετε οτι η 2.3 ειναι απαραιτητη?περαν των αλλων διαφορων iGO 8 "μαγειρεμένο" τρέχει μια χαρά στο S, χωρίς root φυσικά. Και Aura επίσης "κοκκινιστό" παίζει άψογα (και πιό καλά λόγω hardware acceleration που υποστηρίζει στο S) :) Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Με ενεργοποιημενο το gsm mode ,πιανει τα 114 Kbps το gprs; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 προγραμμα εναλλαγης χαρτων τυπου flipmap υπαρχει για android igo8? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. May 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2011 Το MyBackupPro δουλεύει και σε μη rooted συσκευές... https://market.android.com/details?id=com.rerware.android.MyBackupPro&feature=search_result Αλλά η δυνατότητες του δεν έχουν καμία σχέση με αυτές του Titanium... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts