Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire S

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μέχρι στιγμής μπορείς να βάλεις τo fring, qik αλλά από το επόμενο update θα υποστηρίζεται natively από το google talk.

Οπότε να φανταστώ ότι θα μπορεί να κάνει βιντεοκλήσεις μόνο σε όσους είναι στο Google Talk? Ή σε όλους ? Επίσης θα μπορεί να καλέσει και non-Android κινητά, π.χ. Nokia, SE κτλ ?

Currently: Samsung Galaxy S8+

http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Οπότε να φανταστώ ότι θα μπορεί να κάνει βιντεοκλήσεις μόνο σε όσους είναι στο Google Talk? Ή σε όλους ? Επίσης θα μπορεί να καλέσει και non-Android κινητά, π.χ. Nokia, SE κτλ ?

Μόνο με το fring θα μπορείς να το κάνεις αυτό.. δεν ξέρω αν θα μπορέσεις ποτέ να κάνεις βιντεοκλήση με κλασικά κινητά..

• Administrators

Διάβασε εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες.

Modpic.gif

Διάβασε εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες.

Σε ευχαριστώ, ναι το είχα δεί το λινκ αλλά και πάλι δεν πολυδιασαφηνίσει:

Οι βιντεοκλήσεις θα διεξάγονται μέσα από νέα έκδοση της εφαρμογής Google Talk ενώ θα υπάρχει δυνατότητα διεξαγωγής και απλών φωνητικών κλήσεων. Ανοίγοντας την εφαρμογή ο χρήστης θα ενημερώνεται άμεσα για το ποιες από τις επαφές του στην υπηρεσία είναι Online και αν έχουν δυνατότητα πραγματοποίησης βιντεοκλήσεων. Οι κλήσεις θα μπορούν να γίνονται μεταξύ χρηστών που βρίσκονται όχι μόνο σε συμβατό android smartphone αλλά και σε υπολογιστή PC/Mac, ακόμα και σε tablet με εγκατεστημένο το Android 3.0 Honeycomb. Επιπλέον δεν θα υπάρχει κανένας περιορισμός και έτσι όλες οι κλήσεις θα μπορούν να γίνονται και μέσω 3G δικτύων εκτός βέβαια από ασύρματα δίκτυα.

Δεν βλέπω πουθενά άλλες πλατφόρμες, οπότε να υποθέσω μόνο Google Talk (Android & PC/Mac)?

Εννοεί για όσους έχουν αντίστοιχη εφαρμογή, όχι για απλές συσκευές.

Αυτό φοβόμουν :( Τέλος πάντων, ας περιμένουμε την 2.3.4 και βλέπουμε :)

Όταν με το καλό θα βγει καινούρια έκδοση android που θα παμε για να την εγκαταστησουμε;

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk

Βασίλης :ninja:

• Administrators
Όταν με το καλό θα βγει καινούρια έκδοση android που θα παμε για να την εγκαταστησουμε;

Θα έρθει αυτή στη συσκευή σου για αναβάθμιση OTA (Over-The-Air).

Modpic.gif

Το κινητό αν έχει σύνδεση στο internet ενεργή (μέσω wifi ή 3g), κάνει αυτόματα έλεγχο για νέες ενημερώσεις της rom. Ωστόσο, για να ελέγξεις χειροκίνητα για την ύπαρξη ή όχι κάποιας αναβάθμισης του λογισμικού, πάνε menu->σχετικά με το τηλέφωνο->Ενημερώσεις λογισμικού συστήματος και πάτα έλεγχος τώρα. Απαιτείται wifi σύνδεση, καθώς αν υπάρχει ενημέρωση, θα είναι ίσως μεγάλη σε μέγεθος, οπότε μπορεί να σε χρεώσει αν γίνει μέσω 3g, ενώ θ'αργήσει και να κατέβει.

Αυτό αφορά επίσημη έκδοση από την htc.

Τhe end of an era...

• Administrators
Εναλλακτικά θα μπορείς να την εγκαταστήσεις μέσα από το ruu exe αρχείο που θα διαρρεύσει σίγουρα και νωρίτερα του ΟΤΑ.

Modpic.gif

Παιδια καλησπερα κι απο μενα.

Εχω και εγω το desire s εδω και μια εβδομαδα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο ολα εκτος απο την μπαταρια του. Μου κραταει με το ζορι 2 μερες με ολα ενεργοποιημενα (wi fi, 3g, ενημερωση φοντου). Ειναι φυσιολογικο ή ειναι λιγο?Περιπου ποσο θα επρεπε να κρατουσε?

Εχω και εγω το desire s εδω και μια εβδομαδα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο ολα εκτος απο την μπαταρια του. Μου κραταει με το ζορι 2 μερες με ολα ενεργοποιημενα (wi fi, 3g, ενημερωση φοντου). Ειναι φυσιολογικο ή ειναι λιγο?Περιπου ποσο θα επρεπε να κρατουσε?

τέλεια είναι!! δύσκολα θα βρείς τέτοιο κινητό να κρατάει παραπάνω...

Το ίδιο πάνω κάτω σε όλους μας μια χαρά είναι. Το παλιό Desire έβγαζε ίσα τη μέρα, εκτός και αν δεν το χρησιμοποιούσες καθόλου. Βγάλε Bluetooth, Wifi (εννοώ να τα ενεργοποιείς όταν τα χρειάζεσαι) και θα βγάλεις και παραπάνω.

• Administrators

Όπως βλέπεις... μάλλον πρέπει να πεις και ευχαριστώ που βγάζει δύο ημέρες με όλα ενεργοποιημένα! :rolleyes:

Modpic.gif

Καλησπερα παιδια, εχω μια απορια, γιατι δεν μου εμφανιζεται το 3g ποτε στην οθονη ενω το βαζω σε λειτουργια WCDMA?

1-για να κανω backup την μνημη του κινητου (ποιο ειναι το καλυτερο προγραμμα)και για να τρεξω μαγειρεμενο το igo8 πρεπει να κανω root?

2-επειδη ειμαι μεταξυ S και Z λογω hardware πληκτρολογιου πιστευετε οτι η 2.3 ειναι απαραιτητη?περαν των αλλων διαφορων

Edited by ilka71

• Administrators
1-για να κανω backup την μνημη του κινητου (ποιο ειναι το καλυτερο προγραμμα)και για να τρεξω μαγειρεμενο το igo8 πρεπει να κανω root?

Titanium Backup ή Mybackup Pro. Το iGO δεν απαιτεί root. Όταν λες "μαγειρεμένο";

2-επειδη ειμαι μεταξυ S και Z λογω hardware πληκτρολογιου πιστευετε οτι η 2.3 ειναι απαραιτητη?περαν των αλλων διαφορων

To S είναι σε όλα ανώτερο. To πληκτρολόγιο του Z δεν είναι και ότι καλύτερο.

Modpic.gif

Titanium Backup ή Mybackup Pro. Το iGO δεν απαιτεί root. Όταν λες "μαγειρεμένο";

To S είναι σε όλα ανώτερο. To πληκτρολόγιο του Z δεν είναι και ότι καλύτερο.

δηλαδη για να κανω ενα ρημαδοbackup για ασφαλεια πρεπει να κανω root που ΔΕΝ επιτρεπεται?

(μαγειρεμενο =γκουχ,γκουχ σπσμνο....)

iGO 8 "μαγειρεμένο" τρέχει μια χαρά στο S, χωρίς root φυσικά. Και Aura επίσης "κοκκινιστό" παίζει άψογα (και πιό καλά λόγω hardware acceleration που υποστηρίζει στο S)

:)

Το MyBackupPro δουλεύει και σε μη rooted συσκευές... https://market.android.com/details?id=com.rerware.android.MyBackupPro&feature=search_result

Αλλά η δυνατότητες του δεν έχουν καμία σχέση με αυτές του Titanium... :(