ilka71 Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 η colornote ......εμενα το έκανε και μετά διορθωθηκε! τι εννοεις το εκανε και μετα διορθωθηκε??εβαλες την EU,το εκανε και μετα εβαλες την WWE και σταματησε αυτο εννοεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
micdoc Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 τι εννοεις το εκανε και μετα διορθωθηκε??εβαλες την EU,το εκανε και μετα εβαλες την WWE και σταματησε αυτο εννοεις?? οχι εγω είμαι ροοτ και το διόρθωσα έτσι http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1865756 Παράθεση Huawei Honor 6 H60-L04 B 521 root Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 οσοι ειναι root να το αναφερουν γιατι εμεις μιλαμε για ΧΩΡΙΣ ROOT αναβαθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
micdoc Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 οσοι ειναι root να το αναφερουν γιατι εμεις μιλαμε για ΧΩΡΙΣ ROOT αναβαθμιση. το έχω αναφέρει στο ποστ 4192 αλλα δεν εχει σημασία γιατι στη ρομ είναι λάθος το αρχείο system/build.prop :p το bug εμφανιζεται με τις εφαρμογες watsapp και colornote σίγουρα! Παράθεση Huawei Honor 6 H60-L04 B 521 root Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 το έχω αναφέρει στο ποστ 4192 αλλα δεν εχει σημασία γιατι στη ρομ είναι λάθος το αρχείο system/build.prop :p το bug εμφανιζεται με τις εφαρμογες watsapp και colornote σίγουρα! ΚΑΙ ΣΤΗΝ WWE??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bert68 Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 μπορεί να βοηθήσει κάποιος απο σας για το ποστ 4224???:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
micdoc Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 ΚΑΙ ΣΤΗΝ WWE??? αυτο δεν ξερω να στο πω γιατί εγω εκανα update αλλιως οχι μεσω RUU Παράθεση Huawei Honor 6 H60-L04 B 521 root Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 (edited) ενας δεν υπαρχει που να εκανε την αναβαθμιση την WWE να μας πει για το bug με τα λινκ?? καλησπέρα σε όλους!! να ρωτήσω κατι βρε παιδιά και αν ξέρει κάποιος να βοηθήσει.....απο χθές ενω είναι στην αναμονή(μαύρη οθόνη) ξαφνικά ανάβει μόνο του δείχνει την κινούμενη ταπετσαρία και σβήνει το κάνει πολλές φορές μεσα στην μέρα....τι μπορεί να συμβαίνει???αναβει ανεπαισθητα,ισα ισα που το βλεπεις σε μαυρο σκοταδι η φωτιζει καργα ολη η οθονη φουλ? Edited September 9, 2012 by Villis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 link crashing:Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και στα μηνύματα, αν κάποιο μήνυμα περιέχει κάτι που το κινητό θεωρεί link (πχ. αριθμός τηλεφώνου, διεύθυνση web/email), ναι μεν το εμφανίζει μπλέ (επειδή είναι σύνδεσμος) αλλά δεν μπορείς να το πατήσεις για να το χρησιμοποιήσεις, Εγώ αναβαθμίστηκα με το EU RUU (RUU_SAGA_ICS_35_S_HTC_EU_14.01.401.2_20.76.30.0835_3831.19.00.110_275068) και τα παραπάνω προβλήματα υπάρχουν. Όντως και εγώ που είμαι με τη EU το εχω αυτό που λες...ωστόσο μόνο εκεί.Π.Χ link από Facebook,Twitter τα ανοιγει όλα κομπλέ!!Μικρό το πρόβλημα,πατάω copy-paste και είμαι οκ! ;) Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bert68 Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 όχι ανεπαίσθητα φούλ κανονικά σαν να το ανάβω εγώ...(συγνώμη για την καθυστέρηση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 όχι ανεπαίσθητα φούλ κανονικά σαν να το ανάβω εγώ...(συγνώμη για την καθυστέρηση) καποια εφαρμογη που εβαλες τελευταια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bert68 Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 ότι έβαλα το έβγαλα...δεν είμαι ευχαριστημένος με τίποτα... πρίν λίγο έκανε μια αναβάθμιση λογισμικού και παο τότε δεν εχει ανάψει, για να δούμε...να ρωτήσω και κάτι άλλο....όταν βάζουμε και διαγράφουμε εφαρμογές πρέπει να κάνουμε κατι μετα απο καιρό η δεν εχει πρόβλημα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 ότι έβαλα το έβγαλα...δεν είμαι ευχαριστημένος με τίποτα... πρίν λίγο έκανε μια αναβάθμιση λογισμικού και παο τότε δεν εχει ανάψει, για να δούμε...να ρωτήσω και κάτι άλλο....όταν βάζουμε και διαγράφουμε εφαρμογές πρέπει να κάνουμε κατι μετα απο καιρό η δεν εχει πρόβλημα?? αναβαθμιση λογισμικου εκανε ποια εφαρμογη? οχι δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα για παλιες εφαρμογες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bert68 Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 δεν ξέρω ποια εφαρμογή απλά το έγραψε και πάτησα οκ την έκανε σε δευτερόλεπτα, και αν πάω χειροκίνητα να κανει αναβάθμιση λέει τωρα ότι εχει ενημερωθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 Με την καινουρια αναβαθμηση ICS το κινητο παιδια ταυτοχρονα γινεται root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
micdoc Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 Με την καινουρια αναβαθμηση ICS το κινητο παιδια ταυτοχρονα γινεται root? οχι βεβαια. Παράθεση Huawei Honor 6 H60-L04 B 521 root Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 Με την ics αναβάθμιση βελτιώθηκε καθόλου το wifi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Με την ics αναβάθμιση βελτιώθηκε καθόλου το wifi? Εμένα ναι,όπως επίσης πλέον εκεί που μεσα στο σπίτι έπιανα 2 παυλες σήμα κινητής,τώρα πιανω φουλ σήμα!!! :) Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis15 Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Σήμερα μου έπεσε το κινητό κι έσπασε το τζαμάκι πάνω απο την οθόνη. Ευτυχώς η αφή δουλεύει μια χαρά, και η οθόνη δεν έπαθε τίποτα. Πόσο περίπου κοστίζει η αλλαγή του? Είναι κάτι που μπορώ να το κάνω μόνος μου?(υπάρχει το ανταλλακτικό στο ebay?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Καλημέρα, κατ' αρχήν πολύ χαίρομαι για την βελτίωση του wifi. Διαβάζοντας περασμένα ποστς, ένας σύμμαχος πρότεινε αυτόν τον τρόπο για ρουτ. Αν καταλαβαίνω καλά, κάνοντας τα 3 πρώτα βήματα το κινητό γίνεται s-off & rooted. Όμως δεν αναφέρει τίποτα για root. Στην συνέχεια οι οδηγίες μιλούν για flushάρισμα custom rom. Αφού ξεκλειδωθεί το bootloader, πιο εύκολος τρόπος για root και μόνο root υπάρχει (συμπεριλαμβανομένου του super1click) ? s-off θα μπορεί να γίνει με revolutionary? ευχαριστώ εκ προοιμίου Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Παιδιά ΑΠΟΚΛΕΊΕΤΑΙ να βγάλει ακόμα μία αναβάθμιση η HTC για το link crashing? Ρωτάω μην κάνω την αναβάθμιση και στήσω 128 εφαρμογές και μετά ξανά μανά τα ίδια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_86 Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Καλημέρα, κατ' αρχήν πολύ χαίρομαι για την βελτίωση του wifi. Διαβάζοντας περασμένα ποστς, ένας σύμμαχος πρότεινε αυτόν τον τρόπο για ρουτ. Αν καταλαβαίνω καλά, κάνοντας τα 3 πρώτα βήματα το κινητό γίνεται s-off & rooted. Όμως δεν αναφέρει τίποτα για root. Στην συνέχεια οι οδηγίες μιλούν για flushάρισμα custom rom. Αφού ξεκλειδωθεί το bootloader, πιο εύκολος τρόπος για root και μόνο root υπάρχει (συμπεριλαμβανομένου του super1click) ? s-off θα μπορεί να γίνει με revolutionary? ευχαριστώ εκ προοιμίου Ακομα ρε Αιτιμ εισαι ανρουτ? Δεν το ειχες καταφερει με τα βηματα που σου ειχα πει παλιοτερα? Γιαι εγω το ξαναεκανα πριν 1 μηνα downgrate και ρουτ για ενα φιλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Ακομα ρε Αιτιμ εισαι ανρουτ? Δεν το ειχες καταφερει με τα βηματα που σου ειχα πει παλιοτερα? Γιαι εγω το ξαναεκανα πριν 1 μηνα downgrate και ρουτ για ενα φιλο μιλάω για root εφόσον το κινητό πάρει ICS. Σε GB το κινητό έγινε root μήνες πριν. Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_86 Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 μιλάω για root εφόσον το κινητό πάρει ICS. Σε GB το κινητό έγινε root μήνες πριν. αυτο ψαχνω τωρα γιατι ειχα μεινει λιγο πισω! Μαλλον θα προσπαθησω αυτό αλλα δεν ξερω τι γινεται με τους kernel και τα hboot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 αυτο ψαχνω τωρα γιατι ειχα μεινει λιγο πισω! Μαλλον θα προσπαθησω αυτό αλλα δεν ξερω τι γινεται με τους kernel και τα hboot Σε πάω. Περιμένω (πιστεύω όχι μόνο εγώ) το share results σου και όλοι μαζί συνεχίζουμε το ψάξιμο. Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts