petros11 Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 Παιδιά λες και έχω πάρει καινούργιο κινητό είναι!δεν μπορούσα να φανταστώ πόσο θα επηρέαζε μια θήκη σιλικόνης την απόδοση του gps.πλέον και με την χρήση της εφαρμογής xtradata downloader ακόμα και "κρύο" κλειδώνει στα 30 δεύτερα !"ζεστό "κλειδώνει ακόμα και στα 3 δεύτερα !και δεν χάνει το σήμα σε περιοχές με ψηλά κτίρια όπως πριν με την θήκη. Παρήγγειλα και μια μπαταρία 2450 mah από ebay οπότε αν κρατάει πιο πολύ δεν βλέπω να αλλάζω κινητό στο άμεσο μέλλον! Costsa ακούς? Lol Ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς για το GPS?Αυτή την εφαρμογή χρησιμοποιείς?? Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 Ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς για το GPS?Αυτή την εφαρμογή χρησιμοποιείς?? ναι αυτη!εχει και επιλογη να κατεβαζει δεδομενα ανα χ ωρες.οποτε ειναι παντα ενημερωμενο.εγω βεβαια οταν χρειαζομαι gps ενεργοποιω και την ευρεση θεσης απο ασυρματα δικτυα του κινητου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 ναι αυτη!εχει και επιλογη να κατεβαζει δεδομενα ανα χ ωρες.οποτε ειναι παντα ενημερωμενο.εγω βεβαια οταν χρειαζομαι gps ενεργοποιω και την ευρεση θεσης απο ασυρματα δικτυα του κινητου. Για GPS ποιο έχεις?Το Igo,navigon? Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Καλημερα παιδια...Εδω και 2-3 μερες οτν σερνω πανω το δαχτυλιδι να ξεκλειδωσω την οθονη αντι να με παει αμμεσα στην αρχικη οθονη μου εμφανιζει για λιγα δευτερολεπτα στο κεντρο της οθονης μια μικρογραφια σαν αυτη που βλεπουμε με τις 7 οθονες οταν απο την αρχικη οθονη πατησουμε το κατω αριστερο πληκτρο , αλλα πιο μικρη σε κλαυψη οθονης. Αν την πατησω με παει στην αρχικη οθονη αλλοιως με παει μετα απο λιγα δευτερολεπτα. Δεν δημιουργει αλλο προβλημα αλλα ειναι ενοχλητικο... Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Παιδιά λες και έχω πάρει καινούργιο κινητό είναι!δεν μπορούσα να φανταστώ πόσο θα επηρέαζε μια θήκη σιλικόνης την απόδοση του gps.πλέον και με την χρήση της εφαρμογής xtradata downloader ακόμα και "κρύο" κλειδώνει στα 30 δεύτερα !"ζεστό "κλειδώνει ακόμα και στα 3 δεύτερα !και δεν χάνει το σήμα σε περιοχές με ψηλά κτίρια όπως πριν με την θήκη. Παρήγγειλα και μια μπαταρία 2450 mah από ebay οπότε αν κρατάει πιο πολύ δεν βλέπω να αλλάζω κινητό στο άμεσο μέλλον! Costsa ακούς? Lol please, στείλε ένα λινκ για την μπαταρία, και κάτι άλλο, είσαι σίγουρος ότι χωράει? Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Για GPS ποιο έχεις?Το Igo,navigon? igo please, στείλε ένα λινκ για την μπαταρία, και κάτι άλλο, είσαι σίγουρος ότι χωράει? http://www.ebay.com.au/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=110830120200 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ferengi Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Για GPS ποιο έχεις?Το Igo,navigon? Το τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας πήγα Ζαγοροχώρια και χρησιμοποίησα το DS για πλοήγηση τόσο στη περίπου 7ωρη διαδρομή από Αθήνα όσο και για τοπικές διαδρομές (πέρασα από το 60-70% των χωριών σε όλο το Ζαγόρι). Χρησιμοποιώντας το Xtra Data Downloader, με το GPS μονίμως ενεργοποιημένο (αυτή η επιλογή έχει ελάχιστη επίπτωση στην μπαταρία) και λογισμικό Sygic έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος. Το κλείδωμα δεν έπαιρνε ποτέ πάνω από 10 δεύτερα, ενώ όσον αφορά το Sygic οι χάρτες του ήταν πολύ ενημερωμένοι, καλύτεροι από του έντυπου οδηγού που είχα μαζί μου. Παράθεση Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+ Tablet: Kobo Arc 10HD PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntsingos Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Καλησπερα παιδια θα ηθελα μια βοηθεια αν καποιος εχει περασει custom rom. Ξεκλειδωσα το bootloader μεσω htcdev καθως κι το εκανα root το κινητο και αφου περασα στο recovery το clockworkmode μεσω fastboot ειπα να περασω μια custom rom ICS 4.0. Ενω δειχνει οτι ολα ειναι κομπλε κι πως η εγκατασταση εχει ολοκληρωθει, μετα το restart δειχνει μονο μια λευκη εικονα με το σηματακι της htc και δεν boot-αρει. Εχω κρατησει backup κι το γυρναω στη μαμα rom για να δοκιμασω με αλλη custom rom αλλα παιρνω το ιδιο αποτελεσμα. Το χει συνατησει κανεις κι εχει δωσει καποια λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Καλησπερα παιδια θα ηθελα μια βοηθεια αν καποιος εχει περασει custom rom. Ξεκλειδωσα το bootloader μεσω htcdev καθως κι το εκανα root το κινητο και αφου περασα στο recovery το clockworkmode μεσω fastboot ειπα να περασω μια custom rom ICS 4.0. Ενω δειχνει οτι ολα ειναι κομπλε κι πως η εγκατασταση εχει ολοκληρωθει, μετα το restart δειχνει μονο μια λευκη εικονα με το σηματακι της htc και δεν boot-αρει. Εχω κρατησει backup κι το γυρναω στη μαμα rom για να δοκιμασω με αλλη custom rom αλλα παιρνω το ιδιο αποτελεσμα. Το χει συνατησει κανεις κι εχει δωσει καποια λυση? btw πες μου σε παρακαλώ πως έκανες το s-off. Κοίτα στις οδηγίες εκεί που βρίσκεις την ROM, κάτι θα σου διαφεύγει. Συνήθως αυτό συμβαίνει Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntsingos Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 Με format στην sd μου εστρωσε τελικα κι περασα και το boot.img της rom μεσω fastboot για ξεκινησει... Για s-off παιζει να σου λεω βλ@κιες το bootloader νομιζω πως ξεκλειδωσα και στη συνεχεια το κανα root, τωρα θα κοιταξω αν αλλαζει το ραδιοφωνο κι αν ναι θα σου στειλω την διαδικασια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 (edited) Ρε παιδιά τι να πω ρε γ@μωτο!!!Εκεί που είχε στρώσει τελικά το κινητό και ήταν όλα καλά,ξαφνικά σήμερα το απόγευμα,ενώ το πρωί μίλαγα κανονικά,όταν παίρνω τηλέφωνο ή με παίρνουν δεν ακούγεται τίποτα από το ακουστικό!!!Το ακουστικό δουλεύει μόνο όταν έχω ανοιχτή ακρόαση....:mad::mad::mad: Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και πάλι τίποτα...μόνο με ανοιχτή ακρόαση ακούγεται! Τι να κάνω ρε παιδιά??ι πράγμα είναι αυτό??Πρώτη φορά μου συμβαίνει σε κινητό!Πραγματικά έχει αρχίσει και με ξενερώνει πραγματικά η HTC!!! Edited March 3, 2012 by petros11 Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 Καλημερα παιδια...Εδω και 2-3 μερες οτν σερνω πανω το δαχτυλιδι να ξεκλειδωσω την οθονη αντι να με παει αμμεσα στην αρχικη οθονη μου εμφανιζει για λιγα δευτερολεπτα στο κεντρο της οθονης μια μικρογραφια σαν αυτη που βλεπουμε με τις 7 οθονες οταν απο την αρχικη οθονη πατησουμε το κατω αριστερο πληκτρο , αλλα πιο μικρη σε κλαυψη οθονης. Αν την πατησω με παει στην αρχικη οθονη αλλοιως με παει μετα απο λιγα δευτερολεπτα. Δεν δημιουργει αλλο προβλημα αλλα ειναι ενοχλητικο... Μηπως καποιο προγραμμα καθαρισμου δεδομενων με βοηθησει ? Αμαρτια να κανω επαναφορα εργοστασιακων για κατι τετοιο .. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. March 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2012 Ρε παιδιά τι να πω ρε γ@μωτο!!!Εκεί που είχε στρώσει τελικά το κινητό και ήταν όλα καλά,ξαφνικά σήμερα το απόγευμα,ενώ το πρωί μίλαγα κανονικά,όταν παίρνω τηλέφωνο ή με παίρνουν δεν ακούγεται τίποτα από το ακουστικό!!!Το ακουστικό δουλεύει μόνο όταν έχω ανοιχτή ακρόαση....:mad::mad::mad: Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και πάλι τίποτα...μόνο με ανοιχτή ακρόαση ακούγεται! Τι να κάνω ρε παιδιά??ι πράγμα είναι αυτό??Πρώτη φορά μου συμβαίνει σε κινητό!Πραγματικά έχει αρχίσει και με ξενερώνει πραγματικά η HTC!!! Ως δια μαγείας,πλέον ακούγεται πάλι κανονικά το ακουστικό όταν μιλάω....ΘΑΥΜΑ!!Τι να πω δεν ξέρω....:p:p:p Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 Ως δια μαγείας,πλέον ακούγεται πάλι κανονικά το ακουστικό όταν μιλάω....ΘΑΥΜΑ!!Τι να πω δεν ξέρω....:p:p:p κάτι δεν θα κάνει καλή επαφή. Επειδή δεν θυμάμαι, θύμισε μου τι σου είπαν στο σέρβις, νομίζω το πήγες. Μηπως καποιο προγραμμα καθαρισμου δεδομενων με βοηθησει ? Αμαρτια να κανω επαναφορα εργοστασιακων για κατι τετοιο .. Δεν έχω πετύχει καμιά ρύθμιση για κάτι τέτοιο. Δοκίμασε κάτι, εάν δεν το έχεις κάνει ήδη:ρυθμίσεις-προβολή-κίνηση-"χωρίς κινούμενες εικόνες". Ίσως αλλάξει κάτι. Με format στην sd μου εστρωσε τελικα κι περασα και το boot.img της rom μεσω fastboot για ξεκινησει... Για s-off παιζει να σου λεω βλ@κιες το bootloader νομιζω πως ξεκλειδωσα και στη συνεχεια το κανα root, τωρα θα κοιταξω αν αλλαζει το ραδιοφωνο κι αν ναι θα σου στειλω την διαδικασια... Το μόνο που θέλω να μου πεις είναι πως και πότε (όσο μπορείς να θυμηθείς) έκανες το S-Off. Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Didimos Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 Παρακαλώ πολύ τη συμβουλή σας.... Με 200 ευρώ μπορώ να αγοράσω καινούργιο το Desire S που μου αρέσει και πολύ τόσο από τεχνικά χαρακτηριστικά , αλλά όσο και από μέγεθος ! Δεν θέλω να είναι παντόφλα το κινητό !!!! :) Επίσης κοιτάω και τα Sensation αλλά και το Evo 3D τα οποία μπορώ να τα πάρω και αυτά αν δώσω +100 ευρώ . Απλά δεν μου αρέσουν στο μέγεθος και στο θέμα της μπαταρίας αν και τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά είναι αρκετά ανώτερα από το Desire S που θέλω εγώ . Η αγορά θα γίνει Δευτέρα με Τρίτη. Εσείς τί θα κάνατε στη θέση μου ; Να προτιμίσω τις "παντόφλες" ή να πάρω με 200 ευρώ το Desire S που το γουστάρω πολύ και απ' ότι διαβάζω θα πάρει και το "παγωτό" έστω και λίγα αργά ??!!! :confused: :worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 Παρακαλώ πολύ τη συμβουλή σας.... Με 200 ευρώ μπορώ να αγοράσω καινούργιο το Desire S που μου αρέσει και πολύ τόσο από τεχνικά χαρακτηριστικά , αλλά όσο και από μέγεθος ! Δεν θέλω να είναι παντόφλα το κινητό !!!! :) Επίσης κοιτάω και τα Sensation αλλά και το Evo 3D τα οποία μπορώ να τα πάρω και αυτά αν δώσω +100 ευρώ . Απλά δεν μου αρέσουν στο μέγεθος και στο θέμα της μπαταρίας αν και τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά είναι αρκετά ανώτερα από το Desire S που θέλω εγώ . Η αγορά θα γίνει Δευτέρα με Τρίτη. Εσείς τί θα κάνατε στη θέση μου ; Να προτιμίσω τις "παντόφλες" ή να πάρω με 200 ευρώ το Desire S που το γουστάρω πολύ και απ' ότι διαβάζω θα πάρει και το "παγωτό" έστω και λίγα αργά ??!!! :confused: :worry: Παρακαλώ τέτοιες συζητήσεις να γίνονται αποκλειστικά και μόνο στους Διαξιφισμούς. Ευχαριστώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Didimos Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 Παρακαλώ τέτοιες συζητήσεις να γίνονται αποκλειστικά και μόνο στους Διαξιφισμούς. Ευχαριστώ. Μετέφερα το ερώτημα μου στους διαξιφισμούς. Τα παιδιά μπορούν να μου απαντήσουν εκεί ! Thanks and sorry kollatos ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 κάτι δεν θα κάνει καλή επαφή. Επειδή δεν θυμάμαι, θύμισε μου τι σου είπαν στο σέρβις, νομίζω το πήγες. Tο κινητό δεν το πήγα για service τελικά γιατί δεν ξέρω τι έγινε αλλά το σήμα είναι οκ πλέον(άλλαξα βέβαια και το καπάκι).Το θέμα με το ακουστικό που προέκυψε ήταν εντελώς διαφορετικό ζήτημα,σήμα είχα μια χαρά!Τι να πω...:wacko: Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 καλησπερα, μια ερωτηση. Σε ανδροειδη που εχουν περασει απο τα χερια μου γινεται να κανω overclock τον επεξεργαστη χωρις να πειραξω τη ρομ, μονο τον κερνελ. Γινεται και στο κινητο αυτο η φαση αυτη? οβερκλοκ δηλαδη χωρις να πειραχτει η μανισια ρομ? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 καλησπερα, μια ερωτηση. Σε ανδροειδη που εχουν περασει απο τα χερια μου γινεται να κανω overclock τον επεξεργαστη χωρις να πειραξω τη ρομ, μονο τον κερνελ. Γινεται και στο κινητο αυτο η φαση αυτη? οβερκλοκ δηλαδη χωρις να πειραχτει η μανισια ρομ? Γενική ερώτηση, googl-αρα αυτό και όπως περίμενα. Μπορείς να flash-άρεις άλλο kernel και μετά να κάνεις το overclock. Εάν δεν έχεις βρει έναν οδηγό με overclocking στην συγκεκριμένη συσκευή σου τότε καλό είναι να κάνεις δοκιμές με μικρή αύξηση κάθε φορά και να τσεκάρεις την θερμοκρασία του κινητού. Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Στο ρυθμισεις /ηχος εχω κλικαρει το κουμπι Ηχητικη επιλογη αλλα οταν παταω κατι στην οθονη δεν ακουγεται το "τικ" Ο ηχος κλειδωματος οθονης λειτουργει Τι μπορει να φταιει παιδια ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Στο ρυθμισεις /ηχος εχω κλικαρει το κουμπι Ηχητικη επιλογη αλλα οταν παταω κατι στην οθονη δεν ακουγεται το "τικ" Ο ηχος κλειδωματος οθονης λειτουργει Τι μπορει να φταιει παιδια ? κανε μια επανκινηση,καποια εφαρμογη σου βγαζει off το τικαρισμα της οθονης,το παθαινει και το δικο μου συχνα....ισως ειναι καποιο bug... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 κανε μια επανκινηση,καποια εφαρμογη σου βγαζει off το τικαρισμα της οθονης,το παθαινει και το δικο μου συχνα....ισως ειναι καποιο bug... Εκανα 3-4 επανεκκινησεις με on ή off το κουμπι αλλα τιποτα.... Και κατι αλλο...εχω στην καρτα ενα φακελο με Ringtones και εχω επιλεγξει ενα δικο μου για ηχο κλισης και αλλους 4 παλι δικους μου για συγεκριμενες επαφες. Πολλες φορες χανει αυτες τις ρυθμισεις και βαζει οτι ηχο θελει. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 Εκανα 3-4 επανεκκινησεις με on ή off το κουμπι αλλα τιποτα.... Και κατι αλλο...εχω στην καρτα ενα φακελο με Ringtones και εχω επιλεγξει ενα δικο μου για ηχο κλισης και αλλους 4 παλι δικους μου για συγεκριμενες επαφες. Πολλες φορες χανει αυτες τις ρυθμισεις και βαζει οτι ηχο θελει. αυτο με τις επαφες και τους ηχους το ειχα κι εγω,του εκανα hard reset και λυθηκε...μου μπερδεψε μονο μια φορα τους ηχους μετα απο εγκατασταση ενος live wallpaper,το απεγκατεστησα και ολα καλα. ειιμαι σιγουρος οτι τις επαφες σου τις εχεις απο μεταφορα και οχι απο google συγχρονισμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 αυτο με τις επαφες και τους ηχους το ειχα κι εγω,του εκανα hard reset και λυθηκε...μου μπερδεψε μονο μια φορα τους ηχους μετα απο εγκατασταση ενος live wallpaper,το απεγκατεστησα και ολα καλα. ειιμαι σιγουρος οτι τις επαφες σου τις εχεις απο μεταφορα και οχι απο google συγχρονισμο. Τις επαφες τις εχω κανει απο συγχρονισμο google και εχω και live wallpaper το aquarium Hard reset προχθες ειχα κανει και ειχα κανει επαναφορα απο παλιο αρχειο που δουλευε σωστα του My backup pro Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts