Tasos19s Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 καλησπέρα, κατεβάζω και γω την αναβάθμιση για το 2.3.5 και sence 3. έχουμε εντυπώσεις από κάποιον που το έχει περάσει ήδη για το τι καινούριο φέρνει η αναβάθμιση και για να ξέρω τι να περιμένω?? Από τους τελευταίους είσαι. Σχεδόν όλοι την έχουν περάσει. Πολλές αλλαγές ειδικά στην εμφάνιση. Η οθόνη κλειδώματος πολύ λειτουργική και διαφορετική. Πολλά πράγματα να περιμένεις. Μεγάλες διαφορές σε ταχύτητα και διαχείριση μνήμης και μπαταρίας. Θα αρχίζεις να συμπαθείς πολύ την συσκευή σου. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
an8rwpofagos Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Αμα περασω την τελευταια αναβαθμιση θα χασει ολα τα προγραμματα που εχω περασει και τις ρυθμισεις μου η οχι? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
an8rwpofagos Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Δεν πρόκειται να χάσεις κάτι.Όλα τα ίδια θα μείνουν από αυτά που αναφέρεις. Και θα σου αρέσει το αποτέλεσμα!!;) Α ωραια αλλα ρουτ θα μπορεσω να κανω στο μελλον ευκολα? Γιατι απο οτι ειδα γινεται απλα ειναι πιο πολυπλοκο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
an8rwpofagos Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Φυσικά και θα είναι πιο δύσκολο από πρώτα. Όμως,έχω την εντύπωση,ότι αν δεν είσαι φανατικός fun στο sport σε καλύπτει απόλυτα αυτή η αναβάθμιση σε όλα,αφού όλα λειτουργούν ρολόι και η μπαταρία είναι πολύ καλή σε ζωή. Πιστεύω ότι θα βρεθούν και πιο εύκολοι τρόποι στο μέλλον.Αν βέβαια θέλεις να είσαι σίγουρος πέρνα από XDA να διαβάσεις,πριν κάνεις την αναβάθμιση,που πραγματικά άργησε να έρθει σε σένα.... Εγινε! Ευχαριστω πολυ! Καλη χρονια σε ολους! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Α ωραια αλλα ρουτ θα μπορεσω να κανω στο μελλον ευκολα? Γιατι απο οτι ειδα γινεται απλα ειναι πιο πολυπλοκο. Αν δεν έχεις προβλήματα και είσαι ικανοποιημένος μην κάνεις root γιατί μετά θα αποκτήσεις. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 30, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Αν δεν έχεις προβλήματα και είσαι ικανοποιημένος μην κάνεις root γιατί μετά θα αποκτήσεις. Από που κι ως που ισχύει κάτι τέτοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_86 Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Αν δεν έχεις προβλήματα και είσαι ικανοποιημένος μην κάνεις root γιατί μετά θα αποκτήσεις. το ρουτ δεν ειναι επικινδυνο, επικινδυνες ειναι οι δυνατοτητες που σου δινει μετα αν δεν ξερεις και δεν διαβασεις πριν κανεις οτιδηποτε... εγω παντως εκανα το "λαθος" και πηρα την αναβαθμιση και τωρα δεν μπορω να το ρουταρω. αντιθετα στο κιν της αδερφης μου που τα πηραμε μαζι δεν εχει ερθει η αναβαθμιση εδω και 2 μηνες (λετε να φταιει που εχουμε τον ιδιο gmail account?). τωρα προσπαθω να της το φαω αλλα δεν τις αρεσει το χρωμα!:p παντως,εκφραζοντας παντα την δικια μου αποψη, μπορει καποιος να το ρουταρει, να δοκιμασει διαφορες ρομ και αν δεν του αρεσει να περασει μια στοκ εκδοση ρουταρισμενη απλα ωστε να ξεφορτωθει τα πολλα αχρηστα προγραμματα του κιν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkostas1 Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Μπορούμε να αλλάξουμε όνομα στους φακέλους που βάζουμε για συντόμευση ή ακόμα και το εικονίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Υπάρχει εφαρμογή στο market να μπορώ να κατεβάσω τραγούδια απο το youtube σε mp3 και να τα εγγαταστήσω στο κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. December 30, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Υπάρχει εφαρμογή στο market να μπορώ να κατεβάσω τραγούδια απο το youtube σε mp3 και να τα εγγαταστήσω στο κινητό Δοκίμασε το tubemate. Ωστόσο δεν ξέρω αν είναι αυτή τη στιγμή στο market, ή απλά πρέπει να το βρείς με μια αναζήτηση στο google. Ωστόσο έχε υπόψη σου ότι για εφαρμογές συζητάμε αποκλειστικά εδώ! ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 παιδια πειτε μου γρηγορα ! ο κουμπαρος μου θελει το κινητο και βρηκα ενα απο αγγελια στην χρυση ευκαιρια που το παιδι το αγορασε απο το play247 μου ειπε προ τριμηνου .το κουτι γραφει ελληνικα απο εξω.ειναι ελληνικης αντιπροσωπειας?τι αλλο να κοιταξω πριν του το παρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 30, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 παιδια πειτε μου γρηγορα ! ο κουμπαρος μου θελει το κινητο και βρηκα ενα απο αγγελια στην χρυση ευκαιρια που το παιδι το αγορασε απο το play247 μου ειπε προ τριμηνου .το κουτι γραφει ελληνικα απο εξω.ειναι ελληνικης αντιπροσωπειας?τι αλλο να κοιταξω πριν του το παρω? Αν το κουτί γράφει ελληνικά είναι όντως ελληνικό. Τα άλλα είναι γνωστά, έλεγξε απόδειξη αγοράς και ΙΜΕΙ (αν αναγράφεται), έλεγχος για καμμένα pixel και γενικότερα εμφανισιακές φθορές. Άνοιξε το να δεις και αν δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Μπορούμε να αλλάξουμε όνομα στους φακέλους που βάζουμε για συντόμευση ή ακόμα και το εικονίδιο. Εικονίδιο όχι, για το όνομα, ανοίγεις τον φάκελο και πατάς παρατεταμένα πάνω στο όνομά του (εκεί που λέει "Φάκελος", δηλαδή). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 Μπράβο ευχαριστώ . Καλό θα ήταν να άλλαζαν, γιατί έτσι ειναι χάλια. Κατεβασε αυτη την εφαρμογη... https://market.android.com/details?id=com.google.code.appsorganizer&feature=search_result και θα μπορεσεις να φτιαξεις τους φακελους σου με εικονιδια κτλ... Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 (edited) Καλημερα και καλη χρονια...Παω να αγορασω απο marktet μια εφαρμογη και μου λεει Παρουσιατηκε σφαλαμα κατα την δημιοργια της παραγγελιας σας Τι μπορει να φταιει ??? Ευχαριστω. Edit Μεσα απο το site της εφαγμογης με αφησε να αγορασω και μεσω gmail ηρθε και εγκατασταθηκε στο κινητο αλλα πιο ακριβα απο οτι μεσω market Edited January 1, 2012 by Γιάννης Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Γιάννη,αν γυρίσεις τη γλώσσα στα Αγγλικά αγοράζεις κανονικά.Καλή χρονιά σε σένα και σε όλους εδώ!!! Εννοεις ολη τη γλωσσα του κινητου ???? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 1, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Εννοεις ολη τη γλωσσα του κινητου ???? Ναι, τη γλώσσα του μενού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Ναι, τη γλώσσα του μενού. Τσαλιμακια του νεου market μαλλον...Παλια μια χαρα ειχα αγορασει. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 hello guyz, καλή χρονιά με ότι ποθεί ο καθένας. θέλω να rootάρω το κινητό, βλέπω τον οδηγό και έχω την εξής απορία. Η κατάργηση του htc sync πως γίνεται? μήπως εννοεί την κατάργηση του λογαριασμού (mail) ???? πολλά μπράβο στον Legion για τον οδηγό που έφτιαξε. ευχαριστώ εκ προοιμίου Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 1, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 hello guyz, καλή χρονιά με ότι ποθεί ο καθένας. θέλω να rootάρω το κινητό, βλέπω τον οδηγό και έχω την εξής απορία. Η κατάργηση του htc sync πως γίνεται? μήπως εννοεί την κατάργηση του λογαριασμού (mail) ???? Όχι δεν εννοεί κάτι τέτοιο. Οι οδηγίες είναι ξεκάθαρες και μιλάνε για απεγκατάσταση του HTC Sync από τον υπολογιστή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos88 Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Καλησπερα παιδια και χρονια πολλα! Εχω μια απορια αν μπορειτε να μου την λυσετε.. ξεκλειδωνοντας τη συσκευη εμφανιζει την επιλογη τηλεφωνο και πατωντας το μου βγαζει τα νουμερα που εχω αποθηκευσει στην καρτα σιμ και στη μνημη του τηλεφωνου..Εγω θελω να μου εμφανιζει μονο της μνημης. Εχω φαει τον κοσμο και δεν μπορω να το φτιαξω. Ξερει κανεις πως γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Καλησπερα παιδια και χρονια πολλα! Εχω μια απορια αν μπορειτε να μου την λυσετε.. ξεκλειδωνοντας τη συσκευη εμφανιζει την επιλογη τηλεφωνο και πατωντας το μου βγαζει τα νουμερα που εχω αποθηκευσει στην καρτα σιμ και στη μνημη του τηλεφωνου..Εγω θελω να μου εμφανιζει μονο της μνημης. Εχω φαει τον κοσμο και δεν μπορω να το φτιαξω. Ξερει κανεις πως γινεται? φίλτρα. στην προβολή επαφών, στις επιλογές θα τικάρεις την επιλογή που θες. Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 πατώντας το τηλέφωνο σου εμφανίζει το αλφαριθμιτικό πληκτρολόγιο και από κάτω 3 εικονίδια. επέλεξε το δεξιό(τηλέφωνο) από τα επόμενα 3 εικονίδια επέλεξε το πρώτο πάτησε menu-προβολή-επιλέγεις ποιες επαφές θες να εμφανίζονται και πατάς τέλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos88 Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 πατώντας το τηλέφωνο σου εμφανίζει το αλφαριθμιτικό πληκτρολόγιο και από κάτω 3 εικονίδια. επέλεξε το δεξιό(τηλέφωνο) από τα επόμενα 3 εικονίδια επέλεξε το πρώτο πάτησε menu-προβολή-επιλέγεις ποιες επαφές θες να εμφανίζονται και πατάς τέλος Αυτο το εχω κανει ηδη! Απλα το προβλημα ειναι οτι οταν παταω την επιλογη τηλεφωνο μου εμφανιζει και της καρτας σιμ και της μνημης του τηλεφωνου παρολο που το εχω ρυθμισει! Η παραπανω διαδικασια που μου ανεφερες εφαρμοζεται μονο στο εικονιδιο επαφων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Παιδιά,να ρωτήσω το HTC trace (swype) δεν υπαρχει στη συσκευή μας;Ενσωματωμένο στο sense 3.0 δεν ήταν; Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts