fuorigioco1981 Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Εγώ πάντως τον Ιούνιο που έχω επιδότηση πάλι κάποιο HTC θα πάρω (dual core - έως 4.3" οθόνη) και το desire θα το πάρει η γυναίκα μου που δεν την παλεύει πολύ με το Galaxy Ace. Στον 1,5 χρονο που το έχω, έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος (με μία μόνο παρατήρηση, το όχι πολύ καλό σήμα σε κάποιες περιπτώσεις). Κατά άλλα κινητό βράχος, πολύ όμορφο και να μην ξεχνάμε πως πήρε 2 αναβαθμίσεις με ποιό σημαντική την 4.0.4 Και εγώ Ιούνιο έχω επιδότηση αλλά δεν περιμένω πάνω από 40 ευρώ.οπότε μόνο με απειλή φορητοτητας θα ανέβει το ποσό αυτό.αλλιώς μέχρι τα 300+ δεν έχω να καλυψω τη διαφορά. Βέβαια σκεφτόμουν και το ταμπλέτ nexus 7 .... Και να κρατήσω το Desire s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Operater Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Ποιος μπορει να μου προτεινει ποια εκδοση radio PG88IMG να περασω , εχω προβληματα σηματος !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 καλησπέρα αλάνια, ερώτηση περί φλασαρίσματος custom rom για πρώτη φορά. Στον οδηγό που υπάρχει για ΗΒΟΟΤ 02 στην αρχή (βήμα 1) λέει πως περνάμε την καινούρια στην SD, οκ με αυτό, βάζω στην SD το αρχείο .zip. Στο τέλος του οδηγού (βήμα 4) λέει πως πρέπει να φορτώσουμε το "boot.img'' αρχείο στον φάκελο του πισί "C:\android-tools". Η δικιά μου απορία έγκειται στο εξής: αυτό πρέπει να γίνεται κάθε φορά που φλασάρουμε custom rom???? ευχαριστώ εκ προοιμίου Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Καλημέρα έχω στο κινητό προγράμματα πλοήγησης όπως το IGO MY WAY, SYGIC, παίρνω αυτές της ημέρες το tablet ainol novo πως μπορώ μέσω Bluetooth κατά την πλοήγηση να το στέλνω και να βλέπω την πλοήγηση από την οθόνη του tablet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Καλημέρα έχω στο κινητό προγράμματα πλοήγησης όπως το IGO MY WAY, SYGIC, παίρνω αυτές της ημέρες το tablet ainol novo πως μπορώ μέσω Bluetooth κατά την πλοήγηση να το στέλνω και να βλέπω την πλοήγηση από την οθόνη του tablet Νομίζω δεν υπάρχει περίπτωση.πρέπει να τα εγκαταστησεις και στο ταμπλετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Καλημέρα έχω στο κινητό προγράμματα πλοήγησης όπως το IGO MY WAY, SYGIC, παίρνω αυτές της ημέρες το tablet ainol novo πως μπορώ μέσω Bluetooth κατά την πλοήγηση να το στέλνω και να βλέπω την πλοήγηση από την οθόνη του tablet ναι, κάνε ακριβώς ότι έκανες στο κινητό και στην ταμπλέτα. Για ταυτόχρονη προβολή ή αναμετάδοση ή όπως μπορεί να γίνει δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι βέβαια Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 ναι, κάνε ακριβώς ότι έκανες στο κινητό και στην ταμπλέτα. Για ταυτόχρονη προβολή ή αναμετάδοση ή όπως μπορεί να γίνει δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι βέβαια Νομίζω δεν υπάρχει περίπτωση.πρέπει να τα εγκαταστησεις και στο ταμπλετ Ευχαριστώ για τις απαντήσεις τους φίλους αλά επειδή κάπου διάβασα ότι ανάμεσα στα δυο android γίνεται το ένα να με το άλλο να επικοινωνούν θα μεταφέρω την ερώτηση στο θέμα τις ainol μήπως βρω λύση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr_themis Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Αντιμετωπίζω πρόβλημα με το wifi, όποτε ανοίγω το email πέφτει το wifi και κάνει αναζήτηση και σύνδεση από την αρχή. Μόλις ξανασυνδεθεί και πατήσω refresh στα email ξαναπέφτει και κάνει το ίδιο. Αυτό συμβαίνει μόνο με το wifi, ενω με το 3g δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Επίσης το κάνει μονο με το ενσωματωμένο mail server, με το gmail δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα όπως και με οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή! Έχω την 4.0.4. Τι μπορεί να φταίει; Με έχει ταλαιπωρήσει πολύ! Και πάνω που χάρηκα την αναβάθμιση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalarrytes Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 παιδια γεια σας.μετα απο 1,5 χρονο με τον desire s ,αρχησε να μου κανει κατι"κολπα"...εκει που μιλαω..ξαφνικα σβηνει και κανει επανεκινηση....και με μια σχετικη καθηστερηση ανοιγει παλι..τι μπορει να φταιει??εχω την 2.3.5,.αν κανω καποια αναβαθμηση,πιστευετε να στρωσει το κινητο??μονο που δεν ξερω αν μπορεσω να την περασω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 παιδια γεια σας.μετα απο 1,5 χρονο με τον desire s ,αρχησε να μου κανει κατι"κολπα"...εκει που μιλαω..ξαφνικα σβηνει και κανει επανεκινηση....και με μια σχετικη καθηστερηση ανοιγει παλι..τι μπορει να φταιει??εχω την 2.3.5,.αν κανω καποια αναβαθμηση,πιστευετε να στρωσει το κινητο??μονο που δεν ξερω αν μπορεσω να την περασω. σβηνει εντελως η το sense κανει επανεκκινηση? σαν καποια εφαρμογη μου φαινεται να φταιει.κανε κανενα hard reset Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalarrytes Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 δεν σβηνει τελειως.μου βγαζει το λογοτυπο htc...τον ηχο εκκινησης και μενει λιγο κολλημενο μεχρι να μου ζητεισει το pin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 δεν σβηνει τελειως.μου βγαζει το λογοτυπο htc...τον ηχο εκκινησης και μενει λιγο κολλημενο μεχρι να μου ζητεισει το pin. Τελειώνει η ram και κανει επανεκκίνηση το sense.εγώ από τότε που έβαλα τον nova prime launcher αντί του sense σταμάτησαν τα προβλήματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalarrytes Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 πρεπει να ειμαι root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 πρεπει να ειμαι root? οχι βεβαια.απλα βρισκεις στο μαρκετ nova launcher και τον εγκαθιστας :) και αν σου αρεσει αγοραζεις τον nova prime που εχει πιο πολλες επιλογες. αν μεινεις με την 2.3.5 ομως (επειδη εγω εχω την 4.0.4 ) καλυτερα μου καθοταν τοτε ο holo!ο σκετος οχι ο holo hd! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
picos Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Καλημερα, απλως προς ενημερωση το s μου αρχισε να κανει κολπα με το Pwer buton κατι παλαβες επανεκκινησεις και το στειλα στο σερβις πριν κανα 10ημερο.Σημερα παρελαβα καινουριο προς αντικατασταση μπραβο στην HTC και την Αρβατο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Καλημερα, απλως προς ενημερωση το s μου αρχισε να κανει κολπα με το Pwer buton κατι παλαβες επανεκκινησεις και το στειλα στο σερβις πριν κανα 10ημερο.Σημερα παρελαβα καινουριο προς αντικατασταση μπραβο στην HTC και την Αρβατοεμενα πριν κανενα μηνα σταματησε να λειτουργει το power button απο το πρωι μεχρι το μεσημερι και πανω που πηγα να παρω τηλ την arvato να τους το παω,εφτιαξε!phewwwww! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalarrytes Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 οχι βεβαια.απλα βρισκεις στο μαρκετ nova launcher και τον εγκαθιστας :) και αν σου αρεσει αγοραζεις τον nova prime που εχει πιο πολλες επιλογες. αν μεινεις με την 2.3.5 ομως (επειδη εγω εχω την 4.0.4 ) καλυτερα μου καθοταν τοτε ο holo!ο σκετος οχι ο holo hd! τελικα παλι τα ιδια ,αλλαξα το launcher εβαλα τον holo,εβαλα τον go τον nova.. ξανα τα ιδια προβληματα. σβηνει και κανει επανεκινηση......τελικα την αναβαθμηση σε 4,0,4 δεν την γλυτωνω??ωραια....αλλα πως θα την περασω??εχω μαυρα μεσανυχτα με τη διαδικασια αυτη..... παρακαλω την βοηθεια σας. ευχαριστω...κωστας λαρισα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 τελικα παλι τα ιδια ,αλλαξα το launcher εβαλα τον holo,εβαλα τον go τον nova.. ξανα τα ιδια προβληματα. σβηνει και κανει επανεκινηση......τελικα την αναβαθμηση σε 4,0,4 δεν την γλυτωνω??ωραια....αλλα πως θα την περασω??εχω μαυρα μεσανυχτα με τη διαδικασια αυτη..... παρακαλω την βοηθεια σας. ευχαριστω...κωστας λαρισα Λίγο πιο πίσω αν κοιτάξεις και συγκεκριμένα στην 299 σελίδα στο #4479 post μου,πιστεύω θα σου λυθούν οι απορίες ... Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 (edited) τελικα παλι τα ιδια ,αλλαξα το launcher εβαλα τον holo,εβαλα τον go τον nova.. ξανα τα ιδια προβληματα. σβηνει και κανει επανεκινηση......τελικα την αναβαθμηση σε 4,0,4 δεν την γλυτωνω??ωραια....αλλα πως θα την περασω??εχω μαυρα μεσανυχτα με τη διαδικασια αυτη..... παρακαλω την βοηθεια σας. ευχαριστω...κωστας λαρισα δεν ειναι απαραιτητο να πας στην 4.0.4 η οποια σημειωτεον εχει και το bug που κρασαρει η εφαρμογη στην οποια πας να πατησεις ενα λινκ. απλα κανε hard reset στην 2.3.5 που εισαι τωρα.και ξαναστειστο απο την αρχη.το πιο πιθανον να μην στο ξανακανει. ΑΛΛΑ θυμησου μηπως ξεκινησε να στο κανει μετα απο εγκατασταση καποιας εφαρμογης. οποτε σβηνοντας την διορθωθει το προβλημα. Edited April 16, 2013 by fuorigioco1981 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewschumi Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 τελικα παλι τα ιδια ,αλλαξα το launcher εβαλα τον holo,εβαλα τον go τον nova.. ξανα τα ιδια προβληματα. σβηνει και κανει επανεκινηση......τελικα την αναβαθμηση σε 4,0,4 δεν την γλυτωνω??ωραια....αλλα πως θα την περασω??εχω μαυρα μεσανυχτα με τη διαδικασια αυτη..... παρακαλω την βοηθεια σας. ευχαριστω...κωστας λαρισα Το οτι σου εμφανίζει το πρασινο htc σε ασπρο φόντο, σημαινει οτι bootαρι απο την αρχή το κινητό. τώρα μια πρωτη κίνηση είναι να κάνεις ένα γενικο backup με το titanium φερει πειν των εφαρμογών, μηνυματων κλπ, να κανεις hard reset, και επαναφορα των εφαρμογών σου με titanium. πρεπει να είσαι rooted για να εγκαταστησεις το titanium. 2η λύση, αντι για hard reset, να εγκαταστησεις την επισημη rom που εχεις μέσω RUU. κοινως -root - titanium backup - RUU - root - titanium επαναφορα. Υ.Γ. Αποψη μου, αν το κινητο δεν το έχεις αναγκη καθε '' και έχεις όρεξη ένα ΣΚ, τότε πειραματίσου με την ICS, είτε επίσημη είτε custom. Πιστεύω θα σου αρέσει...επαναλαμβάνω άποψή μου. Υ.Γ. Παιδιά, με ευγένεια, για το bug που αναφερετε συνέχεια, στην πραγματικότητα είναι ηθελημένο από τν HTC λόγω, και καλά παραβιασης πατεντας της apple, μια true-false μεταβλητη είναι και διορθώνεται με μισο λεπτο googlαρισμα και ενα root explorer. Παράθεση MOBILE: HTC Desire S (2012-2015), Xiaomi Mi4 LTE(2015-), SII I9100 (2015- For Fun, Flashing CM roms etc) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Το οτι σου εμφανίζει το πρασινο htc σε ασπρο φόντο, σημαινει οτι bootαρι απο την αρχή το κινητό. τώρα μια πρωτη κίνηση είναι να κάνεις ένα γενικο backup με το titanium φερει πειν των εφαρμογών, μηνυματων κλπ, να κανεις hard reset, και επαναφορα των εφαρμογών σου με titanium. πρεπει να είσαι rooted για να εγκαταστησεις το titanium. 2η λύση, αντι για hard reset, να εγκαταστησεις την επισημη rom που εχεις μέσω RUU. κοινως -root - titanium backup - RUU - root - titanium επαναφορα. Υ.Γ. Αποψη μου, αν το κινητο δεν το έχεις αναγκη καθε '' και έχεις όρεξη ένα ΣΚ, τότε πειραματίσου με την ICS, είτε επίσημη είτε custom. Πιστεύω θα σου αρέσει...επαναλαμβάνω άποψή μου. Υ.Γ. Παιδιά, με ευγένεια, για το bug που αναφερετε συνέχεια, στην πραγματικότητα είναι ηθελημένο από τν HTC λόγω, και καλά παραβιασης πατεντας της apple, μια true-false μεταβλητη είναι και διορθώνεται με μισο λεπτο googlαρισμα και ενα root explorer.ναι αλλα θελει ρουτ η διορθωση αυτου του "bug" οποτε για εμας που δεν ειμαστε δεν διορθωνεται οσο απλο και αν ειναι. αυτο που εγραψες για την πατεντα της apple γιατι ισχυσε μονο για το desire s και μονο για την ics? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewschumi Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 ναι αλλα θελει ρουτ η διορθωση αυτου του "bug" οποτε για εμας που δεν ειμαστε δεν διορθωνεται οσο απλο και αν ειναι. αυτο που εγραψες για την πατεντα της apple γιατι ισχυσε μονο για το desire s και μονο για την ics? Δεν είναι τόσο τραγικό να κάνετε ροοτ... ειδικά όσοι έχετε παλιό bootloader και απο την στιγμή που υπάρχει το nandroid. Για την πατέντα δεν θυμάμαι ακριβώς, θα σε γελάσω. Παράθεση MOBILE: HTC Desire S (2012-2015), Xiaomi Mi4 LTE(2015-), SII I9100 (2015- For Fun, Flashing CM roms etc) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoman1987 Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Παιδια να ρωτησω κατι?? Εχει παρατηρησει κανεις οταν τραβας βιντεο με το συγκεκριμενο κινητο σε περιβαλλον με πολυ φασαρια (δηλαδη δυνατη μουσικη) μετα στην αναπαραγωγη να ακουγιεται χαλια ο ηχος??? Το εχει κανεις αλλος αυτο το προβλημα ή το δικο μου εχει θεμα?? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Παιδια να ρωτησω κατι?? Εχει παρατηρησει κανεις οταν τραβας βιντεο με το συγκεκριμενο κινητο σε περιβαλλον με πολυ φασαρια (δηλαδη δυνατη μουσικη) μετα στην αναπαραγωγη να ακουγιεται χαλια ο ηχος??? Το εχει κανεις αλλος αυτο το προβλημα ή το δικο μου εχει θεμα?? Ευχαριστωοντως χαλια ειναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airtim Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 απορία περί custom rom: τρέχω μια custom rom ΑΟΚΡ με 4,2,2 android. και εκεί που όλα πήγαιναν καλά σταμάτησε να λειτουργεί το wifi. καμία ιδέα? και όχι τίποτα άλλο, έχω δοκιμάσει 2 άλλες ΑΟΚΡ 4,2,2 και both of them είναι κάπως χειρότερες :blink: Παράθεση SKY is_the LIMIT STOP C.I.S.P.A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts