deleter4 Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 (edited) Με τοn Firefox παίζει κανονικά!!! ωραία... άρα έχεις πρόβλημα με τον προεγκατεστημενο browser. ναι με αυτον ειναι το προβλημα Edited February 18, 2013 by kollatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. February 19, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Αν δεν έχεις αποθηκευμένους κωδικούς κλπ στον browser της συσκευής σου, πήγαινε ρυθμίσεις/εφαρμογές/διαχείριση εφαρμογών και αφού βρεις την εφαρμογή του browser, κάνε εκκαθάριση δεδομένων. Μετά ξαναδοκίμασε... Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Μολις πριν λιγο ρε παιδια μου ηρθε μια ενημερωση εφαρμογης απο την htc μεσω wifi. Ηρθε σε κανεναν αλλο; Δεν εχω ιδεα τι μπορει να ηταν...την εκανε μεσα σε ενα λεπτο και τελος. Φοραω την ice και την ειχα βαλει μεσω htc sync. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Μολις πριν λιγο ρε παιδια μου ηρθε μια ενημερωση εφαρμογης απο την htc μεσω wifi. Ηρθε σε κανεναν αλλο; Δεν εχω ιδεα τι μπορει να ηταν...την εκανε μεσα σε ενα λεπτο και τελος. Φοραω την ice και την ειχα βαλει μεσω htc sync. κι εμενα μου ηρθε και την εβαλα...1,3mb...τι κανει ομως θα σε γελασω:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Μολις πριν λιγο ρε παιδια μου ηρθε μια ενημερωση εφαρμογης απο την htc μεσω wifi. Ηρθε σε κανεναν αλλο; Δεν εχω ιδεα τι μπορει να ηταν...την εκανε μεσα σε ενα λεπτο και τελος. Φοραω την ice και την ειχα βαλει μεσω htc sync.τωρα την εκανα κι εγω αλλα δεν βλεπω τιποτα!πως και μας θυμηθηκε η htc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mbisko Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 την έκανα και εγώ την αναβάθμιση κάτι σχετικά με την ασφάλεια λέει η htc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epica1977 Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Καλησπερα να κανω μια ερωτηση εχω αυτο το κηνιτο κ συνεχει μου βγαζει οτι εχω λιγει μνημη...δεν εχω πολλες εφαρμογες...μονο τα βασικα...τι λετε να φταιει?να βαλω καμια αλλη ρομ?εχω την μαμα...εαν βαλω πια προτινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spermnator Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Καλησπερα να κανω μια ερωτηση εχω αυτο το κηνιτο κ συνεχει μου βγαζει οτι εχω λιγει μνημη...δεν εχω πολλες εφαρμογες...μονο τα βασικα...τι λετε να φταιει?να βαλω καμια αλλη ρομ?εχω την μαμα...εαν βαλω πια προτινετε? Να δωσεις 5 ευρω να παρεις μια μνημη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epica1977 Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 ρε φιλε εχω καρτα μνημησ..εκεινη εχει χωρο...για την εωτερικη λεω...οσεσ εφαρμογεσ γινεται της πηγα στην καρτα μνημησ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 (edited) ρε φιλε εχω καρτα μνημησ..εκεινη εχει χωρο...για την εωτερικη λεω...οσεσ εφαρμογεσ γινεται της πηγα στην καρτα μνημησ... συγνωμη γεμισες 1gb εσωτερικο χωρο και δεν εχεις πολλες εφαρμογες???τι εχεις βαλει μεσα?χαρτες πλοηγησης? Μήπως έχεις το ΑΠΛΟ DESIRE;;; Edited February 25, 2013 by fuorigioco1981 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapar Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 και σε μένα ήρθε η αναβάθμιση , αλλά απορώ για το γεγονός ότι μας θυμήθηκε η htc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
selemele Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 (edited) Πως βλεπω αν το λογισμικο που εχει ειναι η τελαυταια εκδοση? Στο κινητό λέει πως δεν εχει ενημερώσεις Στο htc sync πως μπορώ να το δω? Ακουσα μερικους οτι βαλαν την ice cream. Μεσω HTC Sync? ευχαριστώ :) Τώρα έχω : Έκδοση λογισμικού : 2.10.401.8 Android : 2.3.5 Sense : 3.0 EDIT : Τελικά μόνο με manual εγκατάσταση μπορούμε? Τόσο απλά όσο τα περιγράφει ο τύπος εδώ ? Επίσης κατεβάζω το αρχείο με τα 400ΜΒ από htcdev.com? Βρήκα ένα αλλά στο region γράφει WWE, ενώ για το GR έχει την 2.3 Edited February 25, 2013 by selemele Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggmanos Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Καλησπερα να κανω μια ερωτηση εχω αυτο το κηνιτο κ συνεχει μου βγαζει οτι εχω λιγει μνημη...δεν εχω πολλες εφαρμογες...μονο τα βασικα...τι λετε να φταιει?να βαλω καμια αλλη ρομ?εχω την μαμα...εαν βαλω πια προτινετε? Σε μένα το βγάζει κάποιες φορές όταν κάνω εγκατάσταση από το Play store. Η λύση που βρήκα είναι να διαγράφω cache & δεδομένα του play store από την διαχείριση εφαρμογών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Παιδιά το κινητό τρελάθηκε έχει τώρα 20 ημέρες κάνει συνεχώς επανεκκινήσεις ότι ώρα θελήσω να δω κάτι στο κινητό αυτό κάνει επανεκκίνηση το έκανα εργοστασιακές ρυθμίσεις πάλι τα ίδια τι μπορώ να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Παιδιά το κινητό τρελάθηκε έχει τώρα 20 ημέρες κάνει συνεχώς επανεκκινήσεις ότι ώρα θελήσω να δω κάτι στο κινητό αυτό κάνει επανεκκίνηση το έκανα εργοστασιακές ρυθμίσεις πάλι τα ίδια τι μπορώ να κάνω; Απευθύνσου στην arvato.... Υπόλοιπο εγγύησης έχεις; Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
selemele Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Εσείς πια εκδοση λογισμικού έχετε; Επίσημη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Εσείς πια εκδοση λογισμικού έχετε; Επίσημη; Η 4.0.4 είναι η επίσημη τελευταία έκδοση.... Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
selemele Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Η 4.0.4 είναι η επίσημη τελευταία έκδοση.... Και από που την εγκαθηστώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Απευθύνσου στην arvato.... Υπόλοιπο εγγύησης έχεις; Φίλε καλημέρα η arvato είναι το επίσημο service της HTC; Ναι έχω εγγύηση αν θυμάμαι καλά η εγγύηση για δυο χρόνια πρέπει να είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. March 12, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Ναι, η arvato έχει το επίσημο service της htc στην Ελλάδα ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Και από που την εγκαθηστώ; Ναι ας απαντήση κάποιος από που εγκαθηστούμε την 4.0.4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Και από που την εγκαθηστώ; Ναι ας απαντήση κάποιος από που εγκαθηστούμε την 4.0.4. Ορίστε το επίσημο link από htcdev.com: http://dl4.htc.com/RomCode/Source_and_Binaries/RUU_SAGA_ICS_35_S_HTC_EU_14.01.401.2_20.76.30.0835_3831.19.00.110_275068.zip Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Παιδιά το κινητό ενός φίλου έχει το εξής πρόβλημα το τελευταίο μηνα.Οταν μπαίνει σε ένα παιχνίδι και μετά βγει στην επιφάνια εργασίας βγάζει το λογότυπο HTC και κάνει φόρτωση.το έκανε εργοστασιακές ρυθμίσεις έβγαλε την μπαταρία,εκανε επανεκκίνηση για μια ημέρα στρώνει [δουλεύει κανονικά] και μετά πάλι τα ίδια τον νευριάζει αυτό το γεγονός ,τι φορτώνει συνεχεία και πως θα λυθεί το θέμα η ROM είναι η μανήσια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Παιδιά το κινητό ενός φίλου έχει το εξής πρόβλημα το τελευταίο μηνα.Οταν μπαίνει σε ένα παιχνίδι και μετά βγει στην επιφάνια εργασίας βγάζει το λογότυπο HTC και κάνει φόρτωση.το έκανε εργοστασιακές ρυθμίσεις έβγαλε την μπαταρία,εκανε επανεκκίνηση για μια ημέρα στρώνει [δουλεύει κανονικά] και μετά πάλι τα ίδια τον νευριάζει αυτό το γεγονός ,τι φορτώνει συνεχεία και πως θα λυθεί το θέμα η ROM είναι η μανήσια. ειναι βαρυ το παιχνιδι και ξαναφορτωνει το sense.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 ειναι βαρυ το παιχνιδι και ξαναφορτωνει το sense.... Φίλε σε ευχαριστώ τώρα κατάλαβα γατί δεν το κάνει σε όλα τα παιχνίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts