Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire S

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με τοn Firefox παίζει κανονικά!!!

ωραία... άρα έχεις πρόβλημα με τον προεγκατεστημενο browser.

ναι με αυτον ειναι το προβλημα

Edited by kollatos

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αν δεν έχεις αποθηκευμένους κωδικούς κλπ στον browser της συσκευής σου, πήγαινε ρυθμίσεις/εφαρμογές/διαχείριση εφαρμογών και αφού βρεις την εφαρμογή του browser, κάνε εκκαθάριση δεδομένων. Μετά ξαναδοκίμασε...
Τhe end of an era...

Μολις πριν λιγο ρε παιδια μου ηρθε μια ενημερωση εφαρμογης απο την htc μεσω wifi.

Ηρθε σε κανεναν αλλο;

Δεν εχω ιδεα τι μπορει να ηταν...την εκανε μεσα σε ενα λεπτο και τελος.

Φοραω την ice και την ειχα βαλει μεσω htc sync.

Μολις πριν λιγο ρε παιδια μου ηρθε μια ενημερωση εφαρμογης απο την htc μεσω wifi.

Ηρθε σε κανεναν αλλο;

κι εμενα μου ηρθε και την εβαλα...1,3mb...τι κανει ομως θα σε γελασω:happy:

2i6fhs-5.png

Ηρθε σε κανεναν αλλο;

τωρα την εκανα κι εγω αλλα δεν βλεπω τιποτα!πως και μας θυμηθηκε η htc?

Καλησπερα να κανω μια ερωτηση εχω αυτο το κηνιτο κ συνεχει μου βγαζει οτι εχω λιγει μνημη...δεν εχω πολλες εφαρμογες...μονο τα βασικα...τι λετε να φταιει?να βαλω καμια αλλη ρομ?εχω την μαμα...εαν βαλω πια προτινετε?

Καλησπερα να κανω μια ερωτηση εχω αυτο το κηνιτο κ συνεχει μου βγαζει οτι εχω λιγει μνημη...δεν εχω πολλες εφαρμογες...μονο τα βασικα...τι λετε να φταιει?να βαλω καμια αλλη ρομ?εχω την μαμα...εαν βαλω πια προτινετε?

Να δωσεις 5 ευρω να παρεις μια μνημη..

ρε φιλε εχω καρτα μνημησ..εκεινη εχει χωρο...για την εωτερικη λεω...οσεσ εφαρμογεσ γινεται της πηγα στην καρτα μνημησ...

ρε φιλε εχω καρτα μνημησ..εκεινη εχει χωρο...για την εωτερικη λεω...οσεσ εφαρμογεσ γινεται της πηγα στην καρτα μνημησ...

συγνωμη γεμισες 1gb εσωτερικο χωρο και δεν εχεις πολλες εφαρμογες???τι εχεις βαλει μεσα?χαρτες πλοηγησης?

Μήπως έχεις το ΑΠΛΟ DESIRE;;;

Edited by fuorigioco1981

Πως βλεπω αν το λογισμικο που εχει ειναι η τελαυταια εκδοση?

Στο κινητό λέει πως δεν εχει ενημερώσεις

Στο htc sync πως μπορώ να το δω?

Ακουσα μερικους οτι βαλαν την ice cream. Μεσω HTC Sync?

ευχαριστώ :)

Τώρα έχω :

Έκδοση λογισμικού : 2.10.401.8

Android : 2.3.5

Sense : 3.0

EDIT : Τελικά μόνο με manual εγκατάσταση μπορούμε? Τόσο απλά όσο τα περιγράφει ο τύπος εδώ ?

Επίσης κατεβάζω το αρχείο με τα 400ΜΒ από htcdev.com? Βρήκα ένα αλλά στο region γράφει WWE, ενώ για το GR έχει την 2.3

Edited by selemele

Σε μένα το βγάζει κάποιες φορές όταν κάνω εγκατάσταση από το Play store. Η λύση που βρήκα είναι να διαγράφω cache & δεδομένα του play store από την διαχείριση εφαρμογών.

• 2 weeks later...
Παιδιά το κινητό τρελάθηκε έχει τώρα 20 ημέρες κάνει συνεχώς επανεκκινήσεις ότι ώρα θελήσω να δω κάτι στο κινητό αυτό κάνει επανεκκίνηση το έκανα εργοστασιακές ρυθμίσεις πάλι τα ίδια τι μπορώ να κάνω;

Παιδιά το κινητό τρελάθηκε έχει τώρα 20 ημέρες κάνει συνεχώς επανεκκινήσεις ότι ώρα θελήσω να δω κάτι στο κινητό αυτό κάνει επανεκκίνηση το έκανα εργοστασιακές ρυθμίσεις πάλι τα ίδια τι μπορώ να κάνω;

Απευθύνσου στην arvato.... Υπόλοιπο εγγύησης έχεις;

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

Εσείς πια εκδοση λογισμικού έχετε; Επίσημη;

Η 4.0.4 είναι η επίσημη τελευταία έκδοση....

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

Απευθύνσου στην arvato.... Υπόλοιπο εγγύησης έχεις;

Φίλε καλημέρα η arvato είναι το επίσημο service της HTC; Ναι έχω εγγύηση αν θυμάμαι καλά η εγγύηση για δυο χρόνια πρέπει να είναι.

Και από που την εγκαθηστώ;

Ναι ας απαντήση κάποιος από που εγκαθηστούμε την 4.0.4.

Ορίστε το επίσημο link από htcdev.com: http://dl4.htc.com/RomCode/Source_and_Binaries/RUU_SAGA_ICS_35_S_HTC_EU_14.01.401.2_20.76.30.0835_3831.19.00.110_275068.zip

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Παιδιά το κινητό ενός φίλου έχει το εξής πρόβλημα το τελευταίο μηνα.Οταν μπαίνει σε ένα παιχνίδι και μετά βγει στην επιφάνια εργασίας βγάζει το λογότυπο HTC και κάνει φόρτωση.το έκανε εργοστασιακές ρυθμίσεις έβγαλε την μπαταρία,εκανε επανεκκίνηση για μια ημέρα στρώνει [δουλεύει κανονικά] και μετά πάλι τα ίδια τον νευριάζει αυτό το γεγονός ,τι φορτώνει συνεχεία και πως θα λυθεί το θέμα η ROM είναι η μανήσια.

Παιδιά το κινητό ενός φίλου έχει το εξής πρόβλημα το τελευταίο μηνα.Οταν μπαίνει σε ένα παιχνίδι και μετά βγει στην επιφάνια εργασίας βγάζει το λογότυπο HTC και κάνει φόρτωση.το έκανε εργοστασιακές ρυθμίσεις έβγαλε την μπαταρία,εκανε επανεκκίνηση για μια ημέρα στρώνει [δουλεύει κανονικά] και μετά πάλι τα ίδια τον νευριάζει αυτό το γεγονός ,τι φορτώνει συνεχεία και πως θα λυθεί το θέμα η ROM είναι η μανήσια.

ειναι βαρυ το παιχνιδι και ξαναφορτωνει το sense....

ειναι βαρυ το παιχνιδι και ξαναφορτωνει το sense....

Φίλε σε ευχαριστώ τώρα κατάλαβα γατί δεν το κάνει σε όλα τα παιχνίδια.