Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire S

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

gps αυτοματος συγχρονισμος bluetooth όλα κλειστα και απο εφαρμογές τιποτα ειναι απο επανοφορα εργοστασιακων ρυθμισεων...εστειλα και την μπαταρια για ελεγχο...ειχε και κάτι μικρα θεματακια ακομα γιαυτο το εστειλα στο σερβις...εσείς τι αυτονομία έχετε?

Το δικο μου φιλε μου με αρκετη χρηση ανοιχτο wifi και 3G γυρω στο 4-5ωρο και σερφαρισμα μονιμο buetouth ανοιχτο(οχι GPS)μαζι με κλησης και γενικο παιχνιδι ειμαι στη μερα.

Με αναμονη και μερικες κλησης ελαφρια χρηση(παντα με ανοιχτο bluetouth...το εχω μονιμα λογο ακουστικου) βγαζη ανετα της 2,5 μερες.

Το GPS γενικα δεν το χρησημοποιω.......αλλα να αναφερω οτι εχω βαλη αλλη μπαταρια 2000mA.

Edited by makouin

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

στην καινούργια rom ,τι ρυθμίσεις πρέπει να βάλω στην εφαρμογή mail που εχει

για yahoo mail λογαριασμό?

στην καινούργια rom ,τι ρυθμίσεις πρέπει να βάλω στην εφαρμογή mail που εχει

για yahoo mail λογαριασμό?

οτι ειχες και πριν....βαλτο στο αυτοματο και θα τις βαλει μονο του

οτι ειχες και πριν....βαλτο στο αυτοματο και θα τις βαλει μονο του

μου βγάζει καρτέλα με εισερχόμενες ρυθμισέις κ με αυτες που βρίσκω στο ιντερνετ δεν μπαίνει

In the incoming server setting, entering as followed :

- Username: xxx@... (enter in your complete yahoo email address)

- Password: enter in your yahoo password account

- IMAP Server: imap.mail.yahoo.com

- Port: 143

- Security Type: None

- IMAP Path Prefix: leave blank / Optional

Press next to continue with SMTP Server. Once on that screen, enter in these

settings

SMTP: smtp.mobile.mail.yahoo.com

Port: 587

Security Type: None

Check "required Sign-In"

Username: xxx@...

Password: your email password

λεεί δεν βρίσκει τον λογαριασμό. μήπως έχει αλλο server για ελλάδα ? εμένα σε yahoo.gr ειναι ο λογαριασμός

μου βγάζει καρτέλα με εισερχόμενες ρυθμισέις κ με αυτες που βρίσκω στο ιντερνετ δεν μπαίνει

settings

Check "required Sign-In"

λεεί δεν βρίσκει τον λογαριασμό. μήπως έχει αλλο server για ελλάδα ? εμένα σε yahoo.gr ειναι ο λογαριασμός

security βαλε ssl

settings

Check "required Sign-In"

Για email yahoo.gr οι ρυθμισης ειναι οι εξης:

Στον διακομιστη POP συμπληρωνουμε απο κατω στο πεδιο: pop.mail.yahoo.gr και παταμε επομενο

Στο επομενο επιπεδο στον διακομιστη SMTP παλι συμπληρωνουμε απο κατω στο πεδιο: smtp.mail.yahoo.gr

Παταμε παλι επομενο...βαζουμε το ονομα και το email και ΤΕΛΟΣ.

Edited by makouin

μετα απο επαναφορα της συσκευης σταματησαν οι επαννεκινησεις της συσκευης...προς τονπαρον.γενικα ομως απο την ics δεν ειμαι ευχαριστημενος,ειναι αργη και λαγκαρη συνεχεια.....υπαρχει οδηγος για να βαλω παλι μαμισια GB? η συσκευη ειναι μαμισια,χωρις πειραγματα κτλ. και ουτε θελω να το πειραξω.
2i6fhs-5.png

Είναι μια απορία που έχω, άν κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων τί θα σου φέρει άραγε το 2.3.3 ή το 4.0.4 ;

Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14)

Είναι μια απορία που έχω, άν κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων τί θα σου φέρει άραγε το 2.3.3 ή το 4.0.4 ;

4.0.4....επαναφερει την συσκευη στην ρομ που εχει.

2i6fhs-5.png

καλημέρα σε όλους και σε όλες, πως γίνεται το root με ICS ???

Με χαρά να μάθω και για s-off φυσικά.

thanks in advance

SKY is_the LIMIT

STOP C.I.S.P.A.

Εβαλα την official ICS και κλειδωσα ξανα το τηλ μου γιατι ειχα σκοπο να το δωσω,,,μαλλον αυτο θύμωσε γιατι θα το ξεπουλαγα ετσι φθηνα και σταματησε να λειτουργει το power button...:wacko:

Η οθονη πλεον ενεργοποιειται μονο με τον φορτιστη. Οτι εφαρμογη δοκιμασα απο το play για αυτο το προβλημα δεν δουλευει στην δικια μας συσκευη!

Επισης επανεφερα εργοστασιακες ρυθμισεις και μετα εκανα και hard reset φλασαροντας ξανα την ρομ απο την αρχη.

Πιθανοτατα ειναι θεμα hardware... ξερει κανεις ποσο παει η αντικατασταση σε περιπτωση που δεν το περασουν στην εγγύηση? και αν κοστιζει πολυ, ξερετε κανα αλλο "μαγαζακι" πιο φθηνο?

παιδιά θέλω επειγόντως την βοήθεια σας. πήρα από ένα φίλο ένα desire s το οποίο το αναβάθμισε και μετά δεν δούλευε το mount της sd δεν χτυπούσε το κινητό και γενικά έκανε διάφορα. το έκανα επαναφορά αλλά τίποτα. έτσι μου είπε να το ξεκλειδωσω να δοκιμάσουμε custom Rom. προσπάθησα να το κάνω downgrade αλλά τίποτα. έτσι μου είπε να το κάνω με htcdev όπως και έγινε αλλά και πάλι στις custom roms πάλι έχει προβλήματα. υπάρχει τρόπος να το κάνω downgrade με λίγο ποιο κατανοειτες ενέργειες; τρόπος να αλλάξω το radio με s-on και το καινούριο hboot; παρακαλώ οποίος γνωρίζει ας βοηθήσει. για να βάλω από την αρχή την official έτσι όπως είναι unlock και s on γίνεται;

ούτε το HTC sync στο pc το αναγνωρίζει. μέσο sd;

Edited by cocous

Σε παρόμοιο πρόβλημα που είχα πριν λίγο καιρό, χρησιμοποίησα την εφαρμογή fix broken power button με την όποια ξεκλείδωνα το κινητό με τα volume buttons και την κλείδωνα μέσω widget της εφαρμογής… εως ότου έφτιαξε το κουμπί από μόνο του :P

Ακριβως το ιδιο συνεβη και σε μενα.:eek:

Εμεινα κανα 4μηνο με χαλασμενο power button και λειτουργουσα το τηλεφωνο χαρις στο fix power button, μεχρις οτου ξαφνικα αρχισε να λειτουργει ξανα το power button.

Το καλο στην υποθεση, ειναι πως επειδη στο διαστημα που δεν δουλευε το power button δεν ηταν ευκολο να κανω επανεκκινησεις οποτε κολλαγε η συσκευη, αρχισα να δοκιμαζω εναλλακτικους launchers. Κατεληξα στον go launcher, καταργησα το sense, και η συσκευη πεταει χωρις να εχει χρειαστει επανεκκινηση εδω και 6 μηνες.

Πάντως μπορείς να χρησιμοποιήσεις και κάποιο widget για επανεκκίνηση της συσκευής, όπως πχ το widgetsoid ή και πιο εξειδικευμένα widgets ;)
Τhe end of an era...

Σε παρόμοιο πρόβλημα που είχα πριν λίγο καιρό, χρησιμοποίησα την εφαρμογή fix broken power button με την όποια ξεκλείδωνα το κινητό με τα volume buttons και την κλείδωνα μέσω widget της εφαρμογής… εως ότου έφτιαξε το κουμπί από μόνο του :P

Και εμενα μια πιανει μια δεν πιανει ρε παιδια, και καμποσες φορες ειναι μονιμα πατημενο και αναβοσβηνει η οθονη! Και ολες οι εφαρμογες που δοκιμασα δεν κανανε τιποτα(ουτε το fix power button, ισως δεν ειναι συμβατα με την ICS). Μπορει να θελει απλα καποιο καθαρισμο απο μεσα (μακαρι, γιατι για ανταλλακτικο μου ειπανε θα κανει 1.5 μηνα, γιατι η συσκευη ειναι παραεισαγωγη απο γερμανια). Θα δουμε, καθως σημερα θα ερθει ο κουριερ να το παρει απο την HTC.

Πληροφοριακα, η εγγυηση των ευρωπαικων συσκευων ισχυει κανονικα μου ειπε το παιδι απο το σερβις, αλλα αν χρειαστει ανταλακτικο οφειλουν να παραγγειλουν απο την αντιπροσωπια της χωρας που εισηχθει η συσκευη (στην περιπτωση μου Γερμανια) Τωρα θα μου πειτε, γιατι δεν βαζουν ενα δικο τους κουμπι και να κρατησουν το αλλο που θα ερθει μην με ρωτησετε, δεν θα ξερω να σας απαντησω....

Επισης η εγγυηση ισχυει κανονικα με την εκδοση ICS. Η μονη περιπτωση που δεν ισχυει η εγγυηση ειναι αν εχουμε ξεκλειδωσει τον bootloader μεσω HTC DEV.

Ασχετο, ειναι άλλη η htc hellas αλλη η arvato? Γιατι οταν καλεσα στο τηλ που μου εδωσαν απο την htc hellas στο φβ, μου ειπαν οτι καλεσα στην htc hellas και οχι στην arvato, αλλα το δεμα ο κουριερ μου ειπε οτι παει arvato!!! οτι να ναι!

Προσοχη σε ένα πράγμα.... αν πάει το κινητό arvato και έχει εξωτερικά χτυπήματα (άσχετα με το αν έχει πρόβλημα), σου λένε ότι θέλει αλλαγή πλακέτας!!Αυτό προστάζει η HTC by the book σου λένε.Το έπαθα με desire s και με incredible s. Μου ζήτησαν 240+φπα και φυσικά δέ τα έφτιαξα.
Harley - Amiga - HTC και ξερό ψωμί!

Εμένα μου έσπασε η οθόνη και στραβωσε το κέλυφος και μου ζήτησαν 386 ευρώ. Τα παρήγγειλα από ebay με 55 ευρώ και το φτιαξα μόνος μου
AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!!

Προσοχη σε ένα πράγμα.... αν πάει το κινητό arvato και έχει εξωτερικά χτυπήματα (άσχετα με το αν έχει πρόβλημα), σου λένε ότι θέλει αλλαγή πλακέτας!!Αυτό προστάζει η HTC by the book σου λένε.Το έπαθα με desire s και με incredible s. Μου ζήτησαν 240+φπα και φυσικά δέ τα έφτιαξα.

Φιλε και εμενα εχει ενα βαρβατο σημαδι εξωτερκο, μην μου λες τετοια τωρα.

παίδες...έβαλα windows8,κατεβεσα κανονικά κι εγκατέστησα HTC sync,δεν αναγνωρίζει όμως τον driver της συσκευής.πήγα στην διαχείριση υλικού και το τηλεφωνο δεν βρίσκει driver ούτε μέσο δικτύου.

Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα?

Το έχει λύσει κανεις?

Ευχαριστω.

2i6fhs-5.png

Αδερφέ, δοκίμασε να πας στις ιδιότητες του προγράμματος εγκατάστασης και πρέπει να έχει μια καρτέλα που να λέει "Συμβατότητα" ή κάτι παρεμφερές... και εκεί, επιλέγεις μια παλαιότερη έκδοση των windows, π.χ. τα 7...
Τσ Πάντα Ξει.....

Αδερφέ, δοκίμασε να πας στις ιδιότητες του προγράμματος εγκατάστασης και πρέπει να έχει μια καρτέλα που να λέει "Συμβατότητα" ή κάτι παρεμφερές... και εκεί, επιλέγεις μια παλαιότερη έκδοση των windows, π.χ. τα 7...

τα δοκιμασα...τιποτα

τα windows δεν μπορουν να εγκαταστησουν την συσκευη....σαν μοναδα δισκου την βλεπει κανονικα!!!:angry:

2i6fhs-5.png

τα δοκιμασα...τιποτα

τα windows δεν μπορουν να εγκαταστησουν την συσκευη....σαν μοναδα δισκου την βλεπει κανονικα!!!:angry:

βασικά, γιατί θέλεις να το εγκαταστήσεις; για συγχρονισμό κλπ;; ή για να δουλέψεις με το Android SDK?

Τσ Πάντα Ξει.....

βασικά, γιατί θέλεις να το εγκαταστήσεις; για συγχρονισμό κλπ;; ή για να δουλέψεις με το Android SDK?

απλα μου αρεσει να δουλευουν ολα ρολοι...

2i6fhs-5.png