Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire S

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ολα τα nexus παιρνουν ΟΤΑ τις αναβαθμισεις, οποτε το galaxy nexus αν σε παιρνει οικονομικα ειναι πολυ καλη επιλογη

edit: εχω την εντυπωση πως αν οχι ολες, το 90% των συσκευων πλεον μεσω ΟΤΑ αναβαθμιζονται

Της sony ericsson που ανέφερα πάντως του φίλου μου ήθελε μέσω pc companion

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Της sony ericsson που ανέφερα πάντως του φίλου μου ήθελε μέσω pc companion

αξιοσημειωτο λοιπον πως δεν υπαρχουν πια sony ericsson :lol:

το "πλεον" που αγραψα ειχε την εννοια του πως αναφερομαστε σε μοντελα 2012+

Coolpad F1 (8297W)

Τελικά μόνο μέσω htcdev η αναβάθμιση μέσω RUU στις 20 Αυγούστου και όχι μέσω OTA 100% επιβεβαιωμένο.

Πού είναι η επιβεβαίωση αυτή; Υπάρχει επίσημη ανακοίνωση;

Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+

Tablet: Kobo Arc 10HD

PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max

Πού είναι η επιβεβαίωση αυτή; Υπάρχει επίσημη ανακοίνωση;

+1

Κλασικα...οτι διαβαζει ο καθενας το πεταει εδω σαν πληροφορια και απο πισω οποιος διαβαζει την ιδια πληροφορια το πεταει σαν επιβεβαιωση....

Προσωπικα μου φαινεται τελειως ανεγκεφαλο να αναβαθμισω το κινητο μου με την επισημη ρομ της Htc και να χασω την εγγυηση.....ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ και πιστευω ουτε κανενας(θα γινει τοσο μεγαλος ντορος που θα εξεφτελιστει τελειως η εταιρια...και πιστευω οτι δεν θα το διακυνδινευσει ουτε κατα διανοια)...

Οσο με ποιον τροπο θα παρουμε την ρομ αυτο δεν νομιζω να εχει ιδιαιτερη σημασια αφου και πολλες αλλες εταιριες εχουν διαφορετικο τροπο αναβαθμισης.

Edited by makouin

Δεν ειναι ουτε για κλαματα αυτη η κατασταση!!! Χαχαχα ουτε στα παραμυθια δεν ειναι καλοι!! Θα αργησετε να την δειτε την ics!! Mπορει να μην την παρετε καν official!! Aλλα η ελπιδα παντα υπαρχει!!

Παντως θυμαμαι γυρω στον απριλιο που μας την λεγατε οταν τους καναμε παραπονα...και με λεγατε υπερβολικους..εμενα και αλλα 2-3 ατομα!! Δεν πειραζει ομως!! Εμεις δικαιωθικαμε αλλαζοντας συσκευη και εταιρεια!! Μονο ετσι θα βαλει μυαλο!!

Δεν ειναι ουτε για κλαματα αυτη η κατασταση!!! Χαχαχα ουτε στα παραμυθια δεν ειναι καλοι!! Θα αργησετε να την δειτε την ics!! Mπορει να μην την παρετε καν official!! Aλλα η ελπιδα παντα υπαρχει!!

Παντως θυμαμαι γυρω στον απριλιο που μας την λεγατε οταν τους καναμε παραπονα...και με λεγατε υπερβολικους..εμενα και αλλα 2-3 ατομα!! Δεν πειραζει ομως!! Εμεις δικαιωθικαμε αλλαζοντας συσκευη και εταιρεια!! Μονο ετσι θα βαλει μυαλο!!

Ηδη πολυς κοσμος το εχει κανει αυτο (including me).

Θα χρειαστει να αναθεωρησει αρκετα πραγματα στον τομεα της υποστηριξης για να με ξανακανει πελατη της

Coolpad F1 (8297W)

Ετσι ακριβως!!! Δυστυχως ειναι δυσκολοι καιροι για να τους δινεις τα λεφτα και μετα να σε κοροιδευουν ετσι!!!

Ηδη πολυς κοσμος το εχει κανει αυτο (including me).

Θα χρειαστει να αναθεωρησει αρκετα πραγματα στον τομεα της υποστηριξης για να με ξανακανει πελατη της

Aν δεις στο #htc greece στο facebook, τρεις φορές τους έχω ρωτήσει για αυτό το θέμα και ακόμα απάντηση...στο τέλος θα τους βρίσω μπας και απαντήσουν. Προσωπικά δεν είχα το desire s, αλλά η γυναίκα μου. Επειδή όμως το αγόρασα 500 ευρώ αν θυμάμαι καλά (από τις πρώτες συσκευές που είχε πάρει το πλαίσιο), απαιτώ να μην με εξαπατούν. Είχα το EVO 3D, και φυσικά δικαιώθηκα που το έδωσα . Τέλος η HTC για εμένα που ήμουν και οπαδός της με πολλά κινητά. Χάνω το sense, μόνο αυτό μου λείπει. Από εκεί και πέρα, αυτή η εταιρία χρειάζεται φτύσιμο και μόνο. Ούτε το DHD ούτε το S, παίρνουν αναβαθμίσεις όπως θα έπρεπε. Ντρέπομαι που θα το πω, αλλά καλύτερα Apple παρά HTC πλέον .-

+1

Κλασικα...οτι διαβαζει ο καθενας το πεταει εδω σαν πληροφορια και απο πισω οποιος διαβαζει την ιδια πληροφορια το πεταει σαν επιβεβαιωση....

Προσωπικα μου φαινεται τελειως ανεγκεφαλο να αναβαθμισω το κινητο μου με την επισημη ρομ της Htc και να χασω την εγγυηση.....ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ και πιστευω ουτε κανενας(θα γινει τοσο μεγαλος ντορος που θα εξεφτελιστει τελειως η εταιρια...και πιστευω οτι δεν θα το διακυνδινευσει ουτε κατα διανοια)...

Οσο με ποιον τροπο θα παρουμε την ρομ αυτο δεν νομιζω να εχει ιδιαιτερη σημασια αφου και πολλες αλλες εταιριες εχουν διαφορετικο τροπο αναβαθμισης.

Αύριο που θα σου παραθέσω το official link να δούμε τότε τι θα πεις.!

Edited by avensakias

Παιδιά έχω ρυθμίσει φυσικά την κάμερα να βγάζει φωτο στο Max 5 Mega pixels.ΌΜΩΣ όταν την φωτο πάω μέσω go sms να την στείλω σαν mms δεν την στέλνει γιατί είναι μεγάλη λέει.αν βάλω την κάμερα στο 1 mega pixel την στέλνει.υπάρχει κανένα κόλπο να μικραίνει η 5 αρα φωτο για να φεύγει με mms?χωρίς την χρήση άλλης εφαρμογής.

Αύριο που θα σου παραθέσω το official link να δούμε τότε τι θα πεις.!

Αγαπητε μου φιλε..

Να σου παραθεσω την αποψη μου πριν μου το παρουσιασης.

Το τι γραφουν και λενε προσωπικα δεν με απασχολει..

Οταν αγοραζης ενα τηλεφωνο ΔΕΝ κανεις συμβαση και με την εταιρια οτι θα σου παρεχει αναβαθμησης μεχρι να το αποχωριστης...(θα επρεπε μεν να ισχυει μεχρι το τελος της εγγυησης του αλλα δυστηχως δεν συμβαινει σε κανενα τηλεφωνο...ισως μονο στην apple).

Απο εκει και περα εγω ΘΑ κατακρινω την εταιρια εφοσον εφαρμοση ενα απο τα δυο παρακατω:

1)ΔΕΝ δωση την αναβαθμηση(αφου την εχει υποσχεθει)ανεξαρτητου χρονικου διαστηματος(διοτι σε αλλα μοντελα που την εδωσε εχουν δημιουργηθει προβληματα)αρκει να δουλευει σωστα.

Ξερεις εδω αν την δωση και αρχισουν τα κολληματα παλι θα αρχισουμε να βγαινουμε και να βριζουμε του στυλ(καλα γιατι την δωσανε..ειναι σοβαροι κτλ κτλ κτλ και θα τρεχουμε να αναζηταμε την παλια).

2)Εαν θεση το κινητο εκτος εγγυησης(ΔΕΝ στεκει λογικο).

Εδω μπορει να υποστηριξουν οτι δεν υποστηριζεται πληρως απο το τηλεφωνο λογο (ταδε....προβληματων,κολληματων,χαρακτηριστικων κτλ) και οτι ειναι στην προσωπικη επιλογη του καθενος να την περαση ή οχι.

Να μην την υποσχοταν.

Απο εκει και περα δεν μπαινω στη θεση κανενος ανυπομονου(αντε ποτε θα την παρουμε) που αρχιζει κιολας της εικασιες πολυ πριν καλα καλα ανακοινωθει κατι(του στυλ...ρε παιδια εμεις θα την παρουμε την ρομ?) και συνεχιζει...ουτε στη θεση αυτων που διαβαζουν κατι εστω και στo official link και το δενουν κομπο.

Καλα? Δεν καταλαβατε οτι ακομα και εκει βγαινει ο καθε ασχετος υπαλληλος και απανταει οτι του κατεβει?

Προσφατο παραδειγμα βλεπετε και στα προηγουμενα ποστ με ττην τοποθεσια και τον καιρο που το προβλημα το ειχανε αυτοι και συμβουλευανε επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμησης.

Εάν δημιουργεί η ICS προβλήματα στα κινητά της HTC (Δεν το γνωρίζω αυτό), τότε να το κλείσουν το μαγαζί.

Το να μη δωθεί η αναβάθμιση επίσημα μέσω ΟΤΑ, όπου ο κάθε χρήστης θα μπορούσε να καταλάβει το τι είναι αυτό, και με ασφάλεια να έκανε την αναβάθμιση και να μη χάνει την εγγυήση, καλύτερα να κλείσουν το μαγαζί και πάλι. Ρωτώ το κάτι πολύ απλό. Πόσοι users του desire S γνωρίζουν ότι η αναβάθμιση αυτή θα είναι κρυμμένη σε ένα site (htc dev), και πότε θα είναι διαθέσιμη; Θα τους στείλει κανένα email ; Kανένα sms ;. Οι άνθρωποι στην περίπτωση του κινητού αυτού ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ τον κόσμο, εφόσον γίνει με αυτό τον τρόπο. Επομένως το θέμα δεν είναι μόνο ηθικό και λογικό αλλά και νομικό και στην πορεία αυτό θα φανεί. Επίσης αν γνωρίζω καλά το κάθε κινητό εταιρίας θα υποστηρίζει αναβαθμίσεις για 18 μήνες. Αν η HTC είναι ανίκανη να περάσει (πολύ αμφιβάλλω για αυτό, γιατί στο XDA μπορούν άραγε ; ) την ICS που έχει κυκλοφορήσει εδώ και μήνες τι να πω... όμως σίγουρα το κάνουν επίτηδες, για να πασάρουν στον κόσμο τα νέα άχρηστα κινητά τους με προβλήματα στην οθόνη (βλ. HTC One X) και φυσικά για τους κατόχους των άλλων κινητών ( Desire S, Desire HD, το Sensation θα πάρει JB ; ...) να πάνε να μαμηθούν. Αυτή είναι η όλη ιστορία....

Edited by apitsakis

Εάν δημιουργεί η ICS προβλήματα στα κινητά της HTC (Δεν το γνωρίζω αυτό), τότε να το κλείσουν το μαγαζί.

Το να μη δωθεί η αναβάθμιση επίσημα μέσω ΟΤΑ, όπου ο κάθε χρήστης θα μπορούσε να καταλάβει το τι είναι αυτό, και με ασφάλεια να έκανε την αναβάθμιση και να μη χάνει την εγγυήση, καλύτερα να κλείσουν το μαγαζί και πάλι. Ρωτώ το κάτι πολύ απλό. Πόσοι users του desire S γνωρίζουν ότι η αναβάθμιση αυτή θα είναι κρυμμένη σε ένα site (htc dev), και πότε θα είναι διαθέσιμη; Θα τους στείλει κανένα email ; Kανένα sms ;. Οι άνθρωποι στην περίπτωση του κινητού αυτού ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ τον κόσμο, εφόσον γίνει με αυτό τον τρόπο. Επομένως το θέμα δεν είναι μόνο ηθικό και λογικό αλλά και νομικό και στην πορεία αυτό θα φανεί. Επίσης αν γνωρίζω καλά το κάθε κινητό εταιρίας θα υποστηρίζει αναβαθμίσεις για 18 μήνες. Αν η HTC είναι ανίκανη να περάσει (πολύ αμφιβάλλω για αυτό, γιατί στο XDA μπορούν άραγε ; ) την ICS που έχει κυκλοφορήσει εδώ και μήνες τι να πω... όμως σίγουρα το κάνουν επίτηδες, για να πασάρουν στον κόσμο τα νέα άχρηστα κινητά τους με προβλήματα στην οθόνη (βλ. HTC One X) και φυσικά για τους κατόχους των άλλων κινητών ( Desire S, Desire HD, το Sensation θα πάρει JB ; ...) να πάνε να μαμηθούν. Αυτή είναι η όλη ιστορία....

Δεν ειπα οτι δεν ειναι σωστα αυτα που λες.

Σε γενικες γραμμες εχεις δικαιο σε οτι λες.

Για το οτι δεν θα γνωριζουν πολλοι για την αναβαθμιση νομιζω οτι θα το ξερεις και εσυ καλα θα ειναι αυτοι οι οποιοι δεν θα το ξερουν καν οτι υπαρχη αναβαθμηση...οι υπολοιποι που δεν ξερουν να την περνανε εστω μεσω ερωτησεων ή βοηθειας θα τα καταφερουν...ασχετος εαν αυτο δεν ειναι σωστο.

Για τα υπολοιπα θα συμφωνισω....εγω διαφωνησα στις εικασιες για το συγκεκριμενο τηλεφωνο....καθιστε πρωτα να δουμε τι θα συμβει και υστερα κατακρινουμε...αυτο ειπα.

φιλε makouin κανενας μας δεν θελει να χαθει η εγγυηση μετα την αναβαθμιση, οπως θα δεις και στην επισυναψη με το που το διαβασα θολωσα:lol: (aris dimitriadis) αλλα ο τροπος σου:
οτι διαβαζει ο καθενας το πεταει εδω σαν πληροφορια και απο πισω οποιος διαβαζει την ιδια πληροφορια το πεταει σαν επιβεβαιωση....
ηταν καπως:mad:.. αν δεν ενημερωνόμαστε για τα νεα απο το ιδιο το blog της htc απο που να ενημερωνομαστε δηλαδη? οσο μη λογικο και να ειναι το να χαθει η εγγυηση, μετα απ'ολα οσα εχω δει απ'την htc τον τελευταιο καιρο δεν το θεωρω πλεον απιθανο. ειναι λογικα (ελπιζω) θεμα ωρων να μαθουμε
Coolpad F1 (8297W)

Mα κουβέντα κάνουμε...makouin και ανταλλάσουμε απόψεις. Πάντως ελπίζω αυτό με την αναβάθμιση να μην ισχύσει στο τέλος και να είναι ένα μεγάλο ψέμα. Όμως στο facebook της HTC Greece έχω ρωτήσει 3 φορές αυτό το πράγμα και δεν μου απαντούν. Έτσι μου δείχνουν ότι μάλλον ισχύει και περιμένουν γραμμή από την εταιρία το τι θα λένε. Ίσως όμως και μακάρι δηλαδή να μου πουν μας έπρηξες με τις ερωτήσεις σου, ορίστε μια χαρά αναβάθμιση παίρνει το Desire S και μέσω ΟΤΑ :D

Παιδιά η αναβάθμιση θα γίνει με RUU από το htcdev.com όπως έγινε και με το πρώτο desire για το 2.3.5 update. Τα desire δεν έχουν από τη HTC μεγάλης διάρκειας υποστήριξη . Το έχει η μοίρα του μάλλον, υποστήριξη ένα χρόνο και κάτι το πολύ.

Πάρτε παράδειγμα το Incredible S με ακριβώς ίδιο επεξεργαστή και μνήμη πήρε αναβάθμιση on the air.

Παιδες εδω και μια εβδομαδα εχω προβλημα με την μπαταρια. εκει π μου κρατουσε 1.5 μερα με φυσιολογικη χρηση, τωρα κραταει 15 ωρες. δυο ειναι οι πιθανοτητες. Ή καποια εφαρμογη την αδειαζει, αν και πεταξα οτι ειχα βαλει προσφατα, ή φταιει που την πρωτη φορα που το παρατηρησα ταξιδευα με το αυτοκινητο και το κινητο πανω στο ταμπλο ζεσταθηκε πολυ.

Στο θεμα μας τωρα. εγω τρεχω την MIUI.US εδω και μηνες και ειπα να κανω ενα νεο φλασαρισμα μηπως και ειναι θεμα εφαρμογων το προβλημα μου. Για πειτε καμια καλη ρομ ICS γιατι εχω μηνες να ασχοληθω και εχω χαθει(επισης λογω δουλειας θελω τα φωτα σας για τι δεν εχω πολυ ελευθερο χρονο να πειραματιστω...)

Οριστε.. Το λεει και στην εικονα οτι μετα την αναβάθμιση δεν φερουν ευθύνη για το αν στραβωσει κάτι.... Ωραια πράγματα.. Ηδη ειδα ενα για πουλημα στις αγγελιες.. Μου φαίνεται στο επόμενο διάστημα για γεμισουμε απο htc desire s στο buy and sell :-\

Εν το μεταξύ.. Μπούρδες λεγαν για το dhd.. Θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει το ιδιο ακριβώς και για εκεινο το μοντέλο

Coolpad F1 (8297W)

Η htc δυστυχώς έχει μείνει στην εποχή των winmo που εβγαζε ενα μοντελο και μετά 2-3 αναβαθμίσεις πάνω στην ίδια έκδοση και οι χρηστες του ξεραμε οτι την υποστηριξη θα την εχουμε αποκλειστικα απο xda.οι εποχές αλλαξαν αλλά η htc όχι.και μάλιστα με τους κλειδωμένους bootloaders κατάφερε να διώξει και όσους δεν εχουμε πρόβλημα να λειτουργούμε με ανεπίσημες ρομ Edited by bbbb

@costsa41

Κώστα μια σοβαρή εταιρία με σωστό management και marketing θα προσπαθούσε να κρατήσει την μεταπωλητική αξία των κινητών της σε ικανοποιητικό επίπεδο μιας και ζούμε σε μια οικονομική κρίση (παγκόσμια) που το ένα ευρώ σκέφτεσαι να το δώσεις. Αν το Desire S δεν έπεφτε στα 180 ευρώ (και πολύ φοβάμαι στα 150), και ήταν π.χ στα 300 ή 350 μετά από ένα χρόνο στην αγορά, θα μπορούσε κάποιος ποιο εύκολα να άλλαζε κινητό και να αγόραζε κάθε χρόνο κινητό. Η HTC όμως έχει τον σύνδρομο της οκάς. Βγάζει πόσα τηλέφωνα τον χρόνο και ότι πουλήσει. Δεν ξέρω αν στη taiwan το ίντερνετ δεν είναι το δημοφιλές, όμως πλέον όλοι πολύ εύκολα μέσω του ίντερνετ μπορούν να καταλάβουν ότι η αγορά από HTC δεν είναι και τόσο σωστή κίνηση.