Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire S

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

και εμενα που βρισκομαι Λαμια εχει ακριβως το ιδιο θεμα (λεει Θεσσαλια)...

οχι φιλε μου τιποτα.. αν και μεχρι τα ξημερωματα θα ειμαστε σε standby εφοσον συμφωνα με τα λεγόμενα της htc..

"We’re happy to confirm that we are still on schedule to deliver ICS to the Desire S. Stay tuned for more details!"

Κανόνικα μέχρι τα ξημερώματα Ταιβάν λές;Αυτοι είναι και κάπου 6-7 ώρες μπροστά!Οπότε μέχρι τα μεσάνυχτα μαξιμούμ!Αιντε να ειδούμε με αυτούς που μπλέξαμε....

The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κανόνικα μέχρι τα ξημερώματα Ταιβάν λές;Αυτοι είναι και κάπου 6-7 ώρες μπροστά!Οπότε μέχρι τα μεσάνυχτα μαξιμούμ!Αιντε να ειδούμε με αυτούς που μπλέξαμε....

Παιδιά χαλαρώστε, δεν είναι το update σαν την Πρωτοχρονιά να σκάσει 01/08 στις 00:00. Και μην ξεχνάτε ότι ακόμα και να αρχίσει να γίνεται rolled σε κάποιες χώρες, θα χρειαστούν λέω 2-3 εβδομάδες το λιγότερο μέχρι να έρθει και στην Ελλάδα. Για μένα φαίνεται παράλογο να έχει βγεί στην Κίνα και να μην βγει τελικά στην Ευρώπη ή οπουδήποτε αλλού, ο "κόπος" να γραφτεί η ενημέρωση έχει γίνει. Ελπίζω ότι έχουν αφήσει το update στην Κίνα να συλλέξουν εντυπώσεις και πιθανά bugs και μετά να βγάλουν μια πιό stable έκδοση για τον υπόλοιπο κόσμο.

Currently: Samsung Galaxy S8+

http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg

Στο φορουμ των xda για το Desire s διαβασα οτι στην Ισπανια θα δωθει μετα το τελος της αλλης βδομαδας.
HTC One X

Από εχτες στον καιρό δεν μου βγάζει την πόλη που βρίσκομαι αλλά Στερεά Ελλάδα!!Ξέρει κανείς τι παίζει;;Έχει κανείς αντίστοιχο θέμα;

Το ιδιο προβλημα εχω και γω και στο δικο μου και στο wildfire S της γυναικας μου...οποτε μαλλον ειναι κατι παροδικο.

Το ιδιο προβλημα εχω και γω και στο δικο μου και στο wildfire S της γυναικας μου...οποτε μαλλον ειναι κατι παροδικο.

ελπιζω και γω να'ναι παροδικο :lol:

Coolpad F1 (8297W)

ελπιζω και γω να'ναι παροδικο :lol:

Και όμως,ευτυχώς ήταν παροδικό!!! :D

Μόλις έκανα μια ανανέωση και μου έβγαλε ξανά Χαλκίδα.Για δοκιμάστε....

Όσο αφορά την αναβάθμιση,εγώ θα ξανά πω ότι καλύτερα να αργήσει και να μας δώσουν κάτι σταθερό και καλό όπως η GB,παρά να έχουμε τα θέματα του sensation και evo3d.;)

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

Και όμως,ευτυχώς ήταν παροδικό!!! :D

Μόλις έκανα μια ανανέωση και μου έβγαλε ξανά Χαλκίδα.Για δοκιμάστε....

Όσο αφορά την αναβάθμιση,εγώ θα ξανά πω ότι καλύτερα να αργήσει και να μας δώσουν κάτι σταθερό και καλό όπως η GB,παρά να έχουμε τα θέματα του sensation και evo3d.;)

Συγμφωνω απλα θα ηταν προτιμερο να μας ελεγαν οτι λογω bug fixing θα καθυστερησει 1..2..3-4 βδομαδες η αναβαθμιση να μην το εχουμε στο πισω μερος του μυαλου μας να μας τσιγκλαει! :lol:

Coolpad F1 (8297W)

Λίγο άσχετο με την ροή αλλά θέλω να ρωτήσω, πόση ώρα σας διαρκεί η φόρτιση??? Γιατί πρόσφατα παρατήρησα ότι από το 10% για να πάει στο 100% χρειάζεται 3 με 3,5 ώρες:shock::shock::shock:... Είναι λογικό???

οσον αφορα το θεμα της μπαταριας μιας και προεκυψε.. πηρα προσφατα αυτην της Mugen Power.. το κινητο ηταν ενος χρονου περιπου και ειχε πεσει και η αποδοση της αρχικης μπαταριας οσο να'ναι.. και με την νεα υπαρχει τεραστια διαφορα. ειχα καποτε προτιμησει για το htc legend που ειχα μια φθηνη 2450mah απ'το eBay και μου φαινοταν 900mah οσον αφορα την αποδοση.. οποτε πραγματικα αν καποιος σκοπευει να το κρατησει αρκετο καιρο ακομα το κινητακι την συνιστω ανεπιφυλακτα
Coolpad F1 (8297W)

Λίγο άσχετο με την ροή αλλά θέλω να ρωτήσω, πόση ώρα σας διαρκεί η φόρτιση??? Γιατί πρόσφατα παρατήρησα ότι από το 10% για να πάει στο 100% χρειάζεται 3 με 3,5 ώρες:shock::shock::shock:... Είναι λογικό???

Και εμένα κάπου τόσο θέλει....;)

οσον αφορα το θεμα της μπαταριας μιας και προεκυψε.. πηρα προσφατα αυτην της Mugen Power.. το κινητο ηταν ενος χρονου περιπου και ειχε πεσει και η αποδοση της αρχικης μπαταριας οσο να'ναι.. και με την νεα υπαρχει τεραστια διαφορα. ειχα καποτε προτιμησει για το htc legend που ειχα μια φθηνη 2450mah απ'το eBay και μου φαινοταν 900mah οσον αφορα την αποδοση.. οποτε πραγματικα αν καποιος σκοπευει να το κρατησει αρκετο καιρο ακομα το κινητακι την συνιστω ανεπιφυλακτα

Την ίδια ακριβώς μπαταρία εχω και εγώ εδώ και κανα 6μηνο και είμαι απίστευτα ευχαριστημένος!!!

My Device:

Καλησπέρα σε όλους,

Εκτός από την χθεσινή μου παρατήρηση, ότι η συσκευή χρειάζεται 3 - 3,5 ώρες για μια πλήρη φόρτιση, σήμερα παρατήρησα ότι η μπαταρία καταναλώνεται υπερβολικά γρήγορα σε σχέση με κάποιες μέρες πριν. Χαρακτηριστικά, κατανάλωσε 20% μέσα σε 30 λεπτά με ελάχιστη χρήση (λίγο ίντερνετ, μηνύματα, προβολή εικόνων) και όλα αυτά με φωτεινότητα οθόνης 30% και όλες τις κεραίες (wifi, gps, bluetooth) κλειστές... Το κινητό το έχω ένα 6μηνο και για να παρατηρήσω διαφορά στην κατανάλωση μπαταρίας από την μια μέρα στην άλλη προφανώς κάτι δεν πάει καλά. Είναι δυνατόν να "παρέδωσε πνεύμα" η μπαταρία έτσι ξαφνικά??? Υπάρχει κανένας τρόπος ή εφαρμογή που να τσεκάρω την "υγεία" της μπαταρίας ή αν υπάρχει κάποια εφαρμογή που τρέχει στο παρασκήνιο και καταναλώνει υπερβολική ενέργεια???

Ευχαριστώ...

Χρησιμοποίησε την εφαρμογή watchdog task manager για να δεις τι χρησιμοποιεί την cpu οταν ειναι σε αδράνεια το κινητό.

Είναι must εφαρμογή

Να τι διαβασα στο φορουμ των xda:

I contacted UK support today and got this reply.

Thank you for contacting HTC regarding your Desire S.

My name is Aaron and I am a Technical Support Agent for the HTC Written Team.

I understand thatyou havea query regarding Ice Cream Sandwich.

I am pleased to confirm that the ICS update is being rolled out to unbranded Desire S devices throughout June, July and August.

The update is sent out in batches and is not available to all users at once, however all unbranded users should be updated by the end of August.

If your device is network branded I recommend contacting your network regarding their update schedule.

Edited by Frixos80
HTC One X

Να τι διαβασα στο φορουμ των xda:

I contacted UK support today and got this reply.

Thank you for contacting HTC regarding your Desire S.

My name is Aaron and I am a Technical Support Agent for the HTC Written Team.

I understand thatyou havea query regarding Ice Cream Sandwich.

I am pleased to confirm that the ICS update is being rolled out to unbranded Desire S devices throughout June, July and August.

The update is sent out in batches and is not available to all users at once, however all unbranded users should be updated by the end of August.

If your device is network branded I recommend contacting your network regarding their update schedule.

Here's hoping it does not get cancelled!

πλακα κανουν? :mad:

Coolpad F1 (8297W)

πλακα κανουν? :mad:

Για να ειμαι ειληκρινης η τελευταια προταση ηταν σχολιο αυτου που εγραψε το ποστ. Το διαγραφω για να αποφευθει η συγχιση.

HTC One X

Για να ειμαι ειληκρινης η τελευταια προταση ηταν σχολιο αυτου που εγραψε το ποστ. Το διαγραφω για να αποφευθει η συγχιση.

α οκ τοτε..νομιζα το εγραψε και αυτο ο υπαλληλος της HTC

Coolpad F1 (8297W)

Χρησιμοποίησε την εφαρμογή watchdog task manager για να δεις τι χρησιμοποιεί την cpu οταν ειναι σε αδράνεια το κινητό.

Είναι must εφαρμογή

Είναι must εφαρμογή

Εγκατέστησα την εφαρμογή που πρότεινες στον άλλο φίλο και τώρα, τι?βλέπω ποιες εφαρμογές καταναλώνουν τι.αν κρατήσω πατημένο πάνω σε μία μπορούμε να την κάνουμε kill.ποια η διάφορα από άλλους task managers?και ο default του desire s έχει να πάω να κάνω kill μία εφαρμογή. Βέβαια τις πιο πολλές φορές ξανά ανοίγει αλλά αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο!

Εγκατέστησα την εφαρμογή που πρότεινες στον άλλο φίλο και τώρα, τι?βλέπω ποιες εφαρμογές καταναλώνουν τι.αν κρατήσω πατημένο πάνω σε μία μπορούμε να την κάνουμε kill.ποια η διάφορα από άλλους task managers?και ο default του desire s έχει να πάω να κάνω kill μία εφαρμογή. Βέβαια τις πιο πολλές φορές ξανά ανοίγει αλλά αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο!

Το πρόγραμμα είναι αρχικά για να διαγνώσεις τι κάνει την cpu να δουλεύει πολυ όταν είσαι σε αδράνεια.

Μπορείς να βάλεις όριο σε αυτό το ποσοστό λειτουργίας και υπάρχει δυνατότητα ενημέρωσης σου όταν πάει να ξεπεραστεί το όριο.

Δεν είναι ακριβώς task manager. Αμα θες χρησιμοποίησε το autokiller το οποίο αν είσαι root μπορείς να βάλες εσυ το κατώτερο αριθμό που μπορεί να φτάσει η ελεύθερη μνήμη πριν το android αρχίσει να καθαρίζει αχρησιμοποίητα προγράμματα απο την μνήμη από μόνο του.

Εγω το έχω ρυθμίσει hidden apps 150/content provider 160/empty apps 170 και όποτε μνήμη πέσει κάτω απο 170 ξεκινάει να καθαρίζει την μνήμη αυτόματα.

Πιστεύω απαραίτητο πρόγραμμα για όλα τα κινητά

Το πρόγραμμα είναι αρχικά για να διαγνώσεις τι κάνει την cpu να δουλεύει πολυ όταν είσαι σε αδράνεια.

Μπορείς να βάλεις όριο σε αυτό το ποσοστό λειτουργίας και υπάρχει δυνατότητα ενημέρωσης σου όταν πάει να ξεπεραστεί το όριο.

Δεν είναι ακριβώς task manager. Αμα θες χρησιμοποίησε το autokiller το οποίο αν είσαι root μπορείς να βάλες εσυ το κατώτερο αριθμό που μπορεί να φτάσει η ελεύθερη μνήμη πριν το android αρχίσει να καθαρίζει αχρησιμοποίητα προγράμματα απο την μνήμη από μόνο του.

Εγω το έχω ρυθμίσει hidden apps 150/content provider 160/empty apps 170 και όποτε μνήμη πέσει κάτω απο 170 ξεκινάει να καθαρίζει την μνήμη αυτόματα.

Πιστεύω απαραίτητο πρόγραμμα για όλα τα κινητά

"hidden apps 150/content provider 160/empty apps 170 " αυτες οι ρυθμισεις ειναι για το autokiller?δεν ειμαι root

Edited by ilka71

Πριν δύο μέρες μου εμφανίζει μήνυμα ότι αποπροσαρμοστηκε η κάρτα sd χωρίς φυσικά να έχω κάνει κάτι εγώ.Κάνω λοιπόν Απεγκατάσταση εφαρμογές που είχα κατεβάσει τελευταία κάνω και επανεκκίνηση και όλα οκ.Σήμερα λοιπόν πάλι τα ίδια τι να κάνω καμία βοήθεια
το να μην κανεις τιποτα ειναι καλυτερο απο το να εισαι πολυασχολος κανοντας τιποτα

Πριν δύο μέρες μου εμφανίζει μήνυμα ότι αποπροσαρμοστηκε η κάρτα sd χωρίς φυσικά να έχω κάνει κάτι εγώ.Κάνω λοιπόν Απεγκατάσταση εφαρμογές που είχα κατεβάσει τελευταία κάνω και επανεκκίνηση και όλα οκ.Σήμερα λοιπόν πάλι τα ίδια τι να κάνω καμία βοήθεια

Δοκιμασε και να βγαλεις την μπαταρια και την SD μπας και στρώσει...Μία φορά το είχε κάνει εμένα.

My Device:

Δοκιμασε και να βγαλεις την μπαταρια και την SD μπας και στρώσει...Μία φορά το είχε κάνει εμένα.

Το έκανα και αυτό Πέτρο και τίποτα μια από τα ίδια. Μήπως τα έχει παίξει η κάρτα;

το να μην κανεις τιποτα ειναι καλυτερο απο το να εισαι πολυασχολος κανοντας τιποτα

Το έκανα και αυτό Πέτρο και τίποτα μια από τα ίδια. Μήπως τα έχει παίξει η κάρτα;

Δοκιμασε να την συνδεσεις με το pc αντεγραψε τα δεδομενα της,κανε της διαφορφωση και μετα ισως στρωσει. :rolleyes:

Μπορει ομως και να εχει χαλασει...

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue