petros11 Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Όταν πάρουμε την ics στην αρχική οθόνη του sense κάτω κάτω θα έχουμε 5 εικονίδια σαν shortcuts για εφαρμογές η λειτουργίες του κινητού όπως έχω δει σε αλλά κινητά?η θα μείνουν τα κλασσικά τρία? Εφόσον όπως ανακοίνωσαν θα πάρουμε το sense 3.6 που πήρε και το sensation, θα τα έχουμε! ;) @ferengi Σε ευχαριστώ φίλε μου!!! ;) Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seilogeo Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 (edited) Εφόσον όπως ανακοίνωσαν θα πάρουμε το sense 3.6 που πήρε και το sensation, θα τα έχουμε! ;) @ferengi Σε ευχαριστώ φίλε μου!!! ;) Παιδιά άρχισε να έρχεται το OTA UPDATE 4.04 με sense 3.6 ή είναι ιδέα μου; Είναι διαθέσιμο για κατέβασμα στο σελίδα των xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1722571 βεβαια δεν προτείνω να το κατεβάσει κανένας ας περιμένουμε λιγο ακόμα. Από ότι καταλαβαίνω είναι στα κινέζικα Edited June 30, 2012 by seilogeo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 Παιδιά άρχισε να έρχεται το OTA UPDATE 4.04 με sense 3.6 ή είναι ιδέα μου; Είναι διαθέσιμο για κατέβασμα στο σελίδα των xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1722571 βεβαια δεν προτείνω να το κατεβάσει κανένας ας περιμένουμε λιγο ακόμα. Από ότι καταλαβαίνω είναι στα κινέζικα Όχι, απ' ότι είδα άρχισε να έρχεται και σε μερικούς από Αγγλία. Οπότε σε 2 εβδομάδες το πολύ θα έρθει και από εδώ. Εντυπώσεις δεν λένε ακόμα βέβαια. Θα δούμε. Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 Καλησπέρα,είναι επιβεβαιωμένο οτι έχει αρχίσει και πηγαινει σε χρήστες στην Αγγλία;; Μακάρι να είναι σε 2 βδομάδες μόνο,στην Αγγλία είναι αλλιως... στο Ελλάντα...ποιος ξέρει,μήν ξεχνάμε οτι το μπλογκ της ΗΤC αναφέρει για αναμονη μέχρι και 45 μέρες επιπλέον ανάλογα τον πάροχο. Ετσι οπως το πάνε θα βαρεθούμε να περιμένουμε....ο τροπος ενημέρωσης για την πορεια τής αναβαθμισης απο την HTC κρινεται κομματάκι FAIL. Και να το τραβήξω λίγο :-) ...λέτε να πάρει και Jelly Bean;;; Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 Καλησπέρα,είναι επιβεβαιωμένο οτι έχει αρχίσει και πηγαινει σε χρήστες στην Αγγλία;; Μακάρι να είναι σε 2 βδομάδες μόνο,στην Αγγλία είναι αλλιως... στο Ελλάντα...ποιος ξέρει,μήν ξεχνάμε οτι το μπλογκ της ΗΤC αναφέρει για αναμονη μέχρι και 45 μέρες επιπλέον ανάλογα τον πάροχο. Ετσι οπως το πάνε θα βαρεθούμε να περιμένουμε....ο τροπος ενημέρωσης για την πορεια τής αναβαθμισης απο την HTC κρινεται κομματάκι FAIL. Και να το τραβήξω λίγο :-) ...λέτε να πάρει και Jelly Bean;;; Πολύ ευχάριστα νέα!!Βέβαια αφού πριν λίγες μέρες πήρε το παγωτό το Evo 3D,ήταν θέμα ημερών να αρχίσουμε να την περνούμε και εμείς!!! Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 Πολύ ευχάριστα νέα!!Βέβαια αφού πριν λίγες μέρες πήρε το παγωτό το Evo 3D,ήταν θέμα ημερών να αρχίσουμε να την περνούμε και εμείς!!![/Q\] Εάν είναι ετσί,αυτό είναι θετικό...Ξέρουμε πότε πάνω κάτω το πήρε;;;Το πήραν μαζικα,ή το πήραν τα του εξωτερικού πρώτα και τα τα έν Ελλάδει δδεύτερα;;; Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 Και μόλις κοιτούσα το desire s της γυναίκας και λέω να μπω να ρωτήσω τι έγινε μ' εκείνο το παγωτό! Μακαρι λοιπόν να γίνει σύντομα γιατί το τηλέφωνο αξίζει να το έχει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 Τι διαφορες θα εχει αυτη η εκδοση μπορουμε να ξερουμε ???? Υπαρχει καπου κατι σχετικο ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 Τι διαφορες θα εχει αυτη η εκδοση μπορουμε να ξερουμε ???? Υπαρχει καπου κατι σχετικο ? Λογικα θα είναι κάπως έτσι.... (sense 3.6) Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 Εχει μάθει κανεις τιποτε;ή εχει επικοινωνήσει με καμμία αντιπροσωπεια της HTC; Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagpan Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 Εχει μάθει κανεις τιποτε;ή εχει επικοινωνήσει με καμμία αντιπροσωπεια της HTC; Από την HTC Ελλάδας μου είπαν ότι μέχρι το τέλος Ιουλίου θα έχουμε παγωτό ειδωμεν Παράθεση το να μην κανεις τιποτα ειναι καλυτερο απο το να εισαι πολυασχολος κανοντας τιποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 Και να το τραβήξω λίγο :-) ...λέτε να πάρει και Jelly Bean;;; τραβηξαμε τα πανδινα για να παρει η συσκευη το ics και απο τελη Μαιου που ηταν να την παρει..λενε οτι θα την δωσουν τελη ιουλιου και με sense 3.6(ασχολιαστο αυτο).. οποτε μη περιμενεις να δεις το ονομα της συσκευης σου στην λιστα με την Jb!! πολιτικη της εταιρειας να θαβει αξιολογες συσκευες και να βγαζει αλλες με κατωτερα spec! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagpan Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 Ξέρεις πόσες φορές μας έχει πει..άλλα αντί άλλων η ελληνική αντιπροσωπεία; Σκέψου ότι εδώ και κάτι...μήνες,λένε,ότι το τεστάρουν:lol: Βέβαια μακάρι αλλά τόσες συσκευές όμοιες που έχει βγάλει που να προλάβει; Οπότε ας κάνουμε το σταυρό μας μήπως και...... Κοίτα Κώστα το κινητό δουλεύει τέλεια με την 23.5 οπότε άστους να τεσταρουν λίγο παραπάνω και δεν πειράζει ακόμα λίγο καθυστέρηση έτσι και αλλιώς η υπομονή μας έχει εξαντληθεί Παράθεση το να μην κανεις τιποτα ειναι καλυτερο απο το να εισαι πολυασχολος κανοντας τιποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 Kαι το δικό μου δουλεύει άψογα και χωρίς κάποιο πρόβλημα. Απλά μας δουλεύουν και οι επιλογές της HTC είναι για κλάματα,όταν ένα κινητό ξεκινά με 500 ευρώ και καταλήγει να λυπάσαι να το πουλήσεις!!! Δε νομίζω να λυπάσαι να το πουλήσεις, η μεταπωλητική αξία της HTC κρατιέται σχετικά καλά, οκ δεν είναι Apple αλλά ούτε και LG. Τα έχουμε πει πολλές φορές, και η Samsung δεν πάει καλύτερα, το S1 δεν πήρε ICS, το S2 το κόβω δεν το κόβω για JB. Τεχνικές μαρκετινγκ είναι παιδιά, δυστυχώς μαθαίνουμε να ζούμε με αυτές. Τι άλλο μπορούμε να κάνουμε; Περιμένουμε (ή όχι απαραίτητα) να λήξει η εγγύηση και πάμε xda και βάζουμε ότι θέλουμε και πάμε πιό κάτω, ε, μέχρι να χαλάσει και να πάρουμε άλλο :) Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 (edited) Ξέρεις πόσες φορές μας έχει πει..άλλα αντί άλλων η ελληνική αντιπροσωπεία; Σκέψου ότι εδώ και κάτι...μήνες,λένε,ότι το τεστάρουν:lol: Βέβαια μακάρι αλλά τόσες συσκευές όμοιες που έχει βγάλει που να προλάβει; Οπότε ας κάνουμε το σταυρό μας μήπως και...... Κοίτα Κώστα το κινητό δουλεύει τέλεια με την 23.5 οπότε άστους να τεσταρουν λίγο παραπάνω και δεν πειράζει ακόμα λίγο καθυστέρηση έτσι και αλλιώς η υπομονή μας έχει εξαντληθεί Με αυτά που ακούμε εμένα θα μου κάνει εντύπωση αν πάρουμε το ics έως τον Αύγουστο. Η μεγαλύτερη απογοήτευση είναι πως συσκευές με κατωτερα specs τρέχουν ics και κάποιες άλλες παλιότερες (πχ wildfire s) όχι Edited July 5, 2012 by bathan Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.11.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 Άσε τη samsung και το jb καθώς επίσεις και το s2 που τρέχει ics... και πόσο μάλλον τη μεταπωλητική του αξία...Το ξέρεις ότι το πανάκριβο μας desireS ούτε 200 ευρώ δεν πιάνει; Εγώ,πραγματικά λυπήθηκα να το πουλήσω και ευτυχώς υπάρχουν και άλλοι στην οικογένεια να το χαίρονται! Γενικά η μεταπωλητική αξία της htc είναι στα τάρταρα...μια βόλτα από το buy and sell εδώ θα σε πείσει! Δεν έχω επιχειρήσει ποτέ να το πουλήσω αν και με αυτά που μου λες με αποθαρρύνεις... όμως θα συμφωνήσεις ότι δεν είναι απόλυτο κριτήριο η μεταπωλητική αξία, αλλά κατα βάση και το όνομα. Π.χ. το πιό "κοντινό" μοντέλο στο DS ήταν το Galaxy S, που αν δεν απατώμαι δεν πήρε ποτέ ICS, εμας καθυστέρησε αλλά έστω. Με άλλα λόγια, είναι και λίγο σαν τα αυτοκίνητα, Brands που κρατάνε ψηλά την αξία μεταπώλησης δεν είναι απαραίτητα καλύτερα ή χειρότερα. Το DS δεν είναι "κακό" τηλέφωνο, απλά το χαντάκωσε η HTC με το "θα πάρει-δε θα πάρει" και με την υποστήριξη που ... ήθελε λίγο ακόμα. Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 Eιλικρινά, πόσο καιρό κρατάτε ένα κινητό τηλέφωνο ;. Πάνω από ένα χρόνο ;...Ας δούμε την ουσία του θέματος. Αγοράζουμε κινητά με βάση την αναβάθμιση που ίσως μελλοντικά να πάρει ή αγοράζουμε επειδή εκείνη τη στιγμή είναι από τα top τηλέφωνα ;. Επίσης ξέρω πάρα πολλούς κατόχους κινητών android που δεν ξέρουν ούτε καν τι έκδοση έχουν στο κινητό τους. Επίσης η ΗΤC δεν το χαντάκωσε επειδή αργεί να δώσει αναβάθμιση. Απλά έχει βγάλει και άλλα μοντέλα μέσα σε ένα χρόνο με πολύ καλύτερα specs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wael Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 Εξαρταται βεβαια και τι θελει καθενας απο το κινητο του. Το DS απο την αρχη δεν απευθυνοτανε στους hardcore χρηστες μιας και δεν ηταν ποτε η ναυαρχιδα της htc. Προσωπικα ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.Εχω OTA αναβαθμισεις που γινονται πανευκολα,ενα sense που αλλαζει πραγματικα το τηλεφωνο,επεξεργαστη και μνημη που το κανουνε να δουλευει ρολοι. Εμενα σαν μεσο χρηστη,που το εχω για να διαβαζω mail,να σερφαρω και να παιζω κανα παιχνιδι,δεν βρηκα ποτε κατι που να πω οτι ΟΚ,δεν το εκανε ικανοιποιητικα.Ναι δεν ειναι διπυρηνο,αλλα σε τιποτα απο αυτα που κανω δεν μου εχει τυχει να χρειαστω παραπανω δυναμη ή ταχυτητα. Δεν εχω παρατηρησει να εχει bugs,ειναι ΠΟΛΥ στιβαρο(στα 2 τελευταια ειμαι παθων μετα απο το Vivaz) και εχει μια αξιοπρεπη αυτονομια. Ακομα και την ICS εκδοση,θα την παρει τελικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 Και πόσοι νομίζεις ότι είναι οι hardcore χρήστες ; Ένα άνοιγμα attachment από email δεν σε κάνει απαιτητικό χρήστη και heavy user... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 με το ζορι το πουλησα 200€ ολοι μα ολοι το διναν 150€ αλλα τοσο δεν το σκοτωνα!! μεταπωλιτικη αξια δεν το λες!! οταν απο 500 σε ενα χρονο πιανει τα 150!! ο φιλος απιτσακης εχει απολυτο δικιο σε αυτα που λεει!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 Σε οτιδήποτε ηλεκτρονικό που αγοράζουμε μέσα σε ένα χρόνο η αξία του πέφτει αρκετά. Και από την άλλη... ε δεν υπογράφουμε και κανένα συμβόλαιο αν θα μας αναβαθμίζουν τα κινητά οι εταιρίες...(βέβαια το σωστό είναι να τα αναβαθμίζουν), ούτε και κανείς μας βάζει το μαχαίρι στο λαιμό να αγοράζουμε 700 ευρώ και 600 κινητά. Το γουστάρουμε και το κάνουμε. Ποτέ δεν αγόρασα κινητό με βάση την αργότερα πώληση αυτού. Το θέμα είναι ότι πολλοί είμαστε για κανένα κέντρο αποτοξίνωσης για κινητά :lol: Με εμάς πρέπει να θυμώνουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 Σε οτιδήποτε ηλεκτρονικό που αγοράζουμε μέσα σε ένα χρόνο η αξία του πέφτει αρκετά. Και από την άλλη... ε δεν υπογράφουμε και κανένα συμβόλαιο αν θα μας αναβαθμίζουν τα κινητά οι εταιρίες...(βέβαια το σωστό είναι να τα αναβαθμίζουν), ούτε και κανείς μας βάζει το μαχαίρι στο λαιμό να αγοράζουμε 700 ευρώ και 600 κινητά. Το γουστάρουμε και το κάνουμε. Ποτέ δεν αγόρασα κινητό με βάση την αργότερα πώληση αυτού. Το θέμα είναι ότι πολλοί είμαστε για κανένα κέντρο αποτοξίνωσης για κινητά :lol: Με εμάς πρέπει να θυμώνουμε. σωστος ο παικτης και ιδιαιτερα οσον αφορα την αποτοξινωση...εχεις καμμια λυση??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 σωστος ο παικτης και ιδιαιτερα οσον αφορα την αποτοξινωση...εχεις καμμια λυση??? Όταν δούμε τα εκκαθαριστικά της εφορίας :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 με το ζορι το πουλησα 200€ ολοι μα ολοι το διναν 150€ αλλα τοσο δεν το σκοτωνα!! μεταπωλιτικη αξια δεν το λες!! οταν απο 500 σε ενα χρονο πιανει τα 150!! Με συγχωρείς αλλά να το σκοτώνεις για 200 ευρώ είναι λάθος, να πάρεις τί δηλαδή ; Εγώ θα το κρατήσω τουλάχιστον άλλο ένα χρόνο και του χρόνου βλέπουμε Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.11.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 Με συγχωρείς αλλά να το σκοτώνεις για 200 ευρώ είναι λάθος, να πάρεις τί δηλαδή ; Εγώ θα το κρατήσω τουλάχιστον άλλο ένα χρόνο και του χρόνου βλέπουμε Εγω ο μονος λογος που θελω να το αλλαξω ειναι οτι...λογω ηλικιας δυσκολευομαι να γραψω με την πολυ μικρη γραμματοσριρα που εχει (για μενα) στα sms σε internet κλπ. Εινια πολυ καλο τηλ κατα τα αλλα.Ειχα και το desire HD αλλα με ιδια χαλια γραμματοσειρα Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts