apitsakis Δημ. December 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 Άντε με γεια το Note. Καλορίζικο. Να έρχεσαι και από εδώ, μην μας σνομπάρεις τώρα που ανέβηκες σε ΄΄πόντους΄΄ :p. Θα τα λέμε εξάλλου. Και αν χρειαστείς αυτό που σου είπα, στείλε μου pm. Αξίζει πραγματικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimakos25 Δημ. December 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 Παιδια σκεφτομαι να αγορασω αυτο το κινητο απο το amazon γερμανιας. Ξερεις κανεις αν θα εχει ελληνικο μενου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimakos25 Δημ. December 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2011 Θα έχει οπωσδήποτε,μη σε ανησυχεί αυτό.Κι εγώ το note από κει το πήρα.Είναι αστραπιαίοι στις αποστολές τους,οπότε σε 24 ώρες περίπου θα το έχεις,μιλάμε για εργάσιμες μέρες βέβαια. Αψογα, σ' ευχαριστω :) Εχω το Χ8 αλλα δεν ειναι καθολου βολικο για μηνυματα. Πιστευω το desire S θα ειναι καλη επιλογη απο οτι φαινεται: http://imageshack.us/photo/my-images/97/htckeyboard.jpg/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 25, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 Αψογα, σ' ευχαριστω :) Εχω το Χ8 αλλα δεν ειναι καθολου βολικο για μηνυματα. Πιστευω το desire S θα ειναι καλη επιλογη απο οτι φαινεται: http://imageshack.us/photo/my-images/97/htckeyboard.jpg/ Ούτως ή άλλως το Desire S είναι ανώτερο σε όλα σε σχέση με την προηγούμενη συσκευή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 (edited) Παιδιά τι είναι το picassa web album πού έχει εμφανιστεί στο μενού λογαριασμοί και συγχρονισμός? Στο κινητό πού βρίσκεται? Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Edited December 25, 2011 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 (edited) ειναι της google εφαρμογη που σηκωνεις τις φωτογραφειες σου! κατι αλλο...τωρα τελευταια...μου βγαζει συχνα σε διαφορες εφαρμογες...οτι υπηρξε προβλημα και να κανω αναγκαστικο κλεισιμο ή αναφορα... αυτο σε τι μπορει να οφειλεται?? Edited December 25, 2011 by volcom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2011 ειναι της google εφαρμογη που σηκωνεις τις φωτογραφειες σου! κατι αλλο...τωρα τελευταια...μου βγαζει συχνα σε διαφορες εφαρμογες...οτι υπηρξε προβλημα και να κανω αναγκαστικο κλεισιμο ή αναφορα... αυτο σε τι μπορει να οφειλεται?? Ενεργοποίησα τον συγχρονισμό του picasa αλλά τώρα τι?στην γκαλερί έχω τις φώτο μου ενώ στο picasa στον υπολογιστή τίποτα.δεν θα έπρεπε να πάνε οι φώτο από την γκαλερί του κινητού στον υπολογιστή ?η κάτι δεν έχω καταλάβει σωστά? Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους... Χτες το απόγευμα, ενώ μιλούσα, κάτι έπαθε το ακουστικό και αλλοιώθηκε η ποιότητα ήχου του συνομιλητή... το ακουστικό παράγει πλέον έναν υψίσυχνο ήχο, σα να "τρίζει", δεν ξέρω πως να το πώ αλλιώς, σα να καταστράφηκε. Ακούγεται μεν ο συνομιλητής αλλά πολύ άσχημα... Δεν ξέρω τώρα τι έπαθε, δεν έγινε τίποτα ούτε να πεις ότι έπεσε νερό κτλ... έχει συμβεί σε κανέναν από σας; Μάλλον παει σερβις, έχει κανείς τηλέφωνό τους;;; Γκαντεμιά ... :( Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 Εδώ θα βρεις ότι χρειάζεσαι . http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=317816 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 Εδώ θα βρεις ότι χρειάζεσαι . http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=317816 Ευχαριστώ! Θα το πάω με τη νέα χρονιά γιατί λογικά τώρα θα είναι σε άδειες. Έχουμε εμπειρία από το σερβις αυτό; Από χρόνο επισκευής τι λένε; Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους.. Αυτες της μερες λογο του οτι εβγαλα αρκετες φωτογραφιες και βιντεακια βαζοντας της στο λαπτοπ και βλεποντας της(εν συγκριση με προηγουμενες ληψης)ειδα προς εκπληξη μου οτι η ποιοτητα τους ειναι πλεον αρκετα υποδιεστερη απο αυτες ΠΡΙΝ την αναβαθμηση....τα βιντεακια ειδικα οταν κανω ληψη σε θορυβωδες περιβαλλον εχουν μεσα ενα χρατσιρισμα...(χρρρττςςςς).. Το κανει γενικα παιδια σε ολους ή υπαρχη καποιο προβλημα στο κινητο? Εγινε 100% αυτο μετα την αναβαθμηση του κινητου μου.....πριν τραβουσε εξαιρετικο βιντεο και φωτογραφια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagpan Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 Η αλήθεια είναι ότι με την λήψη βίντεο υπάρχει πρόβλημα πριν και μετά την αναβάθμιση Παράθεση το να μην κανεις τιποτα ειναι καλυτερο απο το να εισαι πολυασχολος κανοντας τιποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 ρε παιδια μου ήρθε μια αναβάθμισή 27MB πηγα να την κανω και το κινητό έχει κολλήσει σε μια οθονη με ενα θαυμαστικό. και το android σήμα.... τι έγινε;;;;; Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 ποιά εφαρμογή να βάλω γιά να βρεί γρήγορα δορυφόρους στο GPS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 27, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 ποιά εφαρμογή να βάλω γιά να βρεί γρήγορα δορυφόρους στο GPS Μπορείς να δοκιμάσεις το fasterfix. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Ευχαριστώ! Θα το πάω με τη νέα χρονιά γιατί λογικά τώρα θα είναι σε άδειες. Έχουμε εμπειρία από το σερβις αυτό; Από χρόνο επισκευής τι λένε; Σχετικό είναι αυτό. Άλλοι θα σου πουν καλά λόγια άλλοι όχι. Προσωπικά εμένα μου άρεσε. Με ενημέρωναν με sms, και επειδή είχαν κάνει λάθος στην ημερομηνία παραλαβής, πήγα εκεί αλλά δεν το πήρα τελικά, μου το είχαν στείλει στο σπίτι με courier με δικά τους έξοδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Αν θελησουμε να δωσουμε σε αλλον το κινητο χωρις επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων μπορουμε να διαγραψουμε τον λογαριασμο gmail που φτιαξαμε στην αρχη και ο νεος κατοχος να φτιαξει δικο του ? Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 28, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Όχι Γιάννη, δεν γίνεται αυτό. Δεν τη γλυτώνεις την επαναφορά αν θέλεις να αλλάξεις gmail account. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Όχι Γιάννη, δεν γίνεται αυτό. Δεν τη γλυτώνεις την επαναφορά αν θέλεις να αλλάξεις gmail account. Ευχαριστω Γιαννη και καλη χρονια να εχουμε.Ισχυει γενικοτερα για τα android ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 28, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Ευχαριστω Γιαννη και καλη χρονια να εχουμε.Ισχυει γενικοτερα για τα android ? Ναι, το ίδιο ισχύει για όλα τα Android. (Χρόνια πολλά και από μένα!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους...να ρωτησω ρε παιδια γιατι εχω μπερδευτει...οταν κανατε την αναβαθμιση του κινητου σας σε 2.3.5 και sense 3.0 μεσω ΟΤΑ, μετα σας ηρθε και καποια άλλη μικρο αναβάθμιση ή μονο αυτη εχετε λάβει...;; Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 παιδια το κινητο τι λεει απο μπαταρια? Το sense 3.0 το παιρνει με Update? Το βρηκα σε προσφορα απο multirama στα 299€. Θεωρω την τιμη εκπληκτικη. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Παιδιά βοήθεια πως μπορώ να στείλω μια εφαρμογή στο τηλέφωνο όλα μου πηγαίνουν στην κάρτα επαφής αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα πως γίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagpan Δημ. December 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους...να ρωτησω ρε παιδια γιατι εχω μπερδευτει...οταν κανατε την αναβαθμιση του κινητου σας σε 2.3.5 και sense 3.0 μεσω ΟΤΑ, μετα σας ηρθε και καποια άλλη μικρο αναβάθμιση ή μονο αυτη εχετε λάβει...;; Σε αυτούς που έλαβαν πρωτοι την αναβάθμιση ακολούθησε και μια δεύτερη μικρότερη στην συνέχεια μια αναβάθμιση Παράθεση το να μην κανεις τιποτα ειναι καλυτερο απο το να εισαι πολυασχολος κανοντας τιποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonis6166 Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 καλησπέρα, κατεβάζω και γω την αναβάθμιση για το 2.3.5 και sence 3. έχουμε εντυπώσεις από κάποιον που το έχει περάσει ήδη για το τι καινούριο φέρνει η αναβάθμιση και για να ξέρω τι να περιμένω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts