Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire S

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν δεν κάνω λάθος είναι στοιχείο του notes αυτό...

Sent from my HTC Pyramid using Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• Administrators
Σε γενικές γραμμές ωστόσο ενδείκνυται να χρησιμοποιούμε screen protector αν θέλουμε να είμαστε σίγουροι για την οθόνη. Προτείνω ανεπιφύλακτα την αγορά του ebay για τέτοια πράγματα.

Modpic.gif

τι screep protector χρησιμοποιειται??!! Kαλη βδομαδα!!

Εγώ φίλε μου αγόρασα αυτά και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. :)

ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ!!! [sIGPIC][/sIGPIC]

τι screen protector χρησιμοποιειται??!! Kαλη βδομαδα!!

Κι εγώ από ebay πήρα 5 φθηνά (μαζί με θήκη) τα οποία κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους. Είχα σκεφτεί για κάποιο ακριβότερο του τύπου zagg shield, αλλά τελικά νομίζω είναι πεταμένα λεφτά.

edit: Μια που ανέφερα και τη θήκη, να πω ότι γενικά είμαι ευχαριστημένος, μόνο μικρό παράπονο είναι ότι καλύπτει τα κουμπιά έντασης και on-off, οπότε θέλει περισσότερη δύναμη για να πατηθούν, το οποίο όμως έχει και το θετικό ότι δεν πατιούνται εύκολα κατά λάθος.

Edited by ferengi
Θήκη

Ericsson GS-337 -> Siemens C25 -> Nokia 7110 -> Motorola T720 -> Motorola V550 -> Siemens CX75 -> Nokia N73 -> Samsung Omnia i900 16GB -> HTC Desire S -> LG G2 D802 16GB -> Samsung Galaxy S7 Edge -> Samsung Galaxy S10+

Tablet: Kobo Arc 10HD

PDA/PNA: HP Jornada 525, Qtek 2020, Navigon 2110 max

την ιδια θηκη εχουμε ferengi!!εγω οταν ειχα πρωτοπαρει το τηλεφωνο μου ειχαν δωσει και 1 screen protector απο την htc.. αλλα επειδη εχει ψιλογρατζουνιστει...ελεγα να το αλλαξω :P

θελω να περασω μια 3.5 ρομ.. ποια θα μου προτείνατε? γιατι εχει καμποσες

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1310845

Πολύ καλή και για ελληνικά το morelocale2.

VSPZ την έχεις βάλει; Όλα λειτουργούν ΟΚ; Κανένα πρόβλημα;

Currently: Samsung Galaxy S8+

http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg

Είναι η καλύτερη τις έχω δοκιμάσει όλες!!! Και η HTC να βγάλει official rom με το 3.5 και 2.3.5 αυτή είναι θα είναι πολύ ανώτερη έχεις και την ρύθμιση beats audio και αν αγοράσεις και τα ακουστικά θα ακούς μια χαρά!!! Βάλε την base rom!!! Έχει όμως ένα bug... με τους χαρακτήρες το οποίο το λύνει με ένα patch που θα βρεις στο παρακάτω link http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=20330786&postcount=1358

Το κάνεις install όπως την rom δεν χρειάζεται να κάνεις wipe κάθετε στην rom απλά!!!

Edited by relios

DEVICE :HTC Desire S (S-OFF by Revolutionary)

HBOOT :Revolutionary Hboot 6.98.1002

RADIO :20.44.30.0821U_3821.080024_M

RECOVERY :4EXT Recovery Touch v1.0.0.5 RC6

ROM :Fallout Evolution V5.0.0 (Android 4.0.3 | Sense 4.0A)

Είναι η καλύτερη τις έχω δοκιμάσει όλες!!! Και η HTC να βγάλει official rom με το 3.5 και 2.3.5 αυτή είναι θα είναι πολύ ανώτερη έχεις και την ρύθμιση beats audio και αν αγοράσεις και τα ακουστικά θα ακούς μια χαρά!!! Βάλε την base rom!!! Έχει όμως ένα bug... με τους χαρακτήρες το οποίο το λύνει με ένα patch που θα βρεις στο παρακάτω link http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=20330786&postcount=1358

Το κάνεις install όπως την rom δεν χρειάζεται να κάνεις wipe κάθετε στην rom απλά!!!

Παιδιά, υπάρχει κανένας οδηγός για πανάσχετους (σαν και μένα, δεν ξέρω καν τι είναι το S-OFF/HBOOT/wipe...), στο xdadev δεν βρήκα κάτι τέτοιο, συνήθως οι οδηγοί εκεί ξεκινάνε υποθέτοντας ότι γνωρίζεις τα βασικά...

Ευχαριστώ! :)

Μάλλον κάτι δεν έψαξες καλά, γιατί στο xda θα βρείς τα πάντα. Αν δεν υπάρχει εκεί οδηγός, δύσκολα θα υπάρχει αλλού ;)

Όσο για τους όρους που αναφέρεις... Κοίταξε λίγο στα links της υπογραφής μου και κυρίως στο ορολογία android :)

Τhe end of an era...

Μάλλον κάτι δεν έψαξες καλά, γιατί στο xda θα βρείς τα πάντα. Αν δεν υπάρχει εκεί οδηγός, δύσκολα θα υπάρχει αλλού ;)

Όσο για τους όρους που αναφέρεις... Κοίταξε λίγο στα links της υπογραφής μου και κυρίως στο ορολογία android :)

Και εγώ το ίδιο νομίζω, απλά μάλλον δεν ξέρω από πού να αρχίσω. Πχ, τι κάνουμε πρώτα; S-OFF, και γιατί; Με το radio τι παίζει; Το recovery? Αυτά, σαν αλληλουχία δεν μπορώ να βρώ... π.χ. έναν οδηγό να λέει : Συνδέουμε το τηλέφωνο, μετά τρέχουμε αυτό μετα κτλ. Οι περισσότεροι οδηγοί ξεκινάνε: "Εχουμε κάνει full wipe..." εκεί το χάνω ... :(

Δεν καταλαβαίνω τι δεν καταλαβαίνεις από αυτά που έχει γράψει πάρα πολύ ωραία ο villis ΚΑΙ μπράβο του παιδιού για την ωραία δουλειά του!!! Ξεκίνα λοιπόν να διαβάζεις από εκεί δες κι εδώ την πρώτη σελίδα και ότι απορίες έχεις πες τις εδώ και κάποιος θα ξέρει να σου απαντήσει. Απ' ότι καταλαβαίνω θα δυσκολευτείς πολύ αλλά απλά να θυμάσαι ότι δεν είναι φιλοσοφία, αν τα σκεφτείς λίγο θα είναι εύκολα.Τέλος το S από μόνο του, έχει μία από τις καλύτερες rom οπότε μόνο αν θέλεις κάτι παραπάνω προχωράς.

Απλά να σημειώσω εδώ ότι αυτά που έγραψα εγώ είναι για το wildfire και κάποια λίγα στην ορολογία android. Την ορολογία android την έγραψε κατά βάση ο Άλεξ (saliez) και τα tips για τα κινητά της htc o Ανδρέας (kollatos)! Για να μην τους πάρω και τη δόξα :)

Τhe end of an era...

Και εγώ το ίδιο νομίζω, απλά μάλλον δεν ξέρω από πού να αρχίσω. Πχ, τι κάνουμε πρώτα; S-OFF, και γιατί; Με το radio τι παίζει; Το recovery? Αυτά, σαν αλληλουχία δεν μπορώ να βρώ... π.χ. έναν οδηγό να λέει : Συνδέουμε το τηλέφωνο, μετά τρέχουμε αυτό μετα κτλ. Οι περισσότεροι οδηγοί ξεκινάνε: "Εχουμε κάνει full wipe..." εκεί το χάνω ... :(

Άδικος κόπος. Η ρομ που έχεις είναι άψογη. Θα μπλεξεις με προβλήματα.

Πρώτα S-Off. Μετά Custom Recovery. Μετά Root. Τέλος Full Wipe και εγκατάσταση Custom Rom.

Γνώμη μου αν δεν έχεις πρόβλημα μείνε όπως είσαι.

Nokia 8800 Scirocco

Ευχαριστώ για την βοήθεια..απενεργοποίηση το 3g και είναι πολύ καλύτερα με το σήμα...πάντως πιστεύω ότι φταίει το Δίκτυο μαζί με το χαμηλό sar της συσκευής..πάλι οι κλήσεις δν είναι πάντα καθαρές αλλά όχι όπως πριν.γενικά εδώ έχουν και άλλοι θέμα μ το σήμα της Cosmote τλκ..

Άδικος κόπος. Η ρομ που έχεις είναι άψογη. Θα μπλεξεις με προβλήματα.

Πρώτα S-Off. Μετά Custom Recovery. Μετά Root. Τέλος Full Wipe και εγκατάσταση Custom Rom.

Γνώμη μου αν δεν έχεις πρόβλημα μείνε όπως είσαι.

Δεν διαφωνώ ούτε καίγομαι να την αλλάξω. Άλλωστε όπως έχω ξαναπεί μια χαρά είμαι με την υπάρχουσα ρομ και δεν έχω και τόσο άγχος ούτε για ICS άμεσα... Απλά επειδή μου αρέσει να "πειράζω", σκεφτόμουν να ασχοληθώ λίγο μόνο εαν μπορώ να επαναφέρω πίσω τα πάντα και αν δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Ας αφήσω μάλλον κάποια επίσημη Sensation ICS να "ωριμάσει" αφού γίνει πορτ στο S και βλέπουμε...

Ευχαριστω. την εβαλα και εντυπωσιάστηκα, μου εκανε εντύπωση το οτι ειναι ποιο smooth απο την official (3.0)

αν και ειναι καπως ποιο φαντεζί να το πω.:)

Καλησπέρα,

φίλος με Desire S s-off θέλει να το επαναφέρει σε S-on και να περάσει την τελευταία αναβάθμισή, την οποία έχει κατεβάσει το κινητό ΟΤΑ αλλά δεν μπορεί βέβαια να εγκαταστήσει λόγω s-off. Υπάρχει κάποιος οδηγός πως μπορεί να το κάνει αυτό (δεν βρήκα κάτι συγκεκριμένο) για κάποιον που δεν ξέρει πολλά (το s-off του το έκανε άλλος ψαγμένος φίλος).

Ευχαριστώ πολύ.

Νίκος.

00-05 Audi S3 Oettinger...Gone But Not Forgotten

06-14 Porsche 911 C4 Exclusive Sportpack...Absolut Driving Machine!!!

14-... Straight Six Open Top Sliding Machine ///

Καλησπέρα,

φίλος με Desire S s-off θέλει να το επαναφέρει σε S-on και να περάσει την τελευταία αναβάθμισή, την οποία έχει κατεβάσει το κινητό ΟΤΑ αλλά δεν μπορεί βέβαια να εγκαταστήσει λόγω s-off. Υπάρχει κάποιος οδηγός πως μπορεί να το κάνει αυτό (δεν βρήκα κάτι συγκεκριμένο) για κάποιον που δεν ξέρει πολλά (το s-off του το έκανε άλλος ψαγμένος φίλος).

Ευχαριστώ πολύ.

Νίκος.

Ενα απλο search στο XDA στην κατηγορια του Desire S θα ειχες την απαντηση σου

Σύντροφοι, πότε θα κάνουμε ντου στη google (site/facebook) για την ελληνική γλώσσα ;. Μήπως μας απέκλεισαν από τις αγορές ;. Περιμένουν για να μας την δώσουν, τι ακριβώς ;. Να βγει η Ελλάδα σαν κράτος στις διεθνής αγορές ξανά για δανεισμό ; :lol:

Αναφέρομαι για τις φωνητικές εντολές, πλοήγηση, αγορά εφαρμογών από το market.

To καλό είναι ότι πλέον δεν έχω καθόλου τύψεις για το ότι κατεβάζω ''σπασμένες'' εφαρμογές. Με νομιμοποιεί η google :p

Edited by apitsakis

Αν γυρίσεις την γλώσσα του κινητού σε Αγγλικά τότε θα δουλέψει και η αγορά. Επίσης μπορείς να κάνεις τις αγορές σου μέσω υπολογιστή από εδώ: https://market.android.com/?hl=el

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Ναι τα ξέρω αυτά και έχω αγοράσει αρκετές εφαρμογές έτσι. Απλά δεν έχω άδικο που κάνω παράπονα πιστεύω. Εμπάργκο μας έχει κάνει η google. Και κάτι τελευταίο. Χθες αγόρασα την εφαρμογή Pen Reader . Φοβερή και γράφεις πολύ άνετα με το χέρι !!!

Παιδιά άρχισαν να παίρνουν αναβάθμιση sense 3.0 android 2.3.5 αυτά που ήταν από δίκτυο cosmote, σε μένα τώρα κατεβαίνει εντυπώσεις λίαν συντόμως .

καλησπέρα παιδιά,ήρθα και εγω πλέον στην παρέα του Desire S.....οι πρώτες μου εντυπώσεις από το κινητό;;;Άψογο,γρήγορο,ωραία οθόνη,καλη ποιότητα κατασκευής...γενικά πολύ ανώτερο από το Desire που είχα....επισης έβαλα την οθονη του S δίπλα από ενα Desire με amoled και παρατήρησα ότι ειδικά στο μαύρο δεν υπήρχε διαφορά...οταν ειχα εγω το desire(με την slcd) οταν το έβαζα δίπλα στην amoled φαινόταν εντελώς ξεβαμενη!!

Σαν νέος αρχίζω τις ερωτήσεις...θελω να περάσω ότι εφαρμογές ειχα στο desire στο S μου μέσω του titanium backup...αρα θελω root!!Υπαρχει η δυνατότητα να κανω το κινητό μου μόνο root;;;στον οδηγό που είδα εδώ στο forum λέει και για s-off κτλ....

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα