ilka71 Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 στα htc δεν υπαρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Για να καταλάβω. Θέλετε όταν σας πέρνει κάποιος ενώ μιλάτε να σας εμφανίζει την εισερχόμενη αυτή κλήση στο κινητό σας ; (σε αυτή την περίπτωση ο άλλος θα ακούει ότι απλά χτυπάει το τηλέφωνο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Χμμμ. Δεν έγινα κατανοητός. Πέρνω κάποιον τηλέφωνο που έκείνη την στιγμή μιλάει σε άλλη κλήση. Κανονικά, το τηλέφωνό μου θα πρέπει να μου βγάλει μύνημα στην οθόνη ότι η κλήση μου είναι σε αναμονή στον απέναντι. Στο desire όμως δεν το κάνει. Δεν μπορώ να ξέρω δηλαδή αν αυτός που καλώ είναι ήδη σε κάποια άλλη κλήση ή απλά καλεί και δεν το συκώνει για τον αλφα ή βήτα λόγο. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 (edited) Κατάλαβα τι εννοείς...δεν έχει να κάνει με το gsm ? Edited October 12, 2011 by apitsakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 (edited) Χμμμ. Δεν έγινα κατανοητός. Πέρνω κάποιον τηλέφωνο που έκείνη την στιγμή μιλάει σε άλλη κλήση. Κανονικά, το τηλέφωνό μου θα πρέπει να μου βγάλει μύνημα στην οθόνη ότι η κλήση μου είναι σε αναμονή στον απέναντι. Στο desire όμως δεν το κάνει. Δεν μπορώ να ξέρω δηλαδή αν αυτός που καλώ είναι ήδη σε κάποια άλλη κλήση ή απλά καλεί και δεν το συκώνει για τον αλφα ή βήτα λόγο. Αυτο φιλε μου νομιζω οτι ειναι απο το δυκτυο και οχι απο το τηλεφωνο... Εφοσον ο συνδρομιτης ΔΕΝ εχει ενεργοποιημενη την αναμονη κλησεων στον παροχο...τοτε ΔΕΝ σου εμφανιζεται το μηνυμα οτι ειναι πιθανον κατηλλημενος και δειχνει οτι καλει κανονικα...... Edited October 12, 2011 by makouin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Aυτό θέλω να πω. Σωστό είναι νομίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Είναι θέμα κινητού.στο νοκια της γυναίκας μου όταν με παίρνει και μιλάω της βγάζει την ειδοποίησή ότι μιλάω.όταν με πάρει από το wildfire s δεν της βγάζει . Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Είναι θέμα κινητού.στο νοκια της γυναίκας μου όταν με παίρνει και μιλάω της βγάζει την ειδοποίησή ότι μιλάω.όταν με πάρει από το wildfire s δεν της βγάζει . Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Εσυ με τι τηλεφωνο εισαι.... με το ιδιο και στις δυο περιπτωσης? Το εχεις δοκιμαση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Εσυ με τι τηλεφωνο εισαι.... με το ιδιο και στις δυο περιπτωσης? Το εχεις δοκιμαση? Ναι βρε το ίδιο desire s Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 (edited) Ναι βρε το ίδιο desire s Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Απο το Desire και το Wildfire που περνεις στο Nokia τι κανει? Εαν ισχυει αυτο λογικα φταιει η συσκευη που σε περνει τηλεφωνο και οχι τι τηλεφωνο που εχεις....ομως αυτο δεν ειναι λογικο διοτι κανονικα ο συνδρομιτης αποφασιζη για το πως θελει να διαμορφωση τι γραμμη του οταν μηλαει...ή τηλεφωνητη ή αναμονη ή κατηλλημενο κτλ.... Ισως να θελει οντως καποια ρυθμηση οπως προυποθηκε πριν απο καποιο παιδι για τα smartphone τοτε... Θα μαθουμε αυριο Edited October 12, 2011 by makouin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Δεν υπάρχει ρύθμιση δυστυχώς. Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 (edited) Δεν υπάρχει ρύθμιση δυστυχώς. Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Δε μου λες? Στο wildfire S εχεις παει ρυθμησης>κλησεις>προσθετες ρυθμησης>αναμονη κλησεων και ειδες εαν ειναι επιλεγμενη η αναμονη? Η επιλογη αυτη να σου πω οτι ΔΕΝ ειναι διαθεσημη εφοσον ο αριθμος ειναι καρτοκινητο....οποτε και δεν περνει ρυθμηση...ισως και γιαυτο να συμβαινει αυτο το περιεργο...Και το Nokia και το Wildfire S ειναι καρτοκινητα ? Edited October 12, 2011 by makouin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Δε μου λες? Στο wildfire S εχεις παει ρυθμησης>κλησεις>προσθετες ρυθμησης>αναμονη κλησεων και ειδες εαν ειναι επιλεγμενη η αναμονη? Η επιλογη αυτη να σου πω οτι ΔΕΝ ειναι διαθεσημη εφοσον ο αριθμος ειναι καρτοκινητο....οποτε και δεν περνει ρυθμηση...ισως και γιαυτο να συμβαινει αυτο το περιεργο... η αναμονη λειτουργει κανονικα. η ειδοποιηση στον καλουντα οτι αυτος που καλει ειναι σε κληση ειναι θεμα κινητου.η δοκιμη με την γυναικα μου εγινε με ολα τα κινητα ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 (edited) Ναι προφανώς και παίζει ρόλο η ενεργοποίηση της αναμονής από το δίκτυο. Όμως!!! Να πούμε τις δοκιμές που έκανα! Πέρνω τηλέφωνο σε ένα νούμερο (που έχει ενεργή την αναμονή από το δίκτυο) που την συγκεκριμένη στιγμή μιλάει σε άλλη κλήση. Το HTC μου, στην κοσμάρα του! Ακούω ότι καλεί κανονικά, ο καλούμενος βλέπει ότι έχει δεύτερη κλήση αλλά το HTC μου δεν λέει ότι είμαι σε αναμονή. Πάμε παρακάτω. Κλείνω εγώ, ενώ ο φίλος συνεχίζει να μιλάει, τον πέρνει τηλέφωνο το Galaxy S2. Ο καλούμενος βλέπει την δεύτερη εισερχόμενη και το Galaxy ΔΕΙΧΝΕΙ (!!!!!) ότι η κλήση του είναι σε αναμονή!! Το ίδιο ακριβώς γίνεται με ένα Galaxy Ace. Να διευκρινήσω ότι όλα τα παραπάνω έγιναν με συναδέλφους που βρισκόμασταν όλοι στον ίδιο χώρο σε απόσταση 1μ ο ένας από τον άλλο ώστε να ελέγχουμε τα αποτελέσματα. Το ζουμί? Το HTC δεν έπερνε χαμπάρι πότε ήταν σε αναμονή και πότε όχι. Ακόμα και όταν ήταν σε ενεργή κλήση (μιλούσαμε δηλαδή) και ο άλλος με έβαζε σε αναμονή, ναι μεν άκουγα την μουσικούλα της αναμονής του δικτύου αλλά το κινητό δεν έπερνε χαμπάρι ώστε να βγάλει μύνημα για αναμονή. Αντίθετα τα 2 Samsung έβγαζαν κατ' ευθείαν "Κλήση σε αναμονή"! Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνεται αυτό. Φταίει το κινητό μου? Φταίει που φοράω custom rom? (Αλλά δεν θυμάμε και με την στοκ να έβγαζε μύνημα). Είναι θέμα γενικά των HTC? (ή των Desire)? Δεν ανακατεύω καθόλου ΝΟΚΙΑ μιας και είναι άλλο λειτουργικό (που βέβαια και αυτό έδειχνε κανονικά την αναμονή) αλλά γιατί ρε μαμώτο τα δύο σάμμυ που είναι και αυτά android παίζουν κανονικά και το desire όχι? Μικρό το κακό θα μου πείτε αλλά καμοιά φορά είναι εξυπηρετικό να μπορείς να δεις αν είσαι σε αναμονή ή όχι. Edited October 12, 2011 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Γιατί δεν τηλεφωνείς στην εξυπηρέτηση πελατών της HTC ; Eκεί θα σου πουν. Ίσως να υπάρχει καμμιά ρύθμιση που να μην την έχουμε δει. Ίσως να είναι θέμα δικτύου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Αύριο μάλλον θα το κάνω. Δεν είναι τόσο ότι το θεωρώ ιδιαίτερα σοβαρό (αν και είναι αρκετά) αλλά τσαντιστηκα που τα δύο σαμμυ το κάνουν ενώ το desire όχι! Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 αφου μπορει να το κανει...γιατι οχι?? εκει ειναι το μαμωτο τις υποθεσεις!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Aν εννοείς αυτό που θα γράψω παρακάτω τότε μην πάρεις καμία HTC....Κι αν πραγματικά είναι αυτό τότε συνηστώ σε αυτούς που έχουν πρόβλημα να τα πετάξουν γιατί πολλά έχω ακούσει κατά καιρούς....Λοιπόν όταν μιλάει η άλλη γραμμή εμένα μου γράφει: WIND η γραμμή είναι απασχολημένη πάνω ψηλά στο τηλέφωνο και ακούγεται κι ο χαρακτηριστικός ήχος!!! Εγω επιμενω οτι ειναι καθαρα απο το δυκτυο και μονο.....στη Wind μπορει να ενημερωνη....στην Cosmote οχι κτλ...δεν ειναι θεμα τηλεφωνου νομιζω αυτο...αλλα και παλι με καθε επιφυλαξη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 (edited) Βρε παιδιά, όλα τα τηλέφωνα που ανέφερα πιο πριν στο ποστ μου, στο ίδιο δίκτυο δουλεύουν! Δεν μπορεί να είναι θέμα του δικτύου! Δηλαδή το συγκεκριμένο δίκτυο γουστάρει τα σάμμυ και δεν γουστάρει τα HTC? :lol: Κάτι άλλο παίζεται προφανώς αλλά δεν βρήκα την ευκαιρία να τους πάρω τηλέφωνο σήμερα. Aν εννοείς αυτό που θα γράψω παρακάτω τότε μην πάρεις καμία HTC....Κι αν πραγματικά είναι αυτό τότε συνηστώ σε αυτούς που έχουν πρόβλημα να τα πετάξουν γιατί πολλά έχω ακούσει κατά καιρούς....Λοιπόν όταν μιλάει η άλλη γραμμή εμένα μου γράφει: WIND η γραμμή είναι απασχολημένη πάνω ψηλά στο τηλέφωνο και ακούγεται κι ο χαρακτηριστικός ήχος!!! :blink: Τι εννοείς, να τα πετάξουμε? Τα τηλεφωνα? Και ΔΕΝ μιλάμε όταν είναι απασχολημένη! Τότε ναι, το δίχνει. Όταν είμαστε σε αναμονή στον καλούμενο σαν δεύτερη κλήση, δεν το δίχνει. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο! ============================================ EDIT: Μόλις τους πήρα τηλέφωνο. Η απάντησή τους ήταν "Έχετε δίκιο, η δυνατότητα αυτή ΔΕΝ υποστηρίζεται από όλα τα HTC. Τα Android και τα wm της HTC, δεν το υποστηρίζουν. " Άρα μπαρμ******λα!!!! Μην το ψάχνουμε παραπάνω. Έτσι, απλά δεν γίνεται.:mad: Edited October 13, 2011 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Aν εννοείς αυτό που θα γράψω παρακάτω τότε μην πάρεις καμία HTC....Κι αν πραγματικά είναι αυτό τότε συνηστώ σε αυτούς που έχουν πρόβλημα να τα πετάξουν γιατί πολλά έχω ακούσει κατά καιρούς....Λοιπόν όταν μιλάει η άλλη γραμμή εμένα μου γράφει: WIND η γραμμή είναι απασχολημένη πάνω ψηλά στο τηλέφωνο και ακούγεται κι ο χαρακτηριστικός ήχος!!! Ρε συ λέμε όταν ο άλλος ΜΙΛΆΕΙ όχι όταν είναι κατειλλημμενος Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Ρε συ λέμε όταν ο άλλος ΜΙΛΆΕΙ όχι όταν είναι κατειλλημμενος Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Αυτό δεν είναι το ίδιο? Αν μιλάει άρα θα είναι κατειλημμένος :wacko::fool::dash: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Αυτό δεν είναι το ίδιο? Αν μιλάει άρα θα είναι κατειλημμένος :wacko::fool::dash: Τώρα τι να πω?όταν μιλάω με κάποιον και με πάρει κάποιος αν έχω την αναμονή ενεργή αν έχει htc ΔΕΝ θα καταλάβει ότι εγώ μιλάω! Αν όταν με πάρει και ΔΕΝ έχω την αναμονή ενεργή τότε θα του δείξει κατειλλημμενο ! Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Τώρα τι να πω?όταν μιλάω με κάποιον και με πάρει κάποιος αν έχω την αναμονή ενεργή αν έχει htc ΔΕΝ θα καταλάβει ότι εγώ μιλάω! Αν όταν με πάρει και ΔΕΝ έχω την αναμονή ενεργή τότε θα του δείξει κατειλλημμενο ! Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Α γειά σου! Αυτό ακριβώς θα συμβεί. Να πω την αλήθεια τώρα, ψιλο-τσαντίστικα. Είναι λίγο χαζό αυτό από πλευράς HTC. Και γενικότερα δεν είμαι και τόσο ενθουσιασμένος από τα android. Αν δεν λάβω υπόψιν μου κανα-δύο εφαρμογές τρελές πραγματικά, μάλλον το ανάποδο θα έλεγα. Περιμένω στην γωνία για το wave3. Αν έρθει Ελλάδα μάλλον θα το τσιμπισω και το desire θα φάει σούτο. Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Τι είναι δηλαδή αυτά που σε χαλάνε ;. Και αυτή τη στιγμή δύο είναι αυτά που αξίζουν σαν software. Android και IOS. Μου άρεσε πολύ το HTC HD2, αλλά δυστυχώς αυτά τα windows πέθαναν. Τώρα είναι τα 7 που είναι χάλια. Δεν έχεις και πολλές επιλογές πλέον :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 (edited) Δεν είναι κάτι συγκεκρημένο που μου έχει κάτσει στραβά, αποκλειστικά στο android. Και εφόσον την κάνω για wave3, τότε σίγουρα θα πάρω ένα τάμπλετ αντρόιντ γιατί όπως είπα έχω 2-3 εφαρμογές - αστέρια, που τις χρησιμοποιώ συνεχώς. Μάλλον συνδιασμός θα έλεγα ότι είναι. Κινητό - λειτουργικό. Από το λειτουργικό εκνευρίστικα αρχικά γιατί έλειπαν βασικά πράματα τα οποία θα έπρεπε να τα κατεβάσω σαν εφαρμογές. Δεν υπήρχε ένας file manager, ένας task manager, δεν είχα πληροφορίες για τους χρόνους κλήσεων (εισερχόμενες- εξερχόμενες), δεν είχα πληροφορίες για τον όγκο δεδομένων που χρησιμοποιώ κάθε μήνα, οι αφυπνήσεις δεν δουλεύουν με την συσκευή κλειστή, δεν έχω videoκλήση και κάποια άλλα μικροπραγματάκια στα οποία είχα καλομάθει στα προηγούμενα τηλέφωνά μου. Εδώ, κατέβασε αυτήν την εφαρμογή για αυτό, την άλλη για το άλλο, ωπςς η εφαρμογή αυτή δεν αφήνει να δουλέψει κάτι από κάποια άλλη, κατέβασε ένα antivirus και πάει λέγοντας. Τα οποία φυσικά για να είσαι σωστός τα πληρώνεις. Όταν όμως δίνεις 500 ευρώ για ένα τηλέφωνο, είναι λίγο εκνευριστικό να ανακαλύπτεις ότι κάποια βασικά πράγματα (κατά την γνώμη μου) δεν συμπεριλαμβάνονται "στο πακέτο". Από το τηλέφωνο, μέτριο ακουστικό, μέτριο μεγαφωνάκι, μέτρια αυτονομία, μέτρια ποιότητα κατασκευής, wifi deathgrip, δεν δίχνει τις αναμονές κλήσεων (όπως είπαμε), μέτριο walkman και μια σχετικά καλούτσικη οθόνη αν και όχι πολύ φωτινή με μέτρια χρώματα. Η κάμερα τα καταφέρνει μόνον σε επίπεδα άπλετου φωτισμού, αλλά δεν την θεωρώ σαν μείον γιατί όλα τα κινητά (λίγο - πολύ) έτσι είναι. Προσωπική μου άποψη, επειδή προέρχομαι από το wave1, αν είχα την εμπειρία που έχω τώρα από το desire, μάλλον θα έμενα στο wave και θα έπερνα ένα ταμπλετ για τις εφαρμογές που χρησιμοποιώ. Όπως είπα είναι προσωπική μου άποψη αυτή, την είπα γιατί με ρώτησες και να μην αρχήσουμε τώρα κανένα flame για το android και το κινητό.;) Edited October 13, 2011 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts