No_thanks Δημ. October 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2011 ρε παιδια πηρα σημερα το κινητο.ενω μπηκα κανονικα internet μεσω του usb και του pc μου οταν παω να συνδεθω μεσω του παροχου (cosmote) τιποτα.τι φταιει ξερει κανεις.εχω κανει καμια βλακεια εγω? στις ρυθμισεις εχω τικαρει εκει που λεει "δικτυο κινιτης τηλεφωνειας συνδεση με το ιντερνετ"αλλα τιποτα.επισει επειδη δεν εχω καταλαβει ακριβως πως γινεται χειροκινητη αλλαγη 3g σε 2g? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 ρε παιδια πηρα σημερα το κινητο.ενω μπηκα κανονικα internet μεσω του usb και του pc μου οταν παω να συνδεθω μεσω του παροχου (cosmote) τιποτα.τι φταιει ξερει κανεις.εχω κανει καμια βλακεια εγω? στις ρυθμισεις εχω τικαρει εκει που λεει "δικτυο κινιτης τηλεφωνειας συνδεση με το ιντερνετ"αλλα τιποτα.επισει επειδη δεν εχω καταλαβει ακριβως πως γινεται χειροκινητη αλλαγη 3g σε 2g? Πανε ρυθμησης>εφαρμογες>Δειαχειρηση εφαρμογων>επελεξε πανω ψηλα που λεει Ολα>πατα πανω στον ιντενρετ broswer και πατα εκκαθαριση δεδομενων...κανε μετα και μια επανεκκινηση και το πιο πιθανον ειναι να εισαι Ο.Κ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapar Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 (edited) επίσης επειδη δεν εχω καταλάβει ακριβως πως γινεται χειροκινητη αλλαγη 3g σε 2g? πηγαίνεις Ρυθμίσεις -> Ασύρματα δίκτυα -> Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας ( οχι το κουτάκι που επιλέγεις και κάνεις τικ, αλλά το από κάτω ) -> Λειτουργία δικτύου Εκεί έχει 3 επιλογές α) Μόνο WCDMA β) μόνο GSM γ) GSM/WCDMA αυτ. Αν επιλέξεις το α) τότε το κινητό σου θα δουλέυει μόνο σε 3G, αν επιλέξεις το β) τότε θα δουλέυει μόνο σε 2g και αν επιλέξεις το γ) θα δουλεύει και στα 2 ανάλογα με το τι κεραία υπάρχει και θα κάνει μόνο του την αλλαγή από 3g σε 2g και αντίστροφα ρε παιδια πηρα σημερα το κινητο.ενω μπηκα κανονικα internet μεσω του usb και του pc μου οταν παω να συνδεθω μεσω του παροχου (cosmote) τιποτα.τι φταιει ξερει κανεις.εχω κανει καμια βλακεια εγω? στις ρυθμισεις εχω τικαρει εκει που λεει "δικτυο κινιτης τηλεφωνειας συνδεση με το ιντερνετ"αλλα τιποτα. Αν δεν φτιάξει με αυτό που σου πρότειναν δες και τις ρυθμίσεις του apn αν είναι σωστές Πηγαίνεις στο Ρυθμίσεις -> Ασύρματα δίκτυα -> Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας ( οχι το κουτάκι που επιλέγεις και κάνεις τικ, αλλά το από κάτω ) -> Ονόματα σημείου πρόσβασης και εκεί πρέπει να έχεις κάτι που να λέει π.χ. Cosmote internet , αν πατήσεις πάνω του ανοίγει και πρέπει να βάλεις τις ρυθμίσεις για το apn της cosmote ( κάνε search cosmote apn και θα τις βρείς ) Και φυσικά όπως είπες πρέπει να τικάρεις και την επιλογή δίκτυο κινητής τηλεφωνείας είτε από τις γρήγορες ρυθμίσεις είτε στις ρυθμίσεις για τα ασύρματα δίκτυα να επιλέξεις το αντίστοιχο κουτάκι Πάντως εμένα με cosmote μου βρήκε αυτόματα τις ρυθμίσεις και μόλις επέλεξα το "δίκτυο κινητής τηλεφωνίας" συνδέθηκε αμέσως χωρίς να μπλέκω με ρυθμίσεις Edited October 9, 2011 by kapar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. October 9, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Ευχαριστω .Τι εννοεις σε wildfire ? το S ???? Edit Εβαλα την εφαρμογη αλλαξα το font size σε Extra large (δεν εχει επιλογη για cm) αλλα καμμια διαφορα. Eννοώ ότι εγώ έχω wildfire και τη rom cm7, και σ'εμένα δούλεψε ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Eννοώ ότι εγώ έχω wildfire και τη rom cm7, και σ'εμένα δούλεψε ;) Εγω το εχω οπως το πηρα και δεν μου λεει για καποια ενημερωση.. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ersos Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Σκεφτωμαι να αγορασω το htc desire s και εχω 2 αποριες Η 1η ειναι αν περνει καπιο πλοηγο με φωνητικες οδηγιες ωστε με bluetooth handfree φορωντας το κρανος μου να εχω την δυνατοτητα να ακουω οδηγιες για τον προορισμο μου. Η 2η ειναι αν περνει office ωστε να μπορω απο το pc μου να του περναω excel και world αρχεια που χρειαζωμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mbisko Δημ. October 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2011 Καλησπέρα μπήκα και εγώ στο κλαμπ του desire s. Ο μαμά browser δεν έχει επιλογή έξοδος ; Υπάρχει τρόπος για συνεχόμενη φωτογράφιση (κατά ριπάς ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillas Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Να ρωτήσω κάτι σχετικά με τις επαφές; Γιατί είναι διαφορετικά ταξινομημένες οι επαφές όταν πηγαίνω από το κουμπί τηλέφωνο σε σχέση με την εφαρμογή επαφές; Μπορώ να κάνω κάτι να έχουν την ίδια ταξινόμηση; Δεν ξέρει κανείς τίποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. October 10, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Σκεφτωμαι να αγορασω το htc desire s και εχω 2 αποριες Η 1η ειναι αν περνει καπιο πλοηγο με φωνητικες οδηγιες ωστε με bluetooth handfree φορωντας το κρανος μου να εχω την δυνατοτητα να ακουω οδηγιες για τον προορισμο μου. Η 2η ειναι αν περνει office ωστε να μπορω απο το pc μου να του περναω excel και world αρχεια που χρειαζωμαι. 1) Πλοηγό με φωνητικές οδηγίες παίρνει σίγουρα. Αυτό που δεν ξέρω αν γίνεται (γιατί δεν έχω τη συσκευή) είναι αν μπορείς να ακούς τις οδηγίες μέσω bluetooth. Προσωπικά δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα, αλλά καλύτερα περίμενε να σου απαντήσει κάποιος χρήστης της συσκευής! 2) Office παίρνει κανονικότατα :) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 (edited) 1) Πλοηγό με φωνητικές οδηγίες παίρνει σίγουρα. Αυτό που δεν ξέρω αν γίνεται (γιατί δεν έχω τη συσκευή) είναι αν μπορείς να ακούς τις οδηγίες μέσω bluetooth. Προσωπικά δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα, αλλά καλύτερα περίμενε να σου απαντήσει κάποιος χρήστης της συσκευής! Xρηση φωνητικων εντολων μεσω bluetouth μπορεις να ακουσης κανονικα ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ με το bluetouth της HTC Εχω δοκιμαση πολλα ακουστικα Bluethoth(nokia-plantronics-iTech ktl) αλλα ΜΟΝΟ αυτο http://www.skroutz.gr/s/86502/HTC-BH-M300.html ειναι ΠΛΗΡΩΣ συμβατο με το τηλεφωνο και να πω οτι εκτος των αλλων ειναι και εξαιρετικο σαν bluethoth απο ολες τις αποψης :) Edited October 10, 2011 by makouin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 το πρόβλημα των θαμπών φωτογραφιών όταν μας καλούν από ότι ξέρω είναι πρόβλημα του android .υπάρχει κάποιος τρόπος να διορθωθεί η πρέπει να περιμένουμε αναβάθμιση από την Google?η 2.3.4 το διορθώνει?ξέρουμε? Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. October 10, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Νομίζω ότι αν περάσεις τις φωτογραφίες σου στο gmail (αν έχεις εκεί τις επαφές σου) και συγχρονίσεις με το κινητό, θα φαίνονται ok οι φωτογραφίες ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Νομίζω ότι αν περάσεις τις φωτογραφίες σου στο gmail (αν έχεις εκεί τις επαφές σου) και συγχρονίσεις με το κινητό, θα φαίνονται ok οι φωτογραφίες ;) Κάτσε.τώρα κάποιες επαφές έχουν φώτο.λες να τις σβήσω και μετά να πάω στο πισι ,στο Gmail και να τις περάσω από εκεί?από το κινητό μονο έχουν πρόβλημα? Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. October 10, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Είχα διαβάσει ότι το πρόβλημα δημιουργείται όταν περάσεις τις φωτογραφίες από το κινητό. Εγώ που τις πέρασα στο gmail δε μου φαίνονται θολές, σε αντίθεση με παλιότερα που τις είχα στο κινητό. Απ'τη στιγμή που συγχρονίζεις τις επαφές με το gmail, αρκεί απλά να αλλάξεις τις φωτογραφίες στο gmail και να κάνεις συγχρονισμό. Δοκίμασε πρώτα με μια επαφή κι αν πετύχει το εγχείρημα, συνεχίζεις... Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2011 Είχα διαβάσει ότι το πρόβλημα δημιουργείται όταν περάσεις τις φωτογραφίες από το κινητό. Εγώ που τις πέρασα στο gmail δε μου φαίνονται θολές, σε αντίθεση με παλιότερα που τις είχα στο κινητό. Απ'τη στιγμή που συγχρονίζεις τις επαφές με το gmail, αρκεί απλά να αλλάξεις τις φωτογραφίες στο gmail και να κάνεις συγχρονισμό. Δοκίμασε πρώτα με μια επαφή κι αν πετύχει το εγχείρημα, συνεχίζεις... μια φωτο μεγαλη σε αναλυση την μικρυνα στα 1024χ768 την περασα απο το gmail στο pc στο κινητο με συγχρονισμο αλλα παλι θολη ειναι.μηπως θελει συγκεκριμενη αναλυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itseto Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 (edited) Καλημέρα σε όλους.... Από χθές το κινητό μου αρνείται να ανοίξει....! Μόλις το έβαλα για φόρτιση (σημειωτέον ότι η ένδειξη ήταν στο κόκκινο- το οποίο μάλλον δεν έχει σημασία...) έσβησε και μετά τίποτε... Εβαλα έβγαλα μπαταρίες, άνοιγε- έφτασε μέχρι to HTC BRILLIANT κτλ και μετά πάλι τίποτε...Σήμερα το πρωί τα ίδια...ούτε καν πράσινο φωτάκι ένδειξης φόρτισης...Μόλις το ξαναέβαλα για φόρτιση δονήθηκε και μετά το κενό....Υπάρχει κάποιος συνδιασμός πλήκτρων που θα το επαναφέρει; (μήπως) Edited October 11, 2011 by Itseto Παράθεση ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000) Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkostas1 Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Πως σβήνουμε τις επαφές που μου πέρασε από το facebook και gmail? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. October 11, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 μια φωτο μεγαλη σε αναλυση την μικρυνα στα 1024χ768 την περασα απο το gmail στο pc στο κινητο με συγχρονισμο αλλα παλι θολη ειναι.μηπως θελει συγκεκριμενη αναλυση? H αλήθεια είναι ότι είναι τεράστια η φωτογραφία για κάτι τέτοιο. Σκέψου πόσο μικρό thambnail βλέπεις. Οπότε κάτι πολύ μικρότερο θα σου πρότεινα ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkostas1 Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Κανονικά τισ διαγράφεις πατώντας επάνω τους και βάζεις ότι θέλεις εσύ...Βέβαια αυτός ο τρόπος είναι πολυ χρήσιμος και δεν καταλαβαίνω γιατι δε σου αρέσει και είναι και στη φιλοσοφία του smartphone και λόγος που το παίρνουμε....Μετά ξετσεκάρισε τουσ συγχρονισμούς και πέρασε εσύ χειροκίνητα τις επαφές σου........ δεν θέλω μια μια αν υπάρχει κατι για μαζική διαγραφεί. θέλω να τις διαγράψω γιατί τις έχω στρωμένες απο το outlook. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paris_ Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 καλησπερα στην παρέα, σημερα διαπιστωσα κατι που δε με ευχαριστησε καθολου θα ελεγα. Όπως γνωριζουμε, οταν εγκαθιστας facebook, skype, hotmail το τηλεφωνο σου συγχρονιζει κ τις επαφες τι οποιες μπορεις κ να αντιστοιχισεις στις υπαρχουσες επαφες που εχεις ηδη στο τηλεφωνο ωστε να εχεις ολα τα στοιχεια συγκεντρωμενα για καποιον. Αυτο ειχα κανει κ εγω λοιπον... Σημερα ετυχε να θελω να προσθεσω ενα τηλεφωνο σε μια επαφη την οποια ειχα συνδεδεμενη με facebook κ skype. Πηγαινοντας επαφες - επεξεργασια επαφης ειδα οτι δε σεαφηνει να προσθεσεις νεο νουμερο... επρεπε να την αποσυνδεσω απο facebook και skype (να την απομονωσω δηλαδη στο τηλεφωνο) για να προσθεσω το νουμερο που ηθελα κ μετα να τις ξανα ενωσω! Κουλό??? :wacko: Ωστοσο οταν πληκτρολογησεις το νουμερο απο το μενου κλησεων κ πατησεις αποθηκευση σε προσωπα μπορεις να ενημερωσεις μια επαφη ακομα κ αν ειναι συνδεδεμενη με καποιο αλλο λογαριασμο (facebook, skype, hotmail κτλ)... Το εχει παρατηρησει κανενας αλλος αυτο ή ειναι ιδιαιτεροτητα του δικου μου μπρικιού???? Κερναω καφε ολους!!!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Καλημέρα. Έχει παρατηρήσει κανείς φίλος ότι δεν βγάζει μύνημα για κλήση σε αναμονή το κινητό? Να γίνω πιο σαφής, όταν δηλαδή πέρνουμε κάποιον τηλέφωνο και αυτός μιλάει ήδη, οπότε η κλήση η δικιά μας είναι σε αναμονή (ακούει το γνωστό τουτ τουτ στο ακουστικό του):lol: και εμείς βλέπουμε το μυνηματάκι "κλήση σε αναμονή". Ή τουλάχιστον θα έπρεπε να το βλέπουμε, αλλά δεν....:worry: Το έχει παρατηρήσει κανείς? Υπάρχει κάποια ρύθμηση που να το διορθώνει? Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Καλημέρα. Έχει παρατηρήσει κανείς φίλος ότι δεν βγάζει μύνημα για κλήση σε αναμονή το κινητό? Να γίνω πιο σαφής, όταν δηλαδή πέρνουμε κάποιον τηλέφωνο και αυτός μιλάει ήδη, οπότε η κλήση η δικιά μας είναι σε αναμονή (ακούει το γνωστό τουτ τουτ στο ακουστικό του):lol: και εμείς βλέπουμε το μυνηματάκι "κλήση σε αναμονή". Ή τουλάχιστον θα έπρεπε να το βλέπουμε, αλλά δεν....:worry: Το έχει παρατηρήσει κανείς? Υπάρχει κάποια ρύθμηση που να το διορθώνει?στα νοκια βγαινει στα htc που ειχα οχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 στα νοκια βγαινει στα htc που ειχα οχι Δεν είναι μόνον σε ΝΟΚΙΑ που το εμφανίζει. Και σ' ένα Samsung Galaxy S2 που το κοίταξα, το βγάζει. Και σ' ένα Galaxy Ace, επείσης το βγάζει. Τι στο καλό, τα HTC έχουν πρόβλημα?:blink: Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Σε εμένα βγάζει κανονικά. Πήρα όμως τηλέφωνο στη Vodafone, και μου είπαν κάποια πράγματα να αλλάξω επειδή είχα smartphone. Δοκιμάστε και εσείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Σαν τι δηλαδή? Και γιατί στα Samsung που έλενξα το βγάζει κανονικά χωρίς να κάνω κάτι? :what: Και τα δυο που ανέφερα είναι Android κινητά! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts