Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire S

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν μπορει καποιος να βοηθησει.Οταν γραφω καποιο μηνυμα,εμφανιζονται προτεινομενες λεξεις σχετικαμε την λεξη που γραφω,υποθετω ειναι ενεργοποιημενη η επιλογη Τ9,αν τα λεω σωστα.Πως μπορω να επενεργοποιησω αυτη την λειτουργια,ωστε οταν γραφω κατι, να μην εμφανιζονται αυτες οι προτεινομενες λεξεις?

Ευχαριστω

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ακόμα λέω να μην το "πειράξω" το τηλέφωνο είναι μια χαρά,έτσι και αλλιώς το sense 3.0 δεν δίνει και κάτι το φοβερό... :cool:

όταν θα χρειαστούμε πιο καινούργια έκδοση android τότε θα γίνει η δουλειά :lol: άλλα είναι κάλο που τα παιδιά από το xda το ξεκλείδωσαν επιτέλους για τα μελλοντικά μας "πειράγματα!" :p

"Imagination is more important than knowledge."

Albert Einstein.

• Administrators
Αν μπορει καποιος να βοηθησει.Οταν γραφω καποιο μηνυμα,εμφανιζονται προτεινομενες λεξεις σχετικαμε την λεξη που γραφω,υποθετω ειναι ενεργοποιημενη η επιλογη Τ9,αν τα λεω σωστα.Πως μπορω να επενεργοποιησω αυτη την λειτουργια,ωστε οταν γραφω κατι, να μην εμφανιζονται αυτες οι προτεινομενες λεξεις?

Στις ρυθμίσεις του πληκτρολογίου κοίταξες;

(Δεν έχω τη συγκεκριμένη συσκευή (πια) για να επέλθω σε λεπτομέρειες)

Modpic.gif

Ευχαριστω

Πηγαινε ρυθμισεις πληκτρολογιου εισαγωγη κειμενου και ξετικαρισε την προβλεψη

το να μην κανεις τιποτα ειναι καλυτερο απο το να εισαι πολυασχολος κανοντας τιποτα

Ξέρεται πως μπορώ να κάνω το bluetooth ακουστικό μου να μην πέρνει αυτόματα τηλέφωνο? μόλις πατιέται το κουμπί του?

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk

Albert Einstein.

Ξέρεται πως μπορώ να κάνω το bluetooth ακουστικό μου να μην πέρνει αυτόματα τηλέφωνο? μόλις πατιέται το κουμπί του?

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk

αυτο εχει να κανει με το ακουστικο bt οχι με το τηλεφωνο.samsung ειναι το ακουστικο?

αυτο εχει να κανει με το ακουστικο bt οχι με το τηλεφωνο.samsung ειναι το ακουστικο?

Μάγος είσαι!!!:lol:

Μάλλον έχεις δίκιο...

Albert Einstein.

Ψάχνω κάτι εδώ και πολύ καιρό και δεν το βρήσκω.

Έστω ότι θέλω να βρώ μια επαφή. Υπάρχουν 2 τρόποι. Είτε από τις επαφές είτε από το τηλέφωνο (το κεντρικό πλήκτρο για να κάνεις κλήση).

Το πρόβλημά μου είναι ότι ο τρόπος προβολής και ταξινόμησης των επαφών είναι διαφορετικός στο τηλέφωνο. Μπορεί δλδ στις επαφές να υπάρχει ταξινόμηση Επίθετο-Όνομα και στο τηλέφωνο το αντίθετο.

Ξέρει κάποιος πως μπορώ να έχω ίδιο τρόπο εμφάνισης;

πανευτυχης κατοχος απο σημερα και γω παιδια.ειναι απλα τελειο το κινητο,αυτο μονο.το μονο παραπονο ειναι νομιζω η χαμηλη ενταση κατα τη διαρκεια της συνομιλιας.δεν ειναι ενοχλητικη αλλα εχω συνηθισει του hd2 και μου φαινεται καπως...γενικα ετσι ειναι?

HTC Desire s

Sonyericsson Neo V

Αδερφια εχει περασει κανεις την ROM SAGA LBC MOD v0.5.2 εχω κανα 2 αποριες και χρειαζομουν λιγη βοηθεια

ή καποια απο αυτες που κυκλοφορουν στο xda ?

Edited by Operater

Αδερφια εχει περασει κανεις την ROM SAGA LBC MOD v0.5.2 εχω κανα 2 αποριες και χρειαζομουν λιγη βοηθεια

ή καποια απο αυτες που κυκλοφορουν στο xda ?

εχω περασει την virtuous unity με επιτυχία, αν και νεος στο αθλημα ρωτησε και αν μπορω...

Παιδια, υπαρχει περιπτωση να αναβαθμιστεί σε sence 3.0 καποια στιγμη?

αυτη τη στιγμη εχεις με root και custom rom

εχω περασει την virtuous unity με επιτυχία, αν και νεος στο αθλημα ρωτησε και αν μπορω...

Τι ext θελει αυτη ? εισαι ευχαριστημενος , απο μπαταρια κ γενικα ?

το ext που ρωτας δεν το ξερω. αν εννοεις το recovery εχω το ClockworkMod. ευχαριστημενος πολυ θα ελεγα. τρεχει απροβληματιστα το λιγο καιρο που τη δουλευω. εντυπωσιακοτερο το sense 3 και πολυ γρηγορο στο DS. να φανταστεις στο quadrant πιανει 2100+! απο μπταρια τωρα δε μπορω να σου πω πολλα γιατι τη δουλευω 2 μερες μονο αλλα στο xda λενε καλα λογια και ειδικοτερα για το overclocking deamοn που δουλευει τη cpu.

Τι ext θελει αυτη ? εισαι ευχαριστημενος , απο μπαταρια κ γενικα ?

εχτ4 θέλει.

Λοιπόν παιδιά μου ήρθαν και τα official screen protectors απο ebay είναι μια χαρά πολύ καλά δεν είναι χοντρά,δεν σου χαλάνε την εικόνα και το "touch feeling" της συσκευής!:cool:

Albert Einstein.

αν πιεσω ελαφρια την οθονη αριστερα/δεξια..λιγο πανω απο το home/αναζητηση αντιστοιχα...ακουω ενα τριξιμο...τι φαση...το κινητο το προσεχω σαν τα ματια μου...και δεν μου εχει πεσει ποτε κατω...

αν πιεσω ελαφρια την οθονη αριστερα/δεξια..λιγο πανω απο το home/αναζητηση αντιστοιχα...ακουω ενα τριξιμο...τι φαση...το κινητο το προσεχω σαν τα ματια μου...και δεν μου εχει πεσει ποτε κατω...

σκούζει το στοπ της μπαταριας! το δικό μου το κάνει, βασικά όλα το κάνουν...

το επιβεβαιωνω και γω .εμενα δε κανει τριξιμο αλλα κουνιεται ανεπαισθητα και δεν ειναι το καπακι της μπαταριας.βγηκα μια γυρα και ειδα και αλλα desire s σε μαγαζια και γινοταν σε ολα σχεδον.

HTC Desire s

Sonyericsson Neo V

Τώρα ή εγώ δεν το ακούω ή δεν το κάνει στο δικό μου

στο δικο μου οπως ειπα δε κανει τριξιμο απλα σαν να κουνιεται αναιπεσθητα το γυαλι της οθονης

HTC Desire s

Sonyericsson Neo V

1--τελικα αυτο το θεμα με την οθονη που αναβει στιγμιαια το κανει στην φορτιση μονο η και χωρις ?το πηγε κανενας στο σερβις?

2-- το πρασινο led που αναβοσβηνει για νεα μηνυματα κλπ ,ΣΒΗΝΕΙ μονο του μετα απο καποια ωρα(5 λεπτα υπολογισα περιπου)?δεν μενει να αναβοσβηνει για παντα μεχρι να το διαβασω?

Edited by ilka71

Καλησπερα εχω παρατηρισει οτι οταν κανω μια κληση , όταν φερνω το ακουστικο προς το αυτι μου σβήνει η οθονη , θελω να ρωτήσω αυτο ειναι φυσιολογικο ή την ακουσε το κινητο μου ?

προσπαθησανα απενεργοποιησω το καλιμπρερομετρο και καποιες λειτουργίες πχ που γυρναμε αναποδα το τηλ και γινεται αθορυβο κτλ αλλα το προβλημα συνεχιζεται , αυτο γινεται σε ολα τα desire η εχω προβλημα ?