charis232 Δημ. July 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2011 Αν μπορει καποιος να βοηθησει.Οταν γραφω καποιο μηνυμα,εμφανιζονται προτεινομενες λεξεις σχετικαμε την λεξη που γραφω,υποθετω ειναι ενεργοποιημενη η επιλογη Τ9,αν τα λεω σωστα.Πως μπορω να επενεργοποιησω αυτη την λειτουργια,ωστε οταν γραφω κατι, να μην εμφανιζονται αυτες οι προτεινομενες λεξεις? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djs Δημ. July 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2011 Ακόμα λέω να μην το "πειράξω" το τηλέφωνο είναι μια χαρά,έτσι και αλλιώς το sense 3.0 δεν δίνει και κάτι το φοβερό... :cool: όταν θα χρειαστούμε πιο καινούργια έκδοση android τότε θα γίνει η δουλειά :lol: άλλα είναι κάλο που τα παιδιά από το xda το ξεκλείδωσαν επιτέλους για τα μελλοντικά μας "πειράγματα!" :p Παράθεση "Imagination is more important than knowledge." Albert Einstein. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 10, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2011 Αν μπορει καποιος να βοηθησει.Οταν γραφω καποιο μηνυμα,εμφανιζονται προτεινομενες λεξεις σχετικαμε την λεξη που γραφω,υποθετω ειναι ενεργοποιημενη η επιλογη Τ9,αν τα λεω σωστα.Πως μπορω να επενεργοποιησω αυτη την λειτουργια,ωστε οταν γραφω κατι, να μην εμφανιζονται αυτες οι προτεινομενες λεξεις? Στις ρυθμίσεις του πληκτρολογίου κοίταξες; (Δεν έχω τη συγκεκριμένη συσκευή (πια) για να επέλθω σε λεπτομέρειες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagpan Δημ. July 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2011 Αν μπορει καποιος να βοηθησει.Οταν γραφω καποιο μηνυμα,εμφανιζονται προτεινομενες λεξεις σχετικαμε την λεξη που γραφω,υποθετω ειναι ενεργοποιημενη η επιλογη Τ9,αν τα λεω σωστα.Πως μπορω να επενεργοποιησω αυτη την λειτουργια,ωστε οταν γραφω κατι, να μην εμφανιζονται αυτες οι προτεινομενες λεξεις? Ευχαριστω Πηγαινε ρυθμισεις πληκτρολογιου εισαγωγη κειμενου και ξετικαρισε την προβλεψη Παράθεση το να μην κανεις τιποτα ειναι καλυτερο απο το να εισαι πολυασχολος κανοντας τιποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djs Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 Ξέρεται πως μπορώ να κάνω το bluetooth ακουστικό μου να μην πέρνει αυτόματα τηλέφωνο? μόλις πατιέται το κουμπί του? Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση "Imagination is more important than knowledge." Albert Einstein. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 Ξέρεται πως μπορώ να κάνω το bluetooth ακουστικό μου να μην πέρνει αυτόματα τηλέφωνο? μόλις πατιέται το κουμπί του? Sent from my HTC Desire S using Tapatalk αυτο εχει να κανει με το ακουστικο bt οχι με το τηλεφωνο.samsung ειναι το ακουστικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charis232 Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 (edited) Ευχαριστω πολυ,λυθηκε το προβλημα :D ,ρυθμισεις πληκτρολογιου ... Edited July 11, 2011 by charis232 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djs Δημ. July 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2011 αυτο εχει να κανει με το ακουστικο bt οχι με το τηλεφωνο.samsung ειναι το ακουστικο? Μάγος είσαι!!!:lol: Μάλλον έχεις δίκιο... Παράθεση "Imagination is more important than knowledge." Albert Einstein. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillas Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 Ψάχνω κάτι εδώ και πολύ καιρό και δεν το βρήσκω. Έστω ότι θέλω να βρώ μια επαφή. Υπάρχουν 2 τρόποι. Είτε από τις επαφές είτε από το τηλέφωνο (το κεντρικό πλήκτρο για να κάνεις κλήση). Το πρόβλημά μου είναι ότι ο τρόπος προβολής και ταξινόμησης των επαφών είναι διαφορετικός στο τηλέφωνο. Μπορεί δλδ στις επαφές να υπάρχει ταξινόμηση Επίθετο-Όνομα και στο τηλέφωνο το αντίθετο. Ξέρει κάποιος πως μπορώ να έχω ίδιο τρόπο εμφάνισης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
automan2 Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 πανευτυχης κατοχος απο σημερα και γω παιδια.ειναι απλα τελειο το κινητο,αυτο μονο.το μονο παραπονο ειναι νομιζω η χαμηλη ενταση κατα τη διαρκεια της συνομιλιας.δεν ειναι ενοχλητικη αλλα εχω συνηθισει του hd2 και μου φαινεται καπως...γενικα ετσι ειναι? Παράθεση HTC Desire s Sonyericsson Neo V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Operater Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 (edited) Αδερφια εχει περασει κανεις την ROM SAGA LBC MOD v0.5.2 εχω κανα 2 αποριες και χρειαζομουν λιγη βοηθεια ή καποια απο αυτες που κυκλοφορουν στο xda ? Edited July 12, 2011 by Operater Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 Παιδια, υπαρχει περιπτωση να αναβαθμιστεί σε sence 3.0 καποια στιγμη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalakis32 Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 Αδερφια εχει περασει κανεις την ROM SAGA LBC MOD v0.5.2 εχω κανα 2 αποριες και χρειαζομουν λιγη βοηθεια ή καποια απο αυτες που κυκλοφορουν στο xda ? εχω περασει την virtuous unity με επιτυχία, αν και νεος στο αθλημα ρωτησε και αν μπορω... Παιδια, υπαρχει περιπτωση να αναβαθμιστεί σε sence 3.0 καποια στιγμη? αυτη τη στιγμη εχεις με root και custom rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Operater Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 εχω περασει την virtuous unity με επιτυχία, αν και νεος στο αθλημα ρωτησε και αν μπορω... Τι ext θελει αυτη ? εισαι ευχαριστημενος , απο μπαταρια κ γενικα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalakis32 Δημ. July 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2011 το ext που ρωτας δεν το ξερω. αν εννοεις το recovery εχω το ClockworkMod. ευχαριστημενος πολυ θα ελεγα. τρεχει απροβληματιστα το λιγο καιρο που τη δουλευω. εντυπωσιακοτερο το sense 3 και πολυ γρηγορο στο DS. να φανταστεις στο quadrant πιανει 2100+! απο μπταρια τωρα δε μπορω να σου πω πολλα γιατι τη δουλευω 2 μερες μονο αλλα στο xda λενε καλα λογια και ειδικοτερα για το overclocking deamοn που δουλευει τη cpu. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iGNiTEd Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 εχω περασει την virtuous unity με επιτυχία, αν και νεος στο αθλημα ρωτησε και αν μπορω... Τι ext θελει αυτη ? εισαι ευχαριστημενος , απο μπαταρια κ γενικα ? εχτ4 θέλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djs Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 Λοιπόν παιδιά μου ήρθαν και τα official screen protectors απο ebay είναι μια χαρά πολύ καλά δεν είναι χοντρά,δεν σου χαλάνε την εικόνα και το "touch feeling" της συσκευής!:cool: Παράθεση "Imagination is more important than knowledge." Albert Einstein. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
automan2 Δημ. July 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2011 Oι 2 τρυπιτσες αριστερα δεξια στο πισω μερος του κινητου στο χωρο της καμερας τι ακριβως ειναι?:confused: Παράθεση HTC Desire s Sonyericsson Neo V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. July 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 αν πιεσω ελαφρια την οθονη αριστερα/δεξια..λιγο πανω απο το home/αναζητηση αντιστοιχα...ακουω ενα τριξιμο...τι φαση...το κινητο το προσεχω σαν τα ματια μου...και δεν μου εχει πεσει ποτε κατω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iGNiTEd Δημ. July 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 αν πιεσω ελαφρια την οθονη αριστερα/δεξια..λιγο πανω απο το home/αναζητηση αντιστοιχα...ακουω ενα τριξιμο...τι φαση...το κινητο το προσεχω σαν τα ματια μου...και δεν μου εχει πεσει ποτε κατω... σκούζει το στοπ της μπαταριας! το δικό μου το κάνει, βασικά όλα το κάνουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
automan2 Δημ. July 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 αν πιεσω ελαφρια την οθονη αριστερα/δεξια..λιγο πανω απο το home/αναζητηση αντιστοιχα...ακουω ενα τριξιμο...τι φαση...το κινητο το προσεχω σαν τα ματια μου...και δεν μου εχει πεσει ποτε κατω... το επιβεβαιωνω και γω .εμενα δε κανει τριξιμο αλλα κουνιεται ανεπαισθητα και δεν ειναι το καπακι της μπαταριας.βγηκα μια γυρα και ειδα και αλλα desire s σε μαγαζια και γινοταν σε ολα σχεδον. Παράθεση HTC Desire s Sonyericsson Neo V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. July 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 ε τοτε δεν ανησυχω..αφου συμβαινει σε ολα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
automan2 Δημ. July 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2011 Τώρα ή εγώ δεν το ακούω ή δεν το κάνει στο δικό μου στο δικο μου οπως ειπα δε κανει τριξιμο απλα σαν να κουνιεται αναιπεσθητα το γυαλι της οθονης Παράθεση HTC Desire s Sonyericsson Neo V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 (edited) 1--τελικα αυτο το θεμα με την οθονη που αναβει στιγμιαια το κανει στην φορτιση μονο η και χωρις ?το πηγε κανενας στο σερβις? 2-- το πρασινο led που αναβοσβηνει για νεα μηνυματα κλπ ,ΣΒΗΝΕΙ μονο του μετα απο καποια ωρα(5 λεπτα υπολογισα περιπου)?δεν μενει να αναβοσβηνει για παντα μεχρι να το διαβασω? Edited July 15, 2011 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puntix Δημ. July 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2011 Καλησπερα εχω παρατηρισει οτι οταν κανω μια κληση , όταν φερνω το ακουστικο προς το αυτι μου σβήνει η οθονη , θελω να ρωτήσω αυτο ειναι φυσιολογικο ή την ακουσε το κινητο μου ? προσπαθησανα απενεργοποιησω το καλιμπρερομετρο και καποιες λειτουργίες πχ που γυρναμε αναποδα το τηλ και γινεται αθορυβο κτλ αλλα το προβλημα συνεχιζεται , αυτο γινεται σε ολα τα desire η εχω προβλημα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts