Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire S

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το ότι έχει σήμα 3g και δεν μπαίνει κατευθείαν στο αυτόματο δε σημαίνει τίποτα. Αν το αφήσεις για λίγη ώρα θα γυρίσει μόνο του σε 3g σε λίγο. Για ταχύτερη αλλαγή, μπορείς απλά να κάνεις αυτό που κάνεις ;)

απο τις γρηγορες ρυθμισεις δεν μπορουμε να το βαλουμε σε 3g??

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Από εκεί που λέει δίκτυο κινητής στις γρήγορες ρυθμίσεις αυτό δεν εννοείς;

ναι...στο status bar

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

• Administrators
Άντε καλοφαγοτο...Και φυσικά δε θα είχε τέτοιο πράγμα μέσα. Αν είσαι προσεκτικός μη βάλεις κάτι, ούτε θήκη ούτε προστατευτικό. Το χαλάνε και τα δύο όπως είναι...φυσικό είναι τέλειο

Τέλειο αλλά απροστάτευτο. Και για όσους ισχυρίζονται ότι το Gorilla Glass δεν γρατσουνίζεται... αστικός μύθος. Από εκεί και πέρα ο καθένας κάνει ότι νομίζει στα θέματα εμφάνισης/προστασίας της συσκευής του.

Modpic.gif

Στην λετουργεια δικτυου μου εμφανιζει 3 επιλογες

μονο WCDMA

μονο GSM

GSM/WCDMA αυτ

οταν ειναι WCDMA ειναι και 3g? γιατι σερνεται στο ιντερνετ..

Τέλειο αλλά απροστάτευτο. Και για όσους ισχυρίζονται ότι το Gorilla Glass δεν γρατσουνίζεται... αστικός μύθος. Από εκεί και πέρα ο καθένας κάνει ότι νομίζει στα θέματα εμφάνισης/προστασίας της συσκευής του.

Μα σιγουρα? Εχει video που το χαρακωνουν με διαφορα κ δεν παθαινει απολυτως τιποτα.

• Administrators
οταν ειναι WCDMA ειναι και 3g?

Ναι.

γιατι σερνεται στο ιντερνετ..

Ίσως είναι πρόβλημα του δικτύου.

Μα σιγουρα? Εχει video που το χαρακωνουν με διαφορα κ δεν παθαινει απολυτως τιποτα.

Ωραία τα video αλλά προτιμώ να βασίζομαι σε δικές μου εμπειρίες. Από εκεί και πέρα (όπως είπα)... ο καθένας κάνει ότι καταλαβαίνει.

Modpic.gif

Για να τος λες κάτι θα ξέρεις....

Εμπάς η περιπτώση εγώ παράγγειλα screen protectors από το e-bay ;)

"Imagination is more important than knowledge."

Albert Einstein.

Προσωπική μου αποψη, είναι περιττά όλα αυτα τα screen protectors. Εφόσον το κινητό μπαίνει στην θήκη του και μετά στην τσάντα ή στην θήκη ζώνης δεν πρόκειται ποτέ να πάθει κάτι. 4 χρόνια τώρα εχω κινητά αφής και ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα με γρατζουνιές.

Τώρα βέβαια αν το πετάμε έτσι χύμα μέσα στην τσάντα μαζί με κλειδιά, αναπτήρες, δακτυλίδια και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο και μάλιστα την βάλουμε και στην πλάτη του καθίσματος μας και την πλακώσουμε, τότε ούτε το screen protector θα μας σώσει.

Εκτός αυτου, όλα αυτα χειροτερεύουν και την ευκρίνεια και δεν ξέρω αν χειροτερεύουν και την απόκριση της οθόνης στην αφή. Λογικά θα πρέπει.

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Προσωπική μου αποψη, είναι περιττά όλα αυτα τα screen protectors. Εφόσον το κινητό μπαίνει στην θήκη του και μετά στην τσάντα ή στην θήκη ζώνης δεν πρόκειται ποτέ να πάθει κάτι. 4 χρόνια τώρα εχω κινητά αφής και ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα με γρατζουνιές.

Τώρα βέβαια αν το πετάμε έτσι χύμα μέσα στην τσάντα μαζί με κλειδιά, αναπτήρες, δακτυλίδια και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο και μάλιστα την βάλουμε και στην πλάτη του καθίσματος μας και την πλακώσουμε, τότε ούτε το screen protector θα μας σώσει.

Εκτός αυτου, όλα αυτα χειροτερεύουν και την ευκρίνεια και δεν ξέρω αν χειροτερεύουν και την απόκριση της οθόνης στην αφή. Λογικά θα πρέπει.

Κοιτά να δεις :cool: εγώ δεν του κάνω κακή χρήση το εχω πάντα σε θήκη μαζί μου και όχι με κλειδιά και τέτοια αλλά για να μην το γρατζουνίσεις ρε παιδί μου με τα δάκτυλα με τα από πολύ χρήση και να εχω και το ήσυχο το κεφάλι μου θα του βάλω μια και θα δούμε :) πόσο χάνει (σε απόκριση και εικόνα)... και αναλόγως θα πράξω,το προηγούμενο μου κινητό (διαμάντι 2) ήταν χωρίς μια γρατζουνιά και καινούργιο με screen protector... :D

Edited by djs

"Imagination is more important than knowledge."

Albert Einstein.

Να το γρατζουνήσεις με το δάκτυλο; Κάπως δύσκολο για να μην πω αδύνατο.

Κοίτα, εγώ πιστεύω ότι το τηλέφωνο πρέπει να το χαρούμε όπως πραγματικά είναι. Όμορφο, λεπτό, με παρά πολύ καλή οθόνη, με τελεία απόκρηση και ευκρίνεια.

Βάζουμε το ένα, βάζουμε το άλλο, αποδεχόμαστε τους περιορισμούς που επιφέρουν και στο τέλος (μετά από ένα-δύο χρόνια) πουλάμε ένα σχεδόν καινούργιο κινητό στον επόμενο ιδιοκτήτη χωρίς εμείς να το έχουμε ποτέ χαρεί όπως πραγματικά ειναι!

Αυτή είναι φυσικά η άποψή μου, από τότε που συνειδητοποίησα τι έκανα μέχρι πρότινος. (Γιατί και εγώ κάτι τέτοια εκανα).

Και μην φοβάσε, με το δάκτυλο, όσο και να το τρίβεις δεν προκειτε να το γρατζουνήσεις. Από άλλα πράγματα γίνονται οι γρατζουνιές.

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

καλησπέρα σας και καλώς σας βρήκα . Πρόσφατα αγόρασα ενα Htc desire s με android 2.3.3 και htc sense 2.1

Δεν το έχω πειράξει καθόλου , το έχω όπως το αγόρασα χωρις να αλλάξω rom κλπ κλπ . Ειναι μαμίσιο που λένε.. :p

Αυτο που θέλω να σας ρωτήσω τώρα είναι πώς μπορώ να το κάνω root ? Υπάρχει αυτή η δυνατότητα? Και αν ναι πώς?

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων .. περιμένω τα φώτα σας

καλημερα παιδια!! εδω και μια βδομαδα ψαχνω μια θηκη σιλικονης διαφανη αλλα δεν βρισκω πουθεννα!! μπορει κανεις να μου πει καποιο καταστημα?

• Administrators
καλημερα παιδια!! εδω και μια βδομαδα ψαχνω μια θηκη σιλικονης διαφανη αλλα δεν βρισκω πουθεννα!! μπορει κανεις να μου πει καποιο καταστημα?

Στο ebay θα βρεις πληθώρα επιλογών και στις καλύτερες τιμές.

Modpic.gif

καλησπέρα παιδιά. Μπορείτε να μου πει κάποιος τις εντυπώσεις του από την κάμερα για το εν λόγο κινητο?από βίντεο πως τα πάει ειδικά σε περιβάλλον με θόρυβο. Έχει παραμορφώσεις?ευχαριστώ εκ των προτέρων

• Administrators
καλησπέρα παιδιά. Μπορείτε να μου πει κάποιος τις εντυπώσεις του από την κάμερα για το εν λόγο κινητο?από βίντεο πως τα πάει ειδικά σε περιβάλλον με θόρυβο. Έχει παραμορφώσεις?ευχαριστώ εκ των προτέρων

Επειδή έχεις κάνει την ίδια ερώτηση στα thread όλων των καινούργιων συσκευών... συνιστώ να μείνεις με αυτό που έχεις μιας και είσαι ήδη ευχαριστημένος (N8).

Modpic.gif

καλησπέρα , καινουργιος κάτοχος και εγώ του κινητού , θα ήθελα να μου λύσει αν μπορεί καποιος τις παρακάτω απορίες

1 ) γιατί φαίνετε να μην υποστηρίζει flash ο opera mini (προσπαθω να δω ενα stream του κοντρα channel )

2) πως θα μπορέσω να βάλω τηλεφωνικους αριθους στις προσθήκες ομάδων , (για κάποιο λόγο μπορώ μονο email )

αυτά για αρχή παιδιά το τηλέφωνο είναι καταπληκτικό :D

O μινι δεν υποστηρίζει flash.Βάλε τον κανονικό opera ή χρησιμοποίησε τον default ή κάποιον browser.Σχετικά με τους browsers δες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271921

Επιτέλους rooted και με custom rom!! Perfection!!!!!!!! Τώρα πιστεύω έχω το καλύτερο κινητό!!

αν μπορεις να μας πεις πως το κανουμε ροοτ?ειναι δυσκολο?δεν θελω custom rom απλα root

ευχαριστω , όσο για το πως θα μπορέσω να βάλω τηλεφωνικους αριθους στις προσθήκες ομάδων , (για κάποιο λόγο μπορώ μονο email )

έχει κανεις την απαντηση ?

ευχαριστω

Τemp root δεν σου δίνει το Gingerbreak ?

Εξαφανίστηκε το ποστ μου; χαχα! Οχι σου δίνει permanent root.

Δείτε αυτό το λινκ για S-OFF:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=15514266

Δείτε αυτό για root:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1045118

Όταν τελειώσετε με αυτά τα δυο, εγκαταστήστε από το Market to ROM Manager και Busybox.

Κάντε flash recovery από το rom manager και είστε έτοιμοι!

Edited by kollatos