ilka71 Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 Τα flame post αφαιρέθηκαν για ευνόητους λόγους. Παρακαλώ να συνεχίσουμε σε φιλικό κλίμα, όλοι μας εδώ το hobby μας κάνουμε, δεν υπάρχει λόγος να χαλάμε τις καρδιές μας και το κλίμα. Προτείνω να μιλήσετε μέσω pm για να λυθεί το θέμα. στο μαμισιο email προγραμμα οταν ενα μηνυμα ειναι διαβασμενο και πατησω να το επιλεξω στο κουτακι που εχει διπλα του για να το διαγραψω,κατω κατω στην οθονη εχει δυο επιλογες σε μαυρο φοντο.μια λεει "διαγραφη" και το αλλο "να σημειωθει ως μη αναγνωσμενο".ΟΜΩΣ η λεξη "αναγνωσμενο" ισα ισα που χωραει στην οθονη κατω και δεν φαινεται. το εχετε παρατηρησει?μπορουμε καπως να μικρυνουμε την γραμματοσειρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 Το δικο μου παλι,πρωτα χαμηλωνει ο φωτισμος και οταν κοντευει να κλεισει η οθονη πρωτα δυναμωνει για 1-2 δευτερολεπτα κι επειτα σβηνει...τι κουφο!!! Εμένα πάλι σβήνει κανονικότατα... παιδιά μάλλον κάποια εφαρμογή σας κάνει ... νερά! Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theognr21 Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 Ρε παιδια...ο αδερφος μου εχει το htc desire...αξιζει να παρει το desire s η οι διαφορες ειναι τετοιες που...δεν χρειαζεται? ευχαριστω Παράθεση Rock n' Roll will never die... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 29, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 Ρε παιδια...ο αδερφος μου εχει το htc desire...αξιζει να παρει το desire s η οι διαφορες ειναι τετοιες που...δεν χρειαζεται? ευχαριστω Τέτοιες συζητήσεις αποκλειστικά στους Διαξιφισμούς. Απευθύνσου εκεί. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsente Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 Παιδιά μια βοήθεια εδώ παρακαλώ γιατί θέλω να το πάρω το κιν αλλά με ενδιαφέρουν τα παραπάνω... Τελικά φίλε μου το έψαξες με αυτό το site( http://www.simplyelectronics.net/mainproduct.php?pid=13619 ),γιατί η τιμή που το δίνει είναι και λίγο ύποπτη… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 Μια ερωτηση παιδια...δεν ξερω εαν εχει ξανα αναφερθει... Εχω δυο λογαριασμους email στο yahoo.gr αλλα θελω να τους ρυθμησω να ειναι push Τι ακριβως κανω? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 (edited) Μια ερωτηση παιδια...δεν ξερω εαν εχει ξανα αναφερθει... Εχω δυο λογαριασμους email στο yahoo.gr αλλα θελω να τους ρυθμησω να ειναι push Τι ακριβως κανω? Ευχαριστω για push κατεβασε την εφαρμογη yahoo mail απο το market ,free.απλα βαζεις username και password και εισαι ετοιμος :) απλα δεν ξερω αν το push καταναλωνει πιο πολλη μπαταρια απο οτι εαν ρυθμισεις τον μαμισιο email client του κινητου να τσεκαρει τα mail ανα χ λεπτα. Edited May 29, 2011 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 για push κατεβασε την εφαρμογη yahoo mail απο το market ,free.απλα βαζεις username και password και εισαι ετοιμος :) Aμαν τοσο απλο ηταν? Ευχαριστω φιλε μου....θα την κατεβασω..εχω σκαση να ψαχνω και να ψαχνω στο google για ρυθμησεις :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 29, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 Τελικά φίλε μου το έψαξες με αυτό το site( http://www.simplyelectronics.net/mainproduct.php?pid=13619 ),γιατί η τιμή που το δίνει είναι και λίγο ύποπτη… Γνωρίζω πολλούς που έχουν αγοράσει από το συγκεκριμένο site. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 τωρα τελευταια εχει αρχισει και μου κανει διαφορα reboot το κινητο...σε ακυρες στιγμες! Δεν εχω περασει καμια εφαρμογη που νομιζω οτι το κανει... Εφαρμογες που εχω.. Angry birds x 3 / ninja fruit / drag racing / facebook / skype / imdb / youtube. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 30, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 τωρα τελευταια εχει αρχισει και μου κανει διαφορα reboot το κινητο...σε ακυρες στιγμες! Δεν εχω περασει καμια εφαρμογη που νομιζω οτι το κανει... Εφαρμογες που εχω.. Angry birds x 3 / ninja fruit / drag racing / facebook / skype / imdb / youtube. Κανε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και αν το πρόβλημα συνεχιστεί θα χρειαστεί επίσκεψη στο service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 δεν το κανει παντα ομως..οποτε αν το τρεξω και σε safe mode πολυ πιθανο να μη μου το κανει....μια αλλα εκδοχη που δινω ειναι απο την ζεστη...να μπουκωνει και να τα κανει!! θα κανω και αυτο που λεει και ο athanaso και θα σας πω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Eπαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων...κανω απο το power/volume down?? ή υπαρχει καποια αλλη επιλογη απο το μενου(ρυθμισεις)??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 30, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Eπαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων...κανω απο το power/volume down?? ή υπαρχει καποια αλλη επιλογη απο το μενου(ρυθμισεις)??? Ρυθμίσεις / Απόρρητο / Επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 Εχω ενα θεματακι με το desire s. βεβαια ειναι και καινουργιο και μπορει να κανω λαθος... οταν ανοιγω την οθονη και το ξεκλειδωνω,παρατηρω οτι στο ρολοι με τον καιρο δεν ακουω πια ηχο,και επισης στιγμιαια οταν κανει τοο γραφικο(πχ συνεφα) η πανω μπαρα εξαφανιζεται οσο δειαρκει το animation, ειναι σωστο αυτο? ειχα εγκαταστησει και τον launcher spb shell 3d αλλα δεν μου αρεσε και εκανα απεγκατασταη Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. May 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2011 (edited) Μόνο στη βροχή κάνει θόρυβο,σε μένα τουλάχιστον και σε καιρό που δεν έχει ήλιο. Όχι, δεν είναι φυσιολογικό να εξαφανίζεται η πάνω μπάρα. Μήπως κάνεις λάθος; εξαφανιζεται στιγμιαια.και στα συνεφα κανει θορυβο ενα ανεπαισθητο σσσσ...καπως ετσι τελος παντων. Το θεμα ειναι τωρα τι κανω και γιατι εγινε αυτο.μπας και διμιουργησε κανα conflict o αλλος launcher? ετσι και αλλιως τον απεγκατεστησα και εκανα και ρισταρτ. καμια ιδεα που να κοιταξω για να διορθωθει? Το βρηκααα,εκανε conflict το weather and toogle widget,και συγκεκριμενα στα ,οptions πρεπει να απενεεγοποιησεις το enable weather animation at screen wake. Sent from my HTC Desire S using Tapatalk --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited May 31, 2011 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα. Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Ρυθμίσεις / Απόρρητο / Επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων. Δεν μου εχει κατι τετοιο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 31, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Δεν μου εχει κατι τετοιο!! Δεν έχω τη συγκεκριμένη συσκευή και διαφοροποιούνται κάποια πράγματα στις ρυθμίσεις. Εδώ είναι σίγουρα όμως... http://www.hard-reset.com/htc-desire-s-hard-reset.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Έχε απλά υπόψη σου, αν δεν το γνωρίζεις, ότι θα χαθούν τα πάντα (εκτός από ότι έχει στην sd) μετά από hard reset... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 ναι θα την βγαλω την sd / sim(επαφες) για να ειμαι καλυμενος!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 οταν εχω μια ειδοποιηση και ερθει η ωρα της χτυπαει ο ηχος ειδοποιησης ,στην lock screen εχει ενα κουμπι που λεει αναβολη αλλα μετα ΔΕΝ ξαναχτυπαει ο ηχος ειδοποιησης οπως στα wm.απλα βγαινει το εικονιδιο στην notification bar. πως γινεται και στις αναβολες να εχει ηχο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. May 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2011 Ξαφνικο περιεργο προβλημα απο σημερα το απογευμα.... Πατωντας το κουμπι για να κανεις μια κληση,ως γνωστον η μιση οθονη καλυπτεται απο το πληκτρολογιο και η αλλη μιση σου δειχνει τις τελευταιες κλησεις. Ε καθε φορα που παταω να κανω μια κληση,η οθονη ειναι αδεια και μετα απο 10 δευτερολεπτα περιπου μου εμφανιζει τις τελευταιες κλησεις....:X Παω να κανω μια επανεκινηση μπας και ειχε φαει κανα κολημα,και πανω στην επανεκινηση κρασαρει εντελως και κανει δευτερη επανεκινηση.:X Εχει συμβει σε κανεναν απο σας αυτο το θεμα? Καμια ιδεα? Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalakis32 Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Δοκίμασε να να το κλείσεις και να βγάλεις τη μπαταρία για μερικά δευτερόλεπτα . Αν δεν πετύχει μάλλον θέλει reset. Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Ξαφνικο περιεργο προβλημα απο σημερα το απογευμα.... Πατωντας το κουμπι για να κανεις μια κληση,ως γνωστον η μιση οθονη καλυπτεται απο το πληκτρολογιο και η αλλη μιση σου δειχνει τις τελευταιες κλησεις. Ε καθε φορα που παταω να κανω μια κληση,η οθονη ειναι αδεια και μετα απο 10 δευτερολεπτα περιπου μου εμφανιζει τις τελευταιες κλησεις....:X Παω να κανω μια επανεκινηση μπας και ειχε φαει κανα κολημα,και πανω στην επανεκινηση κρασαρει εντελως και κανει δευτερη επανεκινηση.:X Εχει συμβει σε κανεναν απο σας αυτο το θεμα? Καμια ιδεα?Σε μένα κανένα πρόβλημα Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. June 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2011 Δοκίμασε να να το κλείσεις και να βγάλεις τη μπαταρία για μερικά δευτερόλεπτα . Αν δεν πετύχει μάλλον θέλει reset.Σκατούλες... Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Δυστηχως ουτε αυτο εκανε κατι.και hard reset θελω να αποφυγω διοτι βαριεμαι να το ξαναστησω απο την αρχη Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts