Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire S

Villis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα flame post αφαιρέθηκαν για ευνόητους λόγους. Παρακαλώ να συνεχίσουμε σε φιλικό κλίμα, όλοι μας εδώ το hobby μας κάνουμε, δεν υπάρχει λόγος να χαλάμε τις καρδιές μας και το κλίμα. Προτείνω να μιλήσετε μέσω pm για να λυθεί το θέμα.

στο μαμισιο email προγραμμα οταν ενα μηνυμα ειναι διαβασμενο και πατησω να το επιλεξω στο κουτακι που εχει διπλα του για να το διαγραψω,κατω κατω στην οθονη εχει δυο επιλογες σε μαυρο φοντο.μια λεει "διαγραφη" και το αλλο "να σημειωθει ως μη αναγνωσμενο".ΟΜΩΣ η λεξη "αναγνωσμενο" ισα ισα που χωραει στην οθονη κατω και δεν φαινεται.

το εχετε παρατηρησει?μπορουμε καπως να μικρυνουμε την γραμματοσειρα?

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το δικο μου παλι,πρωτα χαμηλωνει ο φωτισμος και οταν κοντευει να κλεισει η οθονη πρωτα δυναμωνει για 1-2 δευτερολεπτα κι επειτα σβηνει...τι κουφο!!!

Εμένα πάλι σβήνει κανονικότατα... παιδιά μάλλον κάποια εφαρμογή σας κάνει ... νερά!

Currently: Samsung Galaxy S8+

http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg

Ρε παιδια...ο αδερφος μου εχει το htc desire...αξιζει να παρει το desire s η οι διαφορες ειναι τετοιες που...δεν χρειαζεται? ευχαριστω
Rock n' Roll will never die...

• Administrators
Ρε παιδια...ο αδερφος μου εχει το htc desire...αξιζει να παρει το desire s η οι διαφορες ειναι τετοιες που...δεν χρειαζεται? ευχαριστω

Τέτοιες συζητήσεις αποκλειστικά στους Διαξιφισμούς.

Απευθύνσου εκεί. Ευχαριστώ.

Modpic.gif

Παιδιά μια βοήθεια εδώ παρακαλώ γιατί θέλω να το πάρω το κιν αλλά με ενδιαφέρουν τα παραπάνω...

Τελικά φίλε μου το έψαξες με αυτό το site( http://www.simplyelectronics.net/mainproduct.php?pid=13619 ),γιατί η τιμή που το δίνει είναι και λίγο ύποπτη…

Μια ερωτηση παιδια...δεν ξερω εαν εχει ξανα αναφερθει...

Εχω δυο λογαριασμους email στο yahoo.gr αλλα θελω να τους ρυθμησω να ειναι push

Τι ακριβως κανω?

Ευχαριστω

Μια ερωτηση παιδια...δεν ξερω εαν εχει ξανα αναφερθει...

Εχω δυο λογαριασμους email στο yahoo.gr αλλα θελω να τους ρυθμησω να ειναι push

Τι ακριβως κανω?

Ευχαριστω

για push κατεβασε την εφαρμογη yahoo mail απο το market ,free.απλα βαζεις username και password και εισαι ετοιμος :)

απλα δεν ξερω αν το push καταναλωνει πιο πολλη μπαταρια απο οτι εαν ρυθμισεις τον μαμισιο email client του κινητου να τσεκαρει τα mail ανα χ λεπτα.

Edited by ilka71

για push κατεβασε την εφαρμογη yahoo mail απο το market ,free.απλα βαζεις username και password και εισαι ετοιμος :)

Aμαν τοσο απλο ηταν?

Ευχαριστω φιλε μου....θα την κατεβασω..εχω σκαση να ψαχνω και να ψαχνω στο google για ρυθμησεις :blink:

• Administrators
Τελικά φίλε μου το έψαξες με αυτό το site( http://www.simplyelectronics.net/mainproduct.php?pid=13619 ),γιατί η τιμή που το δίνει είναι και λίγο ύποπτη…

Γνωρίζω πολλούς που έχουν αγοράσει από το συγκεκριμένο site.

Modpic.gif

τωρα τελευταια εχει αρχισει και μου κανει διαφορα reboot το κινητο...σε ακυρες στιγμες! Δεν εχω περασει καμια εφαρμογη που νομιζω οτι το κανει...

Εφαρμογες που εχω.. Angry birds x 3 / ninja fruit / drag racing / facebook / skype / imdb / youtube.

• Administrators
τωρα τελευταια εχει αρχισει και μου κανει διαφορα reboot το κινητο...σε ακυρες στιγμες! Δεν εχω περασει καμια εφαρμογη που νομιζω οτι το κανει...

Εφαρμογες που εχω.. Angry birds x 3 / ninja fruit / drag racing / facebook / skype / imdb / youtube.

Κανε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και αν το πρόβλημα συνεχιστεί θα χρειαστεί επίσκεψη στο service.

Modpic.gif

δεν το κανει παντα ομως..οποτε αν το τρεξω και σε safe mode πολυ πιθανο να μη μου το κανει....μια αλλα εκδοχη που δινω ειναι απο την ζεστη...να μπουκωνει και να τα κανει!!

θα κανω και αυτο που λεει και ο athanaso και θα σας πω!

Eπαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων...κανω απο το power/volume down?? ή υπαρχει καποια αλλη επιλογη απο το μενου(ρυθμισεις)???

• Administrators
Eπαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων...κανω απο το power/volume down?? ή υπαρχει καποια αλλη επιλογη απο το μενου(ρυθμισεις)???

Ρυθμίσεις / Απόρρητο / Επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων.

Modpic.gif

Εχω ενα θεματακι με το desire s.

βεβαια ειναι και καινουργιο και μπορει να κανω λαθος...

οταν ανοιγω την οθονη και το ξεκλειδωνω,παρατηρω οτι στο ρολοι με τον καιρο δεν ακουω πια ηχο,και επισης στιγμιαια οταν κανει τοο γραφικο(πχ συνεφα) η πανω μπαρα εξαφανιζεται οσο δειαρκει το animation,

ειναι σωστο αυτο?

ειχα εγκαταστησει και τον launcher spb shell 3d αλλα δεν μου αρεσε και εκανα απεγκατασταη

Μόνο στη βροχή κάνει θόρυβο,σε μένα τουλάχιστον και σε καιρό που δεν έχει ήλιο. Όχι, δεν είναι φυσιολογικό να εξαφανίζεται η πάνω μπάρα. Μήπως κάνεις λάθος;

εξαφανιζεται στιγμιαια.και στα συνεφα κανει θορυβο ενα ανεπαισθητο σσσσ...καπως ετσι τελος παντων.

Το θεμα ειναι τωρα τι κανω και γιατι εγινε αυτο.μπας και διμιουργησε κανα conflict o αλλος launcher?

ετσι και αλλιως τον απεγκατεστησα και εκανα και ρισταρτ.

καμια ιδεα που να κοιταξω για να διορθωθει?

Το βρηκααα,εκανε conflict το weather and toogle widget,και συγκεκριμενα στα ,οptions πρεπει να απενεεγοποιησεις το enable weather animation at screen wake.

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα.

• Administrators
Δεν μου εχει κατι τετοιο!!

Δεν έχω τη συγκεκριμένη συσκευή και διαφοροποιούνται κάποια πράγματα στις ρυθμίσεις.

Εδώ είναι σίγουρα όμως... http://www.hard-reset.com/htc-desire-s-hard-reset.html

Modpic.gif

Έχε απλά υπόψη σου, αν δεν το γνωρίζεις, ότι θα χαθούν τα πάντα (εκτός από ότι έχει στην sd) μετά από hard reset...

οταν εχω μια ειδοποιηση και ερθει η ωρα της χτυπαει ο ηχος ειδοποιησης ,στην lock screen εχει ενα κουμπι που λεει αναβολη αλλα μετα ΔΕΝ ξαναχτυπαει ο ηχος ειδοποιησης οπως στα wm.απλα βγαινει το εικονιδιο στην notification bar.

πως γινεται και στις αναβολες να εχει ηχο?

Ξαφνικο περιεργο προβλημα απο σημερα το απογευμα....

Πατωντας το κουμπι για να κανεις μια κληση,ως γνωστον η μιση οθονη καλυπτεται απο το πληκτρολογιο και η αλλη μιση σου δειχνει τις τελευταιες κλησεις.

Ε καθε φορα που παταω να κανω μια κληση,η οθονη ειναι αδεια και μετα απο 10 δευτερολεπτα περιπου μου εμφανιζει τις τελευταιες κλησεις....:X

Παω να κανω μια επανεκινηση μπας και ειχε φαει κανα κολημα,και πανω στην επανεκινηση κρασαρει εντελως και κανει δευτερη επανεκινηση.:X

Εχει συμβει σε κανεναν απο σας αυτο το θεμα?

Καμια ιδεα?

Δοκίμασε να να το κλείσεις και να βγάλεις τη μπαταρία για μερικά δευτερόλεπτα . Αν δεν πετύχει μάλλον θέλει reset.

Ξαφνικο περιεργο προβλημα απο σημερα το απογευμα....

Πατωντας το κουμπι για να κανεις μια κληση,ως γνωστον η μιση οθονη καλυπτεται απο το πληκτρολογιο και η αλλη μιση σου δειχνει τις τελευταιες κλησεις.

Ε καθε φορα που παταω να κανω μια κληση,η οθονη ειναι αδεια και μετα απο 10 δευτερολεπτα περιπου μου εμφανιζει τις τελευταιες κλησεις....:X

Παω να κανω μια επανεκινηση μπας και ειχε φαει κανα κολημα,και πανω στην επανεκινηση κρασαρει εντελως και κανει δευτερη επανεκινηση.:X

Εχει συμβει σε κανεναν απο σας αυτο το θεμα?

Καμια ιδεα?

Σε μένα κανένα πρόβλημα

Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14)

Δοκίμασε να να το κλείσεις και να βγάλεις τη μπαταρία για μερικά δευτερόλεπτα . Αν δεν πετύχει μάλλον θέλει reset.Σκατούλες...

Δυστηχως ουτε αυτο εκανε κατι.και hard reset θελω να αποφυγω διοτι βαριεμαι να το ξαναστησω απο την αρχη