peugeoth_bike Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 Το νεον σε ποδήλατο είναι λιγάκι άσχημο και πεταμένα λεφτά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. Εγώ προτιμώ να το φτιάξω και αισθητικά και πρακτικά, βάζωντας λεπτότερο λάστιχο, η άλλο λαιμό, φρένα και πολλά άλλα. Τώρα πάω για πιο μικρά πίσω γρανάζια! Τα τωρινά είναι μεγάλα και τερματίζουν εύκολα. (Για κούρσα μιλάω.) Το έχω ντύσει με μερικά υλικά carbon, λάστιχα, κοντέρ, οι ζάντες είναι σε κατάσταση αναμονής για φτιάξιμο -έχω μια μαύρη, μια ασημί, θα βάλω 2 μαύρες με λιγότερες ακτίνες=λίγο πιο σβέλτο-, επίσης έχω βάλει από ίσιο τιμόνι που είχε, τιμόνι καρμπον από κουρσα... Αυτά τα λίγα το έκαναν και άλλαξε πάρα πολύ... Να και το ποδηλατάκι...Πως ξεκίνησε, Αύγουστος 2004 και πως είναι τώρα, 8 μήνες μετά.... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ. Παράθεση http://www.esnips.com/nsdoc/a98e7192-b2bd-49f0-97be-34129e08725d Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peugeoth_bike Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 ta idraulika diskofrena poso pane giati me tis ntizes einai skata Βρές ένα καλό V brake καλύτερα... Δεν αξίζει ο δίσκος. Παράθεση http://www.esnips.com/nsdoc/a98e7192-b2bd-49f0-97be-34129e08725d Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. May 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2005 Εχω ενα mountain bike. Eστω οτι κανω μια πεταλια και πηγαινω με Α ταχυτητα. Τι μπορω να βαλω για να κανω την ιδια πεταλια και να πηγαινω με 2Α. Μηπως αλλαζω τα γραναζια μπροστα? Ευχαριστω Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peugeoth_bike Δημ. May 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2005 Βάλε πίσω γρανάζια με λιγότερα δοντάκια, ή μπροστά μεγαλύτερους δίισκους. Καλύτερα αποτελέσματα με το πρώτο όμως.. Παράθεση http://www.esnips.com/nsdoc/a98e7192-b2bd-49f0-97be-34129e08725d Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. May 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2005 Βάλε πίσω γρανάζια με λιγότερα δοντάκια, ή μπροστά μεγαλύτερους δίισκους. Καλύτερα αποτελέσματα με το πρώτο όμως.. thanks φιλε Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2006 παιδια..θελω να αγορασω ενα ποδηλατο να εχω..ειχα και παλια αλλα ποτε δεν το ευχαριστηθηκα..γιατι παντα τα φρενα του ποδηλατου μου...ηταν ψιλομαπα..δεν μπορουσα να κανω κοντριτσες και αποτομα φρεναρισματα να γουσταρω.. ψαχνω κατι με μαχ 200ευρω.. εχω δει κατι στην ποδηλατουπολη..κατι μοντανα..καλα ειναι? συγκεκριμενα 26" Σκελετος:Hi-ten διπλη αναρτηση ταχυτητες 18 shimano τροχοι. αλουμινιου με μπλοκαζ(τι ειναι το μπλοκαζ???) φρενα. v-brake αλουμινιου.. ολα αυτα με 189 ευρω.. εχετε καλες εντυπωσεις απο αυτο το μαγαζι?εγω ειχα παρει αρκετα παλια(το πρωτο μου ποδηλατο νομιζω)..αρκετα καλο..βεβαια τωρα..βγηκαν με αναρτησεις..το ενα το αλλο..κτλ..μετα πηρε η αδερφη μου..της το κλεψανε(το ειχαμε εξω απο την οικοδομη και το πηρε καποιος..δεν προλαβαμε να το χαρουμε,ηταν και περιπου στα ιδια λευτα με αυτο που ψαχνω) τεσπα..η ντιζα τι ειναι? τι θα ηταν καλο να προσθεσω στο ποδηλατο? κοντερ,αλλο?σιδερενιες βαλβιδες πουλανε?(θελω και κερατακια πως τα λενε,για τα αγωνιστικα :p) τεσπα..δειτε λιγο εδω.. http://cgi.ebay.it/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=7233425344&ssPageName=MERC_VIC_ReBay_Pr12_PcY_BID_Stores_IT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. April 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2006 να δειτε εγω ενα ποδηλατο που εχω.σημερα θα φτιαξω κατι πραγματακια, κ θα το βγαλω φωτο. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dynamic_125 Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 Να μπω και εγω στην συζητηση??? Θα μπω...:happy: :happy: Λοιπον εχω ενα ποδηλατο και τα ρουλεμαν της μπροστα ροδας τα εχω αλλαξει επειδη σε λαστιχο που επαθα μολις εβγαλα την ροδα για αλλαγη σαμπρελας χυθηκαν ολα τα μπιλακια κατω...!!! Βεβαια τα αντικατεστησα με αλλα ρουλεμαν αλλα αυτα δεν ειναι χυμα,ειναι μεσα σε ενα κυκλακι...!!!Τεσπα...τωρα οταν κανω καποια χλμ υπερθαιρμενονται με αποτελεσμα να λιωνουν οι μπυλιες...και να σπαει το κυκλακι που ειναι μεσα!!!Εχω βαλει γρασσο εχω βαλει ψυκτικο γρασσο αλλα τιποτα...απο οσους εχω ρωτησει μου λενε οτι εχουν προβλημα τα ρουλεμαν που βαζω!!!Μηπως να ψαξω να δω αν υπαρχουν ατσαλενια ρουλεμαν η κατι αλλο...που να μην τα θερμαινει σε σημειο που να τα διαλυει? Πεστε μου τι να κανω...?:O Ευχαριστω... Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 βαλε οπως ηταν πριν χωρις κυκλακι, και οταν τα βαλεις βαλε λιγο γρασο στην ζαντα να μην πεσουν.εγω δν εχω σαμπρελα, αυριο θα βαλω ετσι πανω την ροδα για να το βγαλω φωτο!!!το εχω παρατησει τωρα, μετα τις εξετασεις θα ασχοληθω... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GATE_1908 Δημ. April 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2006 γεια.εγω εχω ενα fidusa χειροποιητο με μπρος πισω δισκοφρενα deore,συστημα 9 ταχυτητων deore με αλυσιδα γραναζια και κεντρα deore,ζαντες mavic και λεβιεδες ταχυτητων και φρενων μαζι deore.μου κοστισε μεχρι στιγμης 1400 ευροπουλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. April 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2006 ωραιος ο gate. παω να το βγαλω φωτο Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. April 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2006 ιδου. http://img90.imageshack.us/img90/5290/hpim18859vq.th.jpg 1 παιδι εχει καταφερει να το οδηγησει και να σταματησει χωρις να πεσει, εκτος απο εμενα. εχουν πεσει πανω απο 30 παιδια:lol: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. April 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2006 εφαγα ενα καπακι σημερα με το αλλο μου ποδηλατο, και χτυπησα ασχημα:cry: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dynamic_125 Δημ. April 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2006 :rotfl: :rotfl: :rotfl: :dizzy:Πως το κανες ετσι...γαματο...και εγω θα επεφτα standar,βασικα δεν θα ηξερα πως να ανεβω...!!! :tease: :tease: :tease: :yahoo: :yahoo: :yahoo: Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GATE_1908 Δημ. April 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2006 περασα φωτογραφιες στο gallery.δειτε το ποδηλατο και εμενα να κανω εντο.η μονη βλακεια στο ποδηλατο μου ειναι η σελα.σκεφτομαι να βαλω και λαστιχα πρασινα michelιν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ts157 Δημ. April 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2006 παιδια..θελω να αγορασω ενα ποδηλατο να εχω..ειχα και παλια αλλα ποτε δεν το ευχαριστηθηκα..γιατι παντα τα φρενα του ποδηλατου μου...ηταν ψιλομαπα..δεν μπορουσα να κανω κοντριτσες και αποτομα φρεναρισματα να γουσταρω.. ψαχνω κατι με μαχ 200ευρω.. εχω δει κατι στην ποδηλατουπολη..κατι μοντανα..καλα ειναι? συγκεκριμενα 26" Σκελετος:Hi-ten διπλη αναρτηση ταχυτητες 18 shimano τροχοι. αλουμινιου με μπλοκαζ(τι ειναι το μπλοκαζ???) φρενα. v-brake αλουμινιου.. ολα αυτα με 189 ευρω.. εχετε καλες εντυπωσεις απο αυτο το μαγαζι?εγω ειχα παρει αρκετα παλια(το πρωτο μου ποδηλατο νομιζω)..αρκετα καλο..βεβαια τωρα..βγηκαν με αναρτησεις..το ενα το αλλο..κτλ..μετα πηρε η αδερφη μου..της το κλεψανε(το ειχαμε εξω απο την οικοδομη και το πηρε καποιος..δεν προλαβαμε να το χαρουμε,ηταν και περιπου στα ιδια λευτα με αυτο που ψαχνω) τεσπα..η ντιζα τι ειναι? τι θα ηταν καλο να προσθεσω στο ποδηλατο? κοντερ,αλλο?σιδερενιες βαλβιδες πουλανε?(θελω και κερατακια πως τα λενε,για τα αγωνιστικα :p) τεσπα..δειτε λιγο εδω.. http://cgi.ebay.it/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=7233425344&ssPageName=MERC_VIC_ReBay_Pr12_PcY_BID_Stores_IT Κωστακη εγω οσα ποδηλατα ειχα και εχω,ειναι απο την ποδηλατουπολη!Δεν αντιμετωπισα ποτε κανενα προβλημα, εκτος απο τα συνηθισμενα!Εγω εχω ενα Rossignol,το οποιο δε μου εχει δημιουργησει ποτε προβλημα!Προτεινω κατι αναλογο ανεπιφυλακτα!Τωρα για αυτο που λες,θα σε γελασω :what: Οσο για τα φτιαγμενα ποδηλατα για να μπω και λιγο στο θεμα,οχι ρε παιδια και φτιαγμενα ποδηλατα!Οσα εχω δει, ειναι για γελια!Neon σε ποδηλατο??!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2006 @nick_ts157 σε ευχαριστω για την απαντηση σου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GATE_1908 Δημ. April 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2006 ρε παιδεια θα μας τρελανετε τελειως?παρτε το χαμπαρι οτι τα ποδηλατα δεν εχει σημασια αν το πειρες απο λαϊκη αγορα ή απο μεγαλο μαγαζι.σημασια εχει το ποδηλατο να εχει καλη σειρα ταχυτητων δηλ. απο καλη εταιρια οπως σημανο και σκελετο απο καλο τουλαχιστον υλικο.στον σκελετο τον μεγαλυτερο ρολο παιζει αν ειναι σωστα κολλημενος και στα σωστα σημεια.και να κοιτατε αν το ποδηλατο ειναι απο καλη εταιρια οπως ιντεαλ,cross,gt και αλλα.οχι οπως κατι alpina,field,everest και δεν σημαζευεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 τα φρενα τα ξεχασες????εγω κυριως για αυτα ψινομαι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Γ@Μ@ΤΟ ειναι. Εχω βρει στο ebay νεον για ποδηλατα αλλα θα προτιμουσα κατι απο Ελλαδα. ontws!!!!!! para poly kali fwtografia!!!!!!!:D :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Εγω δεν το εχω φτιαξει και παρα πολυ... Απο οταν το πηρα "μαμα" του αλλαξα μανετες και αυτα τα @@ρια για τις ταχυτητες, Δαγκανες και τακακια μεγαλυτερα, πεταλιερα, αλυσιδα shimano, gel καλυμα στη σελα... Εμφανισιακα φροντισα αφου το ποδηλατο ειναι μαυρο-ασημενιο να παιξω με ενα τριτο χρωμα.. διαλεξα το κοκκινο... Ετσι οι δαγκανες ειναι κοκκινες, οι μανετες κοκκινες, βαλβιδες κοκκινες, πισω φως κοκκινο... Επισης πεταλια,κοντερακι, κερατα και λαστιχα... δυο slick... ενα χοντρο πισω (ουρλιαζει οταν τρεχω με >20χλμ και παταω φρενο και "παιζω" με το πισω μερος) και μπροστα ενα michelin πιο λεπτο απο το πισω... Oριστε και το link για να δειτε καποιες φωτο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 τι ειναι οι μανετες?? δαγκανες??τακακια γιατι εβαλες μεγαλυτερα?? πεταλιερα?? η σελα κορυφη? τα αυτοκολητα που τα βρηκες και ποσο σου κοστισαν?? τα λαστιχα ποσο παει το μαλλι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dynamic_125 Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 τι ειναι οι μανετες?? Βλεπω καλα η με γελουν τα ματια μου...:blink: :blink: :wacko: :wacko: Εντελως πληροφοριακα σου λεω οτι ειναι αυτα τα ματσουκια που πατας...για να σταματησεις το ποδηλατο σου αλλα ετσι οπως το κοβω δεν πρεπει να εχεις...!!! Και επισης εντελως πληροφοριακα σου λεω ακομη οτι ειμαι Σαλονικιος και εγω στην περιοχη της Χαριλαου μενω...και δεν θα ηθελα να σε πετυχω γιατι μπορει να ερθεις να καρφωθεις πανω μου:cry: :cry: :cry: Μαμαααααααααααααααααααααααα...:X Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 απλα μπορουσε να μην το πει τοσο επιστημονικα..λαικα η οτι τελος παντων ειναι..και να πει φρενα..αλλα κ παλι θα μπερδευομουν..τεσπα..δεν εχω και τις τελειες σχεσεις με τα ποδηλατα..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 τι ειναι οι μανετες?? Βλεπω καλα η με γελουν τα ματια μου...:blink: :blink: :wacko: :wacko: Εντελως πληροφοριακα σου λεω οτι ειναι αυτα τα ματσουκια που πατας...για να σταματησεις το ποδηλατο σου αλλα ετσι οπως το κοβω δεν πρεπει να εχεις...!!! Και επισης εντελως πληροφοριακα σου λεω ακομη οτι ειμαι Σαλονικιος και εγω στην περιοχη της Χαριλαου μενω...και δεν θα ηθελα να σε πετυχω γιατι μπορει να ερθεις να καρφωθεις πανω μου:cry: :cry: :cry: Μαμαααααααααααααααααααααααα...:X γιατι το λες αυτο..? σε πληροφορω οτι το ποδηλατο μου φρεναρει κατι παραπανω απο καλα.... Επιτηδες δεν εχω σκληρηνει πολυ το μπροστινο φρενο, για να φρεναρει το ποδηλατο ακομα και οταν το παταω τερμα σχεδον το φρενο..... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts