FREAK_OF_NATURE Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 η αληθεια ειναι πως ασφαλες κλειδωμα στα ποδηματα ΔΕΝ υπαρχει.προσεχεις που το αφηνεις και ευχεσαι να μη στο κλεψουν. προσφατα κλεψανε ποδηλατο φιλης μου απο την εισοδο οπου το ειχε κλειδωμενο με 2 κλειδαριες και οι αστυνομικοι της ειπαν πως υπαρχει σπειρα, με ειδικα κοπτικα που τα κοβει ολα ,τα κλεβουν και μετα τα "ανακυκλωνουν" απο μπαλκονι σε ψηλο οροφο,δε ξερω πως τα κλεβουν.ισως με ανυψωτικα?ιδεα δεν εχω. αλλα και μονο που θα το δει ο επιδοξος κλεφτης απο τον δρομο,μνπορει να μην αρκεστει στο να σου κλεψει μονο το ποδηλατο! εγω οπψς προειπα το εχω στο χωλ.ειναι και καλο ακουμπηστηρι...χαχαχα Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 Με επεισες. Θα αγορασω κουκουλα ποδηλατου και θα το σκεπασω για να μην φαινεται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samniotis Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 με ένα μουσαμά είσαι και καλυμένος απο την βροχή! εγώ ευτυχώς έχω την τύχη να έχω εύκολα προσβάσιμη αποθήκη στο υπόγειο της οικοδομής και τα έχω και τα 2 εκεί! Στο προηγούμενο σπίτι τα είχα στο μπαλκόνι άλλα ήταν αρκετά μεγάλο να μήν με ζορίζει και είχα και ζελατίνες! Είχα κάνει και μία ωραία πατέντα, είχα βιδώσει στον τοίχο μόνο το μπράτσο απο μία βάση τηλεόρασης που είχα και τα κρεμούσα εκεί! Παράθεση LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 https://www.facebook.com/events/232399200193646/ θα παει κανεις σας? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 μακαρι να ήμουν Θεσσαλονίκη αύριο και να πήγαινα. επλίζω να έχει πολύ μεγάλη συμμετοχή και να γίνει κάτι επιτέλους. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 με τις βροχες που ριχνει χλωμους μας κοβω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 με τις βροχες που ριχνει χλωμους μας κοβω.... ο καιρος θα ειναι καλος...δε θαβρεχει,μη φοβασαι! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 Πήγα και ήταν ωραία είχε μεγάλη συμμετοχή. (Να και η διαδρομή) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. May 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2012 Ψάχνω ένα καλούτσικο MTB για να το ανταλλάξω με κινητά, cameres και άλλα gadgets. Μήπως έχει κανείς τίποτα να προτείνει ??? Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Πήγα και ήταν ωραία είχε μεγάλη συμμετοχή. (Να και η διαδρομή) σε εσας ειχε απηχηση? http://www.youtube.com/watch?v=a9oGze_E16s βιντεακι με χαλια ληψη αλλα ενδεικτικό ως προς τις συμμετοχες Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Ναι είχε πάρα πολύ κόσμο και το χρόνου τώρα :D Επόμενο event ο ποδηλατικός γύρος της Άνδρου τον Ιούνιο. :p Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 οοοοοοοοχι! επόμενο ιβεντ η ΔΙΕΘΝΗΣ γυμνη ποδηλατοδρομια. https://www.facebook.com/events/277214982360535/ αθηνα δε ξερω αν θα μαζευτουνε, εδω καθε χρονο υπάρχει συμμετοχη! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Εγώ πάλι επειδή δεν βρίσκομαι κοντά σε μεγάλο αστικό κέντρο, περιορίζομαι στα τοπικά event με διαδρομές για ποδήλατα, όπως αυτό http://didymoteicho.net/ta-nea-mas/nea-tou-evrou/2733-2012-05-11-07-44-08.html Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandrakicat Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Εμεις εδω ουτε event εχουμε ουτε τιποτα,μονο 1-2 φορες τον χρονο να γινει κατι.Εγω δεν ασχολουμαι πολυ με το ποδηλατο μονο βολτες αλλα το απολαμβανω...τουμπα δεν εχω φαει δοξα σοι ο θεος!:) Παράθεση Εχω μονο wii,nintendo dsi,nintendo ds lite,laptop,ipad2,2 κινητα και ενα στερεο...ΜΟΝΟ αυτα:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 θέλω να πουλήσω το ποδήλατό μου με σκοπό να παρω άλλο, καλύτερο. επειδή δεν έχω ιδέα από τιμές, κλπ θα ήθελα να το πάω σε κάποιο μαγαζί να το κοστολογήσουν/αγοράσουν. γνωρίζει κάποιος ΄κάνα μαγαζί που να αγοράζει/πουλάει μεταχειρισμένα ποδήλατα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Εμεις εδω ουτε event εχουμε ουτε τιποτα,μονο 1-2 φορες τον χρονο να γινει κατι.Εγω δεν ασχολουμαι πολυ με το ποδηλατο μονο βολτες αλλα το απολαμβανω...τουμπα δεν εχω φαει δοξα σοι ο θεος!:) Που μένεις? (αν επιτρέπεται) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 θέλω να πουλήσω το ποδήλατό μου με σκοπό να παρω άλλο, καλύτερο. επειδή δεν έχω ιδέα από τιμές, κλπ θα ήθελα να το πάω σε κάποιο μαγαζί να το κοστολογήσουν/αγοράσουν. γνωρίζει κάποιος ΄κάνα μαγαζί που να αγοράζει/πουλάει μεταχειρισμένα ποδήλατα; συνηθως τα συνοικιακα μαγαζια κανουν τετοιες τραμπες. εγω μενω νεα σμυρνη και ενα ποδηλαταδικο εδω και ενα νεο κσμο το κανει. για τα πιο μεγαλα μαγαζια δεν ξερω. τι ποδηλατο δινεις αν επιτρεπεται ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 mountain bike 10+ετιας. αναρτησεις μπρος πίσω, v brakes, κλπ. ροσινιολ ειναι η μαρκα. τότε το είχα πάρει ~150.000δρχ(~450€) πόσο να πιάνει σήμερα;;; την κατάσταση του δε την λες και άριστη :( για αυτό δε ξέρω αν αξίζει να το φτιάξω κιολας. λογικά θα φύγουν πολλά € btw καμιά πρόταση για σπαστό υπάρχει; το φθηνότερο πιο είναι βασικά; για βόλτες το θέλω στην πόλη μόνο και να κάνω τη δουλειά μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 εχει μια προσφορα για σπαστο σε καποιο σαιτ προσφορων 189Ε απο 360Ε. το βρηκα http://www.dealmyday.gr/703-Newsletter.html?af=44ca44508a2d3edfe348c32cb2312642&utm_source=senditnews&utm_medium=email&utm_term=sendit&utm_content=sendit&utm_campaign=senditnews Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 πρόβλημα με το bike... έχει ραγίσει και κοντευει να σπάσει το ελατήριο της πίσω ανάρτησης(βλέπε κόκκινο κυκλάκι στη φωτό) μπορώ να πάρω μόνο το ελατήριο ή πάει με όλο το σύστημα της ανάρτησης; το ποδήλατό μου είναι τέτοιου τύπου http://img140.imageshack.us/img140/6397/f6b4b599dde534597c16fc5.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 ενα παλικαρι στο καταστημα με τα ποδηλατα μου ειπε οτι εχουν καταργηθει πια με το ελατηριο... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 και δε διορθώνεται το δικό μου; :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 δε ξερω, πανε ρωτα :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 μόλις επέστρεψα από τον ποδηλατά. γύρω στα 12€ και αλλάζει όλο το σύστημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 ενα παλικαρι στο καταστημα με τα ποδηλατα μου ειπε οτι εχουν καταργηθει πια με το ελατηριο... δε νομιζω να ισχυει κατι τετοιο Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts