tyel Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 update... :) σε 1.72 τσέκαρε και πες μου αν εμφανιζεται το μενου, αλλιως θα το βαλω κουμπάκι Οχι δεν εμφανιζεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icecbr Δημ. March 26, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 ok, θα βάλω και εγω ics και θα το τσεκάρω.. Παράθεση Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο κ ας είναι η φωτιά του να σε κάψει.. http://nikolocogr.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icecbr Δημ. March 30, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 3.03 ics ok ;) auto update OK!!! :) Παράθεση Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο κ ας είναι η φωτιά του να σε κάψει.. http://nikolocogr.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Isovitisgr Δημ. March 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 Έκανα update στην έκδοση 3.0.3 σε HTC Desire S με CM9 ICS 4.0.4 και δυστυχώς πλέον δεν λειτουργεί η αναβάθμιση στο widget. Απλώς στέλνει κανονικά μηνύματα... Καμία λύση;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icecbr Δημ. March 31, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2012 reboot τη συσκευη, και τσέκαρε τι άλλες εφαρμογες έχεις, handcent sms κλπ, διάβασε και στο συχνες ερωτήσεις Πλεον και η αυτόματη ενημέρωση δουλεύει απροβλημάτιστα, όσοι επικοινώνησαν μαζί μου ανέφεραν οτι δουλεύουν όλα μια χαρα. Παράθεση Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο κ ας είναι η φωτιά του να σε κάψει.. http://nikolocogr.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 3.03 ics ok ;) auto update OK!!! :) Ics ok Συγχαρητηρια για την εφαρμογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGus Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 (edited) εκανα και εγω το update σε 3.0.3 σε HTC Sensation XE με 2.3.4 και το μονο που κανει πλεον ειναι να στελνει μηνυματα... δεν κανει ενημερωση ουτε η εφαρμογη ουτε εννοειται το widget... πρεπει να κανω κατι εξτρα? δεν ξέρω αν έχει σημασία που χρησιμοποιώ το Handsent sms σαν προεπιλεγμένη εφαρμογή για αποστολή sms... πριν την αναβάθμιση δεν είχα τέτοιο θέμα... sorry για το ποστ... ομολογώ ότι δεν διάβασα το faq της εφαρμογής... ακολουθώ τα βήματα και ευελπιστώ να δουλέψει τώρα! Edited April 2, 2012 by DrGus Παράθεση "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGus Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 εκανα και εγω το update σε 3.0.3 σε HTC Sensation XE με 2.3.4 και το μονο που κανει πλεον ειναι να στελνει μηνυματα... δεν κανει ενημερωση ουτε η εφαρμογη ουτε εννοειται το widget... πρεπει να κανω κατι εξτρα? δεν ξέρω αν έχει σημασία που χρησιμοποιώ το Handsent sms σαν προεπιλεγμένη εφαρμογή για αποστολή sms... πριν την αναβάθμιση δεν είχα τέτοιο θέμα... sorry για το ποστ... ομολογώ ότι δεν διάβασα το faq της εφαρμογής... ακολουθώ τα βήματα και ευελπιστώ να δουλέψει τώρα! όλα καλά... δουλεύει κανονικά!παραθέτω το ποστ μου για ίδια περίπτωση ώστε κάποιος σαν εμένα να βρει άμεσα την λύση! :) Παράθεση "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. April 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2012 Εγω με την 4,0,4 εχω προβλημα. Δεν δουλευει με τιποτα. Εχω κανει την διαδικασια (βαλε βγαλε το cosmote info & handcent sms) 5-6 φορες αλλα τιποτα. Στελνει μονο μηνυμα και δεν ενημερωνεται η εφαρμογη! Αυτο μου το κανει απο τοτε που εχω την 4,0,4. Με προηγουμενες εκδοσεις (4,0,3 2,3,6) δεν ειχα καποιο προβλημα. Δουλευε τελεια η εφαρμογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icecbr Δημ. April 9, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Εγω με την 4,0,4 εχω προβλημα. Δεν δουλευει με τιποτα. Εχω κανει την διαδικασια (βαλε βγαλε το cosmote info & handcent sms) 5-6 φορες αλλα τιποτα. Στελνει μονο μηνυμα και δεν ενημερωνεται η εφαρμογη! Αυτο μου το κανει απο τοτε που εχω την 4,0,4. Με προηγουμενες εκδοσεις (4,0,3 2,3,6) δεν ειχα καποιο προβλημα. Δουλευε τελεια η εφαρμογη. Δυστηχως δεν μπορώ να κανω τπτ παραπάνω, μακάρι να υπήρχε τρόπος.. εμενα με 4.0.4 δουλευει μια χαρα χωρις τπτ αλλο για σμσ. Καλο Πάσχα και καλή ξεκούραση σε όλους :) Παράθεση Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο κ ας είναι η φωτιά του να σε κάψει.. http://nikolocogr.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGus Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 με Ics (που αναβαθμίστηκε η συσκευή μου μόλις χθες) σε Sensation XE δουλεύει απροβλημάτιστα η εφαρμογή... δεν μιλάω για την Pro Version Παράθεση "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icecbr Δημ. April 20, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Update @4.04 Handcent και συναφή fix! κάντε ενα reboot καλού κακόυ να στρώσει! Προσθεσα και υποστήριξη για tablet αν και η εμφάνιση θέλει φτιάξιμο... @next update Παράθεση Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο κ ας είναι η φωτιά του να σε κάψει.. http://nikolocogr.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Σε Sony Xperia Arc, είτε με ICS 4.0.3 είτε με GB 2.3.4 δουλεύει άψογα. :) Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monolithic Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 H απλη εκδοση δουλευει καλα σε μενα και σε desire και σε p500, αμφοτερα με 2.3.7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aetos100 Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 Παιδιά καλησπερα , για cosmote καρτοσυμβολαιο ,υπάρχει κάτι ??? Παράθεση nokia n95/omnia/omnia2/hd2/galaxy s/s2/s3/S4/S5/note2/note 3- 4-9-10+/ S7/S7 EDGE/S8 PLUS/S9 PLUS/A9 PLUS/huawei mate7-8-9 /MATE 10 LITE GPS PRIMO 2.4-STREAT PILOT--COPILOT--NAVITEL-D/PAN-AUTOMAPA-NDRIVE-B/NROAD-NAVIGO-SYGIC-NAVITEL[/colorht] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Παιδιά καλησπερα , για cosmote καρτοσυμβολαιο ,υπάρχει κάτι ??? Στην εφαρμογή έχει επιλογή και για Καρτοσυμβόλαιο αν δεν κάνω λάθος. Δοκίμασέ την, ούτως ή άλλως η απλή έκδοση δωεράν είναι. ;) Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yannisaeg Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Παιδια καλησπερα.Να κανω μια ερωτηση μονο κ συγγνωμη αν εχει ηδη απαντηθει αλλα δεν προλαβαινω αυτη την στιγμη να διαβασω ολο το θεμα. Υπαρχει η ιδια εφαρμογη που να διεχνει κ για κοσμοκαρτα οπως η αντιστοιχη της vodafone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Ειναι ευκολο να ανεβασετε(ο δημιουργος η καποιος αλλος) το apκ γτ δεν με αφηνει να το κατεβασω μεσω market(μου λεει οτι δεν ειναι συμβατο με την συσκευη μου) ??? Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 Παιδιά ξέρετε αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο για wind f2g; Δεν θέλω να σας χαλάσω το τοπικ, απλά κάνω μια σύντομη παρέμβαση μήπως γνωρίζει κάποιος. Δεν εννοώ το myf2g του Stefanos Togoulidis γιατί αυτό το app σου λέει μόνο υπόλοιπο χρημάτων όχι ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΔΩΡΕΑΝ ΛΕΠΤΩΝ ΚΛΠ. Ευχαριστώ.. Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talexop Δημ. August 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2012 Με την προσφορα του Αυγουστου μας τα κανανε μανταρα... τωρα καθε φορα που το προγραμμα ζηταει ανανεωση μου ερχονται δυο μηνυματα απο την cosmote ΠPOΣΦOPA MB AYΓOYΣTOY: EXETE ΔIAΘEΣIMA EΠIΠΛEON TOY ΠPOΓPAMMATOΣ ΣAΣ 3072,000 MB ΓIA ΠΛOHΓHΣH ΣTO INTERNET EΩΣ 01/09. TEΛEYTAIA ENHMEPΩΣH 01/08. ΠPOΣΦOPA MB AYΓOYΣTOY: EXETE ΔIAΘEΣIMA EΠIΠΛEON TOY ENEPΓOY ΠAKETOY ΔEΔOMENΩN ΣAΣ 3070,823 MB ΓIA ΠΛOHΓHΣH AΠO TO KINHTO EΩΣ 01/09. TEΛEYTAIA ENHMEPΩΣH 01/08 21 Τι θα μπορουσαμε να κανουμε γιαυτο? Μηπως να υπαρχει μια επιλογη για να μην εμφανιζονται τα μηνυματα της ανανεωσης ακομα και αν δεν αναγνωριστουν απο το προγραμμα; Ευχαριστω. Παράθεση http://routerutilities.blogspot.com/ - Εργαλεία για routers http://earthquakesgr.blogspot.com/ - Σεισμοί Ελλάδος http://sendtogps.blogspot.com/ - google maps -> ανοίξτε με το gps πρόγραμμά σας. talexop Kernel for Note4 910C Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icecbr Δημ. August 7, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Ανεβηκε update σε 3.08, august sms fix... Καλο καλοκαίρι παιδιά!!! Παράθεση Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο κ ας είναι η φωτιά του να σε κάψει.. http://nikolocogr.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 Ανεβηκε update σε 3.08, august sms fix... Καλο καλοκαίρι παιδιά!!! Σου έχω ξαναπεί ότι είσαι αστέρι?! Μπράβο παιδί! Ευχαριστούμε! :) Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptmax13 Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 Καταρχήν, έχω εντυπωσιαστεί... μπράβο icecbr, και πάλι μπράβο!! Δεν περίμενα βρω κάτι να δουλεύει και μάλιστα για το καρτοσυμβόλαιο που έχω. Εύγε! Μια απορία... παρατήρησα ότι η εφαρμογή τρέχει μόνιμα στην μνήμη, ενώ δεν έχω κάποιο widget ανοικτό και έχοντας την δωρεάν έκδοση δεν έχει ούτε αυτόματες ανανεώσεις. Γιατί συμβαίνει αυτό? (επίσης, αν έχεις να προτείνεις κάποιο app πέραν των go και handcent για το γνωστό θέμα με τους 160 χαρακτήρες) Παράθεση Αποστόλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icecbr Δημ. August 18, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2012 Καταρχήν, έχω εντυπωσιαστεί... μπράβο icecbr, και πάλι μπράβο!! Δεν περίμενα βρω κάτι να δουλεύει και μάλιστα για το καρτοσυμβόλαιο που έχω. Εύγε! Μια απορία... παρατήρησα ότι η εφαρμογή τρέχει μόνιμα στην μνήμη, ενώ δεν έχω κάποιο widget ανοικτό και έχοντας την δωρεάν έκδοση δεν έχει ούτε αυτόματες ανανεώσεις. Γιατί συμβαίνει αυτό? (επίσης, αν έχεις να προτείνεις κάποιο app πέραν των go και handcent για το γνωστό θέμα με τους 160 χαρακτήρες) Τρεχει στην μνήμη το service που περιμένει πάντα τα sms, αν το σκοτώσει κάποιος task manager δεν θα λάβει η εφαρμογή τα sms... Οσο αφορά τους 160χαρ. (εγω γράφω greeklish :cry:), για εκδόσεις android 2.2.. εδω στο φόρουμ κάποιος έχει φτιάξει λύση... ρώτα τη γνώμη του, θα ξέρει τι φταίει... Δεν πολυκοιτάω το φορουμ εδω, ότι θέλετε mail me, υπάρχει στην εφαρμογή κλπ... ή στη facebook σελίδα της εφαρμογής... Παράθεση Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο κ ας είναι η φωτιά του να σε κάψει.. http://nikolocogr.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Μπορεί κάποιος να μας πει γιατί πλέον ( εδώ και 2-3 εβδομάδες ) δεν δουλευει σε δίκαρτο ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts