Jump to content

[Προς Κυκλοφορία] HTC EVO 3D

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Greek prices!!:p:rolleyes:

δεν θα το παρει κανεις απλα

δυσκολα..την περιμενα παντως αυτην την τιμη..

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

• Απαντήσεις 311
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Απλά πανακριβό.

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk

My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB

My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK)

Δεν την παλευουν καθολου... Μ' αυτη την τιμη θα χτυπησουν το S2...

Περαστικά... Τι αλλο να πω... :confused:

• Administrators

Η συσκευή απλά δεν θα πουλήσει σε αυτές τις τιμές. Σε 3D δυνατότητες υστερεί του Optimus 3D και στα υπόλοιπα υστερεί του GS2. Κάντε υπομονή και οι τιμές θα πέσουν.

Modpic.gif

Πόσο να περίμενα??:O:O Μόλις το πήρα από το Vnp..:D:D:D:D

Είναι απλά απίστευτο!!:cool:

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Πόσο να περίμενα??:O:O Μόλις το πήρα από το Vnp..:D:D:D:D

Είναι απλά απίστευτο!!:cool:

Περιμένουμε λοιπόν λεπτομερέστερες εντυπώσεις.

Πως είναι το 3D του, πόσο κρατάει μπαταρία, κάμερα, ηχείο (που είναι το αδύνατο σημείο της HTC συνήθως) κλπ.

Εννοείται σιγά σιγά θα σας γράφω τις εντυπώσεις μου.;)

Σαν πρώτη εντύπωση, η ποιότητα κατασκευής του μου αρέσει απίστευτα!! Είναι το καλύτερο κινητό που είχα σίγουρα! Άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση!:D Το 3D του το δούλεψα λίγο. Φαίνεται να δουλεύει πολύ καλά. Περισσότερα αργότερα.

Η οθόνη του είναι εντυπωσιακή! Μάλλον λόγω μεγάλης ανάλυσης....

Το μόνο που δεν μου άρεσε είναι ότι δεν βρήκα πουθενά το 3D περιεχόμενο που έβλεπα στα reviews (φωτογραφίες, παιχνίδια, βίντεο). Δεν ξέρω μήπως στην ευρωπαϊκή έκδοση δεν υπάρχουν αυτά...

Αυτά προς το παρών. Συνεχίζω το παιχνίδι μαζί του!!:p:O

Edit: Τα βρήκα... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1140089

Edited by halo

παρέλαβα και εγώ από expansys και μόλις του άδειασα την μπαταριά που είχε για να το βάλλω να φορτίσει.

σε αυτό το λίγο χρόνο που ειχα μαζί του παρατήρησα τα εξής

παρα πολύ καλή και ποιοτικη κατασκευή

πολυ γρήγορο, χωρίς τα lagαρισματα του sensation

η 3d οθόνη του ειναι πολύ πιο ξεκούραστη απο του optimus καθώς και οταν τραβάς φωτογραφία 3D

οταν πας να την τραβήξεις καταλαβαίνεισ καλύτερα το 3d απο οτι στο optimus

(στο οποιο χάνετε ευκολότερα η εστιακή γωνία θέασης του 3D)

αυτή τη μικρή σύγκριση την κάνω για να γίνουν κατανοητά αυτά που λέω.

Τα υπόλοιπα απο βδομάδα!

700 ευρα απο vodafone.....

640 απο expansys....

598 απο αγγλια μαζι με τα μεταφορικα....

560 http://www.simplyelectronics.net/mainproduct.php?pid=14577&setcurrency=eur&gclid=CMX08sfS26oCFdFc4Qodux-i8w

δλδ για να καταλαβω πια η διαφορα μεταξυ τους?????

πιστευω επισης οτι σε καμια περιπτωση δεν γινεται να υπαρχει κλωνος...εαν θα ειχε βγει θα το ξεραμε σωστα??

σιγουρα θα υπαρχει κ πιο φτηνα καπου....

Lg Nexus 5

htc evo 3D

htc wildfire s

παρέλαβα και εγώ από expansys και μόλις του άδειασα την μπαταριά που είχε για να το βάλλω να φορτίσει.

η 3d οθόνη του ειναι πολύ πιο ξεκούραστη απο του optimus καθώς και οταν τραβάς φωτογραφία 3D οταν πας να την τραβήξεις καταλαβαίνεισ καλύτερα το 3d απο οτι στο optimus (στο οποιο χάνετε ευκολότερα η εστιακή γωνία θέασης του 3D)

Xαχαχαχα κι εγώ για φόρτιση το έχω!:p

Σε αυτό που λες έχεις απόλυτο δίκιο! Θα συμφωνήσω...

Συγκριτικά με το LG που είχα δει 2 φορές σε καταστήματα, το Evo μου φαίνεται καλύτερο στο 3D, δεν με κούρασε όσο με κούραζε το LG, ενώ ισχύει απόλυτα αυτό που λες για τη γωνία.

Επίσης παρατήρησα ότι παίζει ρόλο και το "τι 3d περιεχόμενο βλέπεις". Η ποιότητα του 3d. Δηλαδή, έβαλα στο youtube να δω ένα βίντεο 3d και δεν με πολυ ενθουσίασε, δεν μπορούσα να το δω καν καλά. Ενώ όταν είδα το trailer του avatar, ή ένα βίντεο θαλάσσιου βυθού, έμεινα με το στόμα ανοιχτό!:blink::O

Άριστες εντυπώσεις μέχρι στιγμής.:D

καλοριζικο....ανεβαστε να δουμε καμια φοτο.

απο μεγεθος??

παντως 700Ε ειναι παρα πολλα.....!!:ninja::ninja:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Aπό μέγεθος είναι σαν το HD2 που είχα... Από τα reviews που είχα δει, το περίμενα πιο χοντρό, αλλά είναι μια χαρά!:happy:

Επίσης, επειδή είναι λίγο πιο "μακρόστενο", κρατιέται πιο όμορφα και εύκολα στο χέρι!

Οι 3D φωτογραφίες, όπως είπαμε και πιο πριν είναι πολύ ωραίες! Τις βγάζει με μεγάλο βάθος, και φαίνονται πολύ καλά στην οθόνη του. Το βίντεο δεν πρόλαβα να το δοκιμάσω, αλλά κάτι sample απο EVO που είδα στο youtube παρατήρησα 2 πράγματα.

Πρώτον, όταν εστίαζαν σε κοντινά πράγματα, δεν φαινόταν καλά. Δεν ξέρω γιατί. Και δεύτερον, όταν η κάμερα βρίσκεται σε κίνηση δεν φαίνεται καλά το 3D, και κουράζει λίγο. Ίσως να έφταιγε και το συγκεκριμένο video που είδα.

Αλλά αυτά από το youtube σε ανεβασμένα video από άλλα EVO. Θα δοκιμάσω και με το δικό μου και θα σας πω.;)

Καλοριζικα!!!!

Το sar το ξερουμε...?

Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3

για να φαίνεται σωστά το 3D πρέπει το κοντύτερο αντικείμενο απο το φακό να ειναι σε απόσταση 30 cm και πιο μακριά.. αλλιος κάνει είδωλα!

φυσικά και εχει σχέση η ποιότητα του 3d και πως ειναι τραβηγμένο για να φαίνεται και σωστά και να μην κουράζει!

πάντως η γωνία θέασης πολυ καλύτερη του optimus το μόνο που μου λειπει απο το otpimus ειναι το 3d υπομενου

επισης οταν εισαι σε 3d δεν ειναι τόσο αισθητό το φαινόμενο των pixel στις γραμματοσειρές οπως στο optimus

ίσως λόγω καλύτερης ανάλυσης οθόνης

τελος εγω το χτύπησα με ενδοκοινοτικές συναλλαγές 520 ευρώ χωρίς φπα απο expansys ;););)

To sar δεν το έχω βρει πουθενά και με ενδιαφέρει. Μόνο για την αμερικάνικη έκδοση έχω βρει http://www.sarshield.com/english/radiationchart-htc.htm

Υπάρχει τρόπος να το δω από το κινητό?

@vasilismf

Πόση ώρα το φόρτισες? Εμένα ακόμη φορτίζει... Και το έχω σε πρίζα. Κάπου διάβασα όμως, ότι τα πιο καινούρια κινητά φορτίζουν περισσότερη ώρα, σε χαμηλότερη τάση, ακόμη και σε πρίζα, για να έχουν καλύτερη αυτονομία. Αυτό να είναι και στο evo?

για να φαίνεται σωστά το 3D πρέπει το κοντύτερο αντικείμενο απο το φακό να ειναι σε απόσταση 30 cm και πιο μακριά.. αλλιος κάνει είδωλα!

φυσικά και εχει σχέση η ποιότητα του 3d και πως ειναι τραβηγμένο για να φαίνεται και σωστά και να μην κουράζει!

πάντως η γωνία θέασης πολυ καλύτερη του optimus το μόνο που μου λειπει απο το otpimus ειναι το 3d υπομενου

επισης οταν εισαι σε 3d δεν ειναι τόσο αισθητό το φαινόμενο των pixel στις γραμματοσειρές οπως στο optimus

ίσως λόγω καλύτερης ανάλυσης οθόνης

τελος εγω το χτύπησα με ενδοκοινοτικές συναλλαγές 520 ευρώ χωρίς φπα απο expansys ;););)

ενδοκοινοτικές συναλλαγές ?????

Lg Nexus 5

htc evo 3D

htc wildfire s

• Administrators
καλοριζικο....ανεβαστε να δουμε καμια φοτο.

απο μεγεθος??

Ρίξε μια ματιά στα video του youtube, υπάρχει πληθώρα από video.

ενδοκοινοτικές συναλλαγές ?????

Επικοινωνήστε με pm, δεν αφορά το παρόν θέμα.

Υπάρχει τρόπος να το δω από το κινητό?

Αναφέρεται στο βιβλιαράκι που υπάρχει στο κουτί.

Με πόση ελεύθερη ram μένει η συσκευή μετά από ελαφριά χρήση;

Modpic.gif

Σχετικά με το SAR, τελικά βρήκα αυτές τις τιμές στο βιβλιαράκι.;)

0,516 w/kg@10g (κεφάλι) , 1.05 w/kg@10g (σώμα)

1.208 w/kg@1g (κεφάλι) , 1.23 w/kg@1g (σώμα)

Όσο για τη μνήμη, μόλις το άνοιξα κι έχει 421MB ελεύθερα... Χθες που το χρησιμοποιούσα πολύ, έφτασε μέχρι 130MB ελεύθερα.

Όσο για τη μνήμη, μόλις το άνοιξα κι έχει 421MB ελεύθερα... Χθες που το χρησιμοποιούσα πολύ, έφτασε μέχρι 130MB ελεύθερα.

νομιζω πως το sar ειναι μεγαλο..:O

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

αυτό που δεν κατάλαβα εγώ είναι όταν ο task manager της htc λεει πχ 130 mb ελεύθερα, όταν παω ρυθμίσεις, εφαρμογές που εκτελούνται μου βγάζει 340 mb ελεύθερα (μήπως εκει δεν υπολογίζει το sence?)

αυτό που δεν κατάλαβα εγώ είναι όταν ο task manager της htc λεει πχ 130 mb ελεύθερα, όταν παω ρυθμίσεις, εφαρμογές που εκτελούνται μου βγάζει 340 mb ελεύθερα (μήπως εκει δεν υπολογίζει το sence?)

Ναι έχεις δίκιο. Μαλλον αυτο θα είναι..

Κι εμενα στον task μου λεει 420, ενώ εκει που λες 600...

• Administrators
Για να ρωτησω κατι τους κατοχους.παιδια σε 3d αληθευει οτι οι φωτο που τραβαει ειναι μονο 2 megapixels?και οτι σε 2d βιντεο δεν τραβαει full hd?ισχυουν αυτα?καντε μια διευκρινηση οσον αφορα τα τεχνικα χαρακτηριστικα τι ισχυει τελικα.α εννοειται οτι ρωταω μονο τους κατοχους και αυτοι παλι να πουν οτι βλεπουν στην ιδια την φωτο του κινητου ,οχι οτι διαβαζουμε στα διαφορα review.ετσι τα βλεπω και εγω.

Αναλυτικά χαρακτηριστικά εδώ... http://www.htc.com/europe/product/evo3d/specification.html

Modpic.gif

Σχετικά με τη μπαταρία...

Με μερικά τηλέφωνα, sms, αρκετές φωτογραφίες 3D, λίγο internet, έχει φτάσει στο 40% μετά από 38 ώρες όπως δείχνει στις ρυθμίσεις.;)

Επίσης, το ακουστικό στις κλίσεις είναι πολύ καθαρό και πολύ δυνατό!!:happy:

Κατέβασα κάποιες 3D κλιπάκια. Τα mp4 τα αναγνωρίζει κανονικά στα άλμπουμ ως 3D. Και είναι απλά τέλεια!:D

Τα mkv όμως, πρέπει να μπω από τον explorer να τα βρω, και να τα δω με το default πρόγραμμα αναπαραγωγής. Αλλά, "κολλάνε" σε κάποια σημεία. Δεν ξέρω κατά πόσο υποστηρίζονται... Yπάρχει περίπτωση να φταίει ότι είναι σε κάρτα μνήμης? Και να αργεί να τα "φορτώσει"?

Yπάρχει κάποια ρύθμιση μήπως ωστε να μην φορτίζει κάθε φορά που το συνδέω ώς μονάδα δίσκου?? Θα χαλάσει η μπαταρία, βάλε-βγάλε.

Edited by halo

• Administrators
Yπάρχει κ άποια ρύθμιση μήπως ωστε να μην φορτίζει κάθε φορά που το συνδέω ώς μονάδα δίσκου?? Θα χαλάσει η μπαταρία, βάλε-βγάλε.

Δεν παθαίνει τίποτα η μπαταρία, έτσι λειτουργούν όλα.

Modpic.gif

Oι φορτιστές αυτοκινήτου, έχουν διαφορές ανά εταιρεία? Φορτίζουν σε διαφορετική τάση? Ή μπορώ να πάρω όποιον θέλω (nokia, se, κτλ) με την κατάλληλη υποδοχή?

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...