JoeBar Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 Από Σεπτέμβριο. Πρώτα ο Θεός... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 http://www.techgear.gr/3d-hurts-eyes-26104/ :(:worry: Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx255 Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 τα κινητα δεν ειναι αναγκη να τα εχουμε συνεχεια σε 3d mode το 3d δεν ειναι για πολλες ωρες ουτε στην tv μας ουτε και στο cinema. Βλεπουμε αυτο που θελουμε να δουμε σε 3d και μετα παμε παλι σε 2d κακο δεν ειναι. ολα με μετρο λοιπον. History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stolias Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 σαν πρωτο μου post εδω κ μετα απο 14 σελιδες διαβασματος η συσκευη βρισκεται στην ελλαδα σε 3 διαφορετικα μαγαζια με τιμη να ξεκιναει απο 680..... http://www.skroutz.gr/s/363807/HTC-Evo-3D.html Lg Nexus 5 htc evo 3D htc wildfire s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 σαν πρωτο μου post εδω κ μετα απο 14 σελιδες διαβασματος η συσκευη βρισκεται στην ελλαδα σε 3 διαφορετικα μαγαζια με τιμη να ξεκιναει απο 680..... http://www.skroutz.gr/s/363807/HTC-Evo-3D.html αναμενομενη τιμη...αν και δεν νομιζω να τα δωσει κανενας...κριμα που κανει τοσο... Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 Kι εγώ κάπου εκεί το περίμενα! Αν ήταν 50€ φθηνότερο θα ήταν καλύτερα νομίζω, αλλά κι έτσι νομίζω τα αξίζει τα λεφτά του με τόσα που έχει. Αυτά τα καταστήματα το έφεραν από το εξωτερικό? Γιατί στις φωτογραφίες βλέπω έχει το κόκκινο καπάκι, ενώ το ευρωπαϊκό θα ερχόταν με το χρυσό.:worry: Λέτε μέχρι Σεπτέμβρη να κυκλοφορήσει και στα υπόλοιπα? Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 12, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 σαν πρωτο μου post εδω κ μετα απο 14 σελιδες διαβασματος η συσκευη βρισκεται στην ελλαδα σε 3 διαφορετικα μαγαζια με τιμη να ξεκιναει απο 680..... http://www.skroutz.gr/s/363807/HTC-Evo-3D.html Είναι αρχή και είναι τσιμπημένη η τιμή. Κάντε λίγο υπομονή για να το πάρετε σε πιο "λογικές" τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stolias Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 Είναι αρχή και είναι τσιμπημένη η τιμή. Κάντε λίγο υπομονή για να το πάρετε σε πιο "λογικές" τιμές. σιγουρα αλλα δεν πιστευω να πεσει πολυ..λογικη τιμη για μια τετοια συσκευη εστω 620 με 650...το iPhone γιατι ειναι στα ιδια λεφτα κ περισσοτερα??? που δεν εχει αυτο δεν εχει εκεινο δεν κανει αυτο δεν κανει εκεινο...πιστευω η τιμη της ταξεως 600 με 650 ειναι μια χαρα... αλλαγη θεματος.... ειμαι χρονια χρηστης της apple απο τοτε δηλαδη που κυκλοφορησε το πρωτο iPhone μεχρι κ φετος κ εχω κουραστει να πω την αληθεια πια με το iPhone k θελω να μπω στον κοσμο του android.... μετα απο ερευνα 1 μηνα τωρα εχω καταληξει σε HTC κ μου εκανε κλικ το evo 3d επισης κ το sensation αλλα πιο πολυ το 3D....θα ηθελα γνωμες μιας που εχετε android που να καταληξω(μονο HTC)..το κοστος δεν με ενδιαφερει πλεον τοσα λεφτα εχω δωσει στην apple τωρα θα τα δωσω στη HTC:D ευχαριστω εκ των προτερων.... Lg Nexus 5 htc evo 3D htc wildfire s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 (edited) Aν σκεφτείς ότι το Evo έχει ότι και το Sensation με μεγαλύτερη μνήμη και φυσικά το 3D, επόμενο να επιλέξεις αυτό! Αν θέλεις να αγοράσεις κινητό αυτή την εποχή, είναι το καλύτερο της Htc πιστεύω. Αλλιώς περιμένεις τα καινούρια μοντέλα που θα βγάλει μέχρι το τέλος του 11. Προσωπικά θα πάρω το Evo λόγω του ότι έχει ότι θέλω πάνω του, πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά και το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του, το 3D.:happy: Είναι αρχή και είναι τσιμπημένη η τιμή. Κάντε λίγο υπομονή για να το πάρετε σε πιο "λογικές" τιμές. Επειδή πρώτη φορά περιμένω τόσο πολύ καιρό κάποιο κινητό για να κυκλοφορήσει, και δεν ξέρω τι γίνεται σε αντίστοιχες περιπτώσεις, πότε μπορούμε να περιμένουμε την ευρεία κυκλοφορία του? Edited August 13, 2011 by halo Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 Επειδή πρώτη φορά περιμένω τόσο πολύ καιρό κάποιο κινητό για να κυκλοφορήσει, και δεν ξέρω τι γίνεται σε αντίστοιχες περιπτώσεις, πότε μπορούμε να περιμένουμε την ευρεία κυκλοφορία του? σε κανενα μηνα 2 φανταζομαι...ισως σεπτεμβριο για να χτηπησει το επομενο iphone Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 13, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 αλλαγη θεματος.... ειμαι χρονια χρηστης της apple απο τοτε δηλαδη που κυκλοφορησε το πρωτο iPhone μεχρι κ φετος κ εχω κουραστει να πω την αληθεια πια με το iPhone k θελω να μπω στον κοσμο του android.... μετα απο ερευνα 1 μηνα τωρα εχω καταληξει σε HTC κ μου εκανε κλικ το evo 3d επισης κ το sensation αλλα πιο πολυ το 3D....θα ηθελα γνωμες μιας που εχετε android που να καταληξω(μονο HTC)..το κοστος δεν με ενδιαφερει πλεον τοσα λεφτα εχω δωσει στην apple τωρα θα τα δωσω στη HTC:D ευχαριστω εκ των προτερων.... Για τέτοιες συζητήσεις απευθύνσου αποκλειστικά εδώ... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metmat Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 Εμένα πάντως η τιμή μου φαίνεται εξωφρενική. Μπορεί να είναι τούμπανο το κινητό αλλά δεν θα έδινα ποτέ 650 ευρώ για μια συσκευή. Όλα τα καλά του κόσμου να έχει πάνω δεν νομίζω ότι αξίζει τόσα λεφτά. Ειδικά από την στιγμή που ξέρουμε ότι σε λίγους μήνες η τιμή του θα έχει πέσει αρκετά και θα έχουν βγει και άλλα μοντέλα. Τα ελληνικά μαγαζιά που το έχουν δεν ξέρω κατά πόσο το έχουν άμεσα διαθέσιμο. Ακόμα και να το έχουν δεν ξέρουμε από που έχουν κάνει την εισαγωγή. Επειδή λοιπόν είναι μόνο 3-4 μαγαζιά στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή που λένε ότι το έχουν, προσπαθούν να τραβήξουν όλους τους ανυπόμονους και γι' αυτό έχουν και τσιμπημένη την τιμή. Περιμένετε να έρθει επίσημα και να το παραλάβουν όλα τα καταστήματα και να δούμε μετά που θα πάει η τιμή. Μέχρι το τέλος του χρόνου προβλέπω να φτάνει την τιμή του sensation. Ας μην βιαζόμαστε λοιπόν νμα αγοράσουμε και σίγουρα θα βγούμε κερδισμένοι. Τώρα αν κάποιος έχει τα λεφτά και θεωρεί ότι δεν θα του λείψουν... οκ! Ο καθένας κρίνει ανάλογα με την τσέπη του και τις δυνατότητές του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilismf Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 (edited) Εμένα πάντως η τιμή μου φαίνεται εξωφρενική. Μπορεί να είναι τούμπανο το κινητό αλλά δεν θα έδινα ποτέ 650 ευρώ για μια συσκευή. Όλα τα καλά του κόσμου να έχει πάνω δεν νομίζω ότι αξίζει τόσα λεφτά. Ειδικά από την στιγμή που ξέρουμε ότι σε λίγους μήνες η τιμή του θα έχει πέσει αρκετά και θα έχουν βγει και άλλα μοντέλα. Τα ελληνικά μαγαζιά που το έχουν δεν ξέρω κατά πόσο το έχουν άμεσα διαθέσιμο. Ακόμα και να το έχουν δεν ξέρουμε από που έχουν κάνει την εισαγωγή. Επειδή λοιπόν είναι μόνο 3-4 μαγαζιά στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή που λένε ότι το έχουν, προσπαθούν να τραβήξουν όλους τους ανυπόμονους και γι' αυτό έχουν και τσιμπημένη την τιμή. Περιμένετε να έρθει επίσημα και να το παραλάβουν όλα τα καταστήματα και να δούμε μετά που θα πάει η τιμή. Μέχρι το τέλος του χρόνου προβλέπω να φτάνει την τιμή του sensation. Ας μην βιαζόμαστε λοιπόν νμα αγοράσουμε και σίγουρα θα βγούμε κερδισμένοι. Τώρα αν κάποιος έχει τα λεφτά και θεωρεί ότι δεν θα του λείψουν... οκ! Ο καθένας κρίνει ανάλογα με την τσέπη του και τις δυνατότητές του. στο εξωτερικό η τιμή του είναι στα 620 ευρώ και τόσο θα παίσει και εδώ, και πιστεύω οτι αξίζει τα λεφτά του σε σχέση με κάτι μήλα που είναι πολύ κατώτερα αυτού και στοιχίζουν 700+ ευρώ Εμένα πάντως η τιμή μου φαίνεται εξωφρενική. Μπορεί να είναι τούμπανο το κινητό αλλά δεν θα έδινα ποτέ 650 ευρώ για μια συσκευή. Όλα τα καλά του κόσμου να έχει πάνω δεν νομίζω ότι αξίζει τόσα λεφτά.. γι αυτό το λόγο υπάρχουν φτηνά και ακριβά κινητά , έτσι ώστε ο καθένας με αυτά που δίνει να παίρνει τα αντίστοιχα. Δεν σημαίνει οτι αυτο το κινητό φτιάχτηκε για σένα και επειδή εσύ δεν δίνεις τόσα λεφτά, να πρέπει σονυ και καλά να είναι πιο φτηνό για να το πάρεις.. Από τότε που βγήκαν hi-end κινητά δεν θυμάμαι να κόστιζαν απο 600 ευρο και κάτω. Γιατι να είναι εδω η εξαίρεση? Edited August 13, 2011 by vasilismf Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 13, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 στο εξωτερικό η τιμή του είναι στα 620 ευρώ και τόσο θα παίσει και εδώ, και πιστεύω οτι αξίζει τα λεφτά του σε σχέση με κάτι μήλα που είναι πολύ κατώτερα αυτού και στοιχίζουν 700+ ευρώ Ας μην ανακατεύουμε άλλες συσκευές στη συζήτηση γιατί δεν αργούν να εμφανιστούν τα flame posts. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι η τιμή του θα μειωθεί αλλά όλα αυτά είναι εκτιμήσεις. Ο χρόνος θα δείξει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stolias Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 Ας μην ανακατεύουμε άλλες συσκευές στη συζήτηση γιατί δεν αργούν να εμφανιστούν τα flame posts. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι η τιμή του θα μειωθεί αλλά όλα αυτά είναι εκτιμήσεις. Ο χρόνος θα δείξει. αγγλια στα 580!:D Lg Nexus 5 htc evo 3D htc wildfire s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 αγγλια στα 580!:D link εχεις???:) Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stolias Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 link εχεις???:) http://cgi.ebay.com/250863779914?ru=http%3A%2F%2Fshop.ebay.com%3A80%2Fi.html%3F_from%3DR40%26_trksid%3Dp5197.m570.l1313%26_nkw%3D250863779914%26_sacat%3DSee-All-Categories%26_fvi%3D1&_rdc=1 μαζι με τα μεταφορικα για ελλαδα...590 ειναι κι ολας κ απο μαγαζι οποτε δεν μπορει να σου την κανει....!!! Lg Nexus 5 htc evo 3D htc wildfire s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 13, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 Ας γίνει πρώτα διαθέσιμο και μετά βλέπουμε. Προπαραγγελίες έχουν όλοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stolias Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 Ας γίνει πρώτα διαθέσιμο και μετά βλέπουμε. Προπαραγγελίες έχουν όλοι. μα αυτος εχει stock κι ολας.... οπως κ να εχει θα περιμενω... Lg Nexus 5 htc evo 3D htc wildfire s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 13, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 μα αυτος εχει stock κι ολας.... οπως κ να εχει θα περιμενω... Αυτό δεν σημαίνει ότι αυτή τη στιγμή που μιλάμε έχει stock... **PRE ORDER ONLY AVAILABLE TO SHIP ON 17TH AUG UK STOCK NOT GREY IMPORT!** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stolias Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 http://www.simplyelectronics.net/mainproduct.php?pid=14577&setcurrency=eur&gclid=CNSAzaPZ0aoCFZQm3wod-mkD0Q ευρωπαικο σωστα? Lg Nexus 5 htc evo 3D htc wildfire s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 http://www.simplyelectronics.net/mainproduct.php?pid=14577&setcurrency=eur&gclid=CNSAzaPZ0aoCFZQm3wod-mkD0Q ευρωπαικο σωστα? αφου ειναι με το ευρω:) ναι:) Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 15, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 αφου ειναι με το ευρω:) ναι:) To ότι έρχεται από Ευρώπη, δεν σημαίνει ότι και η συσκευή είναι ευρωπαϊκή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 To ότι έρχεται από Ευρώπη, δεν σημαίνει ότι και η συσκευή είναι ευρωπαϊκή. και ειδικά για το συγκεκριμένο κατάστημα, με μια αναζήτηση στο δίκτυο μπορεί κανείς εύκολα να διαπιστώσει ότι οι συσκευές του είναι asian region. μπορεί να έχει βάση την Μ. Βρετανία αλλά φέρνει συσεκυές από Χονγκ Κονγκ νομίζω!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 To ότι έρχεται από Ευρώπη, δεν σημαίνει ότι και η συσκευή είναι ευρωπαϊκή. δεν το ηξερα αυτο:(...και πως μπορεις δηλαδη να το καταλαβεις?? αν ειναι ευρωπαικη η οχι? Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts