soublaki-3 Δημ. December 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2004 Τρελαίνομαι για το handball. Όμως στην Ελλάδα δεν είναι τόσο διαδεδομένο...Έπαιζα κάποτε σε μια ομάδα και έκελισε το τμήμα λόγω οικονομικών προβλημάτων...Να παίζω μ΄αρέσει το ποδόσφαιρο. Παίζω τερματοφύλακας, και συνήθως είμαι ο ρυθμιστής :p . Δεν λέω το basket είναι άλλη αίσθηση, και να παίζεις, και να βλέπεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. December 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2004 stelios nikaia & FREAK_OF_NATURE τέλος τα off topic! το bungee jumping δεν ειναι ομαδικό άθλημα και αν θέλετε να συνεχίσετε την συζήτηση υπάρχουν τα ΡΜs. Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakiasmeno Δημ. December 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2004 W R C το καλυτερο ομαδικο αθλημα.. κι ας μην υπαρχει στον καταλογο... και μη μου πει κανεις πως δεν ειναι ομαδικο... τοσα ατομα συνεργαζονται για να βγει αποτελεσμα.. ποιος δεν εχει δει αλλωστε την περιφημη σκηνη που ο συνοδηγος (μου διαφευγουν τοσο ονοματα οσο και ημερομηνιες... ελπιζω να βρω το σχετικο ντιβιντι ασαπ για περεταιρω πληροφοριες) εφτιαχνε το τιμονι του αυτοκινητου εν κινησει ... και μαλιστα επιτυχως... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]...breath taking... http://www.chf.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. December 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Dimitris79 (12 Δεκ. 2004 , 10:45) Το μπασκετ...ειδικα για οσους ειναι της "γενιας του '87" δεν υπαρχει αλλο αθλημα... ;) Τι με θύμισες τωρα... :D Η ομάδα μπάσκετ στο χωριό μου λέγεται Eυρώπη 87 :P Aλλα και παλι ποδόσφαιρο...κανένα άθλημα δε προσφέρει τέτοιες συγκινήσεις! Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ivan Δημ. December 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2004 Podosfairo!!!!!!!!!! alla episeis ksexases kai allo ena to Potosfairo kai ayto omadiko einai :p Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2586coollogo_com_2530885.gif MyPhOnE--->ThE--->UnWiReD--->ReVoLuTiOn---> Subaru Impreza WRX STi http://www.myspace.com/hacksti_edessa Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. December 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2004 Εκτός από βόλει δωματίου που θέλω να παίξω μου αρέσει πολύ το Ποδόσφαιρο, το βόλει εξωτερικών χώρων και επίσης το μπάντμιντον! Ωραία αθλήματα! Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος manos the greek (12 Δεκ. 2004 , 19:45) Εκτός από βόλει δωματίου Κρυάδες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. December 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2004 Ποδοσφαιρο ρε σεις, τι συζηταμε τωρα? Τρελαινει κοσμο, οταν παιζεται σωστα και προσφερει θεαμα! Δικαια λεγεται ο Βασιλιας των σπορ. Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kakiasmeno (12 Δεκ. 2004 , 18:28) W R C το καλυτερο ομαδικο αθλημα.. κι ας μην υπαρχει στον καταλογο... και μη μου πει κανεις πως δεν ειναι ομαδικο... τοσα ατομα συνεργαζονται για να βγει αποτελεσμα.. ποιος δεν εχει δει αλλωστε την περιφημη σκηνη που ο συνοδηγος (μου διαφευγουν τοσο ονοματα οσο και ημερομηνιες... ελπιζω να βρω το σχετικο ντιβιντι ασαπ για περεταιρω πληροφοριες) εφτιαχνε το τιμονι του αυτοκινητου εν κινησει ... και μαλιστα επιτυχως... Σωστηηηηηηηη :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. December 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2004 Μα το αλλο εκτος απο το ΜΠΑΣΚΕΤ?!?!?! Και να το παιζω αλλα και να το βλεπω... :cool: Οπως ειπε και καποιο παιδι που ψηφισε το ποδοσφαιρο, το μπασκετ και το ποδοσφαιρο συμπεριλαμβανουν το παθος, τη δυναμη, την ταχυτητα, τη σωματικη επαφη και το θεαμα ομως κατα τη γνωμη μου η καλαθοσφαιριση υπερεχει σε 2-3 σημεια...! 1ον)Απαιτει πολυ μυαλο διοτι η αναλογια χωρου ανα παιχτη ειναι σαφως μικροτερη και πρεπει να εχεις μεγαλη αντιληψη ωστε να εκμεταλευτεις τον χωρο που σου αναλογει με το καλυτερο τροπο! 2ον)Συμμετεχουν και οι 10 παιχτες σχεδον σε ολες τις φασεις και γενικα λειπουν τα φαινομενα οπου οταν η μπαλα εινα στην επιθεση, οι αμυντικοι (οχι ολοι φυσικα) ουσιαστικα καθονται και περιμενουν την αντεπιθεση! 3ον)Δεν μου αρεσει το "πεταω την μπαλα και 3-4 παιχτες τρεχουν σαν τρελοι για το πιος θα την φτασει πρωτος για να την πεταξει ακομα πιο μπροστα κλπ κλπ (βεβαια αυτο ειναι η Ελληνικη εκδοση του ποδοσφαιρου) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 Volley,γιατί επειδή το παίζω πρέπει να το υποστηρίξω... Παράθεση ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfisti147 Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 H μάσα με την παρέα ...και σπορ για στόμα/στομάχι και ομαδικό. Ρίχνουμε και μια σόδα και ένα καλό ανέκδοτο στο τέλος για αποθεραπεία των μυών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. December 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2004 Ποδόσφαιρο, formula1 και ιδιαίτερη αγάπη για το handball (μιας και είμαι από Βέροια ;)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. December 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2004 paintball και ποδόσφαιρο... [kakia]Η "δημιουργία polls" γιατί δεν υπάρχει στις επιλογές; :worry: :p :cool: [/kakia] Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beck18 Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 1ον volley θα πω και εγω γιατι ασχολουμε αρκετα θα ελεγα!!! 2ον ποδοσφαιρο ουδεν σχολιον!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superseven Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Φυσικά το ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο στον κόσμο όχι μόνο από τα σπορ αλλά και από τα περισσότερα, αν όχι όλα, Χόμπι. Παράθεση Maxspeed......No Limits! Είσαι φοιτητής; Κι αν οχι;;; Μουσική=Ζωή! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokeh Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Μπασκετάκι γιατί....έτσι μας αρέσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Ποδοσφαιρο of course! Αν και το μπασκετ δε με χαλαει... Δυστυχω κατι ωραια αθληματα (π.χ. Handball, Rugby, Polo) ειναι σχετικα αγνωστα (και δυσευρετα) στην Ελλαδα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
se3 Δημ. December 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2004 m aresoun: 1) to tennis 2) Basket Παράθεση Kriti ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGus Δημ. December 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2004 μπασκετ απο μενα... μ'αυτο μεγαλωσα!α ρε Γκαλη! Παράθεση "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. December 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2004 to kalitero omadiko athlima einai oli i parea... me ta skasmena amaksia.. stin pista ton megaron... ...se merikes periptoseis pou oi antres kai ta amaksia einai disevreta... to epomeno poli kalo omadiko athlima einai 2-3 files sto spiti... meta apo 3 mpoukalia krasi sto krevati mazi mou... afta ta dio omadika athlimata mou exoun stigmatisei ti zoi kai ta sinisto anepifilakta... (gia oso mas pairnei akomi)... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dem Δημ. January 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος menelia (13 Δεκ. 2004 , 07:42) Volley,γιατί επειδή το παίζω πρέπει να το υποστηρίξω... Συμφωνώ γιατί και εγώ παίζω σε ομάδα αλλά και το ποδόσφαιρο καλό ειναι :p Παράθεση Μην κλάψεις αν τα όνειρα σου γκρεμιστούν.Κλάψε αν δεν έχεις τη δύναμη να χτίσεις άλλα...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. January 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2005 Μπάσκετ και μετά ποδόσφαιρο. Σαν λόγο θα έλεγα αυτόν που γράφει και ο teokeh... έτσι απλά μου αρέσει να βλέπω (όποιος έχει προλάβει τελικούς Pistons-Bulls καταλαβαίνει) αλλά και περισσότερο να παίζω. Αν πρέπει να το κάνουμε πιο συγκεκριμένο, μερικοί λόγοι είναι ακριβώς αυτοί που έγραψε ο Amelidis και ειδικά ο 2ος. Στο μπάσκετ δεν υπάρχει λούφα, όσοι είναι στην πεντάδα τρέχουν συνέχεια και το παιχνίδι γίνεται πολύ δυσκολότερα σούπα από το ποδόσφαιρο. (ΙΜΗΟ) Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_petrucci Δημ. January 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 Ποδόσφαιρο, πινγκ πονγκ, μπάσκετ και σεξ όπως λέει ο φίλος ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakiasmeno Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eNeRGy (31 Δεκ. 2004 , 19:46) to kalitero omadiko athlima einai oli i parea... me ta skasmena amaksia.. stin pista ton megaron... ...se merikes periptoseis pou oi antres kai ta amaksia einai disevreta... to epomeno poli kalo omadiko athlima einai 2-3 files sto spiti... meta apo 3 mpoukalia krasi sto krevati mazi mou... afta ta dio omadika athlimata mou exoun stigmatisei ti zoi kai ta sinisto anepifilakta... (gia oso mas pairnei akomi)... :p Ερωτηση κρισεως... εσυ χρειαζεται να κατεβασεις 3 μπουκαλια κρασι? για να αντεξεις τις 3 γυναικες μαζι? γιατι ξερω πολλους που ουτε μια δεν αντεχουν!! :whistle: :!: :D :alien: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]...breath taking... http://www.chf.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 Ποιο ειναι το αγαπημενο σας αθλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts