nnik_1969 Δημ. May 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2011 Απο market υπαρχει κατι ??? Ευχαριστω. Xιλιάδες Να ένας https://market.android.com/details?id=com.rhythm.hexise.task&feature=search_result Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. May 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2011 Ξερει κανεις ποια ειναι η εκδοση τις insertcoin rom για cm7 hboot που πρεπει να φλασαρω? http://insertcoin.dataninja.net/Archive/ εδω ειναι οι εκδοσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magisian Δημ. May 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2011 Ξερει κανεις ποια ειναι η εκδοση τις insertcoin rom για cm7 hboot που πρεπει να φλασαρω? http://insertcoin.dataninja.net/Archive/ εδω ειναι οι εκδοσεις. http://insertcoin.dataninja.net/Archive/download.php?fname=./InsertCoin_GB_Sense2.1_CM7_v20.zip Παράθεση LG OPTIMUS 4x HD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. May 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2011 (edited) Ξερει κανεις ποια ειναι η εκδοση τις insertcoin rom για cm7 hboot που πρεπει να φλασαρω? http://insertcoin.dataninja.net/Archive/ εδω ειναι οι εκδοσεις. εγω ειχα flasharei αυτη για το stοck HBOOT. InsertCoin_GB_Sense2.1_CM7_v20.zip 224MB υποθετω (χωρις να ειμαι σιγουρος) οτι η http://insertcoin.dataninja.net/Archive/download.php?fname=./InsertCoin_GB_Sense2.1_CM7_v20.zip θα ειναι γιΑ το cm7 hboot αλλα και λαθος να flashareis δεν θα παθεις κατι, απλα δεν θα ανοιξει το τηλ (θα κολησει στο splash screen) edit: με προλαβε ο magisian! Edited May 7, 2011 by emperor4her Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. May 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2011 (edited) Πηγα να κανω s-off το desire μου και μου βγαζει στο step 3 hub 1-0:1-0 unable to enumerate USB device on port6 /home/tc/alpharev.sh: line 331 [: -eq: unary oparator expected /home/tc/alpharev.sh: line 343 [: -eq: unary oparator expected /home/tc/alpharev.sh: line 353 [: -eq: unary oparator expected /home/tc/alpharev.sh: line 361 [: -eq: unary oparator expected /home/tc/alpharev.sh: line 366 [: -eq: unary oparator expected tc@box:~$ Τι να κανω? Τελικα επρεπε να φλασαρω πρωτα την official rooted rom του desire και μετα να το s-off. Επειδη το ιδιο προβλημα ειχε και ενα αλλο παιδι που διαβασα σε 2 σελιδες πισω ετσι θα δουλεψει. Edited May 7, 2011 by GeorgeX21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginalovu Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 παιδια μια βοηθεια! φλασαρα τη leedroid 3.0.5 και οταν εκανε την πρωτη εκκινηση κολαει στο logo ths HTC και κανει συνεχεια επανεκκινησεις! τι πρεπει να κανω?? μπορω να βγαλω μπαταρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 παιδια μια βοηθεια! φλασαρα τη leedroid 3.0.5 και οταν εκανε την πρωτη εκκινηση κολαει στο logo ths HTC και κανει συνεχεια επανεκκινησεις! τι πρεπει να κανω?? μπορω να βγαλω μπαταρια? ναι βγαλτη.. και κανε wipe κλπ απ την αρχη και ξαναπερνα τη,... η αυτη η οποια αλλη θελεις.. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginalovu Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 ναι βγαλτη.. και κανε wipe κλπ απ την αρχη και ξαναπερνα τη,... η αυτη η οποια αλλη θελεις.. :) ευχαριστω! αγχωθηκα λιγο νυχτιατικα... τι μπορει να εφταιγε? εχω stock hboot ειμαι s-on και με ext4. φταιει κατι απο αυτα και δεν εγκατασταθηκε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epivitor3 Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 (edited) Ρε παιδια προσπαθω να φλασαρω την InsertCoin_GB_Sense2.1_A2SD+_v20, κανω wipe all data και μετα οταν παω να την φλασαρω μου εμφανιζει με το που ξεκιναει το φλασαρισμα missing file: widgetgenius.apk Κατεβασα την rom 2 φορες και τις 2 μου βγαζει το ιδιο μηνυμα. Το md5 ειναι σωστο. Την καρτα μου την εχω ηδη ext3 1gb και χρησιμοποιουσα την leedroid a2sd χωρις προβλημα. Edited May 8, 2011 by epivitor3 Παράθεση http://mowned.com/sig/epivitor.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Ρε παιδια προσπαθω να φλασαρω την InsertCoin_GB_Sense2.1_A2SD+_v20, κανω wipe all data και μετα οταν παω να την φλασαρω μου εμφανιζει με το που ξεκιναει το φλασαρισμα missing file: widgetgenius.apk Κατεβασα την rom 2 φορες και τις 2 μου βγαζει το ιδιο μηνυμα. Το md5 ειναι σωστο. Την καρτα μου την εχω ηδη ext3 1gb και χρησιμοποιουσα την leedroid a2sd χωρις προβλημα. Κατέβασε το v17 που είναι η ρομ -a2sd- φλασαρισε το, και αφού στήσει τη ρομ φλασαρισε το 18 και μετά το 19 . Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 (edited) ευχαριστω! αγχωθηκα λιγο νυχτιατικα... τι μπορει να εφταιγε? εχω stock hboot ειμαι s-on και με ext4. φταιει κατι απο αυτα και δεν εγκατασταθηκε? Known Issues: works only with ext3, no ext4 for now Flash This EXT 3 Alignment patch prior to flashing the ROM (Thanks to melethron) λεει ο φιλος leeDroid! V3.0.5 βεβαια, εμενα μου ειχε εγκατασταθει και στ ext4 σε παλαιοτερη εκδοση αλλα το a2sd δεν δουλευε.. ισως εφταιγε αυτο.. ποια εκδοση radio εχεις? Edited May 8, 2011 by emperor4her Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epivitor3 Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 (edited) Κατέβασε το v17 που είναι η ρομ -a2sd- φλασαρισε το, και αφού στήσει τη ρομ φλασαρισε το 18 και μετά το 19 . Ακριβως το ιδιο μου βγαζει και με την ν17 geniuswidget is missing Το recovery που εχω ειναι το amonra 2.0.1 μηπως πρεπει να εχω το ClockworkMod ? Aν ναι δωστε καποιο Link να δω πως θα το περασω. Edited May 8, 2011 by epivitor3 Παράθεση http://mowned.com/sig/epivitor.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginalovu Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Known Issues: works only with ext3, no ext4 for now Flash This EXT 3 Alignment patch prior to flashing the ROM (Thanks to melethron) λεει ο φιλος leeDroid! V3.0.5 βεβαια, εμενα μου ειχε εγκατασταθει και στ ext4 σε παλαιοτερη εκδοση αλλα το a2sd δεν δουλευε.. ισως εφταιγε αυτο.. ποια εκδοση radio εχεις? "Flash This EXT 3 Alignment patch prior to flashing the ROM " αν καταλαβα καλα θελει να το φλασαρουμε αυτο μετα την εγκατασταση της ρομ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Ακριβως το ιδιο μου βγαζει και με την ν17 geniuswidget is missing Το recovery που εχω ειναι το amonra 2.0.1 μηπως πρεπει να εχω το ClockworkMod ? Aν ναι δωστε καποιο Link να δω πως θα το περασω. Μάλλον αυτό φταίει.Λέει ότι θέλει το clockwork 3.Εγώ βέβαια εχω το 2.5 αλλά μου δούλεψε κανονικά. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 "Flash This EXT 3 Alignment patch prior to flashing the ROM " αν καταλαβα καλα θελει να το φλασαρουμε αυτο μετα την εγκατασταση της ρομ? ναι, αλλα εγω ειχα προβλημα, και περασα ολα μου τα αρχεια στο pc, εκανα format στην καρτουλα και μεσα απο τη recovery εφτιαξα απ την αρχη partition και το μετετρεψα σε ext3. Ακριβως το ιδιο μου βγαζει και με την ν17 geniuswidget is missing Το recovery που εχω ειναι το amonra 2.0.1 μηπως πρεπει να εχω το ClockworkMod ? Aν ναι δωστε καποιο Link να δω πως θα το περασω. ClockworkMod Recovery - 3.0.2.8 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epivitor3 Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Αν περασω το ClockworkMod Recovery - 3.0.2.8 το amonra θα σβηστει εντελως? Τωρα για παραδειγμα για να μπω στο recovery του ClockworkMod 2,5,0,7 μπορω μονο μεσω του rom manager. Οταν ειναι κλειστο το κινητο και παω να μπω με τον κλασσικο τροπο στο recovery με βαζει στο amonra. Πως μπορω να σβησω τελειως το amonra ? Παράθεση http://mowned.com/sig/epivitor.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epivitor3 Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 ClockworkMod Recovery - 3.0.2.8 Απο αυτη τη σελιδα που εδωσες εγω που δεν ειμαι s-off πρεπει να κατεβασω το File: recovery-clockwork-3.0.2.8-bravo.zip CRC-32: 6a0885a9 MD4: a883bac75062e139cbee8674eec73c6f MD5: ac6a2f71de8a8a0d7d9f6799e079a2b6 SHA-1: cba6c646a05ac611015306581751c90bb6dcd73d ???? Αυτο για να σβηστει το amonra και να μεινει μονο αυτο, πρεπει να το περασω μεσω του unrevoked με τον τροπο που ειχα περασει το amonra ? Παράθεση http://mowned.com/sig/epivitor.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Απο αυτη τη σελιδα που εδωσες εγω που δεν ειμαι s-off πρεπει να κατεβασω το File: recovery-clockwork-3.0.2.8-bravo.zip CRC-32: 6a0885a9 MD4: a883bac75062e139cbee8674eec73c6f MD5: ac6a2f71de8a8a0d7d9f6799e079a2b6 SHA-1: cba6c646a05ac611015306581751c90bb6dcd73d ???? Αυτο για να σβηστει το amonra και να μεινει μονο αυτο, πρεπει να το περασω μεσω του unrevoked με τον τροπο που ειχα περασει το amonra ? αφου δεν εισαι s-off, λογικα ναι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epivitor3 Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Παιδια SOS. Εκανα τωρα μολις s-off το κινητο και ολα πηγαν μια χαρα. Προσπαθω λοιπον τωρα να περασω μεσω του unrevoked το ClockworkMod Recovery - 3.0.2.8 συγκριμενα αυτο Flashable image for S-OFF users recovery-clockwork-3.0.2.8-bravo.img CRC-32: e868d95c MD4: e86f600c37a03ed84c5f23f6dacbfed2 MD5: f56d52da121e7e3bce0b70f1593a52d3 SHA-1: d742308b2f77499e90f11df8f6c706bdccf75709 Η διαδικασια ξεκινησε κανονικα αλλα τωρα το unrevoked εχει κολλησει σ'αυτο το μηνυμα "flashing recovery image. do not touch you phone" Εν τω μεταξυ το κινητο μου ειναι ανοιχτο κανονικα και φορτιζει αφοτου εκανε κανα-δυο reboot. Tι να κανω να το βγαλω απο το καλωδιο ? Παράθεση http://mowned.com/sig/epivitor.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 καλησπερα!! επειδη ενας φιλος μου ενδιαφερεται να αγορασει το desire. μεχρι ποια version εχει δωσει η htc?? 2.2(επισημα)??2.3 θα δωσει?? το βρηκε μεταχειρισμενο με 2.3 ειναi επισημη rom?? αμα δεν ειναι δικια του χανεται η εγγυηση?? ευχαριστω!!:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coreyhalkis Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Ο οδηγος της αρχικης σελιδας για δημιουριγα ext3 partition στην καρτα μνημης αρκει για να επεκταθει η εσωτερικη μνημη του κινητου ? Εχω μονο 15 mb ελευθερα και ειμαι με stock froyo rooted και s-off. Πρεπει να φλασαρω και καποια custom rom μετα το ext3 ή και με τη stock μπορω να παιξω μπαλα ? Thanks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 οδηγο για το s-off που βρισκεται ολοι...?? απο την υπογραφη του jastona...??? Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coreyhalkis Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 οδηγο για το s-off που βρισκεται ολοι...?? απο την υπογραφη του jastona...??? Απο το xda forum και εγω εφαρμοσα τη usb μεθοδο και ολα καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 καλησπερα!! επειδη ενας φιλος μου ενδιαφερεται να αγορασει το desire. μεχρι ποια version εχει δωσει η htc?? 2.2(επισημα)??2.3 θα δωσει?? το βρηκε μεταχειρισμενο με 2.3 ειναi επισημη rom?? αμα δεν ειναι δικια του χανεται η εγγυηση?? ευχαριστω!!:O 2.2 επίσημα.Είπαν θα δώσουν και 2.3 Αν φλάσάρει επίσημη 2.2 δε θα έχει πρόβλημα με την εγγύηση. Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Απο το xda forum και εγω εφαρμοσα τη usb μεθοδο και ολα καλα. κ απλα βαζεις το pc να bootαρει απο το usb εεε...??? πολυ ευκολο φαινετε τελικα...! Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts